• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok caresizim.. Yanliş karar vermekten korkuyorum.

8 yilda ikinci olay bu. İsim yakaladim ayrildim ama geri baristik.
Hic gece gezmesi supheli durumlari yoktu. Kahveye gitmez telefonu hep aciktir calistigi yerde kardesimle birlikte. Mantikli bisiler olsun gozumu aciyim hersey bitsin 10 gun onceye gitmek istiyorum. Ortada tek bir bit yenigi var oda kocam gittimi gitmedimi... İsim yakaladim afettim diye bunada goz yumucak degilim ki. En onemlisi 5. Aydan itibaren 3. Cocugu istiyorum diye inatlasan bi adam vardi karsimda. neden bu derece degisti hayatim. Sorguluyorum herseyi..

sen adamla sorunun olduğu için ihtiyacını karşılamaya gittiyse bende suçluyum dıyerek onu affetmenin kralını yapmışsın zaten

ne yanı o dönemde senınde ihtiyaçların yok muydu?

sen neden başkasına gitmeye yeltenmedin?

boşver kurcalama gitti ya da gitmedi çünkü gittiysede affetmişsin gitmemişsede affedeceksin boşuna kendini üzme

duyma görme idare et iki çocuk kolay değil.

adam zaten mükemmel prens haltları yese bıle sıze ganı ganı karşılığını verıyor maddı olarak

sen o maddıyatı bırakıp gidebilecek biri değilsin onun için karıştırma daha fazla.kendı psikolojın için.

canım napiyim ben ilk sayfalarda görüşümü yazdım önceki olaylarla ilgili
öncekileri zaten affetmiş bunu da affedecek belli
son olayda da ben giriş kartına takıldım çünkü bize sokakta dağıtıyolar o kartlardan öyle birşey olabilir mi diye düşünüyorum
biz de alıp sonra köşeye atıyoruz çünkü
ama haklısın biraz iyiniyetli yorum yapıyorum bu konuda :1:

Onceki olayLAR derken?? Zaten bi isim meselesi vardi be ben bunun yuzunden cok uzun sure mesafe koydum. Guven sagladi, her konuda uyum sagladik.. İllaki kari koca kavgasi ettik ama hic bu tur konular yoktu ortada. Simdi kart olayi cikti gercekse itiraf etsin diye ugrasiyorum ama yeminler ediyo sebepler gosteriyo zaman ver bana diyo. Bu kadar yil sulheli yasasam simdi bu cokuntuyu niye yasayim. Zaten hazir olurdum

Diyelim ki gitti,
ihtiyac gidermeye gitti mi diyeceksin?

ben diyorum ki bunu aldatmak saymayip ihtiyac giderme olarak goren sen oldugun icin de esin ihtiyac gidermeye tabi ki gitmistir
senin affedecegini de biliyordur

Son düzenleme:
Uzak durmak bazen imkansiz ama. Keske hic olmasa boyle seyler:(

uzak durmak imkansız ama üstesinden gelinir. Dua edin zor değil. Düşünmeyin böyle şeyler. (yada eşiniz düşünmesin)
Bize de imernir herkez, eşimin ilgisine bana bağlılığına gıpta ederler, kıskandıklarını da hissederim.. O enerjiyi kovmak benim elimde

Onceki olayLAR derken?? Zaten bi isim meselesi vardi be ben bunun yuzunden cok uzun sure mesafe koydum. Guven sagladi, her konuda uyum sagladik.. İllaki kari koca kavgasi ettik ama hic bu tur konular yoktu ortada. Simdi kart olayi cikti gercekse itiraf etsin diye ugrasiyorum ama yeminler ediyo sebepler gosteriyo zaman ver bana diyo. Bu kadar yil sulheli yasasam simdi bu cokuntuyu niye yasayim. Zaten hazir olurdum

önceki olaylardan kasıt işyerindeki kadını erkek olarak kaydetmesi
kocan seni aldatıyo diye arama yapanlar
sonra bi dönem erotik clublara gitmesi onları söylüyorum
siz numara olayını unuttuysanız bilemicem

son olayda da emin değilim gidip gitmediğine ama sabıkalı olduğu bi gerçek

sen adamla sorunun olduğu için ihtiyacını karşılamaya gittiyse bende suçluyum dıyerek onu affetmenin kralını yapmışsın zaten

ne yanı o dönemde senınde ihtiyaçların yok muydu?

sen neden başkasına gitmeye yeltenmedin?

boşver kurcalama gitti ya da gitmedi çünkü gittiysede affetmişsin gitmemişsede affedeceksin boşuna kendini üzme

duyma görme idare et iki çocuk kolay değil.

adam zaten mükemmel prens haltları yese bıle sıze ganı ganı karşılığını verıyor maddı olarak

sen o maddıyatı bırakıp gidebilecek biri değilsin onun için karıştırma daha fazla.kendı psikolojın için.

Ben ihtiyac gidermek icin gitti napiim affettim demedim ki. Affetsem sizin vaktinizi niye caliyim burda??
İnkar ediyo kabul etmiyo arabanin gittigi donemi arastiriyo. Kanitlicam aileme zarar vermicem diyo.. Daha once supheli bisey yasamadigim icinde bende kararsiz kaliyorum tabi..
Affetsem neden yoluma bakmayim neden hala didikleyim. Ama kolaymi affetmedim git demek.. Hic mi onemi yok cocuklarin ekonomik durumun?? Hangisine sifirdan gucum var. En azinsan aciklama yapamadigi zaman icimde suphe kalmicak . Bana layik gordugu sey bana yolumu cizerken arkama bakma diyecek buyuklukte degilmi?

sen bu olayı eşyalar olarak mı anladın kadın evliliğinin ve kocasının azgınlığını nazara bağlıyor adam erotık

oturucak evınde iste çekiştirecek çekiştirecek kocasını burada akşam aynı yastıkta yatacaklar bunlar boş yanı sonu yok

bu cümleyi bana da kurmuştunuz. burda konu açıp sıkıntı paylaşmak koca çekiştirmekmidir.ozaman bir derdim var diye konu açan herkes insan çekiştiriyor burda konu açmanın anlamı ne ozaman

önceki olaylardan kasıt işyerindeki kadını erkek olarak kaydetmesi
kocan seni aldatıyo diye arama yapanlar
sonra bi dönem erotik clublara gitmesi onları söylüyorum
siz numara olayını unuttuysanız bilemicem

son olayda da emin değilim gidip gitmediğine ama sabıkalı olduğu bi gerçek

Kocamin aldattigini soylediklerinde hic sorun yoktu ki. Adamla cikan kavga sonucu adam kocan seni aldatiyo surda dedi ve kocamada msj da bana iftira atti. Tabiki aklima onun lafiyla bisiler getirmedim. Sadece o isim olayindan sabikali oldugu icin telefonunda sifresi falan olmazdi hep ozenliydi.
Anlatmak istedigim cok basit yaaa:((
Yillar once olmus bi hataya bu kadar duyarli davranan iyi aile babasi rolunde bi erkek nasil erotik clube gider??? Niye yapar??? Aklim almiyo. Ayrilmak istiyorum dedim tabi ama hemen cik git demedim diyemem ki..
Kanitlamak icin zaman istiyo ve bende kanitlamasi icin butun kalbimle dua ediyorum. Napiyim amann gitmis iste ne aciklicak kabul et oturmu deyim kendime?? Gelicek icin plan yapmam icin onada bi firsat vermek istiyorum ki bellki basarir belki foyasi cikar ortaya. Zamanla gorucem

sen bu olayı eşyalar olarak mı anladın kadın evliliğinin ve kocasının azgınlığını nazara bağlıyor adam erotık kulube gitmiş veya kartı evden çıkmış dıyorkı bıze nazar değiyor nazar değdiği için ben bunu öğrendim diyor

yahu adam gitmiş veya üstünden çıkmış kart nazar değmese öğrenmeyecek yanı yok çocuğun okulunda nazar değmiş yok düğünde nazar değmiş kavga etmişler

yahu adam geyik yapmış kadını erkek ismiyle kaydetmiş 10 kusurlu hareketten biri besbelli aldatmış ya da meyletmiş ama tutuyorbıze nazar değdi...amaan...

oturucak evınde iste çekiştirecek çekiştirecek kocasını burada akşam aynı yastıkta yatacaklar bunlar boş yanı sonu yok

ağlıyorum dıyor çünkü sindirmek ağlamakla olur ağlarsın ağlarsın sindirirsin artık o kadar koymaz adamda gider başkalarıyla mesajlaşır kulüplere gider

siz bütün nazar dualarını okuyun nasıl olsa ihtiyacınız olacak

O kadar sert elestiri ki.. Boyle bi olay yasamis kocanizi cekistirmis sonra hic bisi yokmus gibi davranmisiniz cok acik bu.. HerkeZ siz degilki ama ben uc gundur olay yokmus gibi davranmiyorum. Adamin girtlagina yapisicak halim yok ama gormezden de gelmiyorum

Kocamin aldattigini soylediklerinde hic sorun yoktu ki. Adamla cikan kavga sonucu adam kocan seni aldatiyo surda dedi ve kocamada msj da bana iftira atti. Tabiki aklima onun lafiyla bisiler getirmedim. Sadece o isim olayindan sabikali oldugu icin telefonunda sifresi falan olmazdi hep ozenliydi.
Yillar once olmus bi hataya bu kadar duyarli davranan iyi aile babasi rolunde bi erkek nasil erotik clube gider??? Niye yapar??? Aklim almiyo. Ayrilmak istiyorum dedim tabi ama hemen cik git demedim diyemem ki..
Kanitlamak icin zaman istiyo ve bende kanitlamasi icin butun kalbimle dua ediyorum. Napiyim amann gitmis iste ne aciklicak kabul et oturmu deyim kendime?? Gelicek icin plan yapmam icin onada bi firsat vermek istiyorum ki bellki basarir belki foyasi cikar ortaya. Zamanla gorucem

bekle bakalım ama nasıl ispatlicak onu anlamadım ben
ne yapacak ki mesela ispatlamak için

valla kocan senin arkandan bi ton iş çevirmiş belli
ama her zaman olduğu gibi Allah yine ayağına dolamış...
keşke sende bi yerlere üye olsaydın ya sonuçta kaç ay dokunmamaışsınız birbrinize seninde hakkın
yapma lütfen ya......

şu kart meselesi inşallah yalandır eşinin suçu yoktur
o kadar ağır bişey ki
inşallah gerçek ortaya çıkar çünkü yazmışsın ya partner değiştirmeli falan yuhhh ya bunu yapan bunu arzulayan insan olamaz
inşallah senin başına gelmemiştir ve yuvan dağılmaz çok yürekten diliyorum

Erotik clube giris karti gibi bisey uyelik degil tabiki. Oraya daha once gitti diyen bir erkek ve ayni kisi kocamada msj gonderip karinin bende gozu var yazmisti:(( onun icib itibar edilmeyen bir insan diye ustune dusmedim.
Telefonunda hic kadin yoktu tek isim o olacagi icin cok dikkat ceker diye korktum dedi. Patron araya girdi cunki benimde eski isyerimdi dogumdan sonra ciktim. Tanidigim insanlar bunlar. Kocanin ilgisi var diyen kisiyede ben sordun dikkat et bisiler varmi haber ver diye..
Tv cami catladi bulasik makinasi calismadi su isiticisin kapagi kirildi laptopun ekrani bozuldu... Ben kisaca kirildi dedim hepsine cunku cok uzun yazdim birde bunlari eklemek istemedim..
Ayrilmak en rahatlatici cozum benim icin farkindayim. Ama o kadar guzel bir es o kadar guZel bir baba ki nasillll yapar nasil kiyar bize diye evdeki davranislarini gozonune aliyorum.
Ben hesap sordum olayi buyutunce ne halin var dese inanin aklima bisi gelmicek solugu mahkemede alicam.. Ama yok oyle degil yapma inan bana diye deli oluyo rahatlatmak icin telefon gecmisini banka odemelerini cikartiyo.
En onemlisi cocuklar baba baba derken kendi grurum icin onlara ozlem yasatmaktan korkuyorum.
Cok mantiksiz evet ama gelisen herseye mantikli aciklama yapiyo elimde tek bir kart var ve baska bisi yok bu gecerlimi ayrilmak icin arastiriyorum. Ajanda arabadaydi ve araba 3 hafta yoktu. O ara kullanan kisiye ait olabilirmi?? Bana zaman ver cozucem kart olayini dedi ama nasil...

Bak simdi ben ne diyecegim.
Kocan belki gercekten seni aldatti, diyelimki yapti, hatta defalarca ve fantazisinde ne varsa o erotik clubde yasayarak.
Sence bunu kabul edermi hic? Niye etsin?
Erkekler kadinlar gibi degilki, onlar Iliskiye girmeyi ve Sevgiyi/Aileyi cok güzel ayirt edebiliyorlar, suclu bile hissetmiyorlar kendilerini. Hatta yaptiklari bu gizli islerden dolayi hanimina ve cocuklarina daha cok düsenler oluyor, hani sen diyorsunya, adam bana karsi cok iyi, herkes bize imreniyor, nazar olabilir diyorsunya, bundan dolayidir, esin rol oynuyor demeyeyimde...bir sekilde sucluluk psikolojisi belki...hani aldatan erkekler derlerki cok büyük degisim yasarlar, ya cok iyi davranirlar hanimlarina ya cok kötü ya cok ilgisiz.
Karakter meselesi.
Kuran´in üstünede yemin etmis, ama acikcasi ben öyle kuranin üzerine asla aldatmadim diye karisina yemin eden ve sonradan bir cok kadinlarla gizli iliskisi oldugu ortaya cikan adam bile biliyorum. Yani inanma.

Simdi sana diyorya ben ispatlarim....sanki kafasinda düsünüyor nasil durumu kurtaririm diye. Belkide yalanci bir sahit bulacak, anlasacak onla ve o kiside sana "Abla benim kartim, arabayi ben kullanmistim oraya koydum, aman sevgilime/esime birsey deme(varsa) yuvam yikilir" gibisinden zirvalayacak ve seninde icin rahat edecek ve konu kapatilacak.
Belkide esinin agzi yandigi icin birdaha yapmiyacak, belki bir kac sene kendini tutabilecek sonra yine basliyacak, bilemezsin.

Birsey daha aklima geldi...benim bir erkek akrabam anlatmisti zamaninda, is yerinde erkekler toplanip "yüzmeye gidiyoruz"diyorlarmis hanimlarina, iki-üc saat gidip geliyorlarmis, bazen cocuklari yanlarina alinca gercekten yüzmeye gidiyorlarmis, bazende ama bildigin yerlere...bu yüzdende hic kimse süphelenmemis hic. Belkide hepsi birbirinin pisligini kapatiyordur, bu durumda kime güvenebilirsin bilemiyorum.

Acikcasi senin yerinde olsam, düsünürdüm: Gercegi bilmek istiyorum?
Gercegi kabullene bilirmiyim, evliligimi sürdürebilirmiyim? Gercegi ögrensem hemen bosanirmiyim?
Yoksa sadece kendi psikolojimimi bozarim?
Ben sahsen bilmek isterdim. Sonrada esime hemen bosanma davasi acmasam bile iyi bir süründürürdüm, burnundan getirirdim, gerekirse yillarda sürse ayri yasardim bosanmadan, hem kendi icim sogsun ve kendime geleyim diye, hem kafami toparlamak icin, hem onu cezalandirmak icin, hem benim ve cocuklari icin nekadar savasacagini görmek icin, gercek yüzünü görmek icin belkide.
Gercegi ögrenmek icinde, cok ciddi söylüyorum: Dedektif tutardim!

Düsündügün kadar pahali degildir, hic korkma.
Esinden gizli bak, büyük sehirlerde vardir kesin, olmazsa gitmeden önce bir telefon ac ve danis, fiyatlari sor yada görüsme icin randevu al.
Dedektif cok kolay ögrenir esinin ne yaptigini, simdiki halini degil, gecmisini arastirir, o clubdekilerle konusur, ordaki kadinlara gösterir esinin fotograflarini vs.
Sana ispatlarla gelir ve esinin yalan-dogru sözleriyle avutulmus olmassin bundan sonra.
Ama esinden gizli yap, cünki bence sucluysa sana karsi cok sinirlenebilir.
Ögrendikten sonrada eger sucluysa tepkini verirsin, affetmek istersen hic dedektif olayini bile anlatmazsin, affetmek istemiyorsan dedigim gibi evden ayrilirsin ilk etapta. Bosanmayida tekrar bir düsünürsün.

Son düzenleme:
Bak simdi ben ne diyecegim.
Kocan belki gercekten seni aldatti, diyelimki yapti, hatta defalarca ve fantazisinde ne varsa o erotik clubde yasayarak.
Sence bunu kabul edermi hic? Niye etsin?
Erkekler kadinlar gibi degilki, onlar Iliskiye girmeyi ve Sevgiyi/Aileyi cok güzel ayirt edebiliyorlar, suclu bile hissetmiyorlar kendilerini. Hatta yaptiklari bu gizli islerden dolayi hanimina ve cocuklarina daha cok düsenler oluyor, hani sen diyorsunya, adam bana karsi cok iyi, herkes bize imreniyor, nazar olabilir diyorsunya, bundan dolayidir, esin rol oynuyor demeyeyimde...bir sekilde sucluluk psikolojisi belki...hani aldatan erkekler derlerki cok büyük degisim yasarlar, ya cok iyi davranirlar hanimlarina ya cok kötü ya cok ilgisiz.
Karakter meselesi.
Kuran´in üstünede yemin etmis, ama acikcasi ben öyle kuranin üzerine asla aldatmadim diye karisina yemin eden ve sonradan bir cok kadinlarla gizli iliskisi oldugu ortaya cikan adam bile biliyorum. Yani inanma.

Simdi sana diyorya ben ispatlarim....sanki kafasinda düsünüyor nasil durumu kurtaririm diye. Belkide yalanci bir sahit bulacak, anlasacak onla ve o kiside sana "Abla benim kartim, arabayi ben kullanmistim oraya koydum, aman sevgilime/esime birsey deme(varsa) yuvam yikilir" gibisinden zirvalayacak ve seninde icin rahat edecek ve konu kapatilacak.
Belkide esinin agzi yandigi icin birdaha yapmiyacak, belki bir kac sene kendini tutabilecek sonra yine basliyacak, bilemezsin.

Birsey daha aklima geldi...benim bir erkek akrabam anlatmisti zamaninda, is yerinde erkekler toplanip "yüzmeye gidiyoruz"diyorlarmis hanimlarina, iki-üc saat gidip geliyorlarmis, bazen cocuklari yanlarina alinca gercekten yüzmeye gidiyorlarmis, bazende ama bildigin yerlere...bu yüzdende hic kimse süphelenmemis hic. Belkide hepsi birbirinin pisligini kapatiyordur, bu durumda kime güvenebilirsin bilemiyorum.

Acikcasi senin yerinde olsam, düsünürdüm: Gercegi bilmek istiyorum?
Gercegi kabullene bilirmiyim, evliligimi sürdürebilirmiyim? Gercegi ögrensem hemen bosanirmiyim?
Yoksa sadece kendi psikolojimimi bozarim?
Ben sahsen bilmek isterdim. Sonrada esime hemen bosanma davasi acmasam bile iyi bir süründürürdüm, burnundan getirirdim, gerekirse yillarda sürse ayri yasardim bosanmadan, hem kendi icim sogsun ve kendime geleyim diye, hem kafami toparlamak icin, hem onu cezalandirmak icin, hem benim ve cocuklari icin nekadar savasacagini görmek icin, gercek yüzünü görmek icin belkide.
Gercegi ögrenmek icinde, cok ciddi söylüyorum: Dedektif tutardim!

Düsündügün kadar pahali degildir, hic korkma.
Esinden gizli bak, büyük sehirlerde vardir kesin, olmazsa gitmeden önce bir telefon ac ve danis, fiyatlari sor yada görüsme icin randevu al.
Dedektif cok kolay ögrenir esinin ne yaptigini, simdiki halini degil, gecmisini arastirir, o clubdekilerle konusur, ordaki kadinlara gösterir esinin fotograflarini vs.
Sana ispatlarla gelir ve esinin yalan-dogru sözleriyle avutulmus olmassin bundan sonra.
Ama esinden gizli yap, cünki bence sucluysa sana karsi cok sinirlenebilir.
Ögrendikten sonrada eger sucluysa tepkini verirsin, affetmek istersen hic dedektif olayini bile anlatmazsin, affetmek istemiyorsan dedigim gibi evden ayrilirsin ilk etapta. Bosanmayida tekrar bir düsünürsün.

Uzun uzun yazmisiniz hic usenmeden ellerinize saglik..
Kararimi verdim su an:((
Telefondaki isimi bile sindirebilmek icin yasadiklarim. Aglama guvensizlik vs.
Gucum yok denenmisi tekrar denemenin faydasi yok.
Nasil kanitlicak nasil yapicak.. Bu kadar ozel bi esyadan niye bu kart cikar???
Ben neyim??
Cocuklarim???
Annemde cocuklar su anda benim tansiyonum cikti saniyolar...
Belki cok zor gunler gecircem belki daha kotu olucam.. Ama ne kadar surucekki?? 3 en fazla 5
Ama omur boyu cekmekten iyi
Annem bakiyo cocuklara simdilik bu firsat benim toparlanmam icin.
Ben is bulana kadar giderleri karsilicak soz verdi... (Ama iki gun sonra karsisina biri cikar aklini celer bana yardimi keser dusuncesiyle acilen sosyal kuruma basvuru yapicam is bulmaya yardim etsinler)
Hala soktayim ama
Cok zor bisey..
Cocuklar var diye susamam onlarin omuzuna gucsuzlugumu yikamam..
Gercek babaysa biliyodur cocuklarla benim farkli yerde oldugumu ve gereken ilgiyi o zamanda gosterrir(insallah)
Cvp yazan herkeze cok tesekkur ediyorum..

Merhaba,
Bu gunlerde yine bi cikmaz icine girdim nette arastirma yaparken buraya uye olup akil almaya kadar ilerledim. En ince ayrintiyi yazip sizden fikir almak istiyorum. Uzun olursa kusura bakmayin
8 yillik evliyim iki cocugum var.
Kocamin 5 yil once erkek ismiyle kayitli birinden mesajini okudum ve yazi tarzindan suphelenip aradigimda kadin cikti.
Calistigi yerden biri. mesajda sex icerigi yoktu ama neden erkek ismiyle kadin???
İsle ilgili sorun olursa ararim diye kadin numarayi vermis kocamda ben kizarim diye ismini yazamamis erkek ismi ile kaydetmis..
Calistigi yerden biri aradi ve kocamin o kadinla yakinlasmasi var dikkat et diye uyardi. Ben cok sarsildim tabi hemen annemin yanina toparlanip gittim. Kocam yalvardi yok oyle bisi diye.
kocamin patronu aradi kadini isten cikariyorum icin rahat olsun cocuk icin don evine dedi.
Ayni is yerinden yasi buyuk bi teyze arayip "inanma kimseye kocanin sucu yok icin rahat olsun" dedi
Araya cok degerli insanlar girdi evden zorla kolumdan tutup kocama goturduler. Unutmaya calistim ama olmadi:((
Hep bu yuzden kavgalar cikti hep sorunlar yasadik aklimdan atamadim.
Cinsel sorunlar yasadigimiz bi donem oldu yaklasamadim kocama. Cok asabilestim cok hakaret ettim... O donem birisi kocamin erotik clube gittigini beni aldattigini soyledi. Ama inanmadim cunku sorun yasadigimiz bi insandi benden icinde kocama yalan yalnis mesajlar yazmisti.
Acmadim konuyu 4 yil gecti ustune.
Kavga sevgi gezme eglence calisma cocuklar derken normale donen bi hayat artik.
Dugune gittik sarmas dolas dans ettik gulerek eglenerek. Herkez bakip bakip bisiler dedi. " ne askmis sizinde oyle" falan diye.
Kocamla boy, kilo, ten rengi, yuz sekli olarak o kadar uyumluyuz ki, onceden bizi kardes sananlar bile olurdu..
Dugun sonu hic bir sorun yokken cok buyuk kavga cikti kocam evden gitti.
15 gun ayri kaldik ama bu esnada evin icinde durduk yere butun esyalar kirildi ( 15 gunde 3 tv, tost makinasi bulasik makinasi, su isiticisi, sac kurutma makinasi, 2 laptop ve ufak tefek esyalar daha).
Kendiliginden kiran esyalar geri almak icin yapilan masraf iki cocuk stresss stresss derken. Annem nazar var sizde diye evime ayetler asti. Kur-an getirip evime koydu. Bende gece gunduz dualar ettim.
Tam dua ettigim bi andi kocam aradi. Bi sekilde baristik eve geldi..
Bende nazar diye kendimi teselli etmeye yasadiklarimi unutmaya calistim.
Ve ortak kararla coluk cocuk toplanip suslu puslu toplu gezme yok diye karar verdik.
Hersey cok iyi evde.
Kocam tam kafa dengi. Birlikte degisik ulkelere gezi planlar, romantik ortami evde hic eksik etmez, evde sinema keyfine bayilir, Bana surekli supriz hediyeler alir, cocuklara karsi cok duyarlidir en guzel sekilde babalik gorevini yapar.
Ve yine durduk yere sorun
Sevgililer gununde ise gitmedi birlikte gecirelim diye supriz yapmis.
Bende cocugu okula goturelim sonra kahvati yapmaya gidelim diye planladim ve evden ciktik.
Oglumun oyun saati var okulda ve kocam o an pur dikkat cocukla ilgileniyor.
Okulda arkadasin biri dediki " oooo sendede ne koca var ama bizim kalasla alakasi yok simdi cocuk birazdan senin keyfine bakar"
Butun gun birlikte gezdik eglendik hediyeler evin eksiklerini aldik.
Guzel bi gunun ardindan
Aksam esyalari duzenlerken eski ajandasinin icinde erotik club uyelik karti buldum.... Bu ne diye sordugumda yeminler etmeye basladi.
O ajanda 3 hafta bi yerde kaldi o anda biri koymustur belki dedi. ( ajanda gercekten bi ara kayipti)
Ben aglama krizlerindeyim 3 gundur yatak dosek yatiyorum. Cocuklar perisan tabi... Ayrilmak istedigimi soyledim. Tamam istersen ayrilalim ama yapmadim senden baskasina dokunmadim diye kur-an'a el koyarak yeminler etti. Sonra basladi bak okula gittik koluma girdin arkadaslarina hava attar gibi oldu yine nazar.
Seytan giriyo aramiza diyo... Ama nafile icim aciyo inanmiyorum. Cocuklar perisan durumda cunku bakamiyorum aglamaktan..
Karar vermeye calisiyorum..
İnanmiyorum kocama ayrilmak istiyorum ama ya o cinsel sorun oldugu donem mecburen gittiyse bende sucluyum cunku aylarca yaklasamadi yanima. Bir tek ona suc yukleyip butun guzel olanlari yikmak cocuklari babasiz birakmak istemiyorum.
En onemlisi seviyorum yalniz kalmaktan korkuyorum cocuklara yeterli hayat sunamamaktan korkuyorum parasiz kalmaktan korkuyorum, meslgim yok ekonomik kriz is bulmak cokk zor...
Ama gruruma yediremiyorum..
Ya nazarsa seytan koymussa diyorum...
Ya uc hafta kayipken biri komussa...
Ya GERCEKSE aldatmissa.
Olcup tartiyorum.
Grurum= perisan cocuklar parasizlik yanlizlik...gecmis guzel gunlerden yoksunluk.
Affetmek= yapmadim diye aglayan koca, babalarina cok duskun iki cocuk...
Ac susuz uc gundur agliyoorum.

canım bence kendini bu kadar harap etme sakinleş biraz zamana bırak için rahat edecekse konuş eşinle o bi süre evden uzaklaşsın sen çocuklarınla ilgilen kafanı topla ne yapmak istediğine iyi karar ver geçmişe sünger çekebilecek biriysen çek ve eşinle aynı yolda devam et kendi eksiklerinide gider hata asdla tek taraflı değildir ben eşinden ayrı çocuklu biri olarak sana şu nu söyleyimki hiçte kolay değil ki mesleğim olmasına rağmen iyi düşün derim ben

anladığım kadarıyla sen rahat bir hayat yaşıyorsun para gezme eğlence vb..boşanırsan da işin ve paran yok..nazara ben de inanıyorum ama seninki biraz psikolojik olmuş..herkes bize imreniyor diyorsun herkesin kulağına gittiyse yaşadıklarınız aldatma vb neden size imrensinler ki imrenilecek ve nazar degecek durum göremedim ortada herkes eşiyle geziyor sinema izliyor yemege gidiyor sadece siz değil...boşanma cesaretiniz yoksa aldatılmayı hazmedeceksiniz unutacaksınız ve inanacaksınız eşinize..

canım burda sana yazılanları az çok okudum belki herkes bana kızacak ama güçlü kadın olmaktan bi anlığına herkes vaz geçsin gemi yakmak öyle kolay değil yine söylüyorum adam erotik clube neden gider bu çok basit çünkü biz ve erkekler asla eşit değiliz onlar cinselliği bizden çok severler onların fantazi dünyaları bizden daha geniştir onlar değişiklik heyecan ararlar bu genetik olarak böyledir genelde tabi şöyle düşün oğlan çocuklarına bekarken elbette kızlarla gezip tozup bişeyler yaşaması gerektiği savunulur neden erkeğin gözü doysun tecrübeli olsun vsvs işte öyle erkek yetiştiren annelerin sıkıntısını ileride eşleri çekiyor neyse uzatmayayım gitmişse de bence yapabileceğin bişey yok hem bukadar dedektif olmakta iyi değil

herşeyi nazara bağlamışsınız bu çok yanlış bir tutum . nazar insanı mezara sokar evet doğru bir cümle ama herşeyide nazar sanmak yanlış. ekonomik durumunuz yok kocanızıda seviyorsunuz bence bir şans verin ona aldatma söz konusu değil bence.

Burda verilen gazlarla insan katil bile olabilir o derece yani.
İlk yorumumda da dediğim gibi bir süre sessiz kalmakta fayda var.Madem kanıtlayacağını söylüyor hiç olmazsa bekleyin bakalım ne yapacak?
Sonra eğer sizi tatmin etmezse bu kanıt yolunuza bakarsınız.Ama şimdi kendinizi toplamalı ve çocuklarınıza sahip çıkmalısınız :34:

Uzun uzun yazmisiniz hic usenmeden ellerinize saglik..
Kararimi verdim su an:((
Telefondaki isimi bile sindirebilmek icin yasadiklarim. Aglama guvensizlik vs.
Gucum yok denenmisi tekrar denemenin faydasi yok.
Nasil kanitlicak nasil yapicak.. Bu kadar ozel bi esyadan niye bu kart cikar???
Ben neyim??
Cocuklarim???
Annemde cocuklar su anda benim tansiyonum cikti saniyolar...
Belki cok zor gunler gecircem belki daha kotu olucam.. Ama ne kadar surucekki?? 3 en fazla 5
Ama omur boyu cekmekten iyi
Annem bakiyo cocuklara simdilik bu firsat benim toparlanmam icin.
Ben is bulana kadar giderleri karsilicak soz verdi... (Ama iki gun sonra karsisina biri cikar aklini celer bana yardimi keser dusuncesiyle acilen sosyal kuruma basvuru yapicam is bulmaya yardim etsinler)
Hala soktayim ama
Cok zor bisey..
Cocuklar var diye susamam onlarin omuzuna gucsuzlugumu yikamam..
Gercek babaysa biliyodur cocuklarla benim farkli yerde oldugumu ve gereken ilgiyi o zamanda gosterrir(insallah)
Cvp yazan herkeze cok tesekkur ediyorum..

canım hukuki bir yola girdiğinizde de zaten beş parasız ortada kalamazsın çocuklarına ve sana ayrı ayrı nafaka bağlanacak artı edinilmiş mallara katılma hakkın var sen önce işin maddi boyutunu boş ver o bir şekilde hal oluyor karar verme evi terk eden olma kendini topla annen gelebiliyorsa sana gelsin çocuklarına evde bak ilgilen eşin uzaklaşsın evden bir süre soğumasına izin verin herdenilene kulak asma bence evliliğini de bir çırpıda yıkma

Back