Çok çaresizim

Düşüncesizlik hafif kalır vicdansızlık biliyor ben kedim olmadan uykuya bile dalamam hadi beni düşünmüyor kedim ben hariç kimsenin döktüğü mamayı yemez en sevdiği ödül maması onun bile yüzüne bakmaz 20 gün hayatımızı cehenneme çevirdi sonuç kedimiz hasta sadece tek yaşam belirtisi nefes alması

Ha birde kendi ilgisizligiyle olmus bir durumda alip kediyi goturuyor. Allahm yarabbim. Boyle birinin getirdiğine şükür ne diyeyim 20 gun birde... Insan nasil affeder bilemiyorum. Iyileşmesi teselli olacaktır size. İnsallah iyilesir yavrum ya. Eve döndü ya belki moralde olur ona şimdi. O nun için dua edecegim.

Yaa yirmi gün boyunca nasıl söylemedi size. Anlamıyorum yaa.... Rabbim sorsun hesabını.. bazı insanlar o canlarin öleceğini ve hesap sorma haklarının olmayacağını düşünürler, ama Rabbim onları da dile getirecek mahserde...cildirmamak elde değil

Yani ihmal ettiginden bu hale geldi.
Esiniz tamamen suclu bu durumdan o zaman. Her iki ihtimal de de kedi saldirgan bile olsa odayi ayirsaydi da evden ayirmasaydi keske. Yazik evcillesmis kedi napar sokakta cok üzüldüm umarim iyilesir
Tabi ki ben yanlarında iken hiç tırmalamaz çünkü izin vermem birbirlerinin canını acıtmalarına ikisi de savunmasız. Sokağa bırakmamış iş yerinin deposuna götürmüş orda baktıkları 30 san fazla kedi var birinden bulaşmış bu illet

Ömrüm yettiğince asla affetmiycem bu bana yapabilecegi en büyük kötülüktü milyarlarca borç taksa bu kadar üzemez beni

Çok güzel yalanlar söyledi birine verdim sahiplendi diye ben Müge anlıya bile kayıp ilanı verdim sahiplenen kişi görürde benimle iletişime geçer diye bir kişi bile aramadı ailesi konuştu benim ailem konuştu Yok inat etti ne zaman hastalandı o zaman getirdi

Iyilestiginde bize de haber ver . Dua edecegim yavrum benim

Dua etmekten başka birşey gelmiyor insanın elinden... Rabbim tez zamanda iyi etsin inşaallah.

çok geçmiş olsun ne olur harap etmeyin kendinizi sizi o kadar iyi anlıyorum ki bu çaresizlik ne demek iyi biliyorum. fıv olan bir canım olmadı ama iç kanama geçiren canım, arabaların çarptığı köpekler kediler hatta kuşlar yaşar mı umuduyla fakültelerde geceleri sabah ettiğim çok günlerim oldu.serum ile toparlanacaktır biraz veterineriniz serum vermedi mi? of çok zor çok Allah yardımcınız olsun lütfen üzülmeyin... şimdi güçlü olmanız gerek zor zamanlar var önünüzde.

Sizin konuyu görünce yine kedimi kaybetmeden önceki günlere gittim. Elinizden gelen her şeyi yapsanız da sonuç alınamadığını görmek insanı kahrediyor.
Şu an göğsünüze oturmuş ağırlığı ben buradan anlayabiliyorum.
Konuşamıyorlar da hayvanlar. Canı yanıyor mu? Neresi ağrıyor? Anlatamıyorlar ki.
Acil şifalar diliyorum.
Umarım sevginiz onu iyileştirir.
Eşinize de birazcık vicdan diliyorum...

Yurtdışında özel ilaçlar var. Kıbrısta filanda vardı galiba. Veterinerinize sorun bi isterseniz. Bi tanıdığımın kedisinde vardı fiv evet çok kötü bi hastalık ama bol bol dua edin o kedi bu ilaçlarla çok kaliteli zamanlar yaşadı. Bi akrabanız tanıdığınız yoksa yurtdışında burdan görüp gönderen çıkar illaki. Siz veterinere sorun eğer bi isim söylemezse ben kendi veterinerimize ve tanıdığımıza sorup size mutlaka geri dönüş yaparım ama önce siz sorun ki daha doğru bilgi alabilin. Allah yardımcınız olsun. O canında öyle.. inşallah tez zamanda iyileşir.

Hiç fiv li kedim olmadı. Allah da vermesin inşalah. Zor ama imkansız değil. Sanırım fivli olsa bile uzun süre yaşayabiliyor kediler.
Sizin de ufaklık iyi olur inşallah.
Allah yavrunuza acil şifalar versin demeye geldim. İnsanın kanı canı en iyi arkadaşı oluyor gerçekten.

Her gün veriyor damar yolu acıktı onu patlatmış patisi şişmisti şimdi deri altı veriyor ama eve geliyoruz ölü gibi yatıyor saat bası püre mama ağzına sokuyorum

Ay inşallah iyileşir sabah bir hısım bugün iyi olacak diyorum nefes alıyor ya Yaşar diyorum ama veterinere gittiğimde bir umut çare diliyorum belli olmaz ama çok zor diyorlar modum düşüyor

Gerçekten varmı ilacı 5 ilaç vuruyorlar başka ilaç Yok diyorlar yarın gidicem tekrar sorarım belki onlar bilmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…