Yalan olduğunu iddia edenler oldu ama ispat yok. Bence gerçekti var öyle tipler de öyle eşler var mı onu bilmiyorum. Evlenene kadar mükemmel erkek evlenince "taş fırın" kavga edince hanzo bosanmada adi pislik rolüne donusenleri gördüm ben hepBu konu gerçek miydi , Arada okuyordum ve oğluna çok üzülüyordum.
Görümce eşine polis çağırdı kocam beni evden kovuyor diye. Adam da çok mülayim, sakin biri. Onlarda her türlü çirkeflik var.Sanmıyorum duyan ona saydiriyordur senin yapmak istediklerinin fazlasını yaparlar sakin olun
Benim eşi tarif etmişsiniz tam olarak :)Yalan olduğunu iddia edenler oldu ama ispat yok. Bence gerçekti var öyle tipler de öyle eşler var mı onu bilmiyorum. Evlenene kadar mükemmel erkek evlenince "taş fırın" kavga edince hanzo bosanmada adi pislik rolüne donusenleri gördüm ben hep
Olsun sen kaliteli dik durusunla ez. Onların seviyesine inmeden herkes sana saygı duysun. İnsan istiyor duygular coşuyor ama hakim olmak lazımGörümce eşine polis çağırdı kocam beni evden kovuyor diye. Adam da çok mülayim, sakin biri. Onlarda her türlü çirkeflik var.
Yok bacım ulkemin gerçeği bu. Seninki ne özel değil. Bosanan 10 kadına sor 9 u AA benimkini tarif ettin der. O yüzden burada yazan kadınlar nokta atışı yapabiliyor. Tanıdık hikayelerBenim eşi tarif etmişsiniz tam olarak :)
Blöf yapıyor şuanda bence. Ama gerçekten ayrıldığınızda tam da böyle bi baba olacak çoğu erkek gibi.Vicdan…Bana çocukları al babanın evine git dedi, oğlumun okulu ne olacak dedim, orada okul yok mu dedi, bu mu senin babalığın dedim, sen git annenle yaşa dedim. Sonra oğlum gelince babacım, kurban olayım şu bu.
Annesini arayım mı ne dersiniz yarın ? Gözün aydın diyeyim.
Babaniza haber vermek, kel alaka. Baba ne yapabilir, gelse dahi ne yapacak ? Dovusecek mi ? Direkt polisi arayın, uzaklastirma aldirin. Hersey belgeli olmali. Bosanma surecinde, kendini hakli gostermek icin her turlu yola basvuracaktir tabi ki. Yemek yapmıyor, evi temizlemiyor (sanki sirf senin gorevinmis gibi...) cocuklarla ilgilenmiyor hatta aldatiyora kadar getirebilir. Kurnaz olman lazimBabam seni evden kovarsa polisten önce bana haber ver diye bana söz verdirdi, o zaman söylerim sonra dinletirim.
Adamin nasil biri oldugunu, o eve girmeden bilemezsin. Kocaligini sadece o bilir, ne cektigini de o bilir. Kocasi evden kovuyorsa, polisi aramali zaten...dogru olani yapmış.Bu cirkeflik degil, yasal hakkidir.Görümce eşine polis çağırdı kocam beni evden kovuyor diye. Adam da çok mülayim, sakin biri. Onlarda her türlü çirkeflik var.
çok sevindim kuzum, ilk adımı atmış oldun.Şerh koydurdum. Çok kolaymış. Tapu’nun uygulamasını indirip aile konutu olduğuna dair belgeyi yükledim sadece. Parsel, ada no, yok evlilik cüzdanı, tapu şu bu boşuna uğraşmışım.
Hakkınızda hayırlısı olsunŞerh koydurdum. Çok kolaymış. Tapu’nun uygulamasını indirip aile konutu olduğuna dair belgeyi yükledim sadece. Parsel, ada no, yok evlilik cüzdanı, tapu şu bu boşuna uğraşmışım.
Hadi hayirli olsun.Şerh koydurdum. Çok kolaymış. Tapu’nun uygulamasını indirip aile konutu olduğuna dair belgeyi yükledim sadece. Parsel, ada no, yok evlilik cüzdanı, tapu şu bu boşuna uğraşmışım.
Şerh koydurdum. Çok kolaymış. Tapu’nun uygulamasını indirip aile konutu olduğuna dair belgeyi yükledim sadece. Parsel, ada no, yok evlilik cüzdanı, tapu şu bu boşuna uğraşmışım.
Eşi de iftira atıyor diye boşanma davası açtı, sonra bizimki yusufladı ve geri adım attı. Yani ben olayları tam olarak bildiğim için öyle dedim. Yoksa benim cesaret edemediğim şeyi yaptı.Adamin nasil biri oldugunu, o eve girmeden bilemezsin. Kocaligini sadece o bilir, ne cektigini de o bilir. Kocasi evden kovuyorsa, polisi aramali zaten...dogru olani yapmış.Bu cirkeflik degil, yasal hakkidir.
Avukatla görüşüp delil toplamak. Aşk olsun, o kadar eşle konuşacağım dedim, biriniz ses kaydı al demedi :)Hadi hayirli olsun.
Bundan sonraki adimlarin hangisi
Şerh koydurdum. Çok kolaymış. Tapu’nun uygulamasını indirip aile konutu olduğuna dair belgeyi yükledim sadece. Parsel, ada no, yok evlilik cüzdanı, tapu şu bu boşuna uğraşmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?