• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En son neler olmuş öyle :(
Aileniz acaba konuşun diye luci benimle konuşmuyor diye mi aktardı. Belki de hiç öyle bir şey demedi. Ben bu adamın geri vites yapacağını düşünüyordum ama hâlâ kuyruğu dik, bir de defol karşımdan demiş😑
Eşiniz sanki olayın ciddiyetini anlamamış sizi bir de parasıyla "terbiye" etmeye çalışıyor gibi. Sonunda iki seçenek de sıkıntılı. Tekrar barışırsanız maddi sıkıntınız olmaz ama anne konusu sürekli gündeme gelecektir.
Ayrılırsanız maddi ve manevi sıkıntılar ilk başlarda bayağı zorlar sizi, bir süre acabalar gel-gitler yaşarsınız ama sonrasında herşey belli bir düzene oturur.

Kv arayip demiyormu amam gelmiyorum bosanmayin diye. Konu nerelere gelmis. Gerçi kv deden once esiniz zaten problem. Bosanma esiğinden dönmüşsünüz kac kez üstıne bir çocuk daha falan. Yani bilemiyorum işin bu raddeye geleceği belliymis. 3 kez bosanma asamasına gelip tekrar barıssam ben de kaleye almazdım bosanıcam diyen eşi

Yokkk o karı inadindan kız bulma işine girer de. Bu ikiliyi kimse çekmez. Hem ben esin iş ciddiye binince çark edebileceğini düşünüyorum. Hele bu ataerkil zorba adam işin içine Luci'nin babası girince pazarlığa başlayacak.
Evden kovulursa çark eder sadece, o ve iğrenç ailesi. Kv hem eşi bi güzel doldurmuş, hem de annemi arıyor barıştırın diye.

Kv arayip demiyormu amam gelmiyorum bosanmayin diye. Konu nerelere gelmis. Gerçi kv deden once esiniz zaten problem. Bosanma esiğinden dönmüşsünüz kac kez üstıne bir çocuk daha falan. Yani bilemiyorum işin bu raddeye geleceği belliymis. 3 kez bosanma asamasına gelip tekrar barıssam ben de kaleye almazdım bosanıcam diyen eşi
Yüzüme diyor, arkadan da habire eşi dolduruyor. Bugüne kadar hiç bu kadar küs kalmadık, hiç böyle olaylar yaşanmadı.

Niye sizin üzerinize olan arabanın anahtarını istiyor? Sakın vermeyin
Beyinsiz beni korkutmaya çalışıyor. Yok aldım koydum önüne, ben kuru ekmeğe razıyım yine de yolumdan dönmem dedim. Zannediyor ki ben ayaklarına kapacam, boş ver her yolu denesin otursun yerine.

En son neler olmuş öyle :KK43:
Aileniz acaba konuşun diye luci benimle konuşmuyor diye mi aktardı. Belki de hiç öyle bir şey demedi. Ben bu adamın geri vites yapacağını düşünüyordum ama hâlâ kuyruğu dik, bir de defol karşımdan demiş😑
Eşiniz sanki olayın ciddiyetini anlamamış sizi bir de parasıyla "terbiye" etmeye çalışıyor gibi. Sonunda iki seçenek de sıkıntılı. Tekrar barışırsanız maddi sıkıntınız olmaz ama anne konusu sürekli gündeme gelecektir.
Ayrılırsanız maddi ve manevi sıkıntılar ilk başlarda bayağı zorlar sizi, bir süre acabalar gel-gitler yaşarsınız ama sonrasında herşey belli bir düzene oturur.
Her gün her saat Allah bana o kadının yüzünü bir daha göstermesin diye dua ediyorum. Daha önceki sıkıntılarımız hiçbir şeymiş. Adama öfkem geçince normale dönüyorduk. Ama insanın böyle bir kv’yle yaşamaya zorlanması çok büyük bir ızdırap.

Her gün her saat Allah bana o kadının yüzünü bir daha göstermesin diye dua ediyorum. Daha önceki sıkıntılarımız hiçbir şeymiş. Adama öfkem geçince normale dönüyorduk. Ama insanın böyle bir kv’yle yaşamaya zorlanması çok büyük bir ızdırap.
Gurursuz insanlardan nefret ediyorum inşallah da bir daha görmezsiniz yüzünü 😒 ya daha bayramda arayıp aramama konusunda kararsızdınız bu da netliğe kavuşmuş oldu.

Belki senin konuyla fazla empati yapma sebebim bu. Benim de seninle çok benzer kv-gorumce ikilisi var belki de seninkinden bile kotu. Ama eşim, ben, benim ailem dolayısıyla yeşerecek ortam bulamadılar öyle olunca fırsatını minnacık bile bulsalar fitnelikleri bitmedi. İnanın çocuk icin arada görüşeyim diyorum. 1 saat görmek ızdırap bir de yaşamaya zorlanacak ortamım olsa delirirdim herhalde. Normalde hiç böyle kafalarda büyümedim. İnsanı zorla kendi minnacık dunyasinda yaşamaya zorluyorlar.

İki tane var, bebek bir şey anlamıyor ya onu çok umursamıyorum. Ama oğlum her şeyden etkileniyor., her şeyin farkında.
Şimdi anladım😊Allah uzun ömür versin yavrularınıza.
Konunuzu okuyorum, durumunuz için kolaylık dilerim. Her ne yapacaksanız kolaylıkla olsun inşallah.
Sonu huzur olsun.

Belki senin konuyla fazla empati yapma sebebim bu. Benim de seninle çok benzer kv-gorumce ikilisi var belki de seninkinden bile kotu. Ama eşim, ben, benim ailem dolayısıyla yeşerecek ortam bulamadılar öyle olunca fırsatını minnacık bile bulsalar fitnelikleri bitmedi. İnanın çocuk icin arada görüşeyim diyorum. 1 saat görmek ızdırap bir de yaşamaya zorlanacak ortamım olsa delirirdim herhalde. Normalde hiç böyle kafalarda büyümedim. İnsanı zorla kendi minnacık dunyasinda yaşamaya zorluyorlar.
Ah benim eş…Hep onları haklı bulur, onlara değer verir. Gecenin şu saati olmuş uyuyamıyorum. Önceden kv gitsin rahatlayacağım derdim, şimdi eşle aynı evde yapamıyorum. Gitsin diye dua ediyorum. Yüreğime ferahlık diliyorum, okuyan herkes bana dua etsin lütfen.

Eş benden kredini kartını ve arabanın anahtarını istedi. Önüne koydum hepsini, gerekirse kuru ekmek yerim sana yine eyvallah etmem dedim. Sonra geri verdi. Bir daha bana anamla gelmeyeceksin dedi. Ben de ben mutsuzum, annenle yaşamak istemiyorum dedim. Geber dedi bana. Anneni babanı arayacağım seni gelsinler götürsünler dedi. Herkesi ara, gitmesi gereken kişi sensin dedim. Seni rezil ederim dedi, et senden korkmuyorum dedim.

Cok saglam sövesim geldi. Aklinca sizi parasizlikla dize getirecegini saniyor terbiyesiz adam.
Size 2 tavsiye verecegim:
1.evden kovma konuşması yapacağı anda ses kaydi alin. Mahkemede kullanacaksiniz.
2.cesaret edebilirseniz sesini yükselttiği anda kades ile polis cagiracaksiniz. Uzaklastirma kararini alninin ortasina yapistiracaksiniz. Kuyrugunu bacaklarinin arasina kistira kistira defolup kendi gidecek. Bu 2.madde benim zamaninda yapmadığım ve pisman oldugum biseydi. O kararida mahkemede kullanacaksiniz.
Bundan sonra yaşadığınız herseyi delillendirmeye calisin. Evden mi kovuyor? Esiniz isteyken whatsapptan beni evden kovamszsin yazip cevap vermesini saglayin. Kovdugunu kabullensin mesajlarda. Onuda delil olarak kullanacaksiniz.
Evin kredisi devam ediyor mu?

Cok saglam sövesim geldi. Aklinca sizi parasizlikla dize getirecegini saniyor terbiyesiz adam.
Size 2 tavsiye verecegim:
1.evden kovma konuşması yapacağı anda ses kaydi alin. Mahkemede kullanacaksiniz.
2.cesaret edebilirseniz sesini yükselttiği anda kades ile polis cagiracaksiniz. Uzaklastirma kararini alninin ortasina yapistiracaksiniz. Kuyrugunu bacaklarinin arasina kistira kistira defolup kendi gidecek. Bu 2.madde benim zamaninda yapmadığım ve pisman oldugum biseydi. O kararida mahkemede kullanacaksiniz.
Bundan sonra yaşadığınız herseyi delillendirmeye calisin. Evden mi kovuyor? Esiniz isteyken whatsapptan beni evden kovamszsin yazip cevap vermesini saglayin. Kovdugunu kabullensin mesajlarda. Onuda delil olarak kullanacaksiniz.
Evin kredisi devam ediyor mu?
Ben çok safım hala. Dün insan gibi konuşuyorum da aklıma video kayıt almak gelmiyor. Evin kredisine daha 4 sene var, 2 sene oldu alalı. Ben ayrı yaşayalım biraz desem, suçlu olur muyum mahkemede? Bir de eminim yemek yapmıyor falan diyecek, yaptığım yemeklerin resimlerini çekeyim mi yoksa Alışveriş faturalarım yeterli olur mu, bir de evin yanındaki manavdan alışveriş yaparım hep, onları şahit göstermem yeter mi ?

Ben çok safım hala. Dün insan gibi konuşuyorum da aklıma video kayıt almak gelmiyor. Evin kredisine daha 4 sene var, 2 sene oldu alalı.

Ses kaydi alin ama sonra seni rezil ederim elimde kayitlarim var demeyin. O kayitlarin hangisinin delil olarak kullanilacagina avukatiniz karar verecek.
Hemen avukata gidin. Serh koydurmak yetmez. Evi kalan borcuyla beraber ustume almak istiyorum, cocuklarim var, bebegim var, bunu nasil yapabiliriz diye bir sorun. Gerekirse simdiye kadar odenen paranin yarisini esinize odersiniz. Bunun yolunu ogrenin.

Insan bosanirken duygusal olarak zayıf oluyor. Duygularinizi kenara koyun, çocuklarınızn menfaatini düşünün. Cocuk anneye ait, bosaninca goreceksiniz . Her aninda yanlarinda siz olacaksiniz. O evde cocuklarin ve sizin hakkiniz. Biraz vicdanli bir adamsa zaten evi kendi rizasiyla verir.

Boşanmasanz bile haklarinizi ve delil toplamayi bir avukattan ogrenin. Cunku bir ailenin icine "bosanma" kelimesi giriyosa eninde sonunda gerçekleşiyor. Bugun olmasa, yarin. Bu erkek milletinden nefret etmeye basladim artık. Sira sira duvarlar örüp hepsini icine koymak lazim

Beni kovarsa eğer ses kaydı alıp önce babama göndereceğim. Valla çok kötüyüm. Sinir krizi geçiriyorum resmen. Nefes egzersizi falan işe yaramıyor.

Ses kaydi alin ama sonra seni rezil ederim elimde kayitlarim var demeyin. O kayitlarin hangisinin delil olarak kullanilacagina avukatiniz karar verecek.
Hemen avukata gidin. Serh koydurmak yetmez. Evi kalan borcuyla beraber ustume almak istiyorum, cocuklarim var, bebegim var, bunu nasil yapabiliriz diye bir sorun. Gerekirse simdiye kadar odenen paranin yarisini esinize odersiniz. Bunun yolunu ogrenin.

Insan bosanirken duygusal olarak zayıf oluyor. Duygularinizi kenara koyun, çocuklarınızn menfaatini düşünün. Cocuk anneye ait, bosaninca goreceksiniz . Her aninda yanlarinda siz olacaksiniz. O evde cocuklarin ve sizin hakkiniz. Biraz vicdanli bir adamsa zaten evi kendi rizasiyla verir.

Boşanmasanz bile haklarinizi ve delil toplamayi bir avukattan ogrenin. Cunku bir ailenin icine "bosanma" kelimesi giriyosa eninde sonunda gerçekleşiyor. Bugun olmasa, yarin. Bu erkek milletinden nefret etmeye basladim artık. Sira sira duvarlar örüp hepsini icine koymak lazim
Vicdan…Bana çocukları al babanın evine git dedi, oğlumun okulu ne olacak dedim, orada okul yok mu dedi, bu mu senin babalığın dedim, sen git annenle yaşa dedim. Sonra oğlum gelince babacım, kurban olayım şu bu.

Beni kovarsa eğer ses kaydı alıp önce babama göndereceğim. Valla çok kötüyüm. Sinir krizi geçiriyorum resmen. Nefes egzersizi falan işe yaramıyor.

Hayir atmayin babaniza. Bu sefer babaniz esinizi arayıp kaydi dinledim, kizimi kovmussun diyebilir. Ses kaydi almaniz yasal bisey degil. Esiniz gidip sizden sikayetci olabilir. Ses kaydi aldiginizi ogrenirse telefonunuza saldirabilir, birdaha delil almamaniz icin konusmayi birakabilir. Sunu unutmayin sadece bsdka turlu ispatlayamayacaginiz seylerin ses kaydini alabilirsiniz. Ölüm tehdidi, evden kovma gibi. Bunlari bosanma davanizda kullanacaksiniz. Avukatla gorusun, delik toplamaya baslayin, bundan esinizin haberi olmasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back