Çok çaresizim

Kızımın son hali

Eklentiler

• image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 96
  • image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 98
Ohhh çok şükür yaa.. inşaallah daha da iyi olur, canım... masaallah kuzuyaaa...

İnşallah gelecek gözlerini açtı ya çok şükür dünyalar benim oldu
Kıyamam ona ya patisini bükmüş uyurken.
Kendini bir toplasın yaraları da iyileşecek inşallah, bugün olanlar çok olumlu gelişmeler devamı gelecek diye umuyorum

Resmini attigim ürünü bulabilirseniz kullanmanizi tavsiye ederim. Isterseniz hekiminizede danişin once. Boyle yemek yemeyen, agir hasta yada ameliyat sonrasi destek amacli kullaniliyor, bagisikligi destekliyor ve daha cabuk toparlanmasini sagliyor. Veteriner benim kedime vermisti. Gercekten iyi bir urun. Simdi aklima geldi.

Deme yaa (( Allahım güç versin bir türlü şu hastalığa çare bulamadılar (( Bizim de evde 5 kedi var her birine ayrı düşkünüm birşey olsa offf offf en korktuğum bu fiv. Başka veterinere de muhakkak gidin lütfen. Bazıları konuya hakim olamıyorlar bi kaç veteriner deneyin. Fiv den kurtulanlarda duyuyorum. Sonuna kadar mücadele etmek lazım.

Bu fiv ne ben hiv zannediyordum :/ yanlız kaç senedir kedim var daha yeni yeni duyuyorum bu hastalıgı

Bu fiv ne ben hiv zannediyordum :/ yanlız kaç senedir kedim var daha yeni yeni duyuyorum bu hastalıgı

Fiv kedi AIDS ı yani bizde hiv gibi diye biliyordum ki oyleymiş zaten. Ben onceden görmüstüm FIV hastaligini aşıları araştırken. Ama evde ki kediye gerek yok diye yaptirmadim. Muhtemelen konu sahibide yaptirmamistir, disari cikmadigi icin.

He aynı şeymis yani canım anladım ama bu ara çok duyar olduk sanki

Kıyamam ona ya patisini bükmüş uyurken.
Kendini bir toplasın yaraları da iyileşecek inşallah, bugün olanlar çok olumlu gelişmeler devamı gelecek diye umuyorum
Partilerinin altı enfeksiyonlu bölge şişip patlıyor şimdi kremini sürdüm

Alırım veterinere sorarım yarın bağışıklık güçlenmesi için çok iyi olabilir çok teşekkür ederim

Ay kiyamam burnunda ki yaraya
O yara iyileşse daha kolay nefes alır boxun kapağına vuruyor diye ters çevirip streçle sardım zarar vermesin yol boyu çıkar beni diye ağlıyor veterinere gidince boxtan zorla çıkarıyoruz hemen içine geri giriyor

He aynı şeymis yani canım anladım ama bu ara çok duyar olduk sanki

Ben cok sık rastlanilan birsey degildir diye dusunuyordum ama varmis baya olan. Özellikle kedilerin toplu halde tutuldugu ortamlarda yayginmiş. Konu sahibinin eside kediyi, kedi dolu depoya koymuş ordan kapmis. Bu durumda orada toplu yasayan hayvanlarda suan tehlikede.

Yaa fivli kedilerde olur mu böyle yaralar. Hepsinde gorulur mu??
Bağışıklık düşünce enfeksiyon dışa vuruyormuş en ağrı hali bu hastalığın kullanılan antibiyotikler ile daha da fazlalaştı olası bir durummuş o yaralar çıkacak ki enfeksiyonu atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…