- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.650
- 198
- Konu Sahibi Blackworld_
Karı koca tam birbirinin dengi , cokmu aramışlar birbirlerini acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da burda dursunSaflar iyi alay ettim sizinle açtığım konularda. Kendinizi akıllı sanmaya devam edin. İyi eğlendirdiniz beni . İyi geceler evli olanlar(tabi kocaları başka kadınlarlaysa şuan kendileri uyaniktir tıpkı şekil a dakiler gibi)
Ya boşver eski sonuçta , ha eski manken ha eski bankacı . Adı üzerinde ESKİSeninki eski manken değil bacım yapma
Yok görücü usulüKarı koca tam birbirinin dengi , cokmu aramışlar birbirlerini acaba
Bak şimdi hani böyle oje sürersin ve yastık izi olmasın diye sabaha kadar uyumazsın ya o derece fedakar bir insanım bu yüzden açık olayım senin için kocan seni aldatıyor hemde gözünün içine baka bakaSaflar iyi alay ettim sizinle açtığım konularda. Kendinizi akıllı sanmaya devam edin. İyi eğlendirdiniz beni . İyi geceler evli olanlar(tabi kocaları başka kadınlarlaysa şuan kendileri uyaniktir tıpkı şekil a dakiler gibi)
Evde kalmadım kııız fit kocam var dedim yaÇoğunuzu kandıracak ve kendi yalanına inandiracak kadar zeki olduğum için kendimi öpüyorum sizide öpüyorum cokbilmis evde kalmış kokuşuklar
O dahada enteresanYok görücü usulü
Evde kalmadım kııız fit kocam var dedim ya
ÇAAATBenim kocam hem inşaatçı hem fabrikada işçi hem manken hem sporcu artikta aktrist hepiniz çatlayıp patlayıp geberinn ))
Artık anla o seni karisi gibi görmüyorBenim kocam hem inşaatçı hem fabrikada işçi hem manken hem sporcu artikta aktrist hepiniz çatlayıp patlayıp geberinn ))
Kadının haftaya doğumu varEvde kalmadım kııız fit kocam var dedim ya
İşte ben de bazıları gibi kendimi kandırıyorum benimle vakit geçirmiyor ama olsun fit mi fit diye avutuyorum kendimiAma sizle vakit geciremiyor baksanıza buralara sarmissinizzz
Bu hikaye de gelin de sen güveydeBenim kocam hem inşaatçı hem fabrikada işçi hem manken hem sporcu artikta aktrist hepiniz çatlayıp patlayıp geberinn ))
Ya baştan söyleseydin ya bunu . Ahhh kardeşim sana çok haksızlık ettik. Bak şimdi çok üzüldümBenim kocam hem inşaatçı hem fabrikada işçi hem manken hem sporcu artikta aktrist hepiniz çatlayıp patlayıp geberinn ))
Ben hem gelin hem güvey hem kuma hem gorumce hem kaynanayim okBu hikaye de gelin de sen güveyde