Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurban olurum onun agzına ben ödül mamasını katır kutun yedi valla yavrum çıktım hemen petshopa yeni mamalar aldımOyy şükür yaçok üsteleme canım ağzı acıyor demek serum yedigi sürece bir sorun olmaz
![]()
İnşallah gelecek gözlerini açtı ya çok şükür dünyalar benim olduŞükürler olsun devamı da gelecek inşallah![]()
Kıyamam ona yaİnşallah gelecek gözlerini açtı ya çok şükür dünyalar benim oldu
Ay kiyamam burnunda ki yarayaKızımın son hali
Yaa fivli kedilerde olur mu böyle yaralar. Hepsinde gorulur mu??Ay kiyamam burnunda ki yaraya![]()
O kadar bilmiyorum ama bağışıklık düşünce yaralar çıkabiliyor diye biliyorumYaa fivli kedilerde olur mu böyle yaralar. Hepsinde gorulur mu??
Günlerdir uykusuzum kendimi tükenmiş hissediyorum artık içim yanıyor ve yoruldum deme lüksüm Yok
3 yıldır gözüm gibi baktığım kedim fiv olmuş yemiyor içmiyor zor nefes alıyor. Her gün veterinere götürüyorum o kadar ilaca rağmen düzelme Yok. Zorla ağzına mama sokuyorum aç kalmasın diye gözümün önünde eriyor maddi manevi tükendim.
Bu fiv ne ben hiv zannediyordum :/ yanlız kaç senedir kedim var daha yeni yeni duyuyorum bu hastalıgı
He aynı şeymis yani canım anladım ama bu ara çok duyar olduk sankiFiv kedi AIDS ı yani bizde hiv gibi diye biliyordum ki oyleymiş zaten. Ben onceden görmüstüm FIV hastaligini aşıları araştırken. Ama evde ki kediye gerek yok diye yaptirmadim. Muhtemelen konu sahibide yaptirmamistir, disari cikmadigi icin.
Olacak olacak inanıyorum Allah’ın izniyle iyileşecek benim kuzumOhhh çok şükür yaa.. inşaallah daha da iyi olur, canım...masaallah kuzuyaaa...
Partilerinin altı enfeksiyonlu bölge şişip patlıyor şimdi kremini sürdümKıyamam ona yapatisini bükmüş uyurken.
Kendini bir toplasın yaraları da iyileşecek inşallah, bugün olanlar çok olumlu gelişmeler devamı gelecek diye umuyorum![]()
Alırım veterinere sorarım yarın bağışıklık güçlenmesi için çok iyi olabilir çok teşekkür ederimResmini attigim ürünü bulabilirseniz kullanmanizi tavsiye ederim. Isterseniz hekiminizede danişin once. Boyle yemek yemeyen, agir hasta yada ameliyat sonrasi destek amacli kullaniliyor, bagisikligi destekliyor ve daha cabuk toparlanmasini sagliyor. Veteriner benim kedime vermisti. Gercekten iyi bir urun. Simdi aklima geldi.
![]()
O yara iyileşse daha kolay nefes alır boxun kapağına vuruyor diye ters çevirip streçle sardım zarar vermesin yol boyu çıkar beni diye ağlıyor veterinere gidince boxtan zorla çıkarıyoruz hemen içine geri giriyorAy kiyamam burnunda ki yaraya![]()
He aynı şeymis yani canım anladım ama bu ara çok duyar olduk sanki![]()
Bağışıklık düşünce enfeksiyon dışa vuruyormuş en ağrı hali bu hastalığın kullanılan antibiyotikler ile daha da fazlalaştı olası bir durummuş o yaralar çıkacak ki enfeksiyonu atsınYaa fivli kedilerde olur mu böyle yaralar. Hepsinde gorulur mu??