Valla kuZum seni gazlamak gelir diyr yazmıyorum bazı şeyleri eşim öyle birşey yapamaz diyeyim anla senAmacı ben değil çocuğu korumak bunun yerine önlem alsa daha akıllıca olurdu çocuk parkta düşse parkı mı taşıyacak
Omunla tartışacak konuşacak enerjim hiç Yok olan enerjimi kızlarıma harcamam lazım hele bir iyileşsin ona da sıra gelecekBu adamla hala evli misin?
İnanamıyorum.
Eşim bana bunu yapsa onu ellerimle boğarım.
Dünyadaki en değerli varlığım kedim.
Bu sana yapılan nasıl bir eziyet.
Kedi o kedi. Vurur, cırmalar, miyavlar....
Düşünemiyorum bile çektiğin acıyı!
Bizim veteriner haberdar değil ismini yazarsan ben getirttirmeye calısayımmMutlaka sorun bizde yarın kendi veterinerimize gitcez bende orda sorup size tekrar yazarım
Amin inşallahÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Para ile alınabilecek hiçbirşey gözümde değil tüm eşyalarım delik deşik umursamıyorum yarın antibiyotik tedavisinin son günü kendi basına yemek yiyene kadar vitamin serum devam diyorCanım bu konu kapanmasın. Sürekli yaz bize
İnşallah iyileşir.
3 kedim var. Hepsinin yeri ayrı. Eşyalarım parçalandı. Yeniden alınır.
Ama onların evime getirdiği mutluluk paha piçilemez.
Umuyorum yavrun iyileşir. Çok üzüldüm.
Eşine karşı büyük bir öfke ve kin duyuyorsunudur. Ne yüzle getirdi acaba?
O kadar ağladın 3 hafta aradın. Nasıl soğukkanlı olabildi. Çaresizliğine sessiz kalabildi.
Tam bir pislikmiş.
Bibi valla enerjim Yok yapacağım çok şey var ama ona enerji harcamak müsriflik gibi geliyorValla kuZum seni gazlamak gelir diyr yazmıyorum bazı şeyleri eşim öyle birşey yapamaz diyeyim anla sen
İnşallah iyileşir yemek yemeyi reddediyor kendi basına yese sorun kalmayacakmış ağzı burnu yara bugün yine kanama olduUmarım düzelir kediniz çok üzüldümBenim de iki kedim var biri çok hassas. Uykusuz geçirdiğim geceler oluyor başında bekliyorum endişelenip. Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden çok üzülüyorum
Eşinize o kadar öfkelendim ki... Daha önce evden hiç çıkmamış kediye yaptığı eziyete bakın. Başladığı işi bitirip hayvancağızı öldürmediği kalmış bi.
Umudunuzu kaybetmeyin sakın. Hastalığın kesin tedavisi yok ama bu hastalığa sahip kediler güzel bakılırsa normal kediden farksız hayat kalitesine sahip olabiliyor. Bu aşamayı bir atlatsın düzelip oyunlar oynamaya başlayacak yine. İlaç tedavisiyle atlatabilir umutsuz bir hastalık değil. Hemen düzelir umarım. Kötü bir şey olmasın lütfen
Dün en son gece sana yazdım ondan sonra ağla ağla içim çıktı aklıma bibim geldi eşim götürse hiç dışarıyı görmemiş ne kadar korkmuştur o kadar üzüldüm ki aklıma geldikçeBibi valla enerjim Yok yapacağım çok şey var ama ona enerji harcamak müsriflik gibi geliyor
Ağlama canım yarın son antibiyotik artık serum vitamin alacak sabah zaten patladım ona herşeyin sorumlusu olup hala şikayetçi yüzsüz allah onu elime düşürmesin çok soğudum.Dün en son gece sana yazdım ondan sonra ağla ağla içim çıktı aklıma bibim geldi eşim götürse hiç dışarıyı görmemiş ne kadar korkmuştur o kadar üzüldüm ki aklıma geldikçekk daki kadınların ahı yeter eşine
Zorla yediriyorum ağzının içi yara enfeksiyon akıyor yemesi lazım gece yastığımda yatıyor kuzum nefesini kontrol ediyorumÜzüntüden de yemiyor olabilir. Küsmüştür size. Zamanla düzelir inşallah. Allah yardımcınız olsun.
Eşinize diyecek çok şey var da, neyse...
Hemen gürlüyor kafasını uzatıyor çenesini kaldırıyor seveyim diye yavrum yastığıma yatıyor ayrılmıyoruzYemek yiyemiyor ama size karsi hali tavri nasil sevince ne tepki veriyor?
Ne güzel tepki veriyormuş kuzum, inanıyorum iyileşecek dualarım sizinle, iyi haberlerle geleceksiniz umarım.Hemen gürlüyor kafasını uzatıyor çenesini kaldırıyor seveyim diye yavrum yastığıma yatıyor ayrılmıyoruz
Canım çok masraf olmuştur eminim ama bir müddet serum takviyesi yapılırsa yemek yemesede kendine gelir ağzı yara diyorsun antibiyotik işe yaramıyor mu ki :/Hemen gürlüyor kafasını uzatıyor çenesini kaldırıyor seveyim diye yavrum yastığıma yatıyor ayrılmıyoruz
Az önce su içti ödül maması yedi evde dans ederek dolaşıyorum kendini yaladıNe güzel tepki veriyormuş kuzum, inanıyorum iyileşecek dualarım sizinle, iyi haberlerle geleceksiniz umarım.
Bibi seruma devam kendi yemek yemeye başlayana kadar az önce ödül maması yedi suyunu içti kolundaki serum yarasını yaladı ben zorla yemek yedirdim bana kızdı koşarak kaçtı evde dans ediyorum içim içime sığmıyorsa haykırmak istiyorum yaşasın diyeCanım çok masraf olmuştur eminim ama bir müddet serum takviyesi yapılırsa yemek yemesede kendine gelir ağzı yara diyorsun antibiyotik işe yaramıyor mu ki :/
Oyy şükür yaBibi seruma devam kendi yemek yemeye başlayana kadar az önce ödül maması yedi suyunu içti kolundaki serum yarasını yaladı ben zorla yemek yedirdim bana kızdı koşarak kaçtı evde dans ediyorum içim içime sığmıyorsa haykırmak istiyorum yaşasın diye
Şükürler olsun devamı da gelecek inşallahAz önce su içti ödül maması yedi evde dans ederek dolaşıyorum kendini yaladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?