Çok çaresizim

Alırım veterinere sorarım yarın bağışıklık güçlenmesi için çok iyi olabilir çok teşekkür ederim

Kesinlikle, sıvı halde zaten ve etkili istahinida acar insallah. Dun aklima gelseydi keske. Şifa olsun. Miktarini hekimize sorar ayarlarsiniz. Boyle tek şişesi bizim kediye 5 gun yetmişti. Ona gore ayarlarsiniz.

Dün bir başka veteriner ile görüştük ama daha vahim bir tablo çizdi bize kurtuluşu yok diyor bana olumsuz konuşanlara hiç tahammülüm Yok tıp o kadar gelişti nasıl bir tedavisi olmaz anlamıyorum

Yaptır ama mutlaka öncesinde test yaptır dogustan tüm kedilerde olabiliyormuş bağışıklığı düştüğü anda istilaya geçiyor virüs aşı terste tepebilir

İnsanlarda hiv hayvanlarda fiv ikiside aids ama insana malum nasıl geçtiği hayvanlarda sadece temas bile yetiyor
E sokaktaki her kedi fiv olur zamanla o zaman bu kadar çabuk geciyorsa emin misin sadece temastan geçtigine çok korkutucu ya

Kesinlikle, sıvı halde zaten ve etkili istahinida acar insallah. Dun aklima gelseydi keske. Şifa olsun. Miktarini hekimize sorar ayarlarsiniz. Boyle tek şişesi bizim kediye 5 gun yetmişti. Ona gore ayarlarsiniz.
Ben yarın hemen bundan sipariş ediyorum veteriner miktarı ayarlasın fazla takviye göz çıkarmaz

E sokaktaki her kedi fiv olur zamanla o zaman bu kadar çabuk geciyorsa emin misin sadece temastan geçtigine çok korkutucu ya
Mama kabı su kabı tuvaleti kavgada pati yarası çiftlesme en kötüsü de doğuştan anneden alıyor olması her kedide var ama bağışıklığı güçlü ise basa çıkabiliyor bizimki gibi bağışıklığı düştüğü anda kötü sonuçlar meydana geliyor. Aşısı var ama aşıdan önce test yapılması şartmış ters de tepebilir aşı. İş yerinde 30 dan fazla kedi var sürekli girip çıkıyor yemek yiyorlar uyuyorlar eşim yanına hiç kedi almadım diyor ama kedi bu kaşla göz arası girmesi bile yetmiştir birde evden ayrılınca üzüldü tabi yavrum

İki kedin yokmuydu canım senin ötekine aşı yaptırdın mı
Smokini sahiplendirdim takibini yapıyorum güzel bakan bir kıza verdim arada baskın yapıyorum fotoğraf istiyorum onun kısırlastırmasını falan yaptırdım ne olur ne olmaz diye iyiki onu sahiplendirmisim diyorum

Bende hiç bilmiyordum basıma gelince öğreniyor insan allah kimseye vermesin
Bende yavru kedi aldım sokaktan. Hiçbirşeyi yoktu.bigun fazla hızlı nefes almaya başladı, öyle test falan yapmadi veteriner. 3tane igne yaptı ve eve gelir gelmez yemeye içmeye başladı..şuan çok çok iyi. Galiba vet.hekim yanildi diyeyim kibarca.... Yavrum ustume atliyo şuan. Ama iyi bir vet.hekim bulana kadar büyük kedimle yanyana getirmiyorum.. .

Smokini sahiplendirdim takibini yapıyorum güzel bakan bir kıza verdim arada baskın yapıyorum fotoğraf istiyorum onun kısırlastırmasını falan yaptırdım ne olur ne olmaz diye iyiki onu sahiplendirmisim diyorum
İyi yapmışsın kuzum ayri tutman gerekicekti bir müddet

Bu adiligi kocan mi yapti

Sen bu caniyle evli misin hala. Inanilir gibi değil. Kendi kopegimi dusunuorum kim yaparsa atarim onu evden cidden.

Canım seni çok iyi anlıyorum ama bir de şöyle bak o güzel çocuk fip de olabilirdi fiv in en azından bir dönüşü var ama fip in ne yazık ki yok fip de kapmış olabilirdi ama fiv ile tamamen çaresiz değilsin lütfen pozitif olup güzel çocuğa moral verin, kediler her şeyi hisseder

Merhaba, bizim yasamaz denen kopegimiz hayata dondu suan sapasaglam. Kardesim basindan hic ayrilmamisti, o da agzina siringayla zorla veriyordu mamasini. Sevginizi gostermek, guzel seyler soyleyerek guzel bir ses tonu ile konusmak da cok iyi geliyor bence bu durumlarda. Allah yardimciniz olsun guzel haberlerinizi almayi o kadar cok istiyorum ki. Dualarim sizinle.

Sen bu caniyle evli misin hala. Inanilir gibi değil. Kendi kopegimi dusunuorum kim yaparsa atarim onu evden cidden.
Bazı insanlara anlatırsın anlatırsın anlamaz sana bir bıkkınlık gelir ya ben Sudan öyleyim ona laf anlatmaktansa enerjimi kediye veriyorum onunla daha çok ilgilenmeye çalışıyorum

Yemek yiyip su içmeye başlasa şansı var ama 10 gündür sadece serum ve benim zorla yedirdiklerim dışında yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…