Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evi neden bırakıyorsunuz? kurulu düzeninizi
adam gaddar 3 gün sonra evlenir nafakayı bile süründürür
eve şerh koydurun gitmişse paşa paşa çocukların oturduğu evin kredisini ödemeli

İnanamıyorum ya ne diyeceğimi bilemedim o zaman en başlıca sebep yine ailenin düzgün yetiştirmemesi, ailesinin eğitemediği çocuklar büyüp böyle başkasının çocuğunun hayatını mahvediyor.

Babamı aradım. Ben yapamıyorum, insan gibi konuşuyorum bana küfrediyor, evden çıkarıyor dedim, yarın da şerh koyduracağım dedim. Babam da yeter, eğer bir daha seni evden atarsa iki polisle geliyorum, gitsin annesiyle yaşasın sen insan gibi derdini anlatmışsın dedi. Yarın şerh koyduruyorum tamam dedi, biz senin arkandayız, bu zamana kadar çocuklar için alttan aldık ama benim kızım kimsenin kölesi değil dedi. Sürekli beni eleştirmelerinden bıkmışım.O kadar rahatladım ki….Tek oğlum kaldı. Umarım en az hasarla atlatırız bu durumu.

Ohhhh şükür

Hasta yatıyorum 2 gündür. Biraz önce eşim uyu biraz ağrın azalsın dedi. Dedim olmaz Luci'nin durum kritik dedim. Baktı baktı gitti

Çok güzel babandan aldığın güçle daha kararlı durabilirsin. Babana öyle demedim böyle demedim diye kendini savunacak iş ciddiye binince onlara oynar.

Ettik ederiz. Boşver yüzsüz anası ve kibirli oğlu birlikte yaşasınlar ömür boyu.

12 yıldır üyeyim, bayağıdır viral konu yoktu kk’da, @Kazen’in bana teşekkür etmesi lazım çok geçmiş olsun bu arada.
Teşekkür ederim. Valla üyeliği sizin konu için iptal etmemiştim tabi burda takılınca diğer konulara da daldımSiz elestiriye aciksiniz bu çok iyi bir özellik bazı konularda ufacık eleştiri duyanlar üyeliği iptal edip kaçıyor.

Ettik ederiz. Boşver yüzsüz anası ve kibirli oğlu birlikte yaşasınlar ömür boyu.
Yokkk o karı inadindan kız bulma işine girer de. Bu ikiliyi kimse çekmez. Hem ben esin iş ciddiye binince çark edebileceğini düşünüyorum. Hele bu ataerkil zorba adam işin içine Luci'nin babası girince pazarlığa başlayacak.

Bu çok iyi aile desteğini de arkanıza alırsanız karada ölüm yok artık boşanırsanız arabanızın arkasına "boşandım mutluyum" yazmazsanız hatırım kalır o anne oğula da kına yollamak lazım.

Bence de çarkedecek. Böyle yazıp yanlış cesaretlendirmek istemedim ama boşanmaya niyeti yok gibi onun. Tek derdi boyun eğsin.

Çok güzel babandan aldığın güçle daha kararlı durabilirsin. Babana öyle demedim böyle demedim diye kendini savunacak iş ciddiye binince onlara oynar.
Artık oynayamaz. Ablam bile isyan etti, yeter arayacam ben bu adamı derdi ne diye. Annem evinden çıkma sakın o ev senin ve çocuklarının evi dedi. Bayağı rahatladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…