- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Blackworld_
Fabrika iscisi degil miydi yaİnsaat işçisi değilmiydi? Ay benim devreler karıştı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fabrika iscisi degil miydi yaİnsaat işçisi değilmiydi? Ay benim devreler karıştı sanırım
Bunu evli bir adam yapınca karısı şikayet ediyor haliyle. (bu konu sahibinden bağımsız tabi bambaşka bir durum hakkında konuştuk)Ozaman no şikayet !!!
Eski mankenmis dikkatini çekerimFabrika iscisi degil miydi ya
Ay evet sürekli öv pohpohla ne çok seviyorlarEvet sadıktır , sürekli övülmekte isterler
Biraz öyleyiz huyumuz kurusun aman azcık övün ne olacak be hem geceler alevlenir sgjkhEvet sadıktır , sürekli övülmekte isterler
Öyleymiş ay ne farkederek biri içerse biri dışarda çalışıyorFabrika iscisi degil miydi ya
Neyi kaçırdım ben yaaBunu evli bir adam yapınca karısı şikayet ediyor haliyle. (bu konu sahibinden bağımsız tabi bambaşka bir durum hakkında konuştuk)
Senin şu yorumlarına bayılıyorum hdjdklkhfmBiraz öyleyiz huyumuz kurusun aman azcık övün ne olacak be hem geceler alevlenir sgjkh
Yok , onu demedim. arkadas insaat iscisi demis suan ki meslegine de ama fabrika iscisiymisEski mankenmis dikkatini çekerim
Evet o yüzden yapmayı kestiğini söyledi yapmıyor normal fabrikada calisiyorduYok artik ilk sayfada bu yolun yol olmadığını soyledigini söyledin bu teklifler karsisinda.
Boy pos var mı? Çekici mi karizmatik mi?Benim kocam da işçi ama eski manken değil. Sayılır mı
Bir şey kaçmadı çirkin erkekler kendini tatmin etmek için daha çok aldatıyor demiştik de onunla ilgiliNeyi kaçırdım ben yaa
Yok kiz fabrika iscisi ile insaat iscisi farkli seyler tabiki de eski mankenlik nerden cikti bir anda onu anlamadımÖyleymiş ay ne farkederek biri içerse biri dışarda çalışıyor
oha eski mankenmiymiş şimdide nası ya konu sahibi bizimi kekliyonYok , onu demedim. arkadas insaat iscisi demis suan ki meslegine de ama fabrika iscisiymis
Kocanin yasi kacEvet o yüzden yapmayı kestiğini söyledi yapmıyor normal fabrikada calisiyordu
Boy yok nerdee işte eski ya da yeni manken olamıyor ama fit bir insandır kendisi bide işte renki gözlü. Amaaaa bu zamana kadar hayatıma giren en anlayışlı nazik insandır yetmez miBoy pos var mı? Çekici mi karizmatik mi?
Arkadaşın eşi çok fonksiyonlu bunun gibi ne arasan varYok , onu demedim. arkadas insaat iscisi demis suan ki meslegine de ama fabrika iscisiymis
Alırım bi yanak dlkjfSenin şu yorumlarına bayılıyorum hdjdklkhfm