Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuh geri gelimxe almasaydim eve . Deli mi ne

Ben eşin umrunda değilim. Annenin evi işimize., çocuğun okuluna uzak, hiç olmaz.
BIrikiminiz var mı? Ayrılıp kendi hayatınızı kurabilirsiniz. Ya da eşinize bu durumun sonunun net sekilde bosanmaya gidecegini söyleyin. 4 aydır çekmissiniz zaten kaynananızı yeteri kadar. Eşiniz net oldugunuzu görmeli. Bu zamana kadar bosanıcam diye tehdit edip boşanmadıysanız eşiniz artık blöf olarak görmeye baslamıs olabilir

Böyle evliliklerin tadı da kaçıyor işte. Şimdi bu olaydan sonra zaten sorunlu olan evlilik iyice rayından çıkacak. Adam her olayda sen benim annemi istemedin diyecek, üstelik konu sahibin bu zamana kadar aynı evde kalmış olmasını hiçe sayarak bunları söyleyecek. konu sahibi kendi annesini rahatça davet edemeyecek. Kısacası evlilikleri saçma bir hal alacak

Az biraz eş kişisinin haberi olduğunu birikim var. Ben küçük bebekle evden gitmem, ev bize ait, evden çıkmazsam maddiyat sorun değil.

Yurt dışı öğretmenlik sınavlarına hazırlanıyorum. Kendime böyle bir yol çizmek istiyorum.

Peki şu an durum ne? Ne yaptınız? Ne yapıyorsunuz? Ben de her sorunlu evliliğe bunu yazıyorum ama ev kimin üzerine? Kocanız evi anasına devretmeden eve aile konutu şerhi koydurun
Ev eşin üzerine. Şu anda ben ablamda kalıyorum. Eşle konuşmuyoruz. Hiç mesajlaşmadık bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…