• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu gerçek miydi , Arada okuyordum ve oğluna çok üzülüyordum.
Yalan olduğunu iddia edenler oldu ama ispat yok. Bence gerçekti var öyle tipler de öyle eşler var mı onu bilmiyorum. Evlenene kadar mükemmel erkek evlenince "taş fırın" kavga edince hanzo bosanmada adi pislik rolüne donusenleri gördüm ben hep

Yalan olduğunu iddia edenler oldu ama ispat yok. Bence gerçekti var öyle tipler de öyle eşler var mı onu bilmiyorum. Evlenene kadar mükemmel erkek evlenince "taş fırın" kavga edince hanzo bosanmada adi pislik rolüne donusenleri gördüm ben hep
Benim eşi tarif etmişsiniz tam olarak :)

Vicdan…Bana çocukları al babanın evine git dedi, oğlumun okulu ne olacak dedim, orada okul yok mu dedi, bu mu senin babalığın dedim, sen git annenle yaşa dedim. Sonra oğlum gelince babacım, kurban olayım şu bu.
Blöf yapıyor şuanda bence. Ama gerçekten ayrıldığınızda tam da böyle bi baba olacak çoğu erkek gibi.

Gelip gidip konuyu güncelliyorum. Serh koydurdum dedigin an rahatlicam.

Agzimi bozasim var, kalkmis bide defol karsimdan diyor, evden kovmasi, karti arabayi istemesi. Resmen ser.....z önde gideniymis

Babam seni evden kovarsa polisten önce bana haber ver diye bana söz verdirdi, o zaman söylerim sonra dinletirim.
Babaniza haber vermek, kel alaka. Baba ne yapabilir, gelse dahi ne yapacak ? Dovusecek mi ? Direkt polisi arayın, uzaklastirma aldirin. Hersey belgeli olmali. Bosanma surecinde, kendini hakli gostermek icin her turlu yola basvuracaktir tabi ki. Yemek yapmıyor, evi temizlemiyor (sanki sirf senin gorevinmis gibi...) cocuklarla ilgilenmiyor hatta aldatiyora kadar getirebilir. Kurnaz olman lazim

Görümce eşine polis çağırdı kocam beni evden kovuyor diye. Adam da çok mülayim, sakin biri. Onlarda her türlü çirkeflik var.
Adamin nasil biri oldugunu, o eve girmeden bilemezsin. Kocaligini sadece o bilir, ne cektigini de o bilir. Kocasi evden kovuyorsa, polisi aramali zaten...dogru olani yapmış.Bu cirkeflik degil, yasal hakkidir.

Şerh koydurdum. Çok kolaymış. Tapu’nun uygulamasını indirip aile konutu olduğuna dair belgeyi yükledim sadece. Parsel, ada no, yok evlilik cüzdanı, tapu şu bu boşuna uğraşmışım.

Hayırlı olsun. Benim düşüncem yine aynı sizin ayırılamayacağınızı düşünüyor o yüzden baskı yapıyor. ciddi olduğunuzu görünce geri vites yapacak

Eş abimi aramış, annemi yabana mı atayım diye, abim benim duyduğum hakaretlerden haberi olmadığı ve işte olduğu için bir şey dememiş, ben bu adamı hiç ama hiç anlamıyorum.

Adamin nasil biri oldugunu, o eve girmeden bilemezsin. Kocaligini sadece o bilir, ne cektigini de o bilir. Kocasi evden kovuyorsa, polisi aramali zaten...dogru olani yapmış.Bu cirkeflik degil, yasal hakkidir.
Eşi de iftira atıyor diye boşanma davası açtı, sonra bizimki yusufladı ve geri adım attı. Yani ben olayları tam olarak bildiğim için öyle dedim. Yoksa benim cesaret edemediğim şeyi yaptı.

Bu konu açıldığı dönem yorum yapmıştım şimdi baktım ki 1k geçmiş özet geçecek olan var mı rica etsem.ne olmuş en son kayınvalide sürekli bende kalmak istiyor mevzusu vardı

Şerh koydurdum. Çok kolaymış. Tapu’nun uygulamasını indirip aile konutu olduğuna dair belgeyi yükledim sadece. Parsel, ada no, yok evlilik cüzdanı, tapu şu bu boşuna uğraşmışım.

Sizi tebrik ediyorum. 🙏

Konuyu okuyunca inanın eşinizin annesinden çok eşiniz sorunun kaynağı gibi geldi, zerre kadar saygısı yok, saygısı olmayınca da ilk problemde despotluk yapıyor. Eşiniz azıcık saygılı olsa ailesi bu kadar tepenize çıkamazdı.

Hayırlısı olsun, çocuğunuzın rızkını güvene aldınız, harikasınız.

Dualarımız sizinle. ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back