evi neden bırakıyorsunuz? kurulu düzeniniziYarın şerhi koyduracağım ama herkes şuna inansın. Hiçbir şeyde gözüm yok. Kiralık evlere bakıyorum, çocuklarımla huzurlu mutlu olacağım bir evin hayalini kuruyorum. Sadece huzur istiyorum, bana küfredip bana üstünlük kurmaya çalışan birinden kurtuluyorum. Yaşasın özgürlük, yaşasın yaşamak!
İnanamıyorum ya ne diyeceğimi bilemedimMeslekleri maalesef kişiliği etkilemiyor. Doktor olmayan eşlerini afedersiniz aşağılayan çok doktor var. Benim arkadaşım ameliyat hemşiresi idi hacettepede. Bana ameliyat öncesi baygın yatan hastanın önlüğünü kaldırıp cinsel organına bakarak dalga geçen doktorlar olduğunu söylemişti. O meslekte de karakter sıkıntısı olanlar çok maalesef
Ohhhh şükürBabamı aradım. Ben yapamıyorum, insan gibi konuşuyorum bana küfrediyor, evden çıkarıyor dedim, yarın da şerh koyduracağım dedim. Babam da yeter, eğer bir daha seni evden atarsa iki polisle geliyorum, gitsin annesiyle yaşasın sen insan gibi derdini anlatmışsın dedi. Yarın şerh koyduruyorum tamam dedi, biz senin arkandayız, bu zamana kadar çocuklar için alttan aldık ama benim kızım kimsenin kölesi değil dedi. Sürekli beni eleştirmelerinden bıkmışım.O kadar rahatladım ki….Tek oğlum kaldı. Umarım en az hasarla atlatırız bu durumu.
Ohhhh şükür
Hasta yatıyorum 2 gündür. Biraz önce eşim uyu biraz ağrın azalsın dedi. Dedim olmaz Luci'nin durum kritik dedim. Baktı baktı gittiBabamı aradım. Ben yapamıyorum, insan gibi konuşuyorum bana küfrediyor, evden çıkarıyor dedim, yarın da şerh koyduracağım dedim. Babam da yeter, eğer bir daha seni evden atarsa iki polisle geliyorum, gitsin annesiyle yaşasın sen insan gibi derdini anlatmışsın dedi. Yarın şerh koyduruyorum tamam dedi, biz senin arkandayız, bu zamana kadar çocuklar için alttan aldık ama benim kızım kimsenin kölesi değil dedi. Sürekli beni eleştirmelerinden bıkmışım.O kadar rahatladım ki….Tek oğlum kaldı. Umarım en az hasarla atlatırız bu durumu.
12 yıldır üyeyim, bayağıdır viral konu yoktu kk’da, @Kazen’in bana teşekkür etmesi lazımHasta yatıyorum 2 gündür. Biraz önce eşim uyu biraz ağrın azalsın dedi. Dedim olmaz Luci'nin durum kritik dedim. Baktı baktı gitti
Çok güzel babandan aldığın güçle daha kararlı durabilirsin. Babana öyle demedim böyle demedim diye kendini savunacak iş ciddiye binince onlara oynar.Babamı aradım. Ben yapamıyorum, insan gibi konuşuyorum bana küfrediyor, evden çıkarıyor dedim, yarın da şerh koyduracağım dedim. Babam da yeter, eğer bir daha seni evden atarsa iki polisle geliyorum, gitsin annesiyle yaşasın sen insan gibi derdini anlatmışsın dedi. Yarın şerh koyduruyorum tamam dedi, biz senin arkandayız, bu zamana kadar çocuklar için alttan aldık ama benim kızım kimsenin kölesi değil dedi. Sürekli beni eleştirmelerinden bıkmışım.O kadar rahatladım ki….Tek oğlum kaldı. Umarım en az hasarla atlatırız bu durumu.
Ettik ederiz. Boşver yüzsüz anası ve kibirli oğlu birlikte yaşasınlar ömür boyu.Hepiniz bana çok büyük güç verdiniz, hepinize çok teşekkür ederim, gözümü açtınız. Ben bugüne kadar karıncayı incitmemiş bir insandım ama kötü insanlara denk geldim. Bana dua edin, işim rast gitsin, çocuklarımla huzur içinde yaşayayım.
Teşekkür ederim. Valla üyeliği sizin konu için iptal etmemiştim tabi burda takılınca diğer konulara da daldım12 yıldır üyeyim, bayağıdır viral konu yoktu kk’da, @Kazen’in bana teşekkür etmesi lazımçok geçmiş olsun bu arada.
Yokkk o karı inadindan kız bulma işine girer de. Bu ikiliyi kimse çekmez. Hem ben esin iş ciddiye binince çark edebileceğini düşünüyorum. Hele bu ataerkil zorba adam işin içine Luci'nin babası girince pazarlığa başlayacak.Ettik ederiz. Boşver yüzsüz anası ve kibirli oğlu birlikte yaşasınlar ömür boyu.
Niye sizin üzerinize olan arabanın anahtarını istiyor? Sakın vermeyinBiri benim, biri de eşin üzerine.
Bu çok iyiBabamı aradım. Ben yapamıyorum, insan gibi konuşuyorum bana küfrediyor, evden çıkarıyor dedim, yarın da şerh koyduracağım dedim. Babam da yeter, eğer bir daha seni evden atarsa iki polisle geliyorum, gitsin annesiyle yaşasın sen insan gibi derdini anlatmışsın dedi. Yarın şerh koyduruyorum tamam dedi, biz senin arkandayız, bu zamana kadar çocuklar için alttan aldık ama benim kızım kimsenin kölesi değil dedi. Sürekli beni eleştirmelerinden bıkmışım.O kadar rahatladım ki….Tek oğlum kaldı. Umarım en az hasarla atlatırız bu durumu.
Bence de çarkedecek. Böyle yazıp yanlış cesaretlendirmek istemedim ama boşanmaya niyeti yok gibi onun. Tek derdi boyun eğsin.Yokkk o karı inadindan kız bulma işine girer de. Bu ikiliyi kimse çekmez. Hem ben esin iş ciddiye binince çark edebileceğini düşünüyorum. Hele bu ataerkil zorba adam işin içine Luci'nin babası girince pazarlığa başlayacak.
Artık oynayamaz. Ablam bile isyan etti, yeter arayacam ben bu adamı derdi ne diye. Annem evinden çıkma sakın o ev senin ve çocuklarının evi dedi. Bayağı rahatladım.Çok güzel babandan aldığın güçle daha kararlı durabilirsin. Babana öyle demedim böyle demedim diye kendini savunacak iş ciddiye binince onlara oynar.
Allah razı olsun, sabah uyanır uyanmaz buraya yazıyorum.Luci biz buradayız sabah akşam nöbetleşe yazarız böyle devam et
Annengillerin de arkasından çok attık amaArtık oynayamaz. Ablam bile isyan etti, yeter arayacam ben bu adamı derdi ne diye. Annem evinden çıkma sakın o ev senin ve çocuklarının evi dedi. Bayağı rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?