Gözüm gibi bakıyorum az önce yemek verdim su içmesi için uğraştım Yok çok inatcıMerhaba, bizim yasamaz denen kopegimiz hayata dondu suan sapasaglam. Kardesim basindan hic ayrilmamisti, o da agzina siringayla zorla veriyordu mamasini. Sevginizi gostermek, guzel seyler soyleyerek guzel bir ses tonu ile konusmak da cok iyi geliyor bence bu durumlarda. Allah yardimciniz olsun guzel haberlerinizi almayi o kadar cok istiyorum ki. Dualarim sizinle.
Omunla tartışacak konuşacak enerjim hiç Yok olan enerjimi kızlarıma harcamam lazım hele bir iyileşsin ona da sıra gelecek
Gözüm gibi bakıyorum az önce yemek verdim su içmesi için uğraştım Yok çok inatcı
Ağzına sürmez et tavuk sakat at çok seçici sağlığı yerindeyken de çok mama seçerdi 10 dk bir mama isterdi bendenCiger yemez mi. A vitamini iyi gelir
Ağzına sürmez et tavuk sakat at çok seçici sağlığı yerindeyken de çok mama seçerdi 10 dk bir mama isterdi benden
Püre mama yediriyorum zorla manasını suyla ıslatıp yumuşatıyorum.Canim bakıyorum da ağzındaki yarasi kati seyleri yemesine engel oluodur. Smoothie gibi yapip ignesiz șırıngayla agzina biraksan nasıl olur ki.
Yemeğini yedirdim burnundan kan geldi yine gitmiş Kazagımın üstüne yatmış yine veterinere gidiyorum iğne serum saatiBugün nasıl oldu pisicik?
Ben sana reçetesini mesaj atayım 6 gündür bunları vuruyorlar birde serum yemek ve su içinYazdin belki biliosundur da ilac olarak AZT uygulandi mi
Dün gece burnundan kan geldi ama hareketleri çok iyi gözlerini acıyor zıplıyor akşam biraz ip kovaladıNasıl oldu yavrucuk??
Yemeğini yedirdim burnundan kan geldi yine gitmiş Kazagımın üstüne yatmış yine veterinere gidiyorum iğne serum saati
Amin inşallahCok cok gecmis olsun cok uzuldum insallah bir an once sagligina kavusur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?