• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bıktım artık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizimki uyuyor yanımızda asıl senin ki istanbullara gitmiş dizi çekimlerine pardon dizi olmayabilir de başka işler peşinde 😀😀
Yok artı onsekiz çekiyor 😂 kocanız uyuyor sizde gezin böyle sitelerde helal olsun çok iyi hanimlarsiniz sabah uyanında kocaniza kahvaltı hazırlayın bari skjfjdjdj

Haftaya dogumu var ama bu saatte bu sitede masallah kocası nerdeyse ayy
Kocanın başka kadınların ilgisinden sana fırsat veremediği için söylüyorum , hani belki hamile kalma gibi bir sansın olmayabilir ... hamile kadınlar özelllikle doğum yaklaşınca uyku problemleri olur . Sabahlara kadar uyuyamayan hamileler tanırım. Bak buda sana benden kıyak 😏

Yok artı onsekiz çekiyor 😂 kocanız uyuyor sizde gezin böyle sitelerde helal olsun çok iyi hanimlarsiniz sabah uyanında kocaniza kahvaltı hazırlayın bari skjfjdjdj
Aman da aman şimdi sen bize laf mı sokuyorsun sen böyle şeyler yazdın diye sinir mi olduk biz. Çabanı takdir ettik ama şey oluyor bi gülme geliyor insana 😅😅😅

Biz hazırlarızda kahvaltı senin koca oralarda kahvaltı niyetine fakeleri yiyordur

Benim müstakbel sözlümde hem yakışıklı hem cool hem şapşik hemde çok zeki şokum gibi çocuk napalım şimdi seninki birde aldatıyor :dondurma:
😀 dondurma çok iyi😀😀
Yalnız benimki de İstanbulda ve dizi sektöründe çalışıyor ama Prodüksiyon kısmında olduğu için korkmamalıyım herhalde🙄

Kocanın başka kadınların ilgisinden sana fırsat veremediği için söylüyorum , hani belki hamile kalma gibi bir sansın olmayabilir ... hamile kadınlar özelllikle doğum yaklaşınca uyku problemleri olur . Sabahlara kadar uyuyamayan hamileler tanırım. Bak buda sana benden kıyak 😏
Kadın değilim evet o yüzden hamile kalma gibi bı şansım yok

😀 dondurma çok iyi😀😀
Yalnız benimki de İstanbulda ve dizi sektöründe çalışıyor ama Prodüksiyon kısmında olduğu için korkmamalıyım herhalde🙄
Korkma canım senin kocan fake hesaplar açıp ordaki kızları görüşmeye çağırıyor mu ki cevabı hayır olduğu için korkma 😀😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back