Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız ama eşinizin elinden ne gelebilir ki bu durumda bilemedim.Annesinin bazı şeyleri düşünüp ara bozmaması gerekiyor ama kadın sanırım yalnız kalmaktan korkuyor

Haklısınız ama eşinizin elinden ne gelebilir ki bu durumda bilemedim.Annesinin bazı şeyleri düşünüp ara bozmaması gerekiyor ama kadın sanırım yalnız kalmaktan korkuyor
Kaynımgilde iki gün kalınca eşim almaya gidiyor nedense onu da bi çözemedim.

Kaynımgilde iki gün kalınca eşim almaya gidiyor nedense onu da bi çözemedim.
Kardeşinin ve yengesinin davranışları ya da konuşmalarından annesinin istemediğini düşünüyorsa kimseye bırakmak istemiyor demek.Belki de kv oğluna beni al götür diyordur.Esinizde haklı siz de haklısınız ne yapabilirsiniz bilemedim.

Kendi evinde oturabilir.

Bugüne kadar sesinizi çıkaramayıp , kocaya carlayamayınca acısını neden annesinden çıkardınız ? Ağlamış birde . Yazık ya . Allah korusun sizin gibi insanlardan .

Anasının evine gitsin ikisi de zaten yüzgöz oldunuz şu an ki davranışlarınızı diretin yoksa aynen devam eder.. Ediyor da zaten o hayvan kişisine de dik durun ekonomik özgürlüğünüz var

Bugüne kadar sesinizi çıkaramayıp , kocaya carlayamayınca acısını neden annesinden çıkardınız ? Ağlamış birde . Yazık ya . Allah korusun sizin gibi insanlardan .
Evi var, kalmasını istemediğimi belli ettiğim halde niye kalıyor, beni boşanmaya zorluyor, beni mutsuz ediyor. Bundan bir adım sonrası polisle anasıyla oğlunu evden attırmak zira cinnet yükleniyor.

Boşanacağım dediginiz halde 2 saat sonra kim getirdi kadını eve? O kadar laftan sonra pişkin pişkin gelip oturmasına anlam veremedim yüzsüz müdür nedir

Son düzenleme:
Kaynınız niye geldi aldı niye geri getirdi? Açıklaması ne?
Eşinizin annenizin yanında bağırmalarından sonra kaynanayla yüzleşip kavga ettikten sonra niye geri aldınız eve?? o kadar yüz göz olundu bari değseydi zaten kötüye adınız çıktı işe yarasaydı.şimdi ne anladım ben bu olan bitenden yeni dibinizde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…