- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Yazık benimkide uyuyor sosyal mecralarda işi yok sahibindene girer bi bakıyım yarın sahibinden de fakelere yürümüşmü napmışBen de bu kategoriye sadece Turkiye'de yasayan Turk kocalar mi dahil, yurtdisinda yasayan yabanci kocalar da dahil edilecek mi diye merak icindeyim. Ona gore kocami bir sorgulayayim, bir yanlisini gormedim garibimin ama :)))
Estagfurullah allah göstermesin , sadece geyik yapıyorumOlabilir sonuçta ben bir şeyleri ayırt edemeyen saf biriyim
sorgulasan iyi olur bak konu sahibinin kocası dürüstce yapıyor ne yapıyorsa bizimkiler sinsiBen de bu kategoriye sadece Turkiye'de yasayan Turk kocalar mi dahil, yurtdisinda yasayan yabanci kocalar da dahil edilecek mi diye merak icindeyim. Ona gore kocami bir sorgulayayim, bir yanlisini gormedim garibimin ama :)))
Sen su etiketlerden kurtulamiyorsun ne olacak böyleOlabilir sonuçta ben bir şeyleri ayırt edemeyen saf biriyim
Biliyorum ya burda yazılan şeylere alınıp sinir olacak kadar düşmedim dahaEstagfurullah allah göstermesin , sadece geyik yapıyorum
Ayrıca sen de burada kocanı yakışıklı diye övüyorsun gizlice, mankenmiş falanmış filanmış. Ama aynı zamanda aldatılıyorsun. Yani yukarıdaki tanıma çok uygunsun canımSaflar cogunuzu kocası aldatıyor ama haberiniz yok etrafta kactane boyle saf kadın var kocasıyla övünen ama kocasinin ne mal olduğunu bildiğimiz . Sizde salak gibi kendinizle ovunmeye devam edin .
Ama bizim kocamız eski manken değil bizim kocamız istanbula dizi çekimlerine gitmediBende söylerdim sizin gibi sizde olacaksınız benim gibi
Sorma ya halbuki ne dedim kocam fit dedim o kadarSen su etiketlerden kurtulamiyorsun ne olacak böyle
Şimdi ise kocanı full savunmaya başladın. Sahi sen ne için konu açmıştın ???Fake oldugunu biliyor sizin gibi birşeyleri ayırt edemeyecek kadar slak değil
Saflar iyi alay ettim sizinle açtığım konularda. Kendinizi akıllı sanmaya devam edin. İyi eğlendirdiniz beni . İyi geceler evli olanlar(tabi kocaları başka kadınlarlaysa şuan kendileri uyaniktir tıpkı şekil a dakiler gibi)
Üzülmeyin kocam hergun eve geldiği için şarj aletini göturmuyor onun şarj cihazına takarımŞarj cihazı bozuk
Valla bi tarafında pire uça uça uyuyor benimki gündüz de deli gibi çalışıyor. Ama bana karşı ilgisini alakasını eksik etmez. Benden gizli iş çevirmez. Sen de önceki konularını bi oku istersen eski manken dünya yakışıklısı kocanın daha 3 aylık evlilikte sana olan ilgisini bi gözden geçir.Saflar iyi alay ettim sizinle açtığım konularda. Kendinizi akıllı sanmaya devam edin. İyi eğlendirdiniz beni . İyi geceler evli olanlar(tabi kocaları başka kadınlarlaysa şuan kendileri uyaniktir tıpkı şekil a dakiler gibi)
Hiç sorun değil , aldatsınlar . Biz onları her haliyle seviyoruz , yeterki eski manken olsunlar o bize yeterSaflar iyi alay ettim sizinle açtığım konularda. Kendinizi akıllı sanmaya devam edin. İyi eğlendirdiniz beni . İyi geceler evli olanlar(tabi kocaları başka kadınlarlaysa şuan kendileri uyaniktir tıpkı şekil a dakiler gibi)
Seninki eski manken değil bacım yapmaHiç sorun değil , aldatsınlar . Biz onları her haliyle seviyoruz , yeterki eski manken olsunlar o bize yeter
biz de iyi eğlendik ama sen iyi eğlenemedin ki kendi kendini ele verdin artık ne kadar sinirin bozulduysaSaflar iyi alay ettim sizinle açtığım konularda. Kendinizi akıllı sanmaya devam edin. İyi eğlendirdiniz beni . İyi geceler evli olanlar(tabi kocaları başka kadınlarlaysa şuan kendileri uyaniktir tıpkı şekil a dakiler gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?