• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bıktım artık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saflar cogunuzu kocası aldatıyor ama haberiniz yok etrafta kactane boyle saf kadın var kocasıyla övünen ama kocasinin ne mal olduğunu bildiğimiz . Sizde salak gibi kendinizle ovunmeye devam edin .
Nerden biliyorsunuz hanımefendi sizinle mi aldattı? Terbiyenizi takının

Bir şey kaçmadı çirkin erkekler kendini tatmin etmek için daha çok aldatıyor demiştik de onunla ilgili
Tamam o zaman benim kocam eski bir manken olmasa da dizi mizi oyuncusu olmasa da yahusuhludur😁😁 beni kapsamıyor 🤣🤣🤣

Saflar cogunuzu kocası aldatıyor ama haberiniz yok etrafta kactane boyle saf kadın var kocasıyla övünen ama kocasinin ne mal olduğunu bildiğimiz . Sizde salak gibi kendinizle ovunmeye devam edin .
Aldatabilir gayet sık karşılaşılan bir durum . Ama herkes saf saf inanıp affetmiyor . Burda kaç tane konu var eşini affetmeyip boşananlar listesi olarak ...

Boy yok nerdee işte eski ya da yeni manken olamıyor 😅😅ama fit bir insandır kendisi bide işte renki gözlü. Amaaaa bu zamana kadar hayatıma giren en anlayışlı nazik insandır yetmez mi🥰
Fit diyon daha ne olsun şimdiki evliler hemen kaçak balkon inşaa ediyor. Ee nazik anlayışlı lan sen niye burdasın gidip kocana yavşasana :KK12:

durup dururken niye kocalarımıza iftira attın ki şimdi :63:
en azından senin kocan gibi aleni yapmıyorlar demek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back