arkadaşım, bunlar miğde bulantı şeyler. öncelikle sağlıklı düşün.
binevi eşin normale dönmüş, bukadar güzel yaşamı bırakıp sil baştan yeni mi başlamak istiyorsun?!
biri 4 yıl önce arayıp, sana club e gittiğini çıtlatmış, o zaman araştıracaktın. Mağdem ki ele inanmak istemeyip, yoluna devam ettiysen, asla ve asla club kartı bulsan dahi konuyu açmaman gerekirdi. o ayıbı ona vurmaman gerekirdi.
gördüğün de bunu kırıp atmanı istiyorum, böyle şeyler çok günah, saklamak bile günah dicektin. Artık bizim çocuklarımız var, onlara örnek davranışlar sergilememiz lazım diyecektin. Eşine bunlar zaten yetecekti.
Biryandan da diyorum ki, üyelik kartı çıkarttırdığına göre, sık sık gidiyordu.
Aylarca tartışma döneminizde yanına yaklaşmamışsın. Oysaki dinimizde şöyle iğza ediliyor:
eşleriniz yanınıza yaklaştığında, onu geri çevirmeyiniz! Onu ateşe itmiş olursunuz! Açık açık görüyoruz ki, burada dinimiz ne demek istediğini anlıyoruz. Zaten müslümanla müslüma kardeşlik arasında 3 günden fazla küslük olmazmış.
İşte böyle arakdaşım, sen sen ol silkelen kendine gel. nazar da olabilir, fakat şeytanın en büyük haz duyduğu evlilikleri yıkmakdır.
Toparlan, dışarı çıkıyormuş gibi giyin süslen. internette de araştırırsan erkeği mutlu etmenin yolları diye,önüne çıkacaktır.
Kocan tam bir aile babası olmuşken, bunları sokma aranıza. Öncelikle aldatılmış bir bayan olmamak için değil, öncelikle eşinin daha fazla günah işlememesine gayret göster. Ben aldatılmak istememiyorum diye düşünme, düşünmen gerek şu: Eşim daha fazla günah işlememesi lazım ki sende bundan sevap kazan. Bunu ibadet haline getir.
Mesela benim eşim çok öfkelendiğinde evde sağlam hiç birşey kalmaz. Onun bu huyunun olduğunu biliyorum, fakat bazen bende kendimi firenliyemiyorum. İlk başta eşyalar kırıldığı için değil, ilk başta eşimin sağlığı için uğraştım.
Hayatında ben olsamda, olmasamda eşim her öfkelendiğinde ilk önce kendine sonra çevresine zarar verir.
Bu karakterini törpüleyip öfkelendiğinde sinirini eşyalardan kendinden almasın istiyorum.
ÖFkeli durumda, öfkesiyle baş etmesini istiyorum. Anlatabiliyormuyum! Bunun için belkide bana teşekkür edecek.
Yani sevap işlemiş oluyorum bir yandan. Eşler dediin birbirlerini tamamlamaları gerekiyor. Eğer hep sen hep sen verirsen ilişkide, bu olmaz. hep sen fedakarçı olamazsın. oda zaman zaman fedakar davranmalıdır.
Eğer seni kandırıyorsa yapacak hiç birşey yok. cezasını zaten öbür dünyada çekecektir. Sen hiç merak etme.
Allah islah eylesin arkadaşım. Sen kendine gel, toparlan, elalema karşı biz yıkılmadık ayaktayız dedirttir.
Baksana zaten düğüne gittiğinizde millet arkanızdan konuşmuş. Demekki sizi çekemiyor.
Sen bol bol dua oku arkadaşım.
Allah sizi birbirine bağışlasın, yuvanızda mutlu olursunuz inşallah.