Çok çaresizim

Umarım düzelir kediniz çok üzüldüm Benim de iki kedim var biri çok hassas. Uykusuz geçirdiğim geceler oluyor başında bekliyorum endişelenip. Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden çok üzülüyorum

Eşinize o kadar öfkelendim ki... Daha önce evden hiç çıkmamış kediye yaptığı eziyete bakın. Başladığı işi bitirip hayvancağızı öldürmediği kalmış bi.

Umudunuzu kaybetmeyin sakın. Hastalığın kesin tedavisi yok ama bu hastalığa sahip kediler güzel bakılırsa normal kediden farksız hayat kalitesine sahip olabiliyor. Bu aşamayı bir atlatsın düzelip oyunlar oynamaya başlayacak yine. İlaç tedavisiyle atlatabilir umutsuz bir hastalık değil. Hemen düzelir umarım. Kötü bir şey olmasın lütfen

Omunla tartışacak konuşacak enerjim hiç Yok olan enerjimi kızlarıma harcamam lazım hele bir iyileşsin ona da sıra gelecek

Para ile alınabilecek hiçbirşey gözümde değil tüm eşyalarım delik deşik umursamıyorum yarın antibiyotik tedavisinin son günü kendi basına yemek yiyene kadar vitamin serum devam diyor

İnşallah iyileşir yemek yemeyi reddediyor kendi basına yese sorun kalmayacakmış ağzı burnu yara bugün yine kanama oldu

Üzüntüden de yemiyor olabilir. Küsmüştür size. Zamanla düzelir inşallah. Allah yardımcınız olsun.
Eşinize diyecek çok şey var da, neyse...

Yemek yiyemiyor ama size karsi hali tavri nasil sevince ne tepki veriyor?

Bibi valla enerjim Yok yapacağım çok şey var ama ona enerji harcamak müsriflik gibi geliyor
Dün en son gece sana yazdım ondan sonra ağla ağla içim çıktı aklıma bibim geldi eşim götürse hiç dışarıyı görmemiş ne kadar korkmuştur o kadar üzüldüm ki aklıma geldikçe kk daki kadınların ahı yeter eşine

Ağlama canım yarın son antibiyotik artık serum vitamin alacak sabah zaten patladım ona herşeyin sorumlusu olup hala şikayetçi yüzsüz allah onu elime düşürmesin çok soğudum.

Üzüntüden de yemiyor olabilir. Küsmüştür size. Zamanla düzelir inşallah. Allah yardımcınız olsun.
Eşinize diyecek çok şey var da, neyse...
Zorla yediriyorum ağzının içi yara enfeksiyon akıyor yemesi lazım gece yastığımda yatıyor kuzum nefesini kontrol ediyorum

Hemen gürlüyor kafasını uzatıyor çenesini kaldırıyor seveyim diye yavrum yastığıma yatıyor ayrılmıyoruz
Ne güzel tepki veriyormuş kuzum, inanıyorum iyileşecek dualarım sizinle, iyi haberlerle geleceksiniz umarım.

Hemen gürlüyor kafasını uzatıyor çenesini kaldırıyor seveyim diye yavrum yastığıma yatıyor ayrılmıyoruz
Canım çok masraf olmuştur eminim ama bir müddet serum takviyesi yapılırsa yemek yemesede kendine gelir ağzı yara diyorsun antibiyotik işe yaramıyor mu ki :/

Canım çok masraf olmuştur eminim ama bir müddet serum takviyesi yapılırsa yemek yemesede kendine gelir ağzı yara diyorsun antibiyotik işe yaramıyor mu ki :/
Bibi seruma devam kendi yemek yemeye başlayana kadar az önce ödül maması yedi suyunu içti kolundaki serum yarasını yaladı ben zorla yemek yedirdim bana kızdı koşarak kaçtı evde dans ediyorum içim içime sığmıyorsa haykırmak istiyorum yaşasın diye

Oyy şükür ya çok üsteleme canım ağzı acıyor demek serum yedigi sürece bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…