bana nedense aldatma yok gibi geldi. aranızı bozmaya çalışan birileri komplo kurmuş olabilir.
erkek adıyla kaydetme basit bişey bence. kıskanç biri olduğunuz için yapmış olabilir.
birinin arayıp clube gidiyo demesi, sonra kaybolan ajandanın içinden club kartı çıkması fln planlanmış gibi geldi bana. siz tanıyor musunuz arayan kişiyi? aynı kişi demişsiniz
eşinizi seviyor musunuz bu önemli?
Arayan kisi ve arabayi alan kisi arkadas. Araba ondayken boyle bisi yapilmis olabilir. Cunku bana gonderdigi msj icin kocam adami dovmustu hatta bi gece siddetten icerde yatti ama msjlar agir oldugu icin tahrik etme sayesinde kurtuldu. Acaba intikam almak icinmi yapti diye dusunmuyo degilim. Ama ates olmayan yerden duman cikmaz diye dusunuyorum
Son 2 senelik telefon kaydina baktim clubun nosu varmi diye cikmadi ama ya baska yerden aradiysa diyede bi secenek var.. 3 gundur kafamda kur kur kur deli oldum. Sevmeye gelince evet seviyorum ama sevmek yetmiyo ki.
arkadaşım, bunlar miğde bulantı şeyler. öncelikle sağlıklı düşün.
binevi eşin normale dönmüş, bukadar güzel yaşamı bırakıp sil baştan yeni mi başlamak istiyorsun?!
biri 4 yıl önce arayıp, sana club e gittiğini çıtlatmış, o zaman araştıracaktın. Mağdem ki ele inanmak istemeyip, yoluna devam ettiysen, asla ve asla club kartı bulsan dahi konuyu açmaman gerekirdi. o ayıbı ona vurmaman gerekirdi.
gördüğün de bunu kırıp atmanı istiyorum, böyle şeyler çok günah, saklamak bile günah dicektin. Artık bizim çocuklarımız var, onlara örnek davranışlar sergilememiz lazım diyecektin. Eşine bunlar zaten yetecekti.
Biryandan da diyorum ki, üyelik kartı çıkarttırdığına göre, sık sık gidiyordu.
Aylarca tartışma döneminizde yanına yaklaşmamışsın. Oysaki dinimizde şöyle iğza ediliyor:
eşleriniz yanınıza yaklaştığında, onu geri çevirmeyiniz! Onu ateşe itmiş olursunuz! Açık açık görüyoruz ki, burada dinimiz ne demek istediğini anlıyoruz. Zaten müslümanla müslüma kardeşlik arasında 3 günden fazla küslük olmazmış.
İşte böyle arakdaşım, sen sen ol silkelen kendine gel. nazar da olabilir, fakat şeytanın en büyük haz duyduğu evlilikleri yıkmakdır.
Toparlan, dışarı çıkıyormuş gibi giyin süslen. internette de araştırırsan erkeği mutlu etmenin yolları diye,önüne çıkacaktır.
Kocan tam bir aile babası olmuşken, bunları sokma aranıza. Öncelikle aldatılmış bir bayan olmamak için değil, öncelikle eşinin daha fazla günah işlememesine gayret göster. Ben aldatılmak istememiyorum diye düşünme, düşünmen gerek şu: Eşim daha fazla günah işlememesi lazım ki sende bundan sevap kazan. Bunu ibadet haline getir.
Mesela benim eşim çok öfkelendiğinde evde sağlam hiç birşey kalmaz. Onun bu huyunun olduğunu biliyorum, fakat bazen bende kendimi firenliyemiyorum. İlk başta eşyalar kırıldığı için değil, ilk başta eşimin sağlığı için uğraştım.
Hayatında ben olsamda, olmasamda eşim her öfkelendiğinde ilk önce kendine sonra çevresine zarar verir.
Bu karakterini törpüleyip öfkelendiğinde sinirini eşyalardan kendinden almasın istiyorum.
ÖFkeli durumda, öfkesiyle baş etmesini istiyorum. Anlatabiliyormuyum! Bunun için belkide bana teşekkür edecek.
Yani sevap işlemiş oluyorum bir yandan. Eşler dediin birbirlerini tamamlamaları gerekiyor. Eğer hep sen hep sen verirsen ilişkide, bu olmaz. hep sen fedakarçı olamazsın. oda zaman zaman fedakar davranmalıdır.
Eğer seni kandırıyorsa yapacak hiç birşey yok. cezasını zaten öbür dünyada çekecektir. Sen hiç merak etme.
Allah islah eylesin arkadaşım. Sen kendine gel, toparlan, elalema karşı biz yıkılmadık ayaktayız dedirttir.
Baksana zaten düğüne gittiğinizde millet arkanızdan konuşmuş. Demekki sizi çekemiyor.
Sen bol bol dua oku arkadaşım.
Allah sizi birbirine bağışlasın, yuvanızda mutlu olursunuz inşallah.
Bunlarin varligini biliyorum ve hatta kocamin klube gittigini soyleyen kisinin ozel bir hocasi olup karisi dahil herkese yaptirdigini duydum.canım bilmiyorum inanırmısın ama nazardan öte büyü bile olabilir. bunlarla uğraşan bir dünya insan var ve büyü yüzünden ölen bile var. ama işte sorun gerçekten iyi bir hoca bulmak. çevrende yardımcı olabilecek birileri varsa bir hoca bulup baktır derim.
ya ben hala anlamadım bu üyelik kartı mı
yoksa para ödenerek alınan bi giriş kartı mı davetiye mi
çünkü ben eskişehirde yaşıyorum sokakta hep dağıtıyolar bize ücretsiz giriş kartı filan
onun gibi birşey olabilir mi acaba
ayrıca da eşinizin işyerinde size aşık olan bi arkadaşı mı var onu da anlamadım
Bunlarin varligini biliyorum ve hatta kocamin klube gittigini soyleyen kisinin ozel bir hocasi olup karisi dahil herkese yaptirdigini duydum.
Ama boyle bisey var diye hocaya gidemem gunahindan korkarim. Evde mevlut verip Kuranimi okuturum. Allaha siginirim. Cok saol hatirlattigin icin ayrica o kisinin birde bu yonu oldugunu unutmustum ben
Hayir canim kimse bana asik degil.
Karti bende bilmiyorum ki uyemi girismi. Gitmedigim bilmedigim yerler. İsmini o adamdan duydum ve kartta ayni isim yazinca anladim.
arkadaşım kurcalama
bu saatten sonra iş bulmak zor naparım ne ederim diye düşünüyosun, sen bu işin peşini bırak, nazar de büyü de, çolukla çocukla süsleyip püslenip bi yere gitmemek gibi dahiyane bi çözümde bulmuşsunuz tamam işte, gitti bitti
keşke sizi yıllar önce aradıklarında bu konunun üzerine düşseydiniz , ayrıca boşanmak gibi bir düşünceniz yok ise araştırmayın derim , karşınıza çıkacak durum sizi üzebilir ...
çok enteresanlaşmaya başladı bu konu
büyü varsa bozdurmak için gitmek günah mı hocalara
ben büyücüye git demiyorum
ama merak ediyosan soruştur bakalım nasıl önleniyo bu diye kesip atma oladabilir yani
çünkü ben de büyü yaptıran duydum ne yazıkki Allah uzak tutsun böylelerinden
özellikle bazı şehirler de çok yaygın oluyomuş
o nasil bir isyeriymis öyle !!
benim bildigim yani fizik kanunlarina göre esyalar kendi kendine kirilmaz
hele bulasik mak mümkün degil
ajanda icine bir kart kendi kendine girmez
yasanilan seyleri nazara baglayan uyanik koca ..
sana tek söyleyebilecegim cocuklara yazik onlarla ilgilen
biraz kafani dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?