çok acı içerisindeyim lütfen yardım edin

Ablacım beni de lisede erkek arkadaşım böyle bir sebepten terk etmişti. Önceleri bana deli gibi aşıktı her dediğimi yapıyordu sonradan öğrendim ki başka kızlarla da çıkıyormuş bana dediklerinin aynısını onlara da söylemiş. kendisi ile kavga ettim nasıl bu kadar şerefsiz olabildiğini sordum oysa o çok ciddi olarak beni gerçekten çok sevdiğini fakat diğer kızları da sevdiğini erkeklerin kalbinin dört gözlü olduğunu bu sebeple erkeklerin birden fazla kıza aşık olabileceğini, dinimizin dört kadınla evlenilmesine izin vermesinin bu söylediklerini desteklediğini anlattı. O zaman ona çok kızdım ve konuştukları bana çok saçma geldi. ama senin yazını okuyunca görüyorum ki belki seninkinin de kalbi dört gözlüdür böylece hem eski karısını hem de seni gerçekten sevebilmiştir. Kim bilir bir gün belki aynı eski karısını unutamadığı gibi seni de unutamaz ve sana geri döner. Bu anlattıklarımı düşün ve üzülme ablacığım.

ben anladım ki çok fazla bağlanmışım ona farkına varmadan.. madem tertemiz bi başlangıç kuracak o maksatı farklı kadınları hala barındırıp neden sadece beni siliyor bu benim aklıma direk beni başından atmak için bi oyun düşüncesini getiriyor belkide çaresizce buna inanmak istiyorum

bana dedi ki gel önce sen gör benim yaşantımı annemle tanıştıracağım seni dedi gerçektende tanıştıracaktı ama ben istemedim ilk buluşmada ayıp olur diye düşündüm

Tanışmayarak iyi yapmışsınız. Bu devirde insanlara pek güven olmuyor size farklı şekilde yaklaşabilirdi bunu diyerek bence empati kurun eşinin yerine koyun kendinizi ruh halini falan biraz da sevinmelisiniz ayrıca bundan sonra karşınıza çıkacak insana nasıl ne şekilde davranabileceğinizi öğrendiniz bu açılardan bakmak sizi daha olumlu ılımlı yapabilir ama kalp işte sevgi olunca tek ilaç zaman olur umarım zamnla unutursunuz.

çok sağolasın canım evet ibadetin sihrini bilirim çok rahatlatır beni ama ben acı çekerken onun mutlu olması benim acımın üzerine planlar yapması aklıma geldikçe mahvoluyorum

Ha bir de ben onu bogdum bilmem ne diye kendini suçlama yapmayan yapmazdı.Adamın hamurunda adilik var senin bi suçun yok.Bir kızı evlilik vaadiyle kandırmak büyük günahtır o da çekecek elbet.

Oyle yada boyle adam birakmis hala uzulmene gerek yok..
Ayrica listesinde bisuru gerekli gereksiz kiz olan bi adama bu kadar baglanmamali ...baglandiysan bile zararin neresinden donersen kardir....uzulme sevin...sen bi hayali sevmisin o adami deil...adam gibi adam bulunca sev ne o bisuru kadin liste dolu..

çok güzel yazmışsın canım çok teşekkür ederim yüreğime su serpen yazılardan biri olmuş bu hatta bana en başta daha netleşmedi dedi sonradan ben sitem edince pazartesi nikah olacak ben ev le ni yo rum artık arama diyede heceledi biliyormusun bu derece kalitesiz davrandı şimdi nasıl sitem etmem ben buna Allah çok büyük onun tüm planlarını yerle bir etsin diyeceğim ama yakıştıramıyorum kendime mahvolmuş durumdayım resmen

Canim nereden bilebilirdin ki boyle olacagini? Gercekten yanlis bisey yapmamissin. Tertemiz bir kalbin var, bunu hissediyorum. Allah senin gonlune gore tertemiz bir insanla cosku dolu bir ask yasatsin sana.. Ve yasatacak. Bir gun iyi ki o adamla devam etmemisim diyecek biri cikar karsina.

teşekkür ederim çok sağolun ama o saatten sonra dönen kişiyi ne yapayım ben beni yerle bir ettikten sonra evet belkide benide sevdi eşinide sevdi ama beni kandırması çok büyük bir günah bunu oda biliyor ama tercihini yaptı

kadının hakkımda kötü düşünmesini istemedim sonuçta başka şehirden geldim ne biliyim kötü hissederdim kendimi iyikide kabul etmemişim etseydim bide onun pişmanlığıyla yanıp kavrulurdum

Canim yemeyin boyle numaralari. Ne demek erkegin kalbi 4 gozluymus. Bir de dini alet ediyolar capkinliklarina. Yok oyle bir dunya. Kanmayin bu uckuru dusuklere. Gozunuzu acin biraz

Niye kızalım... Adamla ilişkiniz olduğunda bekarmış, iki bekar insan bir ilişki yaşamışsınız... Ancak ilişki yaşanmış ve bitmiş gibi duruyor, bu durumda seni kandırmış demeyeyim de, sonuç olarak seninle devam etmek istememiş... Eski karısıymış, yeni tanıştığıymış, bunlara çok takılmamak lazım. Nihayetinde adam sizinle devam etmek istemiş, sizi sevmemiş, sevdiyse de güçlü bir sevgi değilmiş bu. Yolunuza bakacaksınız... Eski eşiyle aileye atfedilen o "kutsallık" dolayısıyla bir araya gelmişse zaten o işin sonu bellidir... Boş verin. Temasa geçmeyin, hayatınızdan çıkarmaya bakın. Böyle yazarken kolay biliyorum ama, sizinle devam etmek istemeyen bir insanla yapabileceğiniz başka bir şey yoktur. Gerisi de teferruattır, eski eşi vesaire. Beni sevmemiş yeterince deyin noktayı koyun.

Bazi erkekler bi evliliğim olsun ama eglencmde olsun der onlardan olabilir onlarda onu rahatsiz etmediğine göre sorun olarak görmüyor sana beni arama dediğinde onla görüşmeye gittiği için olabilir. Seni cagirmis gitmissin yapmasaydin daha iyiyiydi ama insan bezen doğru insan diye düşünüp ona gore adim atip sonra pişman olabiliyor. Üzülme ama srnle zaman geçirip eğlenmek istemiş olabilir ama öylede olsa daha ileriye gitmekte isteyebiliriz ama bide sole bi durum sevgi olsa illa sen gel diye tutturmazdi cikip gelebilrdi karisik biraz amatek ddoğru bise var o da bu kişiden uzak durman gerekir ve unutup hayatına devam etmelisin

Ha bir de ben onu bogdum bilmem ne diye kendini suçlama yapmayan yapmazdı.Adamın hamurunda adilik var senin bi suçun yok.Bir kızı evlilik vaadiyle kandırmak büyük günahtır o da çekecek elbet.

onu şunun için söylüyorum belkide öyle bişey yok eski eşiyle barışma olayı yalan sırf benden sıkılıp başından savmak için böyle bişeye girişmiştir diye çünkü yapabilir rahattır o kasmaz kendini zengin yakışıklı ve ağzı laf yapan biri daha ne diyim size

arkadaşım diyordu hepsine ben ticaret yapıyorum böyle şeylere takılma çevremde kadın kız çok olur ama sana hayatım dedim ben bi kere derdi bana bunlar yaralıyor işte en çok

Listesinde kim varsa var. Şöyle düşünün: Bu adam benimle beraber olmak istemiyor, beni yeterince sevmiyor. Bu durumda oyun oynamasının bir anlamı kalır mı? Listesindekilerin bir önemi kalır mı? Kiminle, nasıl ilişki kurduğunun önemi kalır mı? Elinizde tek bir gerçek var, o da bu adamın sizi sevmediği. Sizi seven birini bulduğunuzda bu gerçeğin de bir önemi kalmayacak.

Allahından bulsun şerefsiz.
Keşkeli cümleler kurmayacağım hatanızı biliyorsunuz, aynı ev ortamında bulunmak ne bileyim.
Hayvan ya.
yapacak bir şey yok.
sizin yerinize koydum da şuan ben napardım diye, çok çirkefleşebilirdim. ne bileyim eşine ulaşabilirdim bence, beni üzdü o da mutlu olamasın diye düşünürdüm heralde.

inşallah çok teşekkür ederim ama onu sanırım farkına varmadan sevmişim delice şimdi eski eşiyle birlikte yaşayacak güzel şeyleri aklıma getirdikçe kahroluyorum ölüyorum sanki nasıl bişeydir bu böyle şuan herşey çok taze ama derin bi iz kalacak içimde biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…