• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok caresizim.. Yanliş karar vermekten korkuyorum.

bence de. aldatan erkeklerin gözü açıktır tutup en önemli delili ajandasının içinde eve getirecek kadar alık değillerdir istisnalar hariç bence. eşin belki de o adamın komplosuna uğradı. adam çirkefin tekiymiş baksana.

aslında eşin o işyerinden ayrılsa hatta semt falan değiştirseniz belki bir sorununuz kalmayacak o çevreden uzaklaşma imkanınız var mı :S

canım erkekler hiçte o kadar gözü açık değil
hatta bazıları telefonu ortada bırakacak kadar salak
telefona şifre koyuyo güya ama telefon çalarken kimin aradığı görülüyo mesajın kimden geldiği görülüyo
sadece açıp okuyamıyosun o kadar
yada nette filan da hemen anlaşılıyo naptığı geçmişi bile silmeyi akıl edemiyolar

hatta birinin başına birşey gelmişti
kocası sevgilisini aşkım diye kaydetmiş telefonda şifrede yok ortada bırakıp gidecek kadar akılsız
sonra kadın da yakalamış hatta o kızla buluşmuş konuşmuş filan yani adamın ruhu duymamış
üstelik kadın 4 aylık hamileydi ikizleri olacaktı evleneli de bir yıl bile olmamıştı daha

ayrılıp ayrılmamak senin kararın
ama eşinin bi bayanı erkek ismiyle kaydetmesi hiç de masumane değil bence,hadi diyelim ki çok kıskançsın ondan yaptı öyle olsa bile yapmamalıydı işle ilgili yapılan bi konuşmayı sorun etmezdin heralde yada kaydetmeyiverseydi
sen onu yanına yaklaştırmadığın için de hemen bi club e gidecekse bırak temelli gitsin yani sanki sebepsiz yere mi yaklaştırmdın ama belkide gitmemiştir dağıtmışlardır saklamıştır bilemeyiz

Benim konuyla alakalı yerine oturtamadığım taşlar var.

Konu sahibi eşinin daha evvel aldatması hakareti şiddeti oldu mu ?

Hayir canim aciklamaya calistim kisaca..
Cok dusuncelidir ozel gunleri hic unutmaz aile ici tartismalarda altan alir hediyelere bogar. Cocuklara en iyi sekilde davranir. Bana soyledigi agir bi kelime hic olmadi. Aileme saygilidir.
Eski is yerinden cikmisti zaten ben konuyu kapatamiyorum diye. Simdide satalim herseyi Turkiyede yasayalim. İstedigin herseyi sor aciklarim ama suclama diye yalvariyo.. Clube seni takmayip gitsemde cocuklara nasil kiyicam birde onu dusun diyo:(( ajandaya karti koyup onuda senin elinin altina koyacak kadarmi salagim sanki diyo..

Hepsini gectim de aranizda cinsel sogukluk oldugu donemde ,
gittigini aldatmadan saymayip ,
buna ihtiyac karsilama gozuyle bakiyorsun ya kanim dondu!

Ben sana soyleyeyim sen boyle dusunuyorsun ayrilamazsin
esin de ara ara ihtiyac gidermeye gider
ne de olsa en basta sen bunu boyle goruyorsun

Ve o "ihtiyac giderme" tabirini bir kadinin kuracagina da inanmiyorum ben!

Öyle deme cudana.Şimdi topa tutulursun sen de.
Ben ayrıl dedim kötü oldum.

Konu sahibinin tek hatası ne biliyor musun.
Eşini kendinin sürüklediğini sanması o erotik kluplere
Hatayı kendinde arıyor yani.
O kartı başkası koymuş olabilir diyor bir yandan da...
Bu kadar düşman olan biri var mıdır ki ...

Bazen insanlarin acisiyla alay edilirmi diye dusunurdum.. Evet edilirmis.
Ben uc gundur ac susuz yatak dosek iki cocuga ragmen kalkamadim diyorum. Gecmiste boyle bi donem oldu acaba onun etkisiyle gitmismidir diyorum. Arastiriyorum.
Ama soylenene bak..
Bi haketmisin denmedigi kaldi..
Yazik gercekten

Kocanda çok masum gelmemekle beraber çevrenin de çok dolduruşuna gelinmiş durumlar var orta da bence.
Yazının yarısından fazlası o bunu dedi yaptım şu onu dedi yaptım diyerek geçmiş.
Peki senin kendi kararın ne ?
Yönlendirilmeden düşündüğün şeyler ?

Arkadasim, bazen oyle seyler oluyor ki aklin hayalin almiyor.
Benim esime de daha once takintili olan bir hanim, iftira atti.
Daha sonra itiraf etti. Acimdan oluyordum ki kurtuldum hamd olsun.
Olaylar olaylar yani.
Ben o bayan ismini erkek kaydetme isinde masumluguna inaniyorum esinizin.
Eger bu kadar kiskanc ve kontrolcuyseniz..
Baskalarinin dedikleri degil ama clup karti biraz garip ama bi arkadasin dedigi gibi bu kadar safca davranir mi bilemiyorum.
Bence yine de yari yariya masum olma hakli sakli kocanizin..
Hemen bosanmadan once dikkatle inceleyin.

canım burda olumlu veya olumsuz her türlü eleştiri fikir öneri gelecektir kimseyi düşüncesinden ötürü yargılayamayız(hakaret küfür vs.içermediği sürece tabiki)..
bencede evliliğinizde her türlü kafa karısıklığını yasamışsınız..diyelim ki bu kadar şeyden sonra evliliğini kurtaracaksn peki kafandaki soru işaretlerınden acabalardan kurtulabilecek misin??Allah yardımcın olsun...

Kocanda çok masum gelmemekle beraber çevrenin de çok dolduruşuna gelinmiş durumlar var orta da bence.
Yazının yarısından fazlası o bunu dedi yaptım şu onu dedi yaptım diyerek geçmiş.
Peki senin kendi kararın ne ?
Yönlendirilmeden düşündüğün şeyler ?

Ayrilmak istiyorum.. Ama soylerken basit uygulamak cok zor..
İki kucuk cocukla sifirdan baslamak. İs yok bulma ihtimali cok zor.
Etrafi katmiyorum bile kimseye anlatmadim baskasindan duyup kocama yuklenmedim. Kendim karti bulup hesabini sormaya basladim.
Ama bir yandan da elimde olmadan beynimi kemiren hisler. Ya yoksa!
Direk toplayip esyalari defol diyemem.
Aciga cikaricam dedi bende bekliyorum.
Ya kendini paklicak yada bi sekilde itiraf edicek..
Yalan soylemiyorum gercekten cok istiyorum icime sinicek bi aciklama olmasi yapmamis olmasi:(

Erkekler kadar saf yaratıklar yok şu dünyada. Eğer o kart o ajandanın içindeyse gerçekten oraya gittiği içindir. Muhtemelen de unutulmuştur orda.

Bu işin nazarı olur mu Allah aşkına? Evet ben de inanırım nazara ama nazara gelip aldatan erkek görmedim.

Erkekler kadar saf yaratıklar yok şu dünyada. Eğer o kart o ajandanın içindeyse gerçekten oraya gittiği içindir. Muhtemelen de unutulmuştur orda.

Bu işin nazarı olur mu Allah aşkına? Evet ben de inanırım nazara ama nazara gelip aldatan erkek görmedim.

Ajanda birara arabadaymış.Araba da 3 hafta başkasındaymış.
Başkası koymuş demiş kocası benim değil demiş.
Bende diyorum ki arasın ve o klubu kartın üzerinde numara felan varsa versin.
Kartın sahibini söylerler belki

Bence psikolojik olarak neye sardıracağınızı bilememişsiniz .
Nazar mazar bir yere kadar . O kadınla arasında gerçekten bir şey olmasaydı erkek adına gizlemezdi diye düşünüyorum . Aralarında bir şey yoksa Ayşe yazsın ne olacak ki iş arkadaşı neticede .

Bana da çok çabuk nazar değer , enerjim çok düşük . Ama evimde hiç ne bilgisayarım çatladı , ne ısıtıcım patladı , ne bulaşık makinem kırıldı .
eşiniz nazar adı altına sığınmak için kırıyor olabilir mi acaba ?

Böyle bir şey yoksa eşyalarınız kendiliğinden kırılıyorsa bu nazardan çok daha öte bir şeylerle ilgili gibi geldi bana . Aklını oynatır insan yahu :44:

Kendinize gelin lütfen nazar hadi diyelim ama bi yere kadar. Bu kadar her şeyi ona bağlayamazsınız.Öyle ütopik bir dünya yok kesinlikle

Nazara baglayan kocam ben degilimki.. Bende farkindayim aldatilmisim en adi sekilde. Calismiyorum ben su anda iki cocukla sifirdan baslasam nasil olur bilmiyorum.. En kisasi soyelemek gerekirse kendi hatalariminda farkindayim affetmek istiyorum ama nasil??? Nerden baslicam???

Kendi hatalarımın farkındayım mı :19: Nerede hatan var?? Erkek dediğin ölecek mi cinsellik olmayınca birkaç ayda hemen öyle.. Sorunların olabilir yani bir dönem olamaz mı.O zaman bütün hamileler aldatılır.Olur mu öyle şey ...

Ayrilmak istiyorum.. Ama soylerken basit uygulamak cok zor..
İki kucuk cocukla sifirdan baslamak. İs yok bulma ihtimali cok zor.
Etrafi katmiyorum bile kimseye anlatmadim baskasindan duyup kocama yuklenmedim. Kendim karti bulup hesabini sormaya basladim.
Ama bir yandan da elimde olmadan beynimi kemiren hisler. Ya yoksa!
Direk toplayip esyalari defol diyemem.
Aciga cikaricam dedi bende bekliyorum.
Ya kendini paklicak yada bi sekilde itiraf edicek..
Yalan soylemiyorum gercekten cok istiyorum icime sinicek bi aciklama olmasi yapmamis olmasi:(

Canım anlıyorum da anlattıkların sadece kart değil ki öncesi de var.
Umarım hep iftiradan dır olanlar.
Ama bana inandırıcı gelmiyor o kartı başkasının koyduğu.
Hakkınızda hayırlısı inşallah.

Ajanda birara arabadaymış.Araba da 3 hafta başkasındaymış.
Başkası koymuş demiş kocası benim değil demiş.
Bende diyorum ki arasın ve o klubu kartın üzerinde numara felan varsa versin.
Kartın sahibini söylerler belki

:) inek nerde dağa kaçtı, dağ nerde :)

Adama karısı sorar; seni bi kadınla otelde görmüşler.

El cevap; hangi otelde :)

Bende once cocuklardan suphelendim ama.. Daha iki yasinda kucuk yapamaz heralde. Birde su isiticisi yanimda patladi.. İllaki var bi aciklamasi ama psikolojik olarak algilayamiyorum

elektrik devrelerinde bir sorun olabilir mi acaba bir aşırı voltaj bir düşük voltaj aniden gelip gidiyorsa olabilir mi ki hiç baktırdınız mı birisine ?

Su cumlelere kalibimi basarim, ne demek ihtiyac gidermek ? Kocaniz hayvan mi ki?!

Herşeyi nazara bağlaman ne kadar yanlış biliyor musun ? :19:
Eşinin seni aldatmasıyla nazarın alakası ne :19:
Adam erotik kluplere takılıyor kadının tekini erkek ismiyle kaydediyor sen çıkmış hala nazar da nazar diyorsun.
Sen inanmak istemiyorsun arkadaşım ama bu adam seni bariz aldatıyor.
Tamam zor hem de çok zor anlamak güç değil.
Ama önemli olan çocukların ve sensin.
O yavrucakların suçu günahı ne?
Kaç gndür ağlamaktan bakamıyorum demişsin.
Değer mi o adam için çocuklarını yalnız bırakmana.
Lütfen bir an evvel toparlan.Gururlu ol.
Çalışıyorum demişsin.Ona zorunlu değilsin.
Evi terket.Boşanma davanı aç ve kendine tertemiz bir sayfa aç içinde sen ve çocukların olan.

Buarada bulaşık makinasını nasıl kırdınız ki :44:

çok sinirlendim şanda .... sakınleşmeye çalışıyorumm allahım aklıma mukayyet ol
bır yuvayı kurmak zor ve dagıtmak bır kelımeye bakarken çok guzel fıkır vermıssın arkadaşım tebrık edıyorum senı!!!!!
konu sahıbı arkaasın suan zaten saglıklı dusunup karar veremeyecegı bır dönemde senın gınılerı çıkıp akıl verırse memleketımızde daha cokk annesı babası ayrı olan sorunlu gençler yetişir.. özürdilrim sinirden yazamıyırum gözlerım doldu
konu sahıbı ablacım 2 evladın var abla dıyorum kesın benden yasca buyuksun bence hıcbırsey guzeller guzelı o ıkı evladını babasız yaşatmana esdeger olamz ,şuanda çalışmıyorsun haydı maddı sıkıntıyı geçtık dıyelım babasız çocuk yetıstırmek cıddı anlamda zor bukadar hassas bırı olarak benım sana kardeş tavsıyem bır kaç gun sakınleşmene bak olumlu tarafından yaklaş konuya ,, haydı eşin yaptı aldattı yaptı dıyelımmı ( demıssın zaten bı donem sana yaklaşamadıgını) hala senden çıkan bır kelımeye bakan gözlere ,nede kendıne ve dunya tatlısı cocuklarına kıyma kafanı topla ailene yuvana sahıp çık şimdiden dualarım sızınle ..kusura bakmayın uzun oldu hatalarım olduysa affola elım tıtredı:(

Back