• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok caresizim.. Yanliş karar vermekten korkuyorum.

Yorum yapanlara cok tesekkur ediyorum. Son yorumlar birde gercekten olayin ciddiyetini anlayip, evlilik, cocuklar, kurulu duzen adina cvp verenler var hepsi bir sans verme yolunda.
Bugun yine gelmis elinde iki telefon..
Benim tel siyah ve hep derdim kirmizi iphone istiyorum veya arabamla ayni olsun beyaz iphone..
Bi kirmizi bi beyaz iphone elinde hadi sec hangisi guzel dedi.. Cocukmuyum ben bunlarla mi geldin yanima bide loli alsaydin dedim.
Uzatma iste ayrilmicaz sende biliyon nazlaniyosun bende sinirin gecsin manikti dusun benim sucsuz oldugumu gormeni bekliyorum dedi.
İstersn telefonun arkasi kirmizi onu beyaz yapiyim Turkiye olsun dedi basladi sokmeye.
Anlamiyo beni inatla devam ediyo nasilsa bariscaz diye beni hafife aliyo. Simdi barissam once yapmamissa bile bundan sonra affediyo bak diye aldatmasindan korkuyorum:((

ayrılmak çok ciddi bir karar çünkü arada çocuklar var bence genç yaşta verilen kararlardan ilerde pişman olabilirsin çünkü önceliklerin değişicek aldatmış olsa bile hangi insan hata yapmaz ve pişman olmaz diyelimki boşandın iki oğlun vardı sanırım bir daha evlenip mutlu olabilecekmisin üvey baba çocuğuna şişşt dese olay olur yada sende bir kadınsın cinsel olarak olmasa bile duygusal olarak bir erkeğe ihtiyaç duymayacakmısın eşin barışma çabaları içinde ve sen 1 yıl birlikte olmadığın halde sana iyi davranmış ailesiyle ilgilenmiş bazı erkekler haftada 1 kere birlikte oluyoruz kafayı yiyeceğim diyor sizinki çok sabırlıymış bir kadını zorla evde tutarsın ama bir erkeği karısını sevmesse tutamassın kimse melek değil her insan hata yapar bu bir daha yapacak demek değildir kaldıki klesin bir delilde yok elinizde . iyi düşün kendinle beraber düşünmen gereken diğerlerinide tabi sen bir annesin. öyle ağlayıp kendinide perişan etme kendinden kötü durumda olanları düşün ben yakın çevremden kimsenin derttsiz olmadığını anladım . öfkeyle kalkan zararla oturur

Sert ve Kararlı kendinden emin bi şekilde Konuş Eşinle En ufak Hata da evliliğin Sonlanacağını Söyle çok yıprandığını artık kaldıramayacak durumda olduğunu belirt. Üzerinizde Oyun Oynanıyormu oynanmıyormu En iyi analizi Sen yaparsın. Evini Temizler ken Sürekli Sirkeli su ile sil Bol bol Dua et. 2 Çocuğun var Mesleğim yok demişsin. Meslek Edinme Kurslarına gidip Çocukların İçin Ayaklarının Üstüne Sağlam basabilirsin.Bu Sayede Eşinde Ne kadar Kararlı olduğunu Görmüş olur. Yalnış ve hataları varsa Kendini Düzeltir. Erkekler Eşlerini Cinsel uzaklaşma sebebi ile aldatırlar. Eşinin Gönlünü En güzel şekilde tutmalısın Vicud bakımıda Çok Önemli ....

acaba sen çok duygusal yaklaşıp biraz abartıyo olabilirmisin eğer eşin evinden işine işinden evine gidip geliyorsa , telefonu sürekli ortadaysa bence herhangibir şey yok demektir ya.Birde seni ikna etmek için bu kadr çaba harcıyorsa seviyordur.Sevmese erkeğe kadın bitmez ne uğraşıcam der çıkar işin içinden ama dikkat et fazla naz aşık usandırır seviyorsan bir şans ver

Sert ve Kararlı kendinden emin bi şekilde Konuş Eşinle En ufak Hata da evliliğin Sonlanacağını Söyle çok yıprandığını artık kaldıramayacak durumda olduğunu belirt. Üzerinizde Oyun Oynanıyormu oynanmıyormu En iyi analizi Sen yaparsın. Evini Temizler ken Sürekli Sirkeli su ile sil Bol bol Dua et. 2 Çocuğun var Mesleğim yok demişsin. Meslek Edinme Kurslarına gidip Çocukların İçin Ayaklarının Üstüne Sağlam basabilirsin.Bu Sayede Eşinde Ne kadar Kararlı olduğunu Görmüş olur. Yalnış ve hataları varsa Kendini Düzeltir. Erkekler Eşlerini Cinsel uzaklaşma sebebi ile aldatırlar. Eşinin Gönlünü En güzel şekilde tutmalısın Vicud bakımıda Çok Önemli ....

kesinlikle katılıyorum.

Sakın eşinizin ihanet ettiğini iyice anlamadan boşanmayın.Kocanı da devamlı aynı şeyleri söyleyip dırdır yaparak yapmayacağı varsa da,
aldatmaya teşvik etme.İftiraya kurban gidiyor eşin bana öyle geldi.Nasıl adamın biri size iftira atmış, bence aynı kişiler eşinize de iftira atıyor.
O iftiracının arkadaşı sizin arabanızı almış bileti o koymuş alabilir.
Eşiniz o adama inanıp sizi boşamadıysa sizde inanmayın.Bazı olayları nazar diye düşünüyorsan
Nas ve Felak surelerini oku.

Yorum yapanlara cok tesekkur ediyorum. Son yorumlar birde gercekten olayin ciddiyetini anlayip, evlilik, cocuklar, kurulu duzen adina cvp verenler var hepsi bir sans verme yolunda.
Bugun yine gelmis elinde iki telefon..
Benim tel siyah ve hep derdim kirmizi iphone istiyorum veya arabamla ayni olsun beyaz iphone..
Bi kirmizi bi beyaz iphone elinde hadi sec hangisi guzel dedi.. Cocukmuyum ben bunlarla mi geldin yanima bide loli alsaydin dedim.
Uzatma iste ayrilmicaz sende biliyon nazlaniyosun bende sinirin gecsin manikti dusun benim sucsuz oldugumu gormeni bekliyorum dedi.
İstersn telefonun arkasi kirmizi onu beyaz yapiyim Turkiye olsun dedi basladi sokmeye.
Anlamiyo beni inatla devam ediyo nasilsa bariscaz diye beni hafife aliyo. Simdi barissam once yapmamissa bile bundan sonra affediyo bak diye aldatmasindan korkuyorum:((

kanıtlamanı bekliyorum desene
sadece kesinleşmedği için böyle davranıyorum de
resmen barışıcanı anlamış hediyelerle kandırmaya çalışıyo
hatta yerinde olsam terapiste gitme şartı koşarım evliliğe devam etmek için

13. Sayfaya kadar sabirla okudum konuyu ama şu aşamada fazla uzadığını dusunuyorum ve tek bir sey sormak istiyorum konu sahibine;

yıllar önce adamın biri çıkıp eşinize, sizin onda gözünüz olduğunu söylediğinde eşiniz buna inanıp, sizden ayrilmaya kalksaydi siz ne yapardiniz ? Çünkü ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorsunuz sürekli

Yorum yapanlara cok tsk ediyorum. Telefondan girdigim icin begen yeri yok ama hepsini ikiser defa okuyorum:(

acaba sen çok duygusal yaklaşıp biraz abartıyo olabilirmisin eğer eşin evinden işine işinden evine gidip geliyorsa , telefonu sürekli ortadaysa bence herhangibir şey yok demektir ya.Birde seni ikna etmek için bu kadr çaba harcıyorsa seviyordur.Sevmese erkeğe kadın bitmez ne uğraşıcam der çıkar işin içinden ama dikkat et fazla naz aşık usandırır seviyorsan bir şans ver
Canim birak ortada olmayi surekli birde benim elimde cocuklarin elinde durur. Oyun oynariz hep. Hic supheli bisey yakalamadim. Ayrica bir sene gecmis aramaya baktim club numarasi cikmadi..

kanıtlamanı bekliyorum desene
sadece kesinleşmedği için böyle davranıyorum de
resmen barışıcanı anlamış hediyelerle kandırmaya çalışıyo
hatta yerinde olsam terapiste gitme şartı koşarım evliliğe devam etmek için
Canim zaten ilk gun kendi geldi yalvardi sen yine hastalanican hemen randevu yapalim birlikte terapi alalim diye.
Kanitlamak adina biseyler yapti gibi.
Eski telefondan msjlar cikardi. Arabanin gittigi donem arabayi alan kisi surekli kavga eden kisiyle ilgili msj yollamis.
Sizin kavga sebebiniz neydi niye dayak yedi senden diye.
Neden o donem onun bahsi gecmis aralarinda. Acaba adam onun oyununa yardim etti ama icinemi sinmedi? Yani illaki konular acili o donem sık sık gorustukleride ortada.
Dun aksamda istanbula haftalik tatil ayarlamis. Tatil yapip kaldigimiz yerden devam edicekmisiz. Daha ben ona kiz dogurucakmisim sozum varmis..
BiraZ olsun rahatladim ama hala o uc gun yatakta aglamanin acisi duruyo:((

13. Sayfaya kadar sabirla okudum konuyu ama şu aşamada fazla uzadığını dusunuyorum ve tek bir sey sormak istiyorum konu sahibine;

yıllar önce adamın biri çıkıp eşinize, sizin onda gözünüz olduğunu söylediğinde eşiniz buna inanıp, sizden ayrilmaya kalksaydi siz ne yapardiniz ? Çünkü ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorsunuz sürekli

Bunu kocamda aynen soyledi:((
Bana gelen mesajin devamini bile okumadim. Benimle sorununa seni kattigi icin sabikali oldum. Ama sen nerenle konuya bakiyon anlamdim dedi.
Ama cok zor inan ki. Hani bi kadinla aldatsa tamam diyecek durum bu. Erotik es degistirmeli club karti. Adi bile igrenc.

Back