• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok caresizim.. Yanliş karar vermekten korkuyorum.

Bunlarin varligini biliyorum ve hatta kocamin klube gittigini soyleyen kisinin ozel bir hocasi olup karisi dahil herkese yaptirdigini duydum.
Ama boyle bisey var diye hocaya gidemem gunahindan korkarim. Evde mevlut verip Kuranimi okuturum. Allaha siginirim. Cok saol hatirlattigin icin ayrica o kisinin birde bu yonu oldugunu unutmustum ben

bende korkarım böyle şeylerden ama varsa bozdurmak günah değil diye biliyorum. bana yaptın mı diye sorarsan yaşadım ama yapmadım. üvey babannem çok uğraşırdı böyle şeylerle. annemle babamı ayırmak için yapmış ama annem lohusa olduğu için ablamı etkilemiş. sonra amcamlarla aramızı bozmak için bize kazak almıştı ondada büyü varmış. sonrasında benim eski nişanlımın ablası bana birşeyler yedirmiş ondan sonra 8 yıl tanıdığım insanı tanıyamaz oldum beni gözü görmüyordu ve sonundada ayrıldık. sonra yengemin babasına bir kadın musallat olmuş adamcağız yüz vermeyince büyü yaptırmış hemde ölümüne o dönem iyi bir hocaya gitmişler. hoca demiş papaz büyüsü yapılmış bunu bozamam kör kuyuya sabuna iğne batırıp atmışlar o sabun eridikçe babanda eriyip bitecek demiş nitekim dağ gibi adam birden sararıp solup ölmüş. ben şu an evliliğimde bile bazen bende halen o büyünün etkisi varmış gibi hissediyorum. ama malesef gerçekten (şarlatan olmayan) hoca bulmak lazım onuda bulmak çok zor. anca dua ediyorum. birde sana tavsiyem. dışarda olduğunuzda nazar içinde büyü içinde bişey yiyip içerken bile Allahım sen koru diye dua et. bununda faydasını gördüm. benimde eşiminde yıldızları çok düşükmüş hemen etkileniyoruz. bi ttoplum içine girelim veya girmesek bile ben iş yerinde eşim şöle ii böle yardımcı olur derim hop akşama kavga kopar hemde durduk yere. arada anneannem kurşun döker. kurşunun fırlamadığı yer kalmaz göz göz olur. nazarla ilgili hadisler var tam hatırlayamıyorum ama insanların yarısı göz değmesinden ölür diye sanırım yanlış hatırlıyorsamda özür dilerim.

daha önce yorum yaptım ama bu kadar acıklamalaırnızı okumamıstım........arkadasım ikna edilmek istiyorsun ama seni ikna etmeye gerek yok ki.....
sen zaten karraını vermişsin.......
yazdıklarını tekrar oku.....sen zaten boşanmayacaksın,bizlerde boşan demiyoruz...
boşanmayacagını anladık........ çocuklarının mutlu olmasını istiyorsun.......eee bu kadar isteğinin sonucunda da tek bir şey ortaya cıkıyor.....eşinin yaptıklarını bir güzel sineye çekip,sindireceksin......paşa paşa yaşamaya devam edeceksin...yani aslında konu bitmiş.siz bize sordugunuz sorunun cevabını yukarıda vermişsiniz zaten........

sizin bize sorunuz aslında şuan şu;
ben eşimin yaptıklarını nasıl sineye çekerim,unuturum? yanlış mıyım?
bu konuda benim size verecek aklım yok ama böyle bir şeyi yaşayan varsa! buyursunlar......

Hayir sadce mantikli dusunup en dogru karari vermek istiyorum. Belkide sizlerden "sus otur yerinde" duymak. Bilmiyorum ki 5 dk once esyalari topla kapiya koy karari aldim agla agla delirdim sonra ama acel olmasin dedim bi daha dusunuyum bi sigara yakiyim mantikli dusunuyum. Sigaradan bile medet umar olmusum.
İllaki boyle durumla karsilasip daha sonra cozum bulan olmustur. Yardim etsinler istiyorum. Bu arada kendi kendime kurdugum herseyi size doktum sorular geldi suclama geldi akil verildi. Biraz daha sakinim yani. Bu demek degil olayi kapaticam ama icimde birikenleri size yazarak attim kalbim bosaldi patlicakmisim hissi yok oldu

O is yerinden cikti zaten cunku ben rahat edemedim.
Fizik kanunlari diyosun ama o ani yasarken gorseydin aklim dururdu.
Tv kirilmis derken parca parca savruldu demedim tabi. Ekran cami boydan boya catlamis. 2 gun sonra yeni tv aldik ayni yerden ayni sekilde gozumun onunde catladi hatta sigorta odermi fabrika hatasimi diye goturmek istedim.kardesim yol bulma cihazini bana verdi adresi yaz diye.. Elime alir almaz onunda ekrani kirildi:(( oturdum saatlerce agladim. Bayilcaktim artik babam devreye girdi ben sana alicam hediye tv aglama diye. Aldi da ertesi gun eve geldi tv veee ayni yerden catladi cami . Sonra uzun sure tv almadik. Su isiticisi elektrige takili bile degildi pattt diye bi ses ve ustune firlayan bi kapak. Ya cocuklara degseydi. Bulasik makinasi calismadi hic. Laptopun ekrani calismiyo:(( daha cok var. Sacma geliyo biliyorum ama tek aciklamam bendeki stresten dolayi negatif enerji elektroniklere zarar veriyodu..

ilginç bi durum
eğer nazar değiyosa burcuna göre taşlar oluyo diyelim ki zümrüt taşı vs onların gerçeğini alıp tak
kötü enerjiyi o taşlar çekiyomuş diye biliyorum bi ara araştırmıştım maranki mi ne öyle bi adam konuşuyodu ordan duyup araştırdım
zaten padişahlar da bu tarz şeylerden korunmak için büyük taşlar takarlarmış her tarafa kavuğuna yüzüğüne filan

ama büyü varsa bilmiyorum tabi

Bence biraz daha sessizce bekleyin gerçeği o zaman zaten göreceksiniz.
Siz inanmak istemiyorsunuz o yüzden bekleyin ve emin olun.
Zaten emin olduğunuzda evlilik kafanızda bitecek.
Bekleyin ki eşinizin ne yapıp yapmadığından emin olun.
Şimdi biraz kendinize gelip olağan hayatın akışını sekteye uğratmayın.
Siz bir annesiniz ve sorumluluklarınız var.
Güçlü olmak zorundasınız.
Diyelim ki yarın boşanmaya kalktınız o zaman da böyle yapıp çocuklarınızı mı helak edeceksiniz.
Şu an da yapacağınız en mantıklı şey nazarları mazarları bi kenara bırakıp aklı selim gözlemlemek ve düşünmek.
Zaten süreç size doğruyu gösterecek.

Cok mantikli. Ne sineye cek nede kestirip at... Tam olamsi gereken.
Zamanla dogrusuna kocami gozlemleyerek karar vericem..

Hayir sadce mantikli dusunup en dogru karari vermek istiyorum. Belkide sizlerden "sus otur yerinde" duymak. Bilmiyorum ki 5 dk once esyalari topla kapiya koy karari aldim agla agla delirdim sonra ama acel olmasin dedim bi daha dusunuyum bi sigara yakiyim mantikli dusunuyum. Sigaradan bile medet umar olmusum.
İllaki boyle durumla karsilasip daha sonra cozum bulan olmustur. Yardim etsinler istiyorum. Bu arada kendi kendime kurdugum herseyi size doktum sorular geldi suclama geldi akil verildi. Biraz daha sakinim yani. Bu demek degil olayi kapaticam ama icimde birikenleri size yazarak attim kalbim bosaldi patlicakmisim hissi yok oldu

ben size bir şey demıyorum yanlış anlamayın hak verıyorum işsizlik,kendi ayakları üstünde duramamak bu saatten sonra kendi ailenıze yuk olmak vs...o yuzden her yönu ıle ölçüp tartın....biraz rayına bırakın olayları.....acele etmeyın yavas yavas ilerleyın.....normal yasantınıza dönmek zaman alır belki ama bu süreçte kafanızdakileri daha net netleştirir kararınızı ona göre verırsınız.....

Arayan kisi ve arabayi alan kisi arkadas. Araba ondayken boyle bisi yapilmis olabilir. Cunku bana gonderdigi msj icin kocam adami dovmustu hatta bi gece siddetten icerde yatti ama msjlar agir oldugu icin tahrik etme sayesinde kurtuldu. Acaba intikam almak icinmi yapti diye dusunmuyo degilim. Ama ates olmayan yerden duman cikmaz diye dusunuyorum:(
Son 2 senelik telefon kaydina baktim clubun nosu varmi diye cikmadi ama ya baska yerden aradiysa diyede bi secenek var.. 3 gundur kafamda kur kur kur deli oldum. Sevmeye gelince evet seviyorum ama sevmek yetmiyo ki.

sorun yaşadığınız hatta kocanın dövdüğü adama bir de araba mı verdiniz:44:

araştırmayı falan boşver, nasılsa boşanmak istemiyorsun.bunlar için huzurunu bozma.bir daha da nazara gelmemeye çalışın:50:
yazık ya o çocuklarına çok üzüldüm.günlerce perişan durumda ağlayıp sızlayan anneleri var:50:
bu arada çok çok uyanık bir kocan var.ama olsun nasılsa sana ve çocuklarına iyi bakıyor,birbirinize de çok yakışıyormuşsunuz.:34:

Son düzenleme:
bende korkarım böyle şeylerden ama varsa bozdurmak günah değil diye biliyorum. bana yaptın mı diye sorarsan yaşadım ama yapmadım. üvey babannem çok uğraşırdı böyle şeylerle. annemle babamı ayırmak için yapmış ama annem lohusa olduğu için ablamı etkilemiş. sonra amcamlarla aramızı bozmak için bize kazak almıştı ondada büyü varmış. sonrasında benim eski nişanlımın ablası bana birşeyler yedirmiş ondan sonra 8 yıl tanıdığım insanı tanıyamaz oldum beni gözü görmüyordu ve sonundada ayrıldık. sonra yengemin babasına bir kadın musallat olmuş adamcağız yüz vermeyince büyü yaptırmış hemde ölümüne o dönem iyi bir hocaya gitmişler. hoca demiş papaz büyüsü yapılmış bunu bozamam kör kuyuya sabuna iğne batırıp atmışlar o sabun eridikçe babanda eriyip bitecek demiş nitekim dağ gibi adam birden sararıp solup ölmüş. ben şu an evliliğimde bile bazen bende halen o büyünün etkisi varmış gibi hissediyorum. ama malesef gerçekten (şarlatan olmayan) hoca bulmak lazım onuda bulmak çok zor. anca dua ediyorum. birde sana tavsiyem. dışarda olduğunuzda nazar içinde büyü içinde bişey yiyip içerken bile Allahım sen koru diye dua et. bununda faydasını gördüm. benimde eşiminde yıldızları çok düşükmüş hemen etkileniyoruz. bi ttoplum içine girelim veya girmesek bile ben iş yerinde eşim şöle ii böle yardımcı olur derim hop akşama kavga kopar hemde durduk yere. arada anneannem kurşun döker. kurşunun fırlamadığı yer kalmaz göz göz olur. nazarla ilgili hadisler var tam hatırlayamıyorum ama insanların yarısı göz değmesinden ölür diye sanırım yanlış hatırlıyorsamda özür dilerim.

Sizede cok gecmis olsun cok fazla buyu varmis.. Burdada yaygindir buyu aslinda ama inanamamak en guzel korunma diye dusundum.
Arabama evime cocuklara hep nazarlik yaptim. Hatta arabama ayetler koydum kaza yapmayim diye. İnsallah dua ile gercek sebebi bulucam

Sizede cok gecmis olsun cok fazla buyu varmis.. Burdada yaygindir buyu aslinda ama inanamamak en guzel korunma diye dusundum.
Arabama evime cocuklara hep nazarlik yaptim. Hatta arabama ayetler koydum kaza yapmayim diye. İnsallah dua ile gercek sebebi bulucam

nazarlık bi işe yaramıyo diye duymuştum gerçek taş olması gerekiyormuş

insanın kendi kendine bile nazarı değermiş. ben boncuk taşıyamıyorum direk patlıyo boncuklar aynı şekilde eşimde. bi ara civa dediler civayı koydukları şişe patladı. yani nazarda bir nevi negatif enerji ama etkiliyor işte. senin evindeki eşyalara olanda böyle bir şey sanırım Rabbim yardımcın olsun. bırak git diyemem eksisini artısını sen tartabilirsin anca. ama hakkında hayırlısı ne ise o yönde kapı açılsın önüne. :16:

Nazara büyüye fazla kaptırırsanız kendinizi, yoksa bile o kötü enerjiyi üstünüze çekersiniz..

sorun yaşadığınız hatta kocanın dövdüğü adama bir de araba mı verdiniz:44:

araştırmayı falan boşver, nasılsa boşanmak istemiyorsun.bunlar için huzurunu bozma.bir daha da nazara gelmemeye çalışın:50:
yazık ya o çocuklarına çok üzüldüm.günlerce perişan durumda ağlayıp sızlayan anneleri var:50:
bu arada çok çok uyanık bir kocan var.ama olsun nasılsa sana ve çocuklarına iyi bakıyor,birbirinize de çok yakışıyormuşsunuz.:34:

Kendimce savundugum seylerle dalga gecer gibi olmus biraz:((( kocam arabayi o kisiye degil ortak bi tanidiga vermisti. Nazar illakki var insanlarda bizde uygun bir ciftiz diye nazar dedik tabi. Cocuklara babasi bakiyo beni sakinlestirip bisilerle oyaliyo. Annemde tansiyon sndigi icin yemekler yapiyo cocuklara. Ortalik sakin kiyamet icimde kopuyo:((

nazar nazar hahaha bu kadar da olmaz kadınlar herşeyi hakediyor

nazar değen koca erotik kulübe gider nazardan hep

saf mısınız?

not:12 sayfa olmuş konu sahibi hala nazar dıyor komik hiç üzülmedim size.bunun böyle olmasını siz istyorsunuz.

Son düzenleme:

saf mısınız?

canım nazar olayını kırılan bozulan eşyalar için söylemişti konu sahibi

Son düzenleme:
insanın kendi kendine bile nazarı değermiş. ben boncuk taşıyamıyorum direk patlıyo boncuklar aynı şekilde eşimde. bi ara civa dediler civayı koydukları şişe patladı. yani nazarda bir nevi negatif enerji ama etkiliyor işte. senin evindeki eşyalara olanda böyle bir şey sanırım Rabbim yardımcın olsun. bırak git diyemem eksisini artısını sen tartabilirsin anca. ama hakkında hayırlısı ne ise o yönde kapı açılsın önüne. :16:
İnsallah hayirli olan yolu bulucam.
Nazara büyüye fazla kaptırırsanız kendinizi, yoksa bile o kötü enerjiyi üstünüze çekersiniz..

Uzak durmak bazen imkansiz ama. Keske hic olmasa boyle seyler:(

saf mısınız?

not:12 sayfa olmuş konu sahibi hala nazar dıyor komik hiç üzülmedim size.bunun böyle olmasını siz istyorsunuz.

Sizin 12 sayfa dediginiz yazilar benim icimi bosaltan seyler. Cok sacma hakaret gibi resmen. Kocam gitmis mi gitmemis mi nazarla ne alaksi var ki. Ben konu arasi kirilan esyalara nazardan bahsettim. Lutfen siz gidip espiri bolumune hahaha diye yazin.

Oncecan ,
esinin yaptiklarini adin gibi biliyorsun aslinda ,
kimbilir bu kacinci aldatma?
hani o telefonda erkek ismiyle yakaladigin an var ya
o iste ilk yakalanmasiydi ...

Her seyin gun gibi meydanda oldugunu biliyorsun ,
isin kotu yani ben uzak durdum adam ihtiyac gidermeye gitti diyorsun.

2 Cocugunuz varmis
Sormasi ayip lohusayken de gitti mi ihtiyac gidermeye?
Ihtiyac gidermek icin illa biriyle birlikte olmasina gerek yok
bilmiyor musun bunu?

Bak bunlari canini acitmak icin yazmiyorum cunku aldatilan ve affeden her kadin gibi bir bahaneye siginmaya calisiyorsun
ama bunu esini aklayip kendini karalayarak yapma

belli ki bu bir degil iki degil
kimbilir kacinci ki bunu da nazara bagliyorsun

not:
Simoncan cok iyi niyetlisin :)
ayrica konuda bir bit yenigi var ama ne?

Dugune gittik sarmas dolas dans ettik gulerek eglenerek. Herkez bakip bakip bisiler dedi. " ne askmis sizinde oyle" falan diye.
Kocamla boy, kilo, ten rengi, yuz sekli olarak o kadar uyumluyuz ki, onceden bizi kardes sananlar bile olurdu..
Dugun sonu hic bir sorun yokken cok buyuk kavga cikti kocam evden gitti.
15 gun ayri kaldik ama bu esnada evin icinde durduk yere butun esyalar kirildi ( 15 gunde 3 tv, tost makinasi bulasik makinasi, su isiticisi, sac kurutma makinasi, 2 laptop ve ufak tefek esyalar daha).
Kendiliginden kiran esyalar geri almak icin yapilan masraf iki cocuk stresss stresss derken. Annem nazar var sizde diye evime ayetler asti. Kur-an getirip evime koydu. Bende gece gunduz dualar ettim.
Tam dua ettigim bi andi kocam aradi. Bi sekilde baristik eve geldi..
Bende nazar diye kendimi teselli etmeye yasadiklarimi unutmaya calistim.

Ve ortak kararla coluk cocuk toplanip suslu puslu toplu gezme yok diye karar verdik.
Hersey cok iyi evde.
Kocam tam kafa dengi. Birlikte degisik ulkelere gezi planlar, romantik ortami evde hic eksik etmez, evde sinema keyfine bayilir, Bana surekli supriz hediyeler alir, cocuklara karsi cok duyarlidir en guzel sekilde babalik gorevini yapar.
Ve yine durduk yere sorun
Sevgililer gununde ise gitmedi birlikte gecirelim diye supriz yapmis.
Bende cocugu okula goturelim sonra kahvati yapmaya gidelim diye planladim ve evden ciktik.
Oglumun oyun saati var okulda ve kocam o an pur dikkat cocukla ilgileniyor.
Okulda arkadasin biri dediki " oooo sendede ne koca var ama bizim kalasla alakasi yok simdi cocuk birazdan senin keyfine bakar"
Butun gun birlikte gezdik eglendik hediyeler evin eksiklerini aldik.
Guzel bi gunun ardindan
Aksam esyalari duzenlerken eski ajandasinin icinde erotik club uyelik karti buldum.... Bu ne diye sordugumda yeminler etmeye basladi.
O ajanda 3 hafta bi yerde kaldi o anda biri koymustur belki dedi. ( ajanda gercekten bi ara kayipti)
Ben aglama krizlerindeyim 3 gundur yatak dosek yatiyorum. Cocuklar perisan tabi... Ayrilmak istedigimi soyledim. Tamam istersen ayrilalim ama yapmadim senden baskasina dokunmadim diye kur-an'a el koyarak yeminler etti. Sonra basladi bak okula gittik koluma girdin arkadaslarina hava attar gibi oldu yine nazar.
Seytan giriyo aramiza diyo... Ama nafile icim aciyo inanmiyorum. Cocuklar perisan durumda cunku bakamiyorum aglamaktan..
Karar vermeye calisiyorum..
İnanmiyorum kocama ayrilmak istiyorum ama ya o cinsel sorun oldugu donem mecburen gittiyse bende sucluyum cunku aylarca yaklasamadi yanima. Bir tek ona suc yukleyip butun guzel olanlari yikmak cocuklari babasiz birakmak istemiyorum.
En onemlisi seviyorum yalniz kalmaktan korkuyorum cocuklara yeterli hayat sunamamaktan korkuyorum parasiz kalmaktan korkuyorum, meslgim yok ekonomik kriz is bulmak cokk zor...
Ama gruruma yediremiyorum..
Ya nazarsa seytan koymussa diyorum...
Ya uc hafta kayipken biri komussa...
Ya GERCEKSE aldatmissa.
Olcup tartiyorum.
Grurum= perisan cocuklar parasizlik yanlizlik...gecmis guzel gunlerden yoksunluk.
Affetmek= yapmadim diye aglayan koca, babalarina cok duskun iki cocuk...
Ac susuz uc gundur agliyoorum
.

canım nazar olayını kırılan bozulan eşyalar için söylemişti konu sahibi

sen bu olayı eşyalar olarak mı anladın kadın evliliğinin ve kocasının azgınlığını nazara bağlıyor adam erotık kulube gitmiş veya kartı evden çıkmış dıyorkı bıze nazar değiyor nazar değdiği için ben bunu öğrendim diyor

yahu adam gitmiş veya üstünden çıkmış kart nazar değmese öğrenmeyecek yanı yok çocuğun okulunda nazar değmiş yok düğünde nazar değmiş kavga etmişler

yahu adam geyik yapmış kadını erkek ismiyle kaydetmiş 10 kusurlu hareketten biri besbelli aldatmış ya da meyletmiş ama tutuyorbıze nazar değdi...amaan...

oturucak evınde iste çekiştirecek çekiştirecek kocasını burada akşam aynı yastıkta yatacaklar bunlar boş yanı sonu yok

ağlıyorum dıyor çünkü sindirmek ağlamakla olur ağlarsın ağlarsın sindirirsin artık o kadar koymaz adamda gider başkalarıyla mesajlaşır kulüplere gider

siz bütün nazar dualarını okuyun nasıl olsa ihtiyacınız olacak

Oncecan ,

2 Cocugunuz varmis
bilmiyor musun bunu?

Bak bunlari canini acitmak icin yazmiyorum cunku aldatilan ve affeden her kadin gibi bir bahaneye siginmaya calisiyorsun

not:

canım napiyim ben ilk sayfalarda görüşümü yazdım önceki olaylarla ilgili
öncekileri zaten affetmiş bunu da affedecek belli
son olayda da ben giriş kartına takıldım çünkü bize sokakta dağıtıyolar o kartlardan öyle birşey olabilir mi diye düşünüyorum
biz de alıp sonra köşeye atıyoruz çünkü
ama haklısın biraz iyiniyetli yorum yapıyorum bu konuda :1:

Oncecan ,

2 Cocugunuz varmis
bilmiyor musun bunu?

not:

8 yilda ikinci olay bu. İsim yakaladim ayrildim ama geri baristik.
Hic gece gezmesi supheli durumlari yoktu. Kahveye gitmez telefonu hep aciktir calistigi yerde kardesimle birlikte. Mantikli bisiler olsun gozumu aciyim hersey bitsin 10 gun onceye gitmek istiyorum. Ortada tek bir bit yenigi var oda kocam gittimi gitmedimi... İsim yakaladim afettim diye bunada goz yumucak degilim ki. En onemlisi 5. Aydan itibaren 3. Cocugu istiyorum diye inatlasan bi adam vardi karsimda. neden bu derece degisti hayatim. Sorguluyorum herseyi..

sen bu olayı eşyalar olarak mı anladın kadın evliliğinin ve kocasının azgınlığını nazara bağlıyor adam erotık kulube gitmiş veya kartı evden çıkmış dıyorkı bıze nazar değiyor nazar değdiği için ben bunu öğrendim diyor

yahu adam gitmiş veya üstünden çıkmış kart nazar değmese öğrenmeyecek yanı yok çocuğun okulunda nazar değmiş yok düğünde nazar değmiş kavga etmişler

yahu adam geyik yapmış kadını erkek ismiyle kaydetmiş 10 kusurlu hareketten biri besbelli aldatmış ya da meyletmiş ama tutuyorbıze nazar değdi...amaan...

oturucak evınde iste çekiştirecek çekiştirecek kocasını burada akşam aynı yastıkta yatacaklar bunlar boş yanı sonu yok

ağlıyorum dıyor çünkü sindirmek ağlamakla olur ağlarsın ağlarsın sindirirsin artık o kadar koymaz adamda gider başkalarıyla mesajlaşır kulüplere gider

siz bütün nazar dualarını okuyun nasıl olsa ihtiyacınız olacak

canım o yazıları unutmuşum ben onları nazara bağlıyosa haklısın
ama kırılan eşyalardan filan bahsediyodu hep ben onu dikkate alarak yorum yaptım
yoksa öbürleri tabiki nazar değil

Back