• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bıktım artık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saflar cogunuzu kocası aldatıyor ama haberiniz yok etrafta kactane boyle saf kadın var kocasıyla övünen ama kocasinin ne mal olduğunu bildiğimiz . Sizde salak gibi kendinizle ovunmeye devam edin .
Kocam yok bekarım. Hem sana bir şey diyim mi? Saf derken aynaya bak ben adamı sulu dereye götürür susuz getiririm. Burda ki çoğu kadında öyle

durup dururken niye kocalarımıza iftira attın ki şimdi :63:
en azından senin kocan gibi aleni yapmıyorlar demek

Ben de bu kategoriye sadece Turkiye'de yasayan Turk kocalar mi dahil, yurtdisinda yasayan yabanci kocalar da dahil edilecek mi diye merak icindeyim. Ona gore kocami bir sorgulayayim, bir yanlisini gormedim garibimin ama :)))

Saflar cogunuzu kocası aldatıyor ama haberiniz yok etrafta kactane boyle saf kadın var kocasıyla övünen ama kocasinin ne mal olduğunu bildiğimiz . Sizde salak gibi kendinizle ovunmeye devam edin .
22 yasindasin, yakışıklı diye bi adamla evlenmissin. Guven nedir ne bilirsin? Evlilik sadakat sözü uzerine kuruluyor . Herkes ne yaşıyorsa karşısındaki de oyle saniyor. Valla benim kocamın fake hesabi yok. Hesabinin kilidini açıp açıp durmuyor surekli. 20 gunde benimle cinsellik de konusmadi. Balık baştan kokmuş sen burnunu tıkamışsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back