Alırım veterinere sorarım yarın bağışıklık güçlenmesi için çok iyi olabilir çok teşekkür ederim
İnşallah kızım da iyileşir eski günlerimize geri dönerizÇok geçmiş olsun
Köpeğim gençlik hastalığı atlattı ve şuan sapasağlam
Allah çok büyük duanı hiç eksik etme
Dün bir başka veteriner ile görüştük ama daha vahim bir tablo çizdi bize kurtuluşu yok diyor bana olumsuz konuşanlara hiç tahammülüm Yok tıp o kadar gelişti nasıl bir tedavisi olmaz anlamıyorumDeme yaa(( Allahım güç versin bir türlü şu hastalığa çare bulamadılar (( Bizim de evde 5 kedi var her birine ayrı düşkünüm birşey olsa offf offf en korktuğum bu fiv. Başka veterinere de muhakkak gidin lütfen. Bazıları konuya hakim olamıyorlar bi kaç veteriner deneyin. Fiv den kurtulanlarda duyuyorum. Sonuna kadar mücadele etmek lazım.
İnsanlarda hiv hayvanlarda fiv ikiside aids ama insana malum nasıl geçtiği hayvanlarda sadece temas bile yetiyorBu fiv ne ben hiv zannediyordum :/ yanlız kaç senedir kedim var daha yeni yeni duyuyorum bu hastalıgı
Yaptır ama mutlaka öncesinde test yaptır dogustan tüm kedilerde olabiliyormuş bağışıklığı düştüğü anda istilaya geçiyor virüs aşı terste tepebilirFiv kedi AIDS ı yani bizde hiv gibi diye biliyordum ki oyleymiş zaten. Ben onceden görmüstüm FIV hastaligini aşıları araştırken. Ama evde ki kediye gerek yok diye yaptirmadim. Muhtemelen konu sahibide yaptirmamistir, disari cikmadigi icin.
E sokaktaki her kedi fiv olur zamanla o zaman bu kadar çabuk geciyorsaİnsanlarda hiv hayvanlarda fiv ikiside aids ama insana malum nasıl geçtiği hayvanlarda sadece temas bile yetiyor
Ben yarın hemen bundan sipariş ediyorum veteriner miktarı ayarlasın fazla takviye göz çıkarmazKesinlikle, sıvı halde zaten ve etkili istahinida acar insallah. Dun aklima gelseydi keske. Şifa olsun. Miktarini hekimize sorar ayarlarsiniz. Boyle tek şişesi bizim kediye 5 gun yetmişti. Ona gore ayarlarsiniz.
İki kedin yokmuydu canım senin ötekine aşı yaptırdın mıBen yarın hemen bundan sipariş ediyorum veteriner miktarı ayarlasın fazla takviye göz çıkarmaz
Mama kabı su kabı tuvaleti kavgada pati yarası çiftlesme en kötüsü de doğuştan anneden alıyor olması her kedide var ama bağışıklığı güçlü ise basa çıkabiliyor bizimki gibi bağışıklığı düştüğü anda kötü sonuçlar meydana geliyor. Aşısı var ama aşıdan önce test yapılması şartmış ters de tepebilir aşı. İş yerinde 30 dan fazla kedi var sürekli girip çıkıyor yemek yiyorlar uyuyorlar eşim yanına hiç kedi almadım diyor ama kedi bu kaşla göz arası girmesi bile yetmiştir birde evden ayrılınca üzüldü tabi yavrumE sokaktaki her kedi fiv olur zamanla o zaman bu kadar çabuk geciyorsaemin misin sadece temastan geçtigine çok korkutucu ya
Smokini sahiplendirdim takibini yapıyorum güzel bakan bir kıza verdim arada baskın yapıyorum fotoğraf istiyorum onun kısırlastırmasını falan yaptırdım ne olur ne olmaz diye iyiki onu sahiplendirmisim diyorumİki kedin yokmuydu canım senin ötekine aşı yaptırdın mı
Yaptır ama mutlaka öncesinde test yaptır dogustan tüm kedilerde olabiliyormuş bağışıklığı düştüğü anda istilaya geçiyor virüs aşı terste tepebilir
Bende hiç bilmiyordum basıma gelince öğreniyor insan allah kimseye vermesinAşı oncesi test oldugunu bilmiyordum sagolun. Dikkat ederim buna.
Bende yavru kedi aldım sokaktan. Hiçbirşeyi yoktu.bigun fazla hızlı nefes almaya başladı, öyle test falan yapmadi veteriner. 3tane igne yaptı ve eve gelir gelmez yemeye içmeye başladı..şuan çok çok iyi. Galiba vet.hekim yanildi diyeyim kibarca.... Yavrum ustume atliyo şuan. Ama iyi bir vet.hekim bulana kadar büyük kedimle yanyana getirmiyorum.. .Bende hiç bilmiyordum basıma gelince öğreniyor insan allah kimseye vermesin
İyi yapmışsın kuzum ayri tutman gerekicekti bir müddetSmokini sahiplendirdim takibini yapıyorum güzel bakan bir kıza verdim arada baskın yapıyorum fotoğraf istiyorum onun kısırlastırmasını falan yaptırdım ne olur ne olmaz diye iyiki onu sahiplendirmisim diyorum
Minosum hiç sokak yüzü görmedi taki kızımın yüzüne saldırana kadar bir sabah eşim bana haber vermeden ki asla izin vermem kaçırdı iş yerine götürdü. 20 gün haber alamadım her yere kayıp ilanı verdim.20 günüm sonunda yavrumu bana hastalanmış bir şekilde getirdi. Benden ayrılmanın stresi ve ordaki kedilerden bulaşan fiv de eklenince sonuç felaket oldu
Çok güzel yalanlar söyledi birine verdim sahiplendi diye ben Müge anlıya bile kayıp ilanı verdim sahiplenen kişi görürde benimle iletişime geçer diye bir kişi bile aramadı ailesi konuştu benim ailem konuştu Yok inat etti ne zaman hastalandı o zaman getirdi
Canım seni çok iyi anlıyorum ama bir de şöyle bak o güzel çocuk fip de olabilirdi fiv in en azından bir dönüşü var ama fip in ne yazık ki yokGünlerdir uykusuzum kendimi tükenmiş hissediyorum artık içim yanıyor ve yoruldum deme lüksüm Yok
3 yıldır gözüm gibi baktığım kedim fiv olmuş yemiyor içmiyor zor nefes alıyor. Her gün veterinere götürüyorum o kadar ilaca rağmen düzelme Yok. Zorla ağzına mama sokuyorum aç kalmasın diye gözümün önünde eriyor maddi manevi tükendim.
Günlerdir uykusuzum kendimi tükenmiş hissediyorum artık içim yanıyor ve yoruldum deme lüksüm Yok
3 yıldır gözüm gibi baktığım kedim fiv olmuş yemiyor içmiyor zor nefes alıyor. Her gün veterinere götürüyorum o kadar ilaca rağmen düzelme Yok. Zorla ağzına mama sokuyorum aç kalmasın diye gözümün önünde eriyor maddi manevi tükendim.
Bazı insanlara anlatırsın anlatırsın anlamaz sana bir bıkkınlık gelir ya ben Sudan öyleyim ona laf anlatmaktansa enerjimi kediye veriyorum onunla daha çok ilgilenmeye çalışıyorumSen bu caniyle evli misin hala. Inanilir gibi değil. Kendi kopegimi dusunuorum kim yaparsa atarim onu evden cidden.
Yemek yiyip su içmeye başlasa şansı var ama 10 gündür sadece serum ve benim zorla yedirdiklerim dışında yemiyorCanım seni çok iyi anlıyorum ama bir de şöyle bak o güzel çocuk fip de olabilirdi fiv in en azından bir dönüşü var ama fip in ne yazık ki yokfip de kapmış olabilirdi ama fiv ile tamamen çaresiz değilsin lütfen pozitif olup güzel çocuğa moral verin, kediler her şeyi hisseder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?