çok sinirlendim şanda .... sakınleşmeye çalışıyorumm allahım aklıma mukayyet ol
bır yuvayı kurmak zor ve dagıtmak bır kelımeye bakarken çok guzel fıkır vermıssın arkadaşım tebrık edıyorum senı!!!!!
konu sahıbı arkaasın suan zaten saglıklı dusunup karar veremeyecegı bır dönemde senın gınılerı çıkıp akıl verırse memleketımızde daha cokk annesı babası ayrı olan sorunlu gençler yetişir.. özürdilrim sinirden yazamıyırum gözlerım doldu
konu sahıbı ablacım 2 evladın var abla dıyorum kesın benden yasca buyuksun bence hıcbırsey guzeller guzelı o ıkı evladını babasız yaşatmana esdeger olamz ,şuanda çalışmıyorsun haydı maddı sıkıntıyı geçtık dıyelım babasız çocuk yetıstırmek cıddı anlamda zor bukadar hassas bırı olarak benım sana kardeş tavsıyem bır kaç gun sakınleşmene bak olumlu tarafından yaklaş konuya ,, haydı eşin yaptı aldattı yaptı dıyelımmı ( demıssın zaten bı donem sana yaklaşamadıgını) hala senden çıkan bır kelımeye bakan gözlere ,nede kendıne ve dunya tatlısı cocuklarına kıyma kafanı topla ailene yuvana sahıp çık şimdiden dualarım sızınle ..kusura bakmayın uzun oldu hatalarım olduysa affola elım tıtredı
ALLAH'ım sen böylelerinden koru yarabbım yaaklınca yardımcı olmaya çalışıyorsun ama degıl yardımcı olmak kurtulacagı varsada olmayacak senın çomakların yuzunden ...
bazen yaş sınırı olmalı dıye dusunuyorum topıklerde.....
çok sinirlendim şanda .... sakınleşmeye çalışıyorumm allahım aklıma mukayyet ol
bır yuvayı kurmak zor ve dagıtmak bır kelımeye bakarken çok guzel fıkır vermıssın arkadaşım tebrık edıyorum senı!!!!!
konu sahıbı arkaasın suan zaten saglıklı dusunup karar veremeyecegı bır dönemde senın gınılerı çıkıp akıl verırse memleketımızde daha cokk annesı babası ayrı olan sorunlu gençler yetişir.. özürdilrim sinirden yazamıyırum gözlerım doldu
konu sahıbı ablacım 2 evladın var abla dıyorum kesın benden yasca buyuksun bence hıcbırsey guzeller guzelı o ıkı evladını babasız yaşatmana esdeger olamz ,şuanda çalışmıyorsun haydı maddı sıkıntıyı geçtık dıyelım babasız çocuk yetıstırmek cıddı anlamda zor bukadar hassas bırı olarak benım sana kardeş tavsıyem bır kaç gun sakınleşmene bak olumlu tarafından yaklaş konuya ,, haydı eşin yaptı aldattı yaptı dıyelımmı ( demıssın zaten bı donem sana yaklaşamadıgını) hala senden çıkan bır kelımeye bakan gözlere ,nede kendıne ve dunya tatlısı cocuklarına kıyma kafanı topla ailene yuvana sahıp çık şimdiden dualarım sızınle ..kusura bakmayın uzun oldu hatalarım olduysa affola elım tıtredı
Arkadaşım sen kendi fikrini yazsana... İsteyen istediği yorumu yapar. Kadıncağızı durduk yerde yuva yıkan ilan ettin. Adamların elinin kiri değil mi zaten yıkayınca cıkar!
Al bir tane daha...
Arkadaşım seni ne ilgilendiriyor benim yorumum.
Lütfen kendi yorumunla alakadar ol.
Başkalarının mesajları hoşuna gitmiyorsa oku geç.
Sevmediğiniz yorumları alıntılamak marifet değil.
Konu sahibi birşey soracağım o klubu aramayı düşünmüyor musun?
Belki bir delil edinirsin.
Buarada o işten çıkarılan kadın neden suçlanıyor bu kadar?
Neden işten çıkarıldı yani ?
Ve can alıcı.soru;
Eşine gelen o mesajda ne yazıyordu
Burası çok ama çok önemli.
Arkadaşım sen kendi fikrini yazsana... İsteyen istediği yorumu yapar. Kadıncağızı durduk yerde yuva yıkan ilan ettin. Adamların elinin kiri değil mi zaten yıkayınca cıkar!
size ne .............
size........yemek düşer
nikini bile koyamayan ınsanların yorumlarıyla benı kıyaslayamazsın ....
terbıyenızi takınınız önünüze bakınız ...!
Ben sana yorumundan dolayi ters cvp vermedim kendince haklisin. Biliyorum distan bu olayin cirkinlik seviyesiniama cok cok zor gercekten "ayril gitsin" olamiyo. Cocuklarimi asla mutsuz evliligimi surdurme sebebi yapamam. Onlar icin katlanirim diyemem agir yuku onlarin omuzana bindiremem.. Ayrildim tamam ama en basit ornek bi paket cocuk bezi €14 . Nasil alirim?? Cocuklara nasil bakarim?? 2 uni mezunu kardesim aylarca is ariyo bulamadi ben nasil yarin is bulucam?? Cok karisik bi durum malesef.
Eski is yeride bende calistim. Dogum yapinca ciktim isten tam bir aile ortami. Patron aksam cik yemege gel denilen bir yer. O kadin benden sonra girmisti tanimam ama evliymis oda. Kocam orda yetkili biriydi beni ikna etmek icin cikicakti isten. Patron onermis sen dur onu cikartiriz karina ben aciklarim diye. Kocamin statusu sebebiyle isine son verildi yani. Msj icerigini tam hatilamiyorum ama besiktas galatasaray muabbeti gibi biseydi. Oleyy yendik biz sizi cvp ise. Sapkan cok cirkin... Ama bi erkek oleyy yendik demez sanki daha agir yazar " kac gol salladik nasil girdi " gibi agirdir diye yola ciktim aradim.
Clubu aradim evli ciftlerin gittigi partner degistirmeli bir yermis ama cok nadiren bekarlar icin masaj partisi verilirmis. Kartta yazan kodu sordum ozel bilgi asla aktarilmazmis(
Kocama dedim birlikte gidip yerine bakalim diye asla kabul etmiyo. Partner degisimli yere seni goturuceme ayrilim daha iyi diyo(
Not: gitmem tabi asla ama agzini aradim ne cvp gelcek diye.
Kart olayini cozucem guven bana dedi. Kizmayin lutfen asagilayan cumleler yazmayin yok aldatildin onune bakamiyosun gibi. Ama cok istiyorum mantikli bi aciklama bulsun beni ikna etsin. Ayrilsam bile gecicekmi acisi. Hayir gecmicek yine icimde kalicak yine ates gibi yakicak. Sadce dua ediyorum beni ikna edicek bir aciklamasi olsun
Bulasik makinasi dahil butun esyalar kendi kirildi.. 3 tv camida ayni yerden kirildi. Su isiticisinin kapagi patlayip bana carpti hatta.. Bilmiyorum aslinda kendi gerginligimle eve negatif enerji veriyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?