Çok bıktım artık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saflar cogunuzu kocası aldatıyor ama haberiniz yok etrafta kactane boyle saf kadın var kocasıyla övünen ama kocasinin ne mal olduğunu bildiğimiz . Sizde salak gibi kendinizle ovunmeye devam edin .
Nerden biliyorsunuz hanımefendi sizinle mi aldattı? Terbiyenizi takının

Bir şey kaçmadı çirkin erkekler kendini tatmin etmek için daha çok aldatıyor demiştik de onunla ilgili
Tamam o zaman benim kocam eski bir manken olmasa da dizi mizi oyuncusu olmasa da yahusuhludur beni kapsamıyor

Saflar cogunuzu kocası aldatıyor ama haberiniz yok etrafta kactane boyle saf kadın var kocasıyla övünen ama kocasinin ne mal olduğunu bildiğimiz . Sizde salak gibi kendinizle ovunmeye devam edin .
Tövbe steyşın

Aldatabilir gayet sık karşılaşılan bir durum . Ama herkes saf saf inanıp affetmiyor . Burda kaç tane konu var eşini affetmeyip boşananlar listesi olarak ...

Boy yok nerdee işte eski ya da yeni manken olamıyor ama fit bir insandır kendisi bide işte renki gözlü. Amaaaa bu zamana kadar hayatıma giren en anlayışlı nazik insandır yetmez mi
Fit diyon daha ne olsun şimdiki evliler hemen kaçak balkon inşaa ediyor. Ee nazik anlayışlı lan sen niye burdasın gidip kocana yavşasana

durup dururken niye kocalarımıza iftira attın ki şimdi
en azından senin kocan gibi aleni yapmıyorlar demek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…