çok acı içerisindeyim lütfen yardım edin

çapkındır evet ama inanın samimiydi buna inandım beni yarı yolda koyması beni acıtan aldatması değil bilmiyorum belkide beraber olduğumuz süreçte aldatıyordu ama tek bildiğim çok bağlandım

Ohoo sen orda anlamaliydin. Onlar bosanmamislar ki resmi olarak. Evden gitmis kadin sonra da dönmüs. Bosanma yok ortada

boşandım dedi 9 ay olmuş bugün dedi ki pazartesi tekrar nikah kıyacağız dedi ben sitem edince keşke deseydimde bugün kıysaydın senin şu tavırlarına bak dedi bana nasıl ağladım nasıl gururm yıkıldı

çapkındır evet ama inanın samimiydi buna inandım beni yarı yolda koyması beni acıtan aldatması değil bilmiyorum belkide beraber olduğumuz süreçte aldatıyordu ama tek bildiğim çok bağlandım

Biraz da takıntı mı yaptınız acaba?

Sonuçta olayın üzerinden bir hayli zaman geçtiği halde sosyal medyadan takip etmek falan biraz buna işaret.

işte bunu kabullenmek ağır geliyor zaten evine girdiğimde kendimi o evin içine ait hissetmiştim biliyomusun çünkü beni buna inandırmıştı mutfağa salona oturma odasına baktım bi yandanda içim acıdı eski eşinden dolayı ama ben vicdanen rahatsız olacak bişey yapmamıştım

Aman Allah kurtarmis bence copluk gibi berbat bi adam

bana verdiği umutlar hayaller ben bu kadar aptal bi kız değildim inanın öyle bir inandırmış ki yüreğimin acısını taa derinden yaşıyorum. bana sen çok güzel edepli tam hatumun olacak bir kızsın diyodu şimdi eşinin yüzüne bakarken bunlar aklına gelmeyecek mi bu kadar mı taş kalbi

cidden terbiyesizmiş, cidden çok yanlış bir insanmış ve ben eski eşe daha çok üzüldüm, ne kdr kötü olma ihtimali olsada, kimse böyle kandırılmayı haketmiyor, sen lütfen bol bol dua et, özellikle geceleri al seccadeni ve kendi kendine sürekli telkinler ver, Rabbim seni seviyordu ve seni çekti aldı hayaller kurmustum diyorsun ya, ya yasayacakların hayallerden de öte güzel olursa

Okur okumaz benim aklıma gelen ilk şey şu oldu , tamam hoşuna gitmişsindir seni beğenmiştir alıp gezdirir yanında ama belki de beklentisi başkaydı ve senle olamayınca seni gönderdi çünkü diğer kızları silmemiş diyorsun

eski eşi hakkında çok güzel şeyler söyledi o zaman kendimi kullanılıp atılmıış gibi hissettim işte ve bana sen benim evlenip boşandığımı biliyordun dedi yani bir gün ona döneceğimi bilmeliydin dercesine o andada yıkıldım zaten çok dua ediyorum canım inan sürekli sitem ve dua var dilimde her iki günde bir rüyamda onu görüyorum 9 aydır dedi bana mahvoldum ağladım telefonda çaresizce

öyle gibi göstermedi işte çok farklı davrandı ciddiye aldı eğer sezseydim böyle oldugunu asla onun için bişey yapmazdım ki

öyle gibi göstermedi işte çok farklı davrandı ciddiye aldı eğer sezseydim böyle oldugunu asla onun için bişey yapmazdım ki

E çoğu insan lafta başkadır icraatte başka. Evine gitmenizden cesaret bulup sizden başka bir beklentisi olduğunu düşünüyorum onu bulamayınca da karısıyla barıştığı yalanını attığını.

Canim erkekler oyle duygusal degil, onlarinki lafu guzaf. Ama karakter olmayinca, mutlu olamaz. Baska turlu bulur belasini

Yalan söylüyor bana göre hangi kadın kocasının hesabnda sizin anlatmınızla öyld kadınlara izin verir?

Öncelikle geçmiş olsun canım, Allah seni böyle bi riyakar adamdan kurtarmış.. Boşuna üzülme sadece şu yazdıklarına dayanarak söylüyorum, sorun yada sebep sen değilsin, biraz üzülür ağlarsın belki ama sadece her kötü olaydan ders al.. İnsanlara heleki erkeklere güven konusunda 2 kere düşün.. Onlar vaadereler.. Bende eşimle sanalda tanıştım evlendik, niyeti ciddi adam nekadar çok işi olursa olsun o boşluğu yaratır ve ayağına kadar gelir.. Sen onu geçmişten de tanısan, sonuçta içini bilmiyordun.. Acı bi tecrübe olmuş ama üzülmeye değecek biri değilmiş..

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim erkekler oyle duygusal degil, onlarinki lafu guzaf. Ama karakter olmayinca, mutlu olamaz. Baska turlu bulur belasini

inşallah umduğuna nail olamaz bunu diliyorum Allah tan eski eşi falan dönmez kendisine bu derece gaddarlaştırdı beni ben bu olmamalıyım değilim aslında ama içimin acısı söyletiyor bunları

çok teşekkür ederim RABBİM daim etsin mutluluğunuzu inşallah. haklısınız en başından beri ciddiye almamış demekki hep aklının kösesinde eski esi kalmış işte bu artık çıktı ortaya içim acısada sabredceğim

bak atladığın bişey var, bu adam hiç bişeyi gerçek yaşamıyor, bugün böyle demesi onu çok mutlu olduğu onu çok mutlu edeceği anlamına gelmiyor ne demek boşandığımı biliyordun inan tartışacak hiç bişey yok ciğer belli karakter belli senin duan ondan yana olmamalı,sen ferahlamak düzgün bi insanla gelecek kurmak ve rabbimin seni hiç bırakmaması için dua etmelisin, onun yükü belli , rabbimin sözü vaadi gerçek, incittiğin yerden incinirsin, inş seni rahatsız etmez ama senin karsına döner dolaşır yasadıkları gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…