• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok caresizim.. Yanliş karar vermekten korkuyorum.

Kocan sağlam papuç değil canım..

bunu sen de bal gibi biliyorsun ama dediğin gibi çoluk cocuk vs..sebeplerden dolayı (haklı olabilirsin sana kalmış) hatayı kocan , nazar, büyü vs şeyler arasında paylaştırıyorsun ki affetmek için sebeplerin olsun..

Ateş olmayan yerden duman tütmez, iş yerindeki bayanla arasında mutlaka birşeyler yaşandığını düşünüyorum, erkek ismi ile kaydetme olmasa tamam iftira vs derdim ama kanıt net..iş yerinden başkalarının arayıp kocan suçsuz demesini geç, yuvam tehlikede çocukların hatırırna yardım edin deyince çoğunluk size tel açıp böyle konuşacak tabiii...

clube gittiği kulağına gelmiş kartı da bulmuşsun..

bunlar hep kanıt..

kocan birşeyler çevirmiş..Burası bence kesin..

Anlattığına göre boşanmaya da maddi manevi hazır değilsin..

Seviyorum diyorsun.
Ekonomik özgürlüğüm yok diyorsun.
Çocuklarımı babasız büyütmk istemiyorum diyorsun..

O halde sana tavsiyem:
İlk önce eşini net dille uyar, bundan sonraki tek hatasında arkana bile bakmayacağını söyle...
Sonra da psikologa git tedavi ol ve geçmişe sünger çek unutmaya çalış, yoluna bak..tek çözüm bu..

Yuva yıkmak bu kadar kolay mı? Belliki birbirinizi seviyorsunuz, hem adama yeterince çektirmissiniz günlerce ağlayarak, ondan uzaklaşarak vs. Hayatınızı böyle zehir etmeyin lütfen. Eğer yaptıysa bile çok pişmandır, söz alın bir daha yapmayacağına dair. Eğer uslanmazsa ayrılmayı düşünün. Ama hemen kestirip atmayın....yuva kurmak, sürdürmek zor, yıkmak kolay. Lütfen sonunu iyice düşünün..

çok sinirlendim şanda .... sakınleşmeye çalışıyorumm allahım aklıma mukayyet ol
bır yuvayı kurmak zor ve dagıtmak bır kelımeye bakarken çok guzel fıkır vermıssın arkadaşım tebrık edıyorum senı!!!!!
konu sahıbı arkaasın suan zaten saglıklı dusunup karar veremeyecegı bır dönemde senın gınılerı çıkıp akıl verırse memleketımızde daha cokk annesı babası ayrı olan sorunlu gençler yetişir.. özürdilrim sinirden yazamıyırum gözlerım doldu
konu sahıbı ablacım 2 evladın var abla dıyorum kesın benden yasca buyuksun bence hıcbırsey guzeller guzelı o ıkı evladını babasız yaşatmana esdeger olamz ,şuanda çalışmıyorsun haydı maddı sıkıntıyı geçtık dıyelım babasız çocuk yetıstırmek cıddı anlamda zor bukadar hassas bırı olarak benım sana kardeş tavsıyem bır kaç gun sakınleşmene bak olumlu tarafından yaklaş konuya ,, haydı eşin yaptı aldattı yaptı dıyelımmı ( demıssın zaten bı donem sana yaklaşamadıgını) hala senden çıkan bır kelımeye bakan gözlere ,nede kendıne ve dunya tatlısı cocuklarına kıyma kafanı topla ailene yuvana sahıp çık şimdiden dualarım sızınle ..kusura bakmayın uzun oldu hatalarım olduysa affola elım tıtredı:(

Al bir tane daha...
Arkadaşım seni ne ilgilendiriyor benim yorumum.
Lütfen kendi yorumunla alakadar ol.
Başkalarının mesajları hoşuna gitmiyorsa oku geç.
Sevmediğiniz yorumları alıntılamak marifet değil.

Konu sahibi birşey soracağım o klubu aramayı düşünmüyor musun?
Belki bir delil edinirsin.
Buarada o işten çıkarılan kadın neden suçlanıyor bu kadar?
Neden işten çıkarıldı yani ?
Ve can alıcı.soru;
Eşine gelen o mesajda ne yazıyordu
Burası çok ama çok önemli.

zor bir durum ancak eşiniz masum değil gibi..
hadi 1. yalandı,2.yalandı hepsimi yalan..hepsi mi nazar
bence bu kadar tesadüf eşinizin yalancı olduğunu göösteriyor
maalesef eğer yapabiliyorsanız ayrılın
çocuklarınıza da iyi bakmaya çalışın onlar karşılıksız seviyorlar sizi ve size muhtaçlar bir an önce toparlanmanız gerek

Ve can alıcı.soru;
Burası çok ama çok önemli.[/QUOTE]

ALLAH'ım sen böylelerinden koru yarabbım ya:( aklınca yardımcı olmaya çalışıyorsun ama degıl yardımcı olmak kurtulacagı varsada olmayacak senın çomakların yuzunden ...
bazen yaş sınırı olmalı dıye dusunuyorum topıklerde.....

ALLAH'ım sen böylelerinden koru yarabbım ya:( aklınca yardımcı olmaya çalışıyorsun ama degıl yardımcı olmak kurtulacagı varsada olmayacak senın çomakların yuzunden ...
bazen yaş sınırı olmalı dıye dusunuyorum topıklerde.....

Arkadaşım sen kendi fikrini yazsana... İsteyen istediği yorumu yapar. Kadıncağızı durduk yerde yuva yıkan ilan ettin. Adamların elinin kiri değil mi zaten yıkayınca cıkar!

Arkadaşım, nazar diye bişey var ama herşeyide nazara bağlamamak lazım. Eşin belli ki bişeyler yapmış ama kararı verebilecek kişi yalnızca sensin. Ya bu yaşadıklarına devam edeceksin yada yeni bir hayat kuracaksın.

Yapacağın her iki seçimdede sıkıntıların olacak hangisinin altından kalkmak daha kolay olacaksa onu tercih et.
İnşallah seçiminden mutlu olursun.

çok sinirlendim şanda .... sakınleşmeye çalışıyorumm allahım aklıma mukayyet ol
bır yuvayı kurmak zor ve dagıtmak bır kelımeye bakarken çok guzel fıkır vermıssın arkadaşım tebrık edıyorum senı!!!!!
konu sahıbı arkaasın suan zaten saglıklı dusunup karar veremeyecegı bır dönemde senın gınılerı çıkıp akıl verırse memleketımızde daha cokk annesı babası ayrı olan sorunlu gençler yetişir.. özürdilrim sinirden yazamıyırum gözlerım doldu
konu sahıbı ablacım 2 evladın var abla dıyorum kesın benden yasca buyuksun bence hıcbırsey guzeller guzelı o ıkı evladını babasız yaşatmana esdeger olamz ,şuanda çalışmıyorsun haydı maddı sıkıntıyı geçtık dıyelım babasız çocuk yetıstırmek cıddı anlamda zor bukadar hassas bırı olarak benım sana kardeş tavsıyem bır kaç gun sakınleşmene bak olumlu tarafından yaklaş konuya ,, haydı eşin yaptı aldattı yaptı dıyelımmı ( demıssın zaten bı donem sana yaklaşamadıgını) hala senden çıkan bır kelımeye bakan gözlere ,nede kendıne ve dunya tatlısı cocuklarına kıyma kafanı topla ailene yuvana sahıp çık şimdiden dualarım sızınle ..kusura bakmayın uzun oldu hatalarım olduysa affola elım tıtredı:(

bu konuda aldatma olabilir ya da olmayabilir bu konu için yazmıyorum ama genel bakış açınız beni rahatsız etti.

senin düşünceye göre eş aldatsa da kadın her zaman affetmeli
sırf çocukları için katlanmalı öyle mi
yuhh diyorum artık sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden erkekler kendini birşey sanıyo işte

bu kadın bi daha nasıl güvenecek o psikolojiyi nasıl kaldıracak hiç düşünmüyosunuz

sen evlenince öyle yap o zaman erkektir aldatır geri döner de çocuklarım var katlanırım de
hatta kocana da bu tavrını belli et de o da paniğe kapılmasın bari yapacağı varsa rahat rahat yapsın

kusura bakma sert yazıyorum ama sinirlendim yani kendinizi lütfen ezdirmeyin
yuva kolay kurulmuyo olabilir ama tek taraflı da yürümüyosa bazen boşanmak gerekir.
o yüzden herkes çalışıp parasını kazansın bu bahanelerin ardına sığınmasın

Son düzenleme:
Arkadaşım sen kendi fikrini yazsana... İsteyen istediği yorumu yapar. Kadıncağızı durduk yerde yuva yıkan ilan ettin. Adamların elinin kiri değil mi zaten yıkayınca cıkar!

Boşver elmayram kiblendi zaten arkadaş.:34:

Erkektir aldatır boşveeer affedeceksin elbet .
Erkektir döveeer de söveer de gene affedeceksin
Erkektir erotik kluplerde boy gösterir hata sende yapaydın kadınlık gitmeyeydi adam.Sus gene affedeceksin.

Son düzenleme:
Al bir tane daha...
Arkadaşım seni ne ilgilendiriyor benim yorumum.
Lütfen kendi yorumunla alakadar ol.
Başkalarının mesajları hoşuna gitmiyorsa oku geç.
Sevmediğiniz yorumları alıntılamak marifet değil.

Ve can alıcı.soru;
Burası çok ama çok önemli.

Ben sana yorumundan dolayi ters cvp vermedim kendince haklisin. Biliyorum distan bu olayin cirkinlik seviyesini:( ama cok cok zor gercekten "ayril gitsin" olamiyo. Cocuklarimi asla mutsuz evliligimi surdurme sebebi yapamam. Onlar icin katlanirim diyemem agir yuku onlarin omuzana bindiremem.. Ayrildim tamam ama en basit ornek bi paket cocuk bezi €14 . Nasil alirim?? Cocuklara nasil bakarim?? 2 uni mezunu kardesim aylarca is ariyo bulamadi ben nasil yarin is bulucam?? Cok karisik bi durum malesef.

Eski is yeride bende calistim. Dogum yapinca ciktim isten tam bir aile ortami. Patron aksam cik yemege gel denilen bir yer. O kadin benden sonra girmisti tanimam ama evliymis oda. Kocam orda yetkili biriydi beni ikna etmek icin cikicakti isten. Patron onermis sen dur onu cikartiriz karina ben aciklarim diye. Kocamin statusu sebebiyle isine son verildi yani. Msj icerigini tam hatilamiyorum ama besiktas galatasaray muabbeti gibi biseydi. Oleyy yendik biz sizi cvp ise. Sapkan cok cirkin... Ama bi erkek oleyy yendik demez sanki daha agir yazar " kac gol salladik nasil girdi " gibi agirdir diye yola ciktim aradim.
Clubu aradim evli ciftlerin gittigi partner degistirmeli bir yermis ama cok nadiren bekarlar icin masaj partisi verilirmis. Kartta yazan kodu sordum ozel bilgi asla aktarilmazmis:((
Kocama dedim birlikte gidip yerine bakalim diye asla kabul etmiyo. Partner degisimli yere seni goturuceme ayrilim daha iyi diyo:((
Not: gitmem tabi asla ama agzini aradim ne cvp gelcek diye.

Kart olayini cozucem guven bana dedi. Kizmayin lutfen asagilayan cumleler yazmayin yok aldatildin onune bakamiyosun gibi. Ama cok istiyorum mantikli bi aciklama bulsun beni ikna etsin. Ayrilsam bile gecicekmi acisi. Hayir gecmicek yine icimde kalicak yine ates gibi yakicak. Sadce dua ediyorum beni ikna edicek bir aciklamasi olsun

size ne .............
size........yemek düşer
nikini bile koyamayan ınsanların yorumlarıyla benı kıyaslayamazsın ....
terbıyenızi takınınız önünüze bakınız ...!

size ne .............
size........yemek düşer
nikini bile koyamayan ınsanların yorumlarıyla benı kıyaslayamazsın ....
terbıyenızi takınınız önünüze bakınız ...!

Terbiye mi? Yukarıdaki cümleleri yazan insan sadece kiblenebilir.. Midemi bulandırdınız akşam akşam.

keşke insanlar daha saygılı konuşabilse
durup dururken bi yorumla olay çıktı yine

Ben sana yorumundan dolayi ters cvp vermedim kendince haklisin. Biliyorum distan bu olayin cirkinlik seviyesini:( ama cok cok zor gercekten "ayril gitsin" olamiyo. Cocuklarimi asla mutsuz evliligimi surdurme sebebi yapamam. Onlar icin katlanirim diyemem agir yuku onlarin omuzana bindiremem.. Ayrildim tamam ama en basit ornek bi paket cocuk bezi €14 . Nasil alirim?? Cocuklara nasil bakarim?? 2 uni mezunu kardesim aylarca is ariyo bulamadi ben nasil yarin is bulucam?? Cok karisik bi durum malesef.

Eski is yeride bende calistim. Dogum yapinca ciktim isten tam bir aile ortami. Patron aksam cik yemege gel denilen bir yer. O kadin benden sonra girmisti tanimam ama evliymis oda. Kocam orda yetkili biriydi beni ikna etmek icin cikicakti isten. Patron onermis sen dur onu cikartiriz karina ben aciklarim diye. Kocamin statusu sebebiyle isine son verildi yani. Msj icerigini tam hatilamiyorum ama besiktas galatasaray muabbeti gibi biseydi. Oleyy yendik biz sizi cvp ise. Sapkan cok cirkin... Ama bi erkek oleyy yendik demez sanki daha agir yazar " kac gol salladik nasil girdi " gibi agirdir diye yola ciktim aradim.
Clubu aradim evli ciftlerin gittigi partner degistirmeli bir yermis ama cok nadiren bekarlar icin masaj partisi verilirmis. Kartta yazan kodu sordum ozel bilgi asla aktarilmazmis:((
Kocama dedim birlikte gidip yerine bakalim diye asla kabul etmiyo. Partner degisimli yere seni goturuceme ayrilim daha iyi diyo:((
Not: gitmem tabi asla ama agzini aradim ne cvp gelcek diye.

Kart olayini cozucem guven bana dedi. Kizmayin lutfen asagilayan cumleler yazmayin yok aldatildin onune bakamiyosun gibi. Ama cok istiyorum mantikli bi aciklama bulsun beni ikna etsin. Ayrilsam bile gecicekmi acisi. Hayir gecmicek yine icimde kalicak yine ates gibi yakicak. Sadce dua ediyorum beni ikna edicek bir aciklamasi olsun

Partner değiştirmeli yer mi? Allah'ım nasıl bir dünya bu?

Arkadaşım senin yaşadıklarını ve hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki... İnsan inanmak, ikna olmak istiyor. Herşey yalan olsun ve kalınan yerden devam edilsin istiyor. Ama maalesef ortada bir gerçek var.

Biz sana asla ayrıl, boşan diyemeyiz. Haddimize değil. Affedersin etmezsin o senin bileceğin iş.

Buranın bir forum olduğunu ve kuralları olduğunu unutmayınız.

Kişisel sorunlarınız varsa topiklere taşıyamazsınız.

Ayrıca terbiyeden bahsederken size .....yemek düşer diye yazarken size ve yemek kelimelerinin arasını noktalama işaretleriyle süsleyince terbiyeden birşey kaybedilmiyor mu? Eğer öyleyse herkes yazarken aralara ..... yazsın, anlayan anlar, Tövbe Ya Rabbi!

Herkes üslubuna dikkat etsin lütfen...

bana nedense aldatma yok gibi geldi. aranızı bozmaya çalışan birileri komplo kurmuş olabilir.
erkek adıyla kaydetme basit bişey bence. kıskanç biri olduğunuz için yapmış olabilir.
birinin arayıp clube gidiyo demesi, sonra kaybolan ajandanın içinden club kartı çıkması fln planlanmış gibi geldi bana. siz tanıyor musunuz arayan kişiyi? aynı kişi demişsiniz

eşinizi seviyor musunuz bu önemli?

Suların durulmasını beklemeli bence... Çünkü karıncalar anca o zaman ortaya çıkar! :51:

arkadaşım, bunlar miğde bulantı şeyler. öncelikle sağlıklı düşün.
binevi eşin normale dönmüş, bukadar güzel yaşamı bırakıp sil baştan yeni mi başlamak istiyorsun?!
biri 4 yıl önce arayıp, sana club e gittiğini çıtlatmış, o zaman araştıracaktın. Mağdem ki ele inanmak istemeyip, yoluna devam ettiysen, asla ve asla club kartı bulsan dahi konuyu açmaman gerekirdi. o ayıbı ona vurmaman gerekirdi.
gördüğün de bunu kırıp atmanı istiyorum, böyle şeyler çok günah, saklamak bile günah dicektin. Artık bizim çocuklarımız var, onlara örnek davranışlar sergilememiz lazım diyecektin. Eşine bunlar zaten yetecekti.

Biryandan da diyorum ki, üyelik kartı çıkarttırdığına göre, sık sık gidiyordu.
Aylarca tartışma döneminizde yanına yaklaşmamışsın. Oysaki dinimizde şöyle iğza ediliyor:
eşleriniz yanınıza yaklaştığında, onu geri çevirmeyiniz! Onu ateşe itmiş olursunuz! Açık açık görüyoruz ki, burada dinimiz ne demek istediğini anlıyoruz. Zaten müslümanla müslüma kardeşlik arasında 3 günden fazla küslük olmazmış.

İşte böyle arakdaşım, sen sen ol silkelen kendine gel. nazar da olabilir, fakat şeytanın en büyük haz duyduğu evlilikleri yıkmakdır.
Toparlan, dışarı çıkıyormuş gibi giyin süslen. internette de araştırırsan erkeği mutlu etmenin yolları diye,önüne çıkacaktır.
Kocan tam bir aile babası olmuşken, bunları sokma aranıza. Öncelikle aldatılmış bir bayan olmamak için değil, öncelikle eşinin daha fazla günah işlememesine gayret göster. Ben aldatılmak istememiyorum diye düşünme, düşünmen gerek şu: Eşim daha fazla günah işlememesi lazım ki sende bundan sevap kazan. Bunu ibadet haline getir.

Mesela benim eşim çok öfkelendiğinde evde sağlam hiç birşey kalmaz. Onun bu huyunun olduğunu biliyorum, fakat bazen bende kendimi firenliyemiyorum. İlk başta eşyalar kırıldığı için değil, ilk başta eşimin sağlığı için uğraştım.
Hayatında ben olsamda, olmasamda eşim her öfkelendiğinde ilk önce kendine sonra çevresine zarar verir.
Bu karakterini törpüleyip öfkelendiğinde sinirini eşyalardan kendinden almasın istiyorum.
ÖFkeli durumda, öfkesiyle baş etmesini istiyorum. Anlatabiliyormuyum! Bunun için belkide bana teşekkür edecek.
Yani sevap işlemiş oluyorum bir yandan. Eşler dediin birbirlerini tamamlamaları gerekiyor. Eğer hep sen hep sen verirsen ilişkide, bu olmaz. hep sen fedakarçı olamazsın. oda zaman zaman fedakar davranmalıdır.
Eğer seni kandırıyorsa yapacak hiç birşey yok. cezasını zaten öbür dünyada çekecektir. Sen hiç merak etme.

Allah islah eylesin arkadaşım. Sen kendine gel, toparlan, elalema karşı biz yıkılmadık ayaktayız dedirttir.
Baksana zaten düğüne gittiğinizde millet arkanızdan konuşmuş. Demekki sizi çekemiyor.
Sen bol bol dua oku arkadaşım.

Allah sizi birbirine bağışlasın, yuvanızda mutlu olursunuz inşallah.

Bulasik makinasi dahil butun esyalar kendi kirildi.. 3 tv camida ayni yerden kirildi. Su isiticisinin kapagi patlayip bana carpti hatta.. Bilmiyorum aslinda kendi gerginligimle eve negatif enerji veriyorum galiba

canım bilmiyorum inanırmısın ama nazardan öte büyü bile olabilir. bunlarla uğraşan bir dünya insan var ve büyü yüzünden ölen bile var. ama işte sorun gerçekten iyi bir hoca bulmak. çevrende yardımcı olabilecek birileri varsa bir hoca bulup baktır derim.

Back