Pislikkkkkkkkk,şerefsiz herif....Canım kusura bakma ama nasıl sinirlendim.Baştan sona okudum yazını.Ben bu forumda kimsenin sevdiğine,erkek arkadaşının yaptığına böyle katı tepki vermem.Düşünmeye çalışırım durumu,erkek olarak anlamaya çalışırım yaptıklarını,ortada bir sevgi var diye yapıcı düşünürüm,ılımlı yaklaşırım.Ama güzel de yazmışsın açık açık ifade etmişsin yaşadıklarını.Belli sevgiye önem veren,hassas bir insansın;güvenmişsin,inanmışsın.O yüzden çok üzüldüm.Ben de bir bayanım sonuçta çünkü.Ben bu adamın göz göre göre sana böyle kıymasına hiçbir geçerli,kabul edilebilir bir şey bulamıyorum.Bana kızanlar arkadaşlar olursa da kusura bakmasınlar.Bir de utanmadan onu seviyorum,iki günde bir rüyalarımda o var,seni de sevdim ama diye konuşmuş,pes artık ne diyim.Ne kadar kolay ya,ohh ne güzel,sen bir kıza ümite ver,günlerce evlilik,ciddiyet muhabbeti yap,görüşemedik,buluşamadık diye fırça çek hem de.Sonra onca zorluğa karşı kız çabalasın,gelsin yanına.Tekrar mecburen dönünce birden mesafe koy,birgün pat diye de hadi eyvallah de.Allah bildiği gibi yapsın.Canım bize kolay sana zor biliyorum ama döktüğün damla göz yaşına değmez.Hee senin bu gözyaşlarının üzerine de mutluluk kuramaz .İlahi adalet diye birşey var.Allah senin karşına en iyilerini çıkarsın canım.