• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok caresizim.. Yanliş karar vermekten korkuyorum.

üyelik kartı da mı varmış :53:
ben sadece club kartı almış arada gidiyomuş sandım
yuh yani hem evli hem böyle yerlere üye olabiliyo
iğrendim valla

Aynı şey sandım ben ikisini de bilmem...

Ne yani , senin eşin için biri sana mesaj çekicek veya gelip yüzüne karşı ''senin eşin şu cluplara '' gidiyormuş diyecek..
Sende ''hadi ya tamam hemen boşanırım mı '' diyeceksin..

Önce bir dinle.
Elinde kesin veriler yokken hareket etme.
Arada çocukları var.
Ve şahıs diyor ki ,herkes bize imrenerek bakıyor ediyor.

Hemen boşayın demeye ne kadar da meraklısınız.Kadının zaten kafası karışık.Biraz rahatlamaya ihtiyacı var.
Ayrıca yazdığımı , iyi okuyup anlayamıyorsanız ben size daha ayrıntılı anlatayım..

Eğer iş yerinde o kadın haricinde çalışan diğer kadınlarında adı erkek olarak kayıtlı değilde,bu kadının adı kayıtlı ise sorun vardır demeye getiriyorum..
Seni kibledim.Bilgini..

Tartışmayacağım seninle .

Mesajımı alıntı sen yaptın.Herkes kendi msajına baksın.
Ona buna sarmasın.
Konu dışı olmadıkça hakaret etmedikçe forum kurallarına aykırı olmadıkça dilediğimi derim.
Bilgine...

Artı konu sahibi erotik klup kartı bulmuş evde.
Onun bunun telefon etmesiyle inanacak değilim ben de.
Ama o kartı bulsam bir de kadın erkek diye kaydedilse abuk sabuk hareketler de varsa mutsuzsam ayrılırdım evet.

Konu sahibi şu kartın üzerinde ne yazıyor üyelik numarası felan mı.

Son düzenleme:
Aynı şey sandım ben ikisini de bilmem...

Mesajımı alıntı sen yaptın.Herkes kendi msajına baksın.
Ona buna sarmasın.
Konu dışı olmadıkça hakaret etmedikçe forum kurallarına aykırı olmadıkça dilediğimi derim.
Bilgine...

Artı konu sahibi erotik klup kartı bulmuş evde.
Onun bunun telefon etmesiyle inanacak değilim ben de.
Ama o kartı bulsam bir de kadın erkek diye kaydedilse abuk sabuk hareketler de varsa mutsuzsam ayrılırdım evet.

Mideme etmiş olduğun güzel iltifat için kibledim seni.
Tabikide dilediğine istediğin yoruma yazmakta serbestsin.Sende bende..

Ajandanın içerisinde üyelik kartı buluyor.
Ajandanın bir süre kayıp olduğunu belirtmiş kendileri.Bir kesinlik yokken,hiçbirşeyden tam olarak emin değilken sırf kendini rahatlatmak için boşanmak istemesi sizce ne kadar doğrudur.. ? Yargılamak bana düşmez.Ama ben çiftin birbirilerini sevdiklerini düşünüyorum.

Çevredeki insanların söylentileriyle bir yuvanın yıkılmasını istemem..
Eğer yapmışsa ve eşi onu aldatmışsa ve bunuda gözleriyle görmüşse etmişse yorumunu okeylerim..
Ama emin değilken,kaybolmuş bir ajandanın içinden çıkan üyelik kartıda ''boşanma sebebi '' olmamalı değil mi..

Ayrıca şahıs,ne güzelde telkin ediyor kendini..
Diyor eşime karşı bir süre soğuktum.Çok hakaret ettim.Bu süre içerisinde de cinsel anlamda eşiyle birşey yaşamamıştır değil mi ? Yazılanlara bakılırsa yaşanmamış..
Bu dönemde eğer oraya gitmişse,tabikide affedilir bir tarafı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
siz demişsin o zaman inanmadım ve bı konuyu hiç açmadım diye şimdi üstünden çok zaman geçmiş, olsa bile öyle birsey gecmişte kalmış o yüzden affedin birkez daha iyi giderken hersey tekrar bozulmasın yuvanız. Nazar gerçekten var buna inanın bazen bizde toplum içine çıktık mı eve gelince kıyamet koparırız önce anlamazdık ama sonra dedik bu kötü gözden okuyun kendinizi olanları unutmaya çalışın kendinize eşinize en önemlisi de ailenize bir şans verin.

benim ilk dikkatimi çeken şey eşinin işyeri,millet sanki orda çalışmıyor milletin özel hayatlarıyla ilgileniyorlar.ayrıca iş yerine kadar özel yaşantınız taşınması en büyük sorun da bu bence ,yani eşine hiç sormadınmı bu insanlar beni neden arıyor diye.ayrıca hadi eşiniz sizinle birlikte olmadığı zamanlarda klüplere gitmiş vs diyorsunuzya kendinizi suçluyorsunuz,illa ayrı kalınca fırsattan istifade mi etmeli,sizde ayrı kaldınız eşiniz kadar siz bu fırsatı değerlendirdinizmi?bir de üyelik yani bravo

Son düzenleme:
Mideme etmiş olduğun güzel iltifat için kibledim seni.
Tabikide dilediğine istediğin yoruma yazmakta serbestsin.Sende bende..

Ajandanın içerisinde üyelik kartı buluyor.
Ajandanın bir süre kayıp olduğunu belirtmiş kendileri.Bir kesinlik yokken,hiçbirşeyden tam olarak emin değilken sırf kendini rahatlatmak için boşanmak istemesi sizce ne kadar doğrudur.. ? Yargılamak bana düşmez.Ama ben çiftin birbirilerini sevdiklerini düşünüyorum.

Çevredeki insanların söylentileriyle bir yuvanın yıkılmasını istemem..
Eğer yapmışsa ve eşi onu aldatmışsa ve bunuda gözleriyle görmüşse etmişse yorumunu okeylerim..
Ama emin değilken,kaybolmuş bir ajandanın içinden çıkan üyelik kartıda ''boşanma sebebi '' olmamalı değil mi..

Ayrıca şahıs,ne güzelde telkin ediyor kendini..
Diyor eşime karşı bir süre soğuktum.Çok hakaret ettim.Bu süre içerisinde de cinsel anlamda eşiyle birşey yaşamamıştır değil mi ? Yazılanlara bakılırsa yaşanmamış..
Bu dönemde eğer oraya gitmişse,tabikide affedilir bir tarafı yok.

ama daha öncede o cluba gittiğini tespit etmiş zaten araları bozukken
bu durumda şüphelenmesi normal değil mi sence
daha önceden yapmaış olsa tamam da şu durumda her şey olabilir
zaten yalan söyleyip söylemediğini konu sahibi anlar bence hakeretlerinden

g-string canım üyelik kartı olunca müdavimi olarak oraya giderler hatta para bile ödüyo olabilir üyelik için
ama bi kereliğine gidip oradaki kartı almış ta olabilir dağıtıyolar ya sokaklarda oralarda kart filan

Son düzenleme:
Erotik clube giris karti gibi bisey uyelik degil tabiki. Oraya daha once gitti diyen bir erkek ve ayni kisi kocamada msj gonderip karinin bende gozu var yazmisti:(( onun icib itibar edilmeyen bir insan diye ustune dusmedim.
Telefonunda hic kadin yoktu tek isim o olacagi icin cok dikkat ceker diye korktum dedi. Patron araya girdi cunki benimde eski isyerimdi dogumdan sonra ciktim. Tanidigim insanlar bunlar. Kocanin ilgisi var diyen kisiyede ben sordun dikkat et bisiler varmi haber ver diye..
Tv cami catladi bulasik makinasi calismadi su isiticisin kapagi kirildi laptopun ekrani bozuldu... Ben kisaca kirildi dedim hepsine cunku cok uzun yazdim birde bunlari eklemek istemedim..
Ayrilmak en rahatlatici cozum benim icin farkindayim. Ama o kadar guzel bir es o kadar guZel bir baba ki nasillll yapar nasil kiyar bize diye evdeki davranislarini gozonune aliyorum.
Ben hesap sordum olayi buyutunce ne halin var dese inanin aklima bisi gelmicek solugu mahkemede alicam.. Ama yok oyle degil yapma inan bana diye deli oluyo rahatlatmak icin telefon gecmisini banka odemelerini cikartiyo.
En onemlisi cocuklar baba baba derken kendi grurum icin onlara ozlem yasatmaktan korkuyorum.
Cok mantiksiz evet ama gelisen herseye mantikli aciklama yapiyo elimde tek bir kart var ve baska bisi yok bu gecerlimi ayrilmak icin arastiriyorum. Ajanda arabadaydi ve araba 3 hafta yoktu. O ara kullanan kisiye ait olabilirmi?? Bana zaman ver cozucem kart olayini dedi ama nasil...

G-string_Giyen_Su_Aygiri
''Buyur benimle sorunun ne ise burdan hallet...
Onun bunun konusunu işgal etme.
Evet derdin ne seni dinliyorum arkadaşım.''

Şimdi sen bana neden özelden hesap sorar gibi''benimle derdin ne '' tarzında mesaj çekme gereği duyuyorsun anlamıyorum.
Benim seninle bir derdim olmuş olsa idi,seninle özelden sohbet etmez ve sende bana kendi derdini anlatmış olmazdın.
-ki zaten seninle derdim olsa,vakit ayırıp seni dinlemez ve konuşmazdım.

Ben yazmış olduğun aldatmayla ilgili yorumunu alıntılayıp yorumda bulundum.
ve konuyla ilgili yorumumuda dile getirdim.
Senin şahsına ait herhangi bir yorumda bulunmadım.Bundan nasıl olduda sen ''seninle derdim olduğunu '' çıkardın.Anlayamadım..
Ama derdi olan biri var sanırım,oda sensin.Baksana ''geniş mideme'' etmediğin laf kalmadı be..
Neyse..

Özelden mesaj çekmezsen sevinirim.
:34:

Siz ayrılmak niyetin de değilsiniz, anlıyorum da, açıklamasını yapmışssınız zaten..
Ne kadar doğru olduğuna en iyi siz karar verirsiniz.
Zaten iki seçenek var; ya ayrılacaksınız yada arada çıkan patlakları görmezden geleceksiniz.
Anladığım kadarıyla görmezden gelmek istiyorsunuz, saygı duyuyorum ben şahsen.
O zaman dediğim gibi kafanıza takmadan umursamadan yaşayacaskınız. Bunu kendiniz halldemiyorsanız psikolog ve ilaçlardan yardım alacaksınız,
Dediğim gibi başka bir seçenek yok zaten, seçim de size kalmış.. hangisi kafanıza yatıyorsa..

g-string canım üyelik kartı olunca müdavimi olarak oraya giderler hatta para bile ödüyo olabilir üyelik için
ama bi kereliğine gidip oradaki kartı almış ta olabilir dağıtıyolar ya sokaklarda oralarda kart filan[/QUOTE

sorun buralara kadar gelmeden gereğini yapsaydı o zaman..
Bu konu konuşulup halledilebilecek bir mevzu..
Herşeyin bir çözümü var bana göre..

Erotik clube giris karti gibi bisey uyelik degil tabiki. Oraya daha once gitti diyen bir erkek ve ayni kisi kocamada msj gonderip karinin bende gozu var yazmisti:(( onun icib itibar edilmeyen bir insan diye ustune dusmedim.
Telefonunda hic kadin yoktu tek isim o olacagi icin cok dikkat ceker diye korktum dedi. Patron araya girdi cunki benimde eski isyerimdi dogumdan sonra ciktim. Tanidigim insanlar bunlar. Kocanin ilgisi var diyen kisiyede ben sordun dikkat et bisiler varmi haber ver diye..
Tv cami catladi bulasik makinasi calismadi su isiticisin kapagi kirildi laptopun ekrani bozuldu... Ben kisaca kirildi dedim hepsine cunku cok uzun yazdim birde bunlari eklemek istemedim..
Ayrilmak en rahatlatici cozum benim icin farkindayim. Ama o kadar guzel bir es o kadar guZel bir baba ki nasillll yapar nasil kiyar bize diye evdeki davranislarini gozonune aliyorum.
Ben hesap sordum olayi buyutunce ne halin var dese inanin aklima bisi gelmicek solugu mahkemede alicam.. Ama yok oyle degil yapma inan bana diye deli oluyo rahatlatmak icin telefon gecmisini banka odemelerini cikartiyo.
En onemlisi cocuklar baba baba derken kendi grurum icin onlara ozlem yasatmaktan korkuyorum.
Cok mantiksiz evet ama gelisen herseye mantikli aciklama yapiyo elimde tek bir kart var ve baska bisi yok bu gecerlimi ayrilmak icin arastiriyorum. Ajanda arabadaydi ve araba 3 hafta yoktu. O ara kullanan kisiye ait olabilirmi?? Bana zaman ver cozucem kart olayini dedi ama nasil...

konunu takip ediyorum şu kırmızıyla lıntıladığım cümlen çok dikkatimi çekti: bu adam eşine böyle diyorsa büyük ihtimalle sende gözü var. eşin de koca adam illla ki farkındadır o adamla hala görüşüyorsa bence asıl sorun bu. tabii eşini en iyi sen tanırsın ama yazdıklarından ben seni aldattığı sonucunu çıkartmadım zaten aldatmadan çnce bu söylediğin adamla eğer görüşüyorsa daha da büyük bir sorundur bu bence.

Konu sahibi o kartın üstünde mekanın adı yazar.
Numarasını internetten bulup ara.
Bu kartın ne işe yaradığını sor.
Kartın.sahibinin adını soyadını öğren evvela üstündeki numarayı ver ama.
Belki söylerler kartın sahibini.

eğer samimiyetine inanıyosan affet
belki gerçekten birşey yoktur
zaten eskileri affetmişsin ısıtıp ısıtıp önüne getiremezsin o konuları
inanıyosan devam et ama gerçekten emin ol
sadece inanmak istediğin için görmezden gelme

ben boşanın diyemem ona bizler karar veremeyiz.......Ancak;
benim eşim hiçbir şekilde iş yerinde ki bayan ark nı erkek olarak kaydedemez,eğer ediyorsa ben buna safça yaklasarak ben kızmayayım diye yapmıstır dıye düşünemem.....
ayrıca madem bir sorun yoktu da sadece arkadasıydı da neden patron işten cıkardı kadını:19::19::19:
bir diğer husus da siz bu kadar kıskanc,cahil misiniz ki ....bazen iş yerinde ki bireylerle görüşmeler olabilir..bunu bilecek yasta oldugunuzu düşünüyorum.eğer eşinizde böyle bir intiba bıraktıysanız ve o da bu yola gittiyse bir şey diyemem....
üyelik kartına gelince.ne olursa olsun ben evli bir erkeğin oralara gidecek kadar kendini düşürmesıne hak veremem......tamamen s,ze saygısızlık......bu ıhtıyacını karsılamanın baska yolları da var......
nazara gelince ; nazar elbette vardır ama herseyı de oraya baglayarak vicdanınızı rahatlatmaya çalısmayın!!!!!!! unutmayın sizden daha mutlu,gösterişli yasayan ınsanlar var sürekli eşyaları kırılmıyor ya da kavga etmıyorlardır ya da bu sebep yuzunden eşler bırbırını aldatmıyordur heralde..........:20::20::20:

durumun gerçekten çok zor bende su anda bir çıkmazdayım ve eşimle sorunlarım var dün gece sabaha kadar ağladım çıkmaza girdim kendimce haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve bu durumun içinden çıkamadığım için bugün için psikolog'dan randevu aldım burdaki arkadaşların görüşleri çok önemli ama kendini yıpratarak çözüm arayacağına sende bir uzman desteği al ama seni çok iyi anlıyorum benimde ekonomik özgürlüğüm yok mecbur kalmak çok zor

Konu sahibi arkadaşım, bizim Karadenizlilerde bir kavga sebebi vardır ; dedi bağa , dedim sağa (dedi bana, dedim sana) eşinin iş yeri nasıl bir yer anlamadım; herkes evliliğinizle meşgul, sen huzursuz oluyorsun diye personel işten atılıyor. Eşinin çevresini şüphelerine dahil ediyor olabilir misin ? İşi biraz sık boğaza sokup dedikodu severleri de harekete geçiriyor olabilir misin ?

Kulüp üyeliğini öğrenmek çok kolay, eşinin iş yerini aradığın gibi , orayı da arayıp pek ala bilgi alabilirsin. Ayrıca bu işlere soyunacak adamın üyelik kartını ajandasının içine koyup eve taşıyacabilecek kadar salak olacağına inanmak güç.

Eşini bu kadar sık boğaz ederken, iş arkadaşını da erkek ismiyle kaydetmesi bana çok tuhaf gelmedi.

Anlatımına bakarak, gözümde her şeyden huylanan, adamı adım adım takip eden bir kadın oluştu gözümde. Olaylara çift taraflı bakmak lazım. Bu işin içinde aldatma değilde, eşine biraz takıntılı olabileceğin aklıma geldi.

Elle tutulur bir ispatın olmadan boşanma gibi bir şeye kalkışma bence.

ama bi kereliğine gidip oradaki kartı almış ta olabilir dağıtıyolar ya sokaklarda oralarda kart filan[/QUOTE

sorun buralara kadar gelmeden gereğini yapsaydı o zaman..
Bu konu konuşulup halledilebilecek bir mevzu..
Herşeyin bir çözümü var bana göre..

zamanında affetmiş demek ki ama bu bi daha olursa affedeceği anlamına gelmez
o zaman affetti diye şimdi de görmezden gelemez tabiki hesap sorucak adam da dikkat etsin biraz
bence de bu seferkinde aldatma olmayabilir net bi şey olmadan boşanmayı düşünmesin yani

Konu sahibi arkadaşım, bizim Karadenizlilerde bir kavga sebebi vardır ; dedi bağa , dedim sağa (dedi bana, dedim sana) eşinin iş yeri nasıl bir yer anlamadım; herkes evliliğinizle meşgul, sen huzursuz oluyorsun diye personel işten atılıyor. Eşinin çevresini şüphelerine dahil ediyor olabilir misin ? İşi biraz sık boğaza sokup dedikodu severleri de harekete geçiriyor olabilir misin ?

Kulüp üyeliğini öğrenmek çok kolay, eşinin iş yerini aradığın gibi , orayı da arayıp pek ala bilgi alabilirsin. Ayrıca bu işlere soyunacak adamın üyelik kartını ajandasının içine koyup eve taşıyacabilecek kadar salak olacağına inanmak güç.

Eşini bu kadar sık boğaz ederken, iş arkadaşını da erkek ismiyle kaydetmesi bana çok tuhaf gelmedi.

Anlatımına bakarak, gözümde her şeyden huylanan, adamı adım adım takip eden bir kadın oluştu gözümde. Olaylara çift taraflı bakmak lazım. Bu işin içinde aldatma değilde, eşine biraz takıntılı olabileceğin aklıma geldi.

Elle tutulur bir ispatın olmadan boşanma gibi bir şeye kalkışma bence.

bence de. aldatan erkeklerin gözü açıktır tutup en önemli delili ajandasının içinde eve getirecek kadar alık değillerdir istisnalar hariç bence. eşin belki de o adamın komplosuna uğradı. adam çirkefin tekiymiş baksana.

aslında eşin o işyerinden ayrılsa hatta semt falan değiştirseniz belki bir sorununuz kalmayacak o çevreden uzaklaşma imkanınız var mı :S

Bak arkadaşım eşini en iyi sen bilirsin.
Parça parça anlattın olan biteni.
İlk mesajına göre ben de boşan dedim.
Erotik klup ve erkek olarak kaydedilen kadın...
İnsanın aklına masumane gelmiyor yani.
Kadını sana söylesydi madem kaydetmeden evvel.
Sen bu kadar kıskanç mısın ki sakladı senden.
Olay bu kadar masumdu da neden o kadın işten çıkartıldı?
Erotik klube üye olmuş sen kendini suçluyorsun.
Kadın herzaman cinselliğe hazır olmayabilir.
Hamile olur hasta olur psikolojisi uygun olmaz...
Adam soluğu o kluplerde almamalıydı.
Bunun başka yöntemleri de var yani.Neden erotik klup.
O kluplerde açık saçık kadınlar dans etmiyor mu..Öyle bir yer sanırım.
Evliliğinde şiddet yoksa daha evvel aldatma yoksa küfür hakaret yoksa o zaman takip edeceksin.
Birsüre sessiz kal o zaman...

Back