Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu açıldığı dönem yorum yapmıştım şimdi baktım ki 1k geçmiş özet geçecek olan var mı rica etsem.ne olmuş en son kayınvalide sürekli bende kalmak istiyor mevzusu vardı
özet, cinnet geçirip kv’yi azarlayıp evden kovdum. Sonra o da eşi doldurdu, eşle küstük. Sonra bizi barıştırmaya geldi ve barışmadık ( geldiğinde hata yapıp düzgün konuşamadım ), eşe annesinin uzun kalmasından rahatsız olduğumu söyledim, o da bana hakaret etti ve şerhi koydurdum. Şimdi de abimi aramış annemi yabana mı atayım diye.

vay vay vay neler olmuş o mevzu nerelere gelmiş.şerhi koydurdum derken ?

Bu konu açıldığı dönem yorum yapmıştım şimdi baktım ki 1k geçmiş özet geçecek olan var mı rica etsem.ne olmuş en son kayınvalide sürekli bende kalmak istiyor mevzusu vardı

1 ay küslük devam etti.

Konu sahibi eşiyle son kez konuştu. Eşi özür dileyeceğine annem istediği kadar kalır, bana annemi bir daha açma geber dedi. Konu sahibinden kredi kartını ve araba anahtarını aldı, konu sahibi dik durup sana muhtaç değilim diyince geri verdi.

Konu sahibini evden atmakla da tehdit etti.

İyi haber konu sahibinin babası sahip çıktı, şimdiye kadar destek vermeyen ailesi artık arkasında.

Bugün de evin üstüne şerh konuldu, artık eşi evi devredemeyecek.

Sebep olan kendisi barıştırma görevini kendi üstlenmesi de ne bileyim bir yandan hatasını telafi etmeye çalıştı mı desek,yoksa eve gelebilmek için bahane mi üretti desek

Eşi özür dileyeceğine annem istediği kadar kalır, bana annemi bir daha açma geber dedi. Konu sahibinden kredi kartını ve araba anahtarını aldı,
aa bu nasıl bir adam be,anası ne ise danası da o
konu sahibi dik durup sana muhtaç değilim diyince geri verdi.
Yaptığı lütuf değil vardır bir hesabı mahkemedir zıtlaşmamak için bir strateji olabilir
Konu sahibine de aferin takdir ettim
Konu sahibini evden atmakla da tehdit etti.
Baksen.ev kira değil o zaman evlilikte alınan mal?
İyi haber konu sahibinin babası sahip çıktı, şimdiye kadar destek vermeyen ailesi artık arkasında.
Konu sahibi ailesinin evine mi döndü yoksa kendi evinde kalıyor ailesi destek mi çıkıyor
Bugün de evin üstüne şerh konuldu, artık eşi evi devredemeyecek.
Öyle bir ihtimal mi doğmuştu anasına mı devredecekmiş

Basit kaynana uzaklaştırma mevzusu nerelere gelmiş yuh

Kaynananada tazminat davası açta, feleği şaşşın.Milletin evine gelip çöreklenmek nedir ögrensin.

Sebep olan kendisi barıştırma görevini kendi üstlenmesi de ne bileyim bir yandan hatasını telafi etmeye çalıştı mı desek,yoksa eve gelebilmek için bahane mi üretti desek
Yok etrafa melek gözükmek ve benim bu kavgayla ilgim yok demek için yaptı.

haklisin kardesim ev ev üstüne olmaz acik secikde söylemissin bellide yinede kulak ardi yapmasi kv yüzsüzlük ayrica bir mecburiyetinde yok evlendiysen kv vs de ömür boyu bakcam diye birsey yok insaAllah hallolur kv al karsina kirmadan dökmeden anlat ic ice birbirinden nefretle yasamaktansa ayri ayri yasayip birbirinize saygi ve sevginizi yipratmadan daha saglikli iletisimde bulunabilirsiniz saygilarimla hersey gönlünce olsun

Ev evlilikte krediyle alındı, eş annesine devredebilir diye şerh kondu.

Ben kv’ye ev tut dedim diye beni anneme şikayet etti, benim evim var dedi. Canı gelin görüp dedikodu yapmak istiyor çünkü. Oğluyla tek yaşamak da mutlu etmez o kadını.

annesinin tek evladimiymis aralarinda anlassinlar diyecegimde gencmisde eli ayagi tutan birisi nicin cocuklarinin yuvasini huzurunu bozar kaldiki kv istense bile yatiya aylarca kalinmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…