Önceleri çocuklarım mutlu olsun ben idare ederim diyordum ama kaynanam tüy dikti.Neden sizi sevmeyen insanla evli kalmakta ısrarcısınız peki?
Annem çok üzüldü ortalığı sakinleştirmeye çalıştı. Arsızlık değil bu başka bir seviye.Pes diyorum artik böylesi yüzsüzlüğe
Anneniz naptı bunlar olurken?
Kocanıza bir bavul hazırlayın annesini alsın onun evinde yaşasınlar brilikte.
İki oğluda yanındayken korkmaz herhalde
Annenize üzüldümAnnem çok üzüldü ortalığı sakinleştirmeye çalıştı. Arsızlık değil bu başka bir seviye.
Ya hep sorunlu olan evlilige ikinci çocuk nedendi acaba?Öğretmenim ama ücretsiz izindeyim.
Neler demedim ki… Bomba olup yağdım, başkası olsa gider bir daha gelmez. Hatta bayılır düşerdi oraya.Annenize üzüldüm
Nekadar alınmıştır, kendisi yüzünden olduğunu düşünmüştür
Vallah kv deyi kolundan tutup dışarı atasım geldi bu ne ya
Peki hiç laf sokmuyormusunuz kv ye?
Aramız yeni düzelmişti, sayende boşanıyoruz rahat ettinmi demiyormusunuz
Oğlunuda al evine git, koynunda yatır geceleri demiyormusunuz
Eşim çok istiyordu, mutluyduk aslında. Kadın kabus gibi çöktü üzerimize. Kaç kere kovdum gitmiyor ne yapabilirim…Ya hep sorunlu olan evlilige ikinci çocuk nedendi acaba?
Ben sizin boşanacaginizu sanmıyorum açıkçası.
Açıklama yok çünkü kapıya atıp gidiyorlar. Kaynanam gitti şimdi inşallah geri gelmez. Bir hafta durur geri gelirse naparım bilmiyorum.Kaynınız niye geldi aldı niye geri getirdi? Açıklaması ne?
Eşinizin annenizin yanında bağırmalarından sonra kaynanayla yüzleşip kavga ettikten sonra niye geri aldınız eve?? o kadar yüz göz olundu bari değseydi zaten kötüye adınız çıktı işe yarasaydı.şimdi ne anladım ben bu olan bitenden yeni dibinizde
Çocuğu çok isteyen adam ailesine sahip çıkmıyor şuan, çok yazık.Eşim çok istiyordu, mutluyduk aslında. Kadın kabus gibi çöktü üzerimize. Kaç kere kovdum gitmiyor ne yapabilirim…
Ben eş kişisine diyeceğim annene ev tut ve yanında kal diye, eğer eş kişisi annesinin yansında kalmazsa o kadının gözü yine hep benim evimde olur.Çocuğu çok isteyen adam ailesine sahip çıkmıyor şuan, çok yazık.
Eşinizden yüz buluyordur kayınvalide. Böyle evliliğim zarar görüyor evinden kal ya da sana burada kiralık ev tutalım ama aynı evde olmaz, olmuyor dese bu ısrar devame edeceğini sanmıyorum kadının.
Açıkça söyleyin anne evin var orada kal,kalamıyorsan satalım buralarda bir ev al/kirala bu şekilde yaşayamayız diye. Oglu da oradaymış kadın niye sizinle anlaşılabilir gibi değil.Ne ayrı bir odası ne de bir yatağı var. Kendine saygısı olan biri böyle bir hayatı kabul etmez. Kendi evi dört dörtlük, korksa üst katta oğlu var. Bunalımda bence.
İyi de eltiniz doğrusunu yapıyor. Sizin derdiniz eltiniz degil ki. Kadın yıllarca bu kadınla aynı binada oturmuş,kacmis gelmiş şimdi niye otursun onunla? Sizde onun yaptığını yapmalısınız zaten ondan feyz alıp. O size bırakıyorsa sizde götürüp evine bırakın mesela. Anne hazırlan yarın bırakayım seni diyebilirsiniz. Eli ayağı tutuyor evi var,evde tek değil oğlu var. Bu kadar zorlamanın anlamı yok.Aynen, benim evliliğim daha yeni oturdu, demek ki dışarıdan bakan biri böyle görüyor demek ki.. Ne yapayım eşimle mi tartışayım, tartışıp gitse bu zamana kadar benim yaptığım her şey sıfırlanacak. Ortalıkta benim dedikodum dönecek. Eltim içinden sıyrılacak her şeyden.
Bundan sonra öyle olacak başka çare yok. Kadın benim eşimle kalmak istiyor, başka derdi yok.Açıkça söyleyin anne evin var orada kal,kalamıyorsan satalım buralarda bir ev al/kirala bu şekilde yaşayamayız diye. Oglu da oradaymış kadın niye sizinle anlaşılabilir gibi değil.
Kavga etmeyin, bu şekilde yaşamayacağınızı söyleyip ne istiyorsa hangisini kabul ediyorsa o şekilde düzenleyin durumu. Kendi eviyse kendi evi,yok diyorsa kira.
İyi de eltiniz doğrusunu yapıyor. Sizin derdiniz eltiniz degil ki. Kadın yıllarca bu kadınla aynı binada oturmuş,kacmis gelmiş şimdi niye otursun onunla? Sizde onun yaptığını yapmalısınız zaten ondan feyz alıp. O size bırakıyorsa sizde götürüp evine bırakın mesela. Anne hazırlan yarın bırakayım seni diyebilirsiniz. Eli ayağı tutuyor evi var,evde tek değil oğlu var. Bu kadar zorlamanın anlamı yok.
Eltim beni enayi görüyor da ondan. Kaç kere bıraktım geri getirdi . O öyle yapınca da eş kişisi de annesi oraya gitsin istemiyor artık.İyi de eltiniz doğrusunu yapıyor. Sizin derdiniz eltiniz degil ki. Kadın yıllarca bu kadınla aynı binada oturmuş,kacmis gelmiş şimdi niye otursun onunla? Sizde onun yaptığını yapmalısınız zaten ondan feyz alıp. O size bırakıyorsa sizde götürüp evine bırakın mesela. Anne hazırlan yarın bırakayım seni diyebilirsiniz. Eli ayağı tutuyor evi var,evde tek değil oğlu var. Bu kadar zorlamanın anlamı yok.
Dün temiz bir cinnet geçirdim. Kv benim yanımda kalmaya inat ediyor. Şimdi gitti, geri dönerse ikinci cinnet gelecek zaten.Bende bunu anlayamadım surekli oraya götürmenin eltiden beklentiye girmenin anlamı yokki
Kadin doğru yapıyor istemiyor getiriyor net davranıyor kv inatlasiyorsa birazda orda kalsin ne var demek çözüm değil
Memleketteki evin taşınması gerekiyor ama eşi de oralı değil kavga çıkmasın telaşı anlamsiz bu konuyu ancak temiz cinnet cozer
Elti haklı zaten sizi enayi gördüğü için değilEltim beni enayi görüyor da ondan. Kaç kere bıraktım geri getirdi . O öyle yapınca da eş kişisi de annesi oraya gitsin istemiyor artık.
Bu sefer nereye gitti?Dün temiz bir cinnet geçirdim. Kv benim yanımda kalmaya inat ediyor. Şimdi gitti, geri dönerse ikinci cinnet gelecek zaten.
Ağzınıza sağlık. Annesinin evi uzakta. Annesini alacak başka eve gidecekler.Elti haklı zaten sizi enayi gördüğü için değil
Evde kocası yok ama kayinvaldesi var, ne alaka?
Eşimin annesi gelip benimle niye dursun oğlu yokken, benim annem ben evde yoksam içeri bile girmez kapıdan döner
Hadi kv eltiye geldi kaldı çocukları özledi diyelim, 1-2 gece kalır evine döner yada yollanır
Kv sizin evi kendi evi bellediyse bunun sorumlusu neden elti olsun?
elti illa kal gitme dese bile eşiniz gider alır, annem orda niye kalsın ben burda dururken elin kızı ne alaka kardeşimde yokken der
Siz bu işi direk eşiniz ile çözceksiniz
Gerekirse alsın annesini gitsin onun evinde yaşasın
O da bana laf saydı ama ben taramalı tüfek gibi olduğum için karşımda duramadı. Kaynım aldı sonra ve iki saat sonra geri geldi hiçbir şey olmamış gibi. Ben de gitti diye rahatlamıştım tam. Bugün annesinin yanına gitti. Ben de ablama gittim. Evde yokum. Eş kişisi ile konuşmuyoruz, bir süre de konuşmayı düşünmüyorum.Bu sefer nereye gitti?
Siz cinnet geçirirken o napiyor
Bişey demiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?