- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Bunlarin varligini biliyorum ve hatta kocamin klube gittigini soyleyen kisinin ozel bir hocasi olup karisi dahil herkese yaptirdigini duydum.
Ama boyle bisey var diye hocaya gidemem gunahindan korkarim. Evde mevlut verip Kuranimi okuturum. Allaha siginirim. Cok saol hatirlattigin icin ayrica o kisinin birde bu yonu oldugunu unutmustum ben
bende korkarım böyle şeylerden ama varsa bozdurmak günah değil diye biliyorum. bana yaptın mı diye sorarsan yaşadım ama yapmadım. üvey babannem çok uğraşırdı böyle şeylerle. annemle babamı ayırmak için yapmış ama annem lohusa olduğu için ablamı etkilemiş. sonra amcamlarla aramızı bozmak için bize kazak almıştı ondada büyü varmış. sonrasında benim eski nişanlımın ablası bana birşeyler yedirmiş ondan sonra 8 yıl tanıdığım insanı tanıyamaz oldum beni gözü görmüyordu ve sonundada ayrıldık. sonra yengemin babasına bir kadın musallat olmuş adamcağız yüz vermeyince büyü yaptırmış hemde ölümüne o dönem iyi bir hocaya gitmişler. hoca demiş papaz büyüsü yapılmış bunu bozamam kör kuyuya sabuna iğne batırıp atmışlar o sabun eridikçe babanda eriyip bitecek demiş nitekim dağ gibi adam birden sararıp solup ölmüş. ben şu an evliliğimde bile bazen bende halen o büyünün etkisi varmış gibi hissediyorum. ama malesef gerçekten (şarlatan olmayan) hoca bulmak lazım onuda bulmak çok zor. anca dua ediyorum. birde sana tavsiyem. dışarda olduğunuzda nazar içinde büyü içinde bişey yiyip içerken bile Allahım sen koru diye dua et. bununda faydasını gördüm. benimde eşiminde yıldızları çok düşükmüş hemen etkileniyoruz. bi ttoplum içine girelim veya girmesek bile ben iş yerinde eşim şöle ii böle yardımcı olur derim hop akşama kavga kopar hemde durduk yere. arada anneannem kurşun döker. kurşunun fırlamadığı yer kalmaz göz göz olur. nazarla ilgili hadisler var tam hatırlayamıyorum ama insanların yarısı göz değmesinden ölür diye sanırım yanlış hatırlıyorsamda özür dilerim.