- 8 Eylül 2018
- 226
- 50
- 48
- 26
- Konu Sahibi Blackworld_
Sizin gibi slaklarla dalga geçmeyi seviyorum yoksa napiyim karantinada gün gecmiyo malum kocam yokki sizinkiler gibi sitelerde gezmiyim böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin gibi slaklarla dalga geçmeyi seviyorum yoksa napiyim karantinada gün gecmiyo malum kocam yokki sizinkiler gibi sitelerde gezmiyim böyle
Kocam nerdeee kocam nerdeeee haa tamam burdaymış istsnbula dizi çekmeye gitti sandım kızHaftaya dogumu var ama bu saatte bu sitede masallah kocası nerdeyse ayy
Erkeksin 2018den beri burada kadinlarla bir sekilde iletişim kurmaya çalışıyorsun. Çünkü reel hayatta kimsenin yüzüne bakip tek kelime edemeyecek kadar özgüvensizsin.Kadın değilim evet o yüzden hamile kalma gibi bı şansım yok
Kusura bakma sabahın köründe işe gidicek insanı tutucak kadar salak değiliz diyelimHehehe salak seninkide seninle ilgilenemiyo bak bu saatte buralara sarmissin hehhehe
Kadın değilim evet o yüzden hamile kalma gibi bı şansım yok
Nerdeee nerdeee derken sanki hamile göbeğinin bir sağından bir solundan bakmissin gibi hayal ettim djsksla hani göbüş yuzunden görünmüyormuş gibiKocam nerdeee kocam nerdeeee haa tamam burdaymış istsnbula dizi çekmeye gitti sandım kız
bizim kocamız var bu durumda kokuşuk olan sensinÇoğunuzu kandıracak ve kendi yalanına inandiracak kadar zeki olduğum için kendimi öpüyorum sizide öpüyorum cokbilmis evde kalmış kokuşuklar
Yok be aksine adamın totosu donuyordur. İçlik giydireydin.dondurma çok iyi
Yalnız benimki de İstanbulda ve dizi sektöründe çalışıyor ama Prodüksiyon kısmında olduğu için korkmamalıyım herhalde
Olabilirdi o da iyiymiş ama koşa koşa yatak odasına gittim telaşla baktım uyuyor rahatladımNerdeee nerdeee derken sanki hamile göbeğinin bir sağından bir solundan bakmissin gibi hayal ettim djsksla hani göbüş yuzunden görünmüyormuş gibi
Ondan bütün konuların koca ve sevgiliydi hımmSizin gibi slaklarla dalga geçmeyi seviyorum yoksa napiyim karantinada gün gecmiyo malum kocam yokki sizinkiler gibi sitelerde gezmiyim böyle
Ya hayat tarzi bu ya da agir sekilde psikiyatrik rahatsizliklar var.bizim kocamız var bu durumda kokuşuk olan sensin
o değil de seviyesizlik yalancılık gibi meziyetlerinizden ne kadar hoşnut görünüyorsunuz
donsun boşver ateş kötü bişiiYok be aksine adamın totosu donuyordur. İçlik giydireydin.
Olm sen yanlış duvara çarptın . Burda kk nün cin gibi kadınlarıyla boy ölcüsebilecegini sandın
Ohhh dizi setine falan gitse napardin oydar. Aferin kocanaOlabilirdi o da iyiymiş ama koşa koşa yatak odasına gittim telaşla baktım uyuyor rahatladım
Senin ki yanında mı? Kontrol et sgjkgOhhh dizi setine falan gitse napardin oydar. Aferin kocana
Uyuyorum diye beni kandırıyor çarşafları bağlayıp camdan oyuncu olmak için kaçıyor ay hafazanallahOhhh dizi setine falan gitse napardin oydar. Aferin kocana
Tanıştığımıza memnun oldum bekar ve fit kız, ben de zalim ve moderatörüm, sizi bir kerecik banlayabilir miyim?Evet cunku ben bekar ve fit bir kızım
Kadın değilim evet o yüzden hamile kalma gibi bı şansım yok
Üye olurken cinsiyet kısmını kadın olarak işaretlemek zeka istiyor haklısınızSizin gibi slaklarla dalga geçmeyi seviyorum yoksa napiyim karantinada gün gecmiyo malum kocam yokki sizinkiler gibi sitelerde gezmiyim böyle