- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Kocam yok bekarım. Hem sana bir şey diyim mi? Saf derken aynaya bak ben adamı sulu dereye götürür susuz getiririm. Burda ki çoğu kadında öyleSaflar cogunuzu kocası aldatıyor ama haberiniz yok etrafta kactane boyle saf kadın var kocasıyla övünen ama kocasinin ne mal olduğunu bildiğimiz . Sizde salak gibi kendinizle ovunmeye devam edin .
Senin gözün çok açık bizede taktik versen yaEvet kaç tane var gözü açılmamış böyle sadece milletle dalga geçen
Yani yapacaksa da her gördüğü fake hesaba alamasın bi zahmet şöyle daha akıllıca yapsındurup dururken niye kocalarımıza iftira attın ki şimdi
en azından senin kocan gibi aleni yapmıyorlar demek
Bende söylerdim sizin gibi sizde olacaksınız benim gibiKocam yok bekarım. Hem sana bir şey diyim mi? Saf derken aynaya bak ben adamı sulu dereye götürür susuz getiririm. Burda ki çoğu kadında öyle
Kadında aldatıyor dikkatini cekeyim. Aldatıldığını bilmeden yaşayan var bide aldatıldığını bilerek yarabbi şükür diyen var . Siz hangi gruba giriyorsunuz acaba ?Evet kaç tane var gözü açılmamış böyle sadece milletle dalga geçen
durup dururken niye kocalarımıza iftira attın ki şimdi
en azından senin kocan gibi aleni yapmıyorlar demek
Fake oldugunu biliyor sizin gibi birşeyleri ayırt edemeyecek kadar slak değilYani yapacaksa da her gördüğü fake hesaba alamasın bi zahmet şöyle daha akıllıca yapsın
3 ayda mi? Sencede cok erken degil miBende söylerdim sizin gibi sizde olacaksınız benim gibi
Benimkide tavuk gibi erkenden yatıyorKocam tavuk gibi yatar çünkü 6da kalkıyor. Ben de karnım burnumdayım kimseye yavşayacak halim yok
Kalp gözüSenin gözün çok açık bizede taktik versen ya
22 yasindasin, yakışıklı diye bi adamla evlenmissin. Guven nedir ne bilirsin? Evlilik sadakat sözü uzerine kuruluyor . Herkes ne yaşıyorsa karşısındaki de oyle saniyor. Valla benim kocamın fake hesabi yok. Hesabinin kilidini açıp açıp durmuyor surekli. 20 gunde benimle cinsellik de konusmadi. Balık baştan kokmuş sen burnunu tıkamışsın.Saflar cogunuzu kocası aldatıyor ama haberiniz yok etrafta kactane boyle saf kadın var kocasıyla övünen ama kocasinin ne mal olduğunu bildiğimiz . Sizde salak gibi kendinizle ovunmeye devam edin .
Sen bilmiyosun, kocan sen uyurken çıkıp seni aldatıyor sddffgghjjKocam tavuk gibi yatar çünkü 6da kalkıyor. Ben de karnım burnumdayım kimseye yavşayacak halim yok
Yok sizin gibi peynirlerle
Ama fakeden yazan karisiyla bulusma ayarlayacak kadar mi yaniFake oldugunu biliyor sizin gibi birşeyleri ayırt edemeyecek kadar slak değil
Ben neyi ayırt edemiyorum mesela bi örnek versen ona göre ayırt etmeye çalışırımFake oldugunu biliyor sizin gibi birşeyleri ayırt edemeyecek kadar slak değil
Olabilir sonuçta ben bir şeyleri ayırt edemeyen saf biriyimSen bilmiyosun, kocan sen uyurken çıkıp seni aldatıyor sddffgghjj
Asla olmam niye biliyor musun? Anında kendini kapının önünde bulur. Neyse ki o karakterde değilBende söylerdim sizin gibi sizde olacaksınız benim gibi
Benimkinin de işi yorucu insan kıyamıyor öyle olunca.Benimkide tavuk gibi erkenden yatıyorOda 7 de kalkıyor. Kıyamıyorum ama ya sabahtan akşama kadar hayvanlara bakıp yoruluyor.
Fake oldugunu biliyor sizin gibi birşeyleri ayırt edemeyecek kadar slak değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?