Çok çaresizim

Cok fazla bilgim yok ama sadece hastaliktan degil kuskunlukten ve depresyondan da oyle hareketsiz yatiyor olabilir. Belki hastaligi iyilesebilir durumdadir. Esiniz hadi kediye acimadi size nasil acimadi.
Ben forumdaki yorumlarinizdan taniyorum kedinizi ne kadar sevdiginizi. Nerden buldu bu cesareti inanilir gibi degil.

O benim bir evladım insanlar Kafayı yendiğimi düşünüyor iğrenerek bakıyorlar bir kedi için kendini harap etmeye değer mi diyorlar hiç kulak asmıyorum çünkü onlar karşılıksız saf sevgiyi hiç tatmadılar ki. Bizimkinin nasıl olmuş anlamadım birden ilerlermiş hastalığı

Çok masum ağzı yüzü yara olmasa şimdi koşar oyun oynardık
benim de var yavrum.. onun acısı bana gelsin diyorsundur biliyorum iyileşmesi için elinden geleni de yapacaksındır.umarım iyileşir küçük melek

Kuzum ben olmayınca küstü hayata ben hariç kimseden mama almaz cok nazlıdır kıskanır beni yanıma kimseyi yanaştırmaz birden ayrılınca yavrum stres oldu eşime diyecek bir kelime zaten bulamıyorum yeter ki yavrum iyileşsin

benim de var yavrum.. onun acısı bana gelsin diyorsundur biliyorum iyileşmesi için elinden geleni de yapacaksındır.umarım iyileşir küçük melek
İnşallah ben hasta olsam da bakarım onlara ama o öyle yatıp elimden birşey gelmeyince içim kavruluyor

Onların sevgisini tatmayan anlayamaz ki. Öyle deli gözüyle bakanlar karşılıksız sevgi, sonsuz sadakat nedir yaşamadan bilemezler.

Neyy bunu okumamıştım seni üzmemek adına içimden gecenleri yazmıyorum canım Allah ıslah etsin sadece mutludur şimdi belki

Çok acı çekiyorsa acısına son mu vermek lazım acaba bunu yazarken göz yaşlarına boğulan ben off çok kötü oldum ya

Bende cok uzuldum inshAllah hemen iyilesir. Yazik nasil bitkin yatıyor

Neyy bunu okumamıştım seni üzmemek adına içimden gecenleri yazmıyorum canım Allah ıslah etsin sadece mutludur şimdi belki
Amacı ben değil çocuğu korumak bunun yerine önlem alsa daha akıllıca olurdu çocuk parkta düşse parkı mı taşıyacak

Bu adamla hala evli misin?
İnanamıyorum.
Eşim bana bunu yapsa onu ellerimle boğarım.
Dünyadaki en değerli varlığım kedim.
Bu sana yapılan nasıl bir eziyet.
Kedi o kedi. Vurur, cırmalar, miyavlar....
Düşünemiyorum bile çektiğin acıyı!

Canım bu konu kapanmasın. Sürekli yaz bize
İnşallah iyileşir.
3 kedim var. Hepsinin yeri ayrı. Eşyalarım parçalandı. Yeniden alınır.
Ama onların evime getirdiği mutluluk paha piçilemez.
Umuyorum yavrun iyileşir. Çok üzüldüm.
Eşine karşı büyük bir öfke ve kin duyuyorsunudur. Ne yüzle getirdi acaba?
O kadar ağladın 3 hafta aradın. Nasıl soğukkanlı olabildi. Çaresizliğine sessiz kalabildi.
Tam bir pislikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…