Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sizi zayif noktanizdan yani cocuklarinizdan vuruyor. Ben gercekten gitmenizi istedigini düşünmüyorum. Sizi yildirmaya calisiyor. Benim ex te evden gitmem icin her Allahin gunu birilerini ariyoedu. En son uzaklastirma karari alirim deyince sesini kesmisti. O zaman mevzuya uyandim. Adam simdiye kadar panda bisey yapamaz, sikayetci olamaz diye rahat rahat davranmis. Bunu daha evvel bilseydim burnundan getirirdim onun. Sizin esinizde bence ayni. Disaridan bakildiginda sizin ailenizde simdiye kadar onu destekledi ve sizi yalniz birakti. Su an Lucifer bisey yapamaz diye düşünüyor

dua istemişsiniz bugün Kadir gecesi inşallah aileniz hep böyle arkanızda olur siz ve çocuklarınızla Allah huzurlu bi hayat nasip etsin inşallah yüreğiniz ferahlasın. Lütfen kararınızın arkasında durun. Konuşmuşsunuz ama adam hala aynı. Size başka çare bırakmıyor…

Babam seni evden kovarsa polisten önce bana haber ver diye bana söz verdirdi, o zaman söylerim sonra dinletirim.

Zaten hem birileri duyacak diye ödü kopuyor, hem de asarım keserim havalarında. Ama dün benim çok ciddi olduğumu gördü. Normalde üstüme falan yürürdü ama polis çağırmamdan korkuyor bence. Herkes kv’yi arama diyor ama benim çok saydırasım var, ben burada kriz geçirirken rahat rahat oturuyor kadın.

Evimde, çocuklarımla huzurlu bir ortam diliyorum sadece. Kötülerin hak ettiklerini bulmalarını diliyorum. İnşallah hesabımız öbür dünyaya kalmaz, bu dünyada görülür.

Babam seni evden kovarsa polisten önce bana haber ver diye bana söz verdirdi, o zaman söylerim sonra dinletirim.

Siz yine once babaniza haber verin. Ses kaydindan bahsetmeyin. Dedigim gibi yasal degil. Esiniz sizden once dava acarsa aleyhinize kullanabilecegi doneleri vermeyin ona. Bu sefer oda sizin ses kaydinizi almaya baslayabilir. Lutfen alintiladigim posta ve buna dikkat edin. Cok yonlu dusunupz dikkatli adim atmalisiniz.
Cevrenizden surekli destek ve onay bekliyorsunuz. Sizi cok iyi anliyorum ama onay alma isini artik geriye atin. Kovdu diyorsaniz kovmustur.

Ahh dedigim gibi iste. Buda benimkinin ayri versiyonu.
Simdi bu ruh halinide iyi anliyorum. Siz kv yi arayip saydirdiginizda kadin pisman olacak, belki ozur dileyecek, geri adim atacak diye bekliyorsunuz beklemeyin. Hatanin %30ukv ise %70i esinizde. Kv ne derse desin olay aslinda esinizde bitiyor. Şöyle düşünün: kv gelmek istediginde esiniz "cocuklar arasinda esit kal" deseydi siz bu sorunlari yasamamis olacaktiniz

Kv’nin ikiyüzlülüğüne kızıyorum ben. Güya iyilik meleği, beni eşle barıştırmaya çalışıyor, bir yandan da sürekli eşi dolduruyor. Yalnızım diye sürekli kendini eşe acındırıyor. İkiyüzlülüğünü yüzüne vurmak istiyorum.

Anliyorum ama bu size hic bisey kazandirmayacak. Ustelik kv aa ben ne ikiyuzluymusum deyip utanmak yerine "oğlum evden kovduguna gore gelin seytan, ben melek olarak görünüyorum" diye sevinecek. Bide poposu arşa değer; oglum beni secti, esini ve çocuklarını kovdu diye. Aramayin, daha cok uzulursunuz

Haklısınız, herkes evinde yalnız kalmak ister. Kayinvalidenizin nasıl bir yaşantısı var bilmiyorum, ama eski usul tipik Turk Anadolu kadını ise, gençliği zorluklarla, yoklukla geçmiş, bir evde on-on beş nüfus yasamislarsa muhtemelen o da tam tersi yalnız kalmayı kabullenemiyordur. Benim kayınvalidem sürekli onu ziyaret edelim ister, evde asla yalnız kalmak istemez. Kayinpederim yaşıyor. Eltilerimle altlı üstlü oturuyorlar. Genelde altlı üstlü oturunca veya aynı evde kalınca yüzgöz oluyorsun bu kaçınılmaz. Bu şekilde devam etmeniz mümkün gözükmüyor. Aile büyükleriyle, eltinizle kayninizla düzgünce konuşup kendinize bir yol çizin. Eşinizin annesiyse kayninizin da annesi. Sahip cikilacaksa beraber çıkılacak. Yok öyle bir dünya. Gerçekten bazen açıkgöz, çirkef olmak gerekiyor. Öyle olmayınca, üstünüze yıkıliyorlar da yikiliyorlar. Sonra cinnet geçirince bu sefer en kotu siz oluyorsunuz.

Neden evin borcunu ödemek istiyorsunuz? çocuklarının yaşayacağı ev bu
Ben dedim adam gaddar çocuklarına bile acımaz diye ileride nafaka için bile pislik yapar evi garantileyin hiç değilse kendi maaşınızla geçinirsiniz.
Kaynanan şimdiye kadar hak vermemiş şimdi mi verecek? daha çok laf uydururur .Neler söyledim sonra yine geldi diyorsunuz

Şu an değiyordur zaten, oğlum benim için kaç gündür karısıyla küs diye. Ben oğlun beni evden kovuyor demeyeceğim zaten, hem oğlunu dolduruyorsun , hem
Aynen öyle bir durumun içerisindeyim. Neymiş benim evim Kv’nin de eviymiş, istediği gibi gelir kalırmış. Benim kayın ve elti asla yaklaştırmıyorlar kv’yi.

Çocuklarına acıyan biri anası için karısına bu kadar küser mi..Evin borcunu yasal olarak ben ödemek zorundayım, eğer boşanırsam.

Ben bunların ne yapmaya çalıştıklarını iyice anladım. Amaç yıldırma politikası. Sen benim annemi azarlarsan ben de yüzüne bakmam, seni her şeyden mahrum bırakırım, annem canı ne zaman isterse gelir, ne zaman isterse gider. Anne de benimle küs kalmamaya çalışıyor ki geldiğinde yüzü olsun. Dün annesini istemediğim tokat gibi suratına indi ama. Taviz de vermedim. Hadi bakalım şerh koydurmaya gideceğim çocukları alıp. İnşallah gazam mübarek olur :)

Ay onu hatirladim efsaneyi adamın ikinci karısının malıni bile alacak nerdeyse

Geri getirdiklerinde eve almayacaktın

Sanmıyorum duyan ona saydiriyordur senin yapmak istediklerinin fazlasını yaparlar sakin olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…