çok acı içerisindeyim lütfen yardım edin

bunu görmemişim özür diliyorum.

Allah yardımcın olsun canım, anlamak çok zor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canım duygularımı hissetmen beni mutlu etti ama şimdi çok şükür iyiyim olayın tazeliğinden kaynaklanan bir acı vardı içimde bazı cümleleri ondan kurdum elbette eski eşi benden çok daha fazla üzülmüştür burada tek hatalı olan hayatıma giren adam oldu eğer ki eski eşine dönme ihtimalini çok azda olsa bana bildirseydi asla onunla bu duruma gelmezdim

bugün tesadüf üzerine dün gece ailece çekilmiş oldukları bi doğum günü albümüne denk geldim arkadaşlar ailesi falan herkes var kendiside var ama parmağında ne bi yüzük nede yanında eşi var bana yalan söylemiş bunu kanıtlamış oldu Allahından bulsun

adi yaratık ya. Allah bin belasını versin boşver ettiğini bulacak şeref yoksunu..

Arkadasım bana özelden ulaşana bu olayın aynısını yasayan aynı sekilde bir adam ve yakın kız arkadasım var. Aynı sekilde o da kariyerli ve bulunduğu sehirde iyi geliri olan bur ailenin oğlu ve sehrinde havaalanı yok. Cok benziyor her sekli ve aynı sekilde arkadasımdan ayrıldı

Demin ki cevabı dogru dürüst yazamamisim ya.

Bu olayın aynısını yasayan bir yakın arkadasa sahibim. Adamın yalanı halı tavrı tanışma sekli sehirde ki konumu, ev muhabbeti vs hep aynı.

Galiba aynı adam bu kadar tesadüf olamaz sanırım. Ayrılış şeklide aynı cunku. Su anda da baska bir kızla beraber hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…