- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
- Konu Sahibi Blackworld_
Bizimki uyuyor yanımızda asıl senin ki istanbullara gitmiş dizi çekimlerine pardon dizi olmayabilir de başka işler peşindeAma sizle vakit geciremiyor baksanıza buralara sarmissinizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki uyuyor yanımızda asıl senin ki istanbullara gitmiş dizi çekimlerine pardon dizi olmayabilir de başka işler peşindeAma sizle vakit geciremiyor baksanıza buralara sarmissinizzz
Dur ya haftaya değil Allah korusunKadının haftaya doğumu var
BelliBen hem gelin hem güvey hem kuma hem gorumce hem kaynanayim ok
Benim müstakbel sözlümde hem yakışıklı hem cool hem şapşik hemde çok zeki lokum gibi çocuk napalım şimdi seninki birde aldatıyorBenim kocam hem inşaatçı hem fabrikada işçi hem manken hem sporcu artikta aktrist hepiniz çatlayıp patlayıp geberinn ))
Yok artı onsekiz çekiyor kocanız uyuyor sizde gezin böyle sitelerde helal olsun çok iyi hanimlarsiniz sabah uyanında kocaniza kahvaltı hazırlayın bari skjfjdjdjBizimki uyuyor yanımızda asıl senin ki istanbullara gitmiş dizi çekimlerine pardon dizi olmayabilir de başka işler peşinde
Evet cunku ben bekar ve fit bir kızımArtık anla o seni karisi gibi görmüyor
Kocanın başka kadınların ilgisinden sana fırsat veremediği için söylüyorum , hani belki hamile kalma gibi bir sansın olmayabilir ... hamile kadınlar özelllikle doğum yaklaşınca uyku problemleri olur . Sabahlara kadar uyuyamayan hamileler tanırım. Bak buda sana benden kıyakHaftaya dogumu var ama bu saatte bu sitede masallah kocası nerdeyse ayy
Aman da aman şimdi sen bize laf mı sokuyorsun sen böyle şeyler yazdın diye sinir mi olduk biz. Çabanı takdir ettik ama şey oluyor bi gülme geliyor insanaYok artı onsekiz çekiyor kocanız uyuyor sizde gezin böyle sitelerde helal olsun çok iyi hanimlarsiniz sabah uyanında kocaniza kahvaltı hazırlayın bari skjfjdjdj
Hehehe salak seninkide seninle ilgilenemiyo bak bu saatte buralara sarmissin hehheheBenim müstakbel sözlümde hem yakışıklı hem cool hem şapşik hemde çok zeki şokum gibi çocuk napalım şimdi seninki birde aldatıyor
Biz hazırlarızda kahvaltı senin koca oralarda kahvaltı niyetine fakeleri yiyordurYok artı onsekiz çekiyor kocanız uyuyor sizde gezin böyle sitelerde helal olsun çok iyi hanimlarsiniz sabah uyanında kocaniza kahvaltı hazırlayın bari skjfjdjdj
dondurma çok iyiBenim müstakbel sözlümde hem yakışıklı hem cool hem şapşik hemde çok zeki şokum gibi çocuk napalım şimdi seninki birde aldatıyor
OkBen hem gelin hem güvey hem kuma hem gorumce hem kaynanayim ok
Ov may gadddd . Ne diyorsun ayol ???Evet cunku ben bekar ve fit bir kızım
Tanışıyorlardır belki bu eski mankenledondurma çok iyi
Yalnız benimki de İstanbulda ve dizi sektöründe çalışıyor ama Prodüksiyon kısmında olduğu için korkmamalıyım herhalde
Kadın değilim evet o yüzden hamile kalma gibi bı şansım yokKocanın başka kadınların ilgisinden sana fırsat veremediği için söylüyorum , hani belki hamile kalma gibi bir sansın olmayabilir ... hamile kadınlar özelllikle doğum yaklaşınca uyku problemleri olur . Sabahlara kadar uyuyamayan hamileler tanırım. Bak buda sana benden kıyak
Wooov bir de erkek misinKadın değilim evet o yüzden hamile kalma gibi bı şansım yok
Eyvahlar olsun . Transeksüelmisin yoksa ?Kadın değilim evet o yüzden hamile kalma gibi bı şansım yok
Korkma canım senin kocan fake hesaplar açıp ordaki kızları görüşmeye çağırıyor mu ki cevabı hayır olduğu için korkmadondurma çok iyi
Yalnız benimki de İstanbulda ve dizi sektöründe çalışıyor ama Prodüksiyon kısmında olduğu için korkmamalıyım herhalde