- 31 Ocak 2019
- 1.396
- 2.621
- 83
- 37
Öğretmenim, ücretsiz izindeyim. Bakalım ne olacak.Eşin ne diyor bu duruma. Mesleğiniz ne? Düzenli kazancınız varsa ayrılın. Onla bunla uğraşmak zorunda değilsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmenim, ücretsiz izindeyim. Bakalım ne olacak.Eşin ne diyor bu duruma. Mesleğiniz ne? Düzenli kazancınız varsa ayrılın. Onla bunla uğraşmak zorunda değilsiniz
Abooo. Sizin nahiflik anneden geliyor demek ki ama biraz daha dişlisiniz çok şükür. Böyle bir insana kibar davranmak , alttan almak falan çözüm olmuyor. İyice arsızlaşıyor , yüzgöz olunuyor , sınırlar aşılıyor. Keşke anneniz eşinize iyi bir çıkışsaydı aslında. O zaman eşiniz ayağını denk alırdı biraz sanki. Annemizin böyle nahif olduğunu bildigi için size böyle rahat höykürüyor olabilir mi ?Annem bana sus diyor ben susmuyorum. Arayı bulmaya çalışıyor, bana özür dile diyor, bana kızıyor, kv’ye hoş gör diyor ama kv’nın anasından emdiği süt burnundan geldi.
Kv cok haksız yapılan tüm yorumlara katiliyorum evine gitmeli yada bu taraftan kiralık ev tutmalı.ama karşınızdaki kişi anneniz yasinda bir kadjn bu cümleler yazik degilmi aynı şey sizin annenize yapılsa cok iyi yapmissin sagol mu diyeceksiniz.eger istemiyorsa es kabul etmiyorsa yol bellidir.siddet şiddettir hepsini kınıyorum..Onursuz. İyi ki ağlatmıssınız. İyice bir canını çıkarıp haşlasaydınız keşke. Tabi burada denge unsuru olması gereken asıl kişi eşinizdi. O çürük ve kof. Yaş anılan tüm olayların sebebi o aslında. Öyle bağırınca anneniz tepki vermedi mi ?
Annem böyle evi varken parası varken , eli ayağı tutarken , yuva yıkmak uğruna inat yapıp oğlunun evine yerleşse ve bu cümleleri duysa hiçte üzülmem vallahi. Hatta kendimde bizzat kızarım. Hak hukuk nedir biliyorum çünkü. Ama merak etmeyin saygı ve sınır nedir bilen ve uygulayan bir insan olduğu için hiç böyle sorunlar yaşamıyoruz. Kınayabilirsiniz tabi sizin bileceğiniz iş orası. Ne annem yaşında olması ne annem olması sonsuz saygıyı hak ettiğini göstermez. Kendim göstermem anneme de gösterilmesini beklemem. Herkes ölçüp tartacak davranışını..
Kv cok haksız yapılan tüm yorumlara katiliyorum evine gitmeli yada bu taraftan kiralık ev tutmalı.ama karşınızdaki kişi anneniz yasinda bir kadjn bu cümleler yazik degilmi aynı şey sizin annenize yapılsa cok iyi yapmissin sagol mu diyeceksin.eger istemiyorsa es kabul etmiyorsa yol bellidir.siddet şiddettir hepsini kınıyorum..
Olabilir. Ben de anneme onu dedim, ayda yılda bir geliyorum niye böyle yapıyorsun deseydin keşke diye de, napıyım diyor. Ben annemin bu hayatta kimseyle kavga ettiğini görmedim ki.Abooo. Sizin nahiflik anneden geliyor demek ki ama biraz daha dişlisiniz çok şükür. Böyle bir insana kibar davranmak , alttan almak falan çözüm olmuyor. İyice arsızlaşıyor , yüzgöz olunuyor , sınırlar aşılıyor. Keşke anneniz eşinize iyi bir çıkışsaydı aslında. O zaman eşiniz ayağını denk alırdı biraz sanki. Annemizin böyle nahif olduğunu bildigi için size böyle rahat höykürüyor olabilir mi ?
Ben çok doldum taştım. Keşke böyle olmasaydı ama istenmeye istenmeye kalmanın sonu bu maalesef..
Kv cok haksız yapılan tüm yorumlara katiliyorum evine gitmeli yada bu taraftan kiralık ev tutmalı.ama karşınızdaki kişi anneniz yasinda bir kadjn bu cümleler yazik degilmi aynı şey sizin annenize yapılsa cok iyi yapmissin sagol mu diyeceksiniz.eger istemiyorsa es kabul etmiyorsa yol bellidir.siddet şiddettir hepsini kınıyorum..
Keşke Kv’nin kızı da sizin gibi olup anasına düzgün bir akıl verseydi. Görümce kendi kv’sini eve koymuyor, annesine de benim yanımda kalmasını akıl veriyor.Annem böyle evi varken parası varken , eli ayağı tutarken , yuva yıkmak uğruna inat yapıp oğlunun evine yerleşse ve bu cümleleri duysa hiçte üzülmem vallahi. Hatta kendimde bizzat kızarım. Hak hukuk nedir biliyorum çünkü. Ama merak etmeyin saygı ve sınır nedir bilen ve uygulayan bir insan olduğu için hiç böyle sorunlar yaşamıyoruz. Kınayabilirsiniz tabi sizin bileceğiniz iş orası. Ne annem yaşında olması ne annem olması sonsuz saygıyı hak ettiğini göstermez. Kendim göstermem anneme de gösterilmesini beklemem. Herkes ölçüp tartacak davranışını.
Kesinlikle kalmamalı zaten bu konu ciddi ciddi konuşulmalı bence herkesu eve çağırın ya herro ya merro deyin ..durumu güzelce izah edin ne kadar sabredip baktığınız i daha fazla bu durumu goturemediginizi.evi var orda kalmak istemiyorsa buraya taşımaları gerektiğini iki kardese de anlatjn.eger kimse anlamıyorsa akıl sağlığınızın dan ve sizden daha önemli degil..gereğini yaparsinizBen çok doldum taştım. Keşke böyle olmasaydı ama istenmeye istenmeye kalmanın sonu bu maalesef.
Keşke olsaydı keşke. İnsanda kota diye bir şey var. Şu an sağlıklı. Yarın öbürsü gün muhtaç kalsa sana bakmam desen haklısın derim. Çünkü kotasını doldurmuş. İnsan ona göre yaşamalı. Çocuk mu bu inat ediyor ? İki çocuklu kadın benim yüzümden stres oluyor , yuva bozuluyor demiyor...Keşke Kv’nin kızı da sizin gibi olup anasına düzgün bir akıl verseydi. Görümce kendi kv’sini eve koymuyor, annesine de benim yanımda kalmasını akıl veriyor.
Dese zaten bu olaylar yaşanmaz.Keşke olsaydı keşke. İnsanda kota diye bir şey var. Şu an sağlıklı. Yarın öbürsü gün muhtaç kalsa sana bakmam desen haklısın derim. Çünkü kotasını doldurmuş. İnsan ona göre yaşamalı. Çocuk mu bu inat ediyor ? İki çocuklu kadın benim yüzümden stres oluyor , yuva bozuluyor demiyor...
Sizin çevrenizin eltinizi suçlamanızın bir önemi yokHaklı olabilirsiniz. Benim çevrem eltimi çok suçluyor sana destek değil sen tek başına bakmak zorunda kalıyorsun diye. Birinci suçlu kaynanam. Eltime ev alınınca ben kendi evimde kalırım dedi herkese. Sonra hırs yaptı ve benim evime yerleşmeye çakıştı. Eş kişisi de çok müsait zaten. Olan bana oldu. Ben de 4 ay sabrettim sonra da patladım.
9 yıllık evliyim, kv canı ne zaman isterse bize geldi. Aylarca kaldığı zaman oldu. Geçen yıl yine en çok bizdeydi. Yani kv daralıp bunaldığında ben ona kapımı hep açtım. Dün bir tartışma yaşanmış,kv’nin morali bozuk, evine götürsün, bir çay demlesin. Kadının bi derdini alsın. Bunu yabancı biri bile yapar. Kadını iki saatliğine çocuğunun gösterisine götürmüş, gösteri bitince geri getirdi. Yukarı bile çıkmadı. Onlar tartışsa ben böyle mi yapardım bilmiyorum.Sizin çevrenizin eltinizi suçlamanızın bir önemi yok
Onlar yıllarca altlı üstlü otururken biride çıkıp yazık eltine birazda sen ilgilen demediğine emin, ama şimdi sira gelince eltiniz suçlu.
Yok öyle bir dünya.
nasıl siz kalmak istemiyorsanız oda istemiyor, gayetde haklısınız ikinizde
gitsin evinde kalsın
Kalamiyorsa alsın oğlunu gitsin
Ben kesinlikle ayrı ev tutulsun diyeceğim ve mesafeli olacağım. Psikolojim zaten artık kaldırmıyor. Geceleri uyuyamıyorum, hayatımda hiç bu kadarHaklı olabilirsiniz. Benim çevrem eltimi çok suçluyor sana destek değil sen tek başına bakmak zorunda kalıyorsun diye. Birinci suçlu kaynanam. Eltime ev alınınca ben kendi evimde kalırım dedi herkese. Sonra hırs yaptı ve benim evime yerleşmeye çakıştı. Eş kişisi de çok müsait zaten. Olan bana oldu. Ben de 4 ay sabrettim sonra da patladım.
Ne münasebet ya kendi yapamadığınızi o yapıyor diye kime dert olabilir
Onun yaptığını siz de yapıyorsunuz niye ona götürüyorsunuz ki evine götürün konu evi olsun eve ne zaman gideceği ne zaman değişeceği.
Hala ev tutulsun diyeceğim diyorsunuz. Sizin denkleminizde eltiye yer yok. Eşiniz çözecek çözmüyorsa siz evi ile ilgili planları soracaktiniz
9 yıllık evliyim, kv canı ne zaman isterse bize geldi. Aylarca kaldığı zaman oldu. Geçen yıl yine en çok bizdeydi. Yani kv daralıp bunaldığında ben ona kapımı hep açtım. Dün bir tartışma yaşanmış,kv’nin morali bozuk, evine götürsün, bir çay demlesin. Kadının bi derdini alsın. Bunu yabancı biri bile yapar. Kadını iki saatliğine çocuğunun gösterisine götürmüş, gösteri bitince geri getirdi. Yukarı bile çıkmadı. Onlar tartışsa ben böyle mi yapardım bilmiyorum.
Çok zor insanlar artık ben ne yapacağımı bilmiyorum.Siz kapınızı belki açarsınız ama bu denklemi çözemezsiniz.
Çözüm başkasının evine postalamak değil kendi evi ile ilgili kararını sormak.
Ahaha ay gerçekten kayınvalide eşya gibi ordan oraya taşınıyor bu ne böyle ya? Gerçekten çok komik bir durum. Neden kendine saygı duymuyor ki?Bir gün bıraktım. Elti kendi evinden kv’yi kardeşine bıraktı ve oradan kv bize geldi
Ona göre ev onun evi. İki çocukla gitmesi gereken kişi benim. Bu kadar da acımasız.Kayınvalide ne yüzsüz ya öteki tarafa gitse eşya gibi iade edilip edilip duruyor ama gitmekten vazgeçmiyor,sizle tartışıyor 2 saat sonra geri geliyor. Ay insanda cidden az gurur olacak ya. Belliki istenmiyor 2 taraftada neden kene gibi yapışıyor. Onun yüzünden 2 tarafında huzuru kaçmış bile bile oğullarının huzurunu bozuyor.
Ben elinize hiç suç bulamadım ayrıca. 15 yıl bu kadınla altlı üstlü otururken neler çekti kim bilir. Tabiki oğullarının evine gidip gelecek ama bu şekilde değil ya. Abartmaya hiç gerek yok.
Kime göre kaynanaya göre mi?Ona göre ev onun evi. İki çocukla gitmesi gereken kişi benim. Bu kadar da acımasız.
Etrafı çok dedikoducu. Oğlanları bakmadılar diyecekler, forsu inecek diye ödü kopuyor.Ahaha ay gerçekten kayınvalide eşya gibi ordan oraya taşınıyor bu ne böyle ya? Gerçekten çok komik bir durum. Neden kendine saygı duymuyor ki?