çok acı içerisindeyim lütfen yardım edin

aynen öyle çok güzel mantıklı cümleler bunlar ama şuanda çok acı içindeyim hep kötüyü olumsuzu düşünüyorum

Cok da guzel cevirirler.Bu tiplerden korkmak gerekir.Oyle bir konusurlar ki dunyanin en durust adami sanarsin.

devam etmek istemediği veya kafasında netleştimediği birine umut vermek normal bişey olarak karşılanmamalı bence ben 25 yaşında bir genç kızım o ise 30 yaşında benden tecrübeli daha iyi bilmesi gerekmiyormu bunu onun şuanda haklı karşılanacak gercekten bi yanı yok

Yanlis dusunuyosun. O adam -eger gercekten esine donduyse- o kadini aldatir, yine bosanirlar. Yok seni kandirdiysa, zaten beter olur. Mutluluk yok ona.

evet kalmamalıydım aynı evde ama inanın çok karşı konulmaz asi tavırları var onu kızdırmamak huzurumuz bozulmasın diye çaresizlikten kabul ettim.
ben sanırım çirkefleştim ama ona karşı
eski eşine ulaşarak sadece kendime zararım olur o sebeple onu hiç düşünmedim inanın

sakın ulaşmayın. onlar bi anlık sinirle akıldan geçen fena şeyler..
siz kendi yolunuza bakın, o da hala bi yolu varsa bakar..

Klasik erkek tipi iste al birini vur otekine... Hele bide parasi ve kariyeri varsa kimse durduramaz onu... Uzme bnce o tatli canini biliyorum cok zor allah yardimcin olsun ama bence sadece sen tek degilsin belki daha da konustuklari vardir.. Ne bilim bilemedim simdi bildiqm tek seyDEGMEZ canini sikmaya....

keşke demeyeceğim ama dediğinz gibi gitmeseydim aslında aile yapısına değerine çok önem veren birisi ne kadar modern yaşasada tam bir anadolu erkeği böyle maço tavırları o kadar etkiledi ki beni dedim ki gercekten sevebilecğim biri nasıl kandım bilmiyorum

Yanlis dusunuyosun. O adam -eger gercekten esine donduyse- o kadini aldatir, yine bosanirlar. Yok seni kandirdiysa, zaten beter olur. Mutluluk yok ona.

buna derin bir inşallah demeyi istiyorum ama eşinin suçu yoktur sanırım bilmiyorum ki karmakarışığım. beni çok güzel etkiledi inandırdı yuva kuracak bir erkek süsü verdi ne kadar modern bi yaşam tarzı olsada tam bir anadolu erkeği yapısı vardı onda babadan oğla geçen cinsten hafif macosu tavırları falan ciddi sandım aklında dönmek vardıysa o kadına bana hiç ilişmeseydi keşke bu arada banyosuna dişimi fırçalamaya gidiğimde raflar hala o kadının malzemeleriyle doluydu o anda bile çok zoruma gitmşti aslında

teşekkür ederim vardı mutlaka zaten ama beni güzel bi yere koyduğunu söylediği için takılmamamı istiyordu öyle herşeye onlar gelip geçisi sen kalıcısın diyordu anlayacağın

seven her insan inanır karşısındakinin verdiği sözlere vaadlere.. o yüzden ben sende bi hata göremedim..sonuçta evli değil.. kalbini yada aklını açıp içinde kim var ne düşünüyor diye okuyamıyoruz ki.. bize ne söylenirse onu biliyoruz... sana söylediklerine inanıp sevmişsin inanmışsın ama karşısındaki insan diyemeyeceğim varlık belkide sana yaklaşırken eski eşini unutmak istiyordu.. ama bir taraftanda barışmak için çabalıyordu.. olumlu yanıtı alınca barıştı hemen..

bundan sonra yapacağın tek şey acını iyice yaşamak, kendinde hata aramadan.. çünkü bu ilişki sen en mükemmel biçimdede davransan bitecekti.. çünkü adamaın aklında vardı demekki barışmak.. o yüzden kendinde hata arama daha fazla üzme kendini.. şimdilik yapacak bişeyin yok üzül ağla acını yaşa.. zamanla azalacak sende hayatına bi tecrübe daha kazanmış olarak devam edeceksin.. ama olurda o adam müsvettesi karısıyla barışamaz sana dönerse kabul etme.. çünkü o adamdan kimseye koca da olmaz sevgilide..

benimde aklıma bunlar geldi sonradan bu nasıl bir vebaldir günahtır madem böyle bir beklentin var neden bana ciddi niyetle yaklaşıyorsun hiç mi Allah korkusu yoktu içinde buna dayanamıyorum zaten bu yiyip bitiriyor içimi anlıyosunuz değil mi

Maalesef boş vaktini doldurduğu biri olarak görmüş. Özellikle tanımadığı biri eklemiş tutmuş her şeyini beğenmiş. Buna halk dilinde bir şey deniyorda söylemeyim kalsın. Zor ama boşuna üzülme iyi ki kurtulmuşsun. İyi ki iş ciddiye binmemiş yoksa yeşil ışığı gördüğü anda yine terk ederdi.

doğru söylüyosun canım teşekkürler yorum için

Sokakta takip ettiği kız sayısının kabarıklığından sizi hatırlamayan bir adamdan bahsediyoruz ya hu, neler yaptınız böyle

Ama artık yapacak bir şey yok, kendi hayatınıza odaklanın.

Yoksa, mazallah, eşinden her sıkıldığında aradığı bir "arkadaş" olma yolunda ilerleyebilirsiniz.

Bence numaranızı da değiştirin, istese de ulaşamasın.

Ohoo sen orda anlamaliydin. Onlar bosanmamislar ki resmi olarak. Evden gitmis kadin sonra da dönmüs. Bosanma yok ortada

biz varsayımlar üzerine konuşuyoruz ama bilemeyiz tam olarak ne yaşadığını.. belkide seninlede ciddi düşünüyordu söyledikleri gerçekti aniden eşi çıktı karşısına... karar değiştirdi ona döndü.. yaptığı nerden bakarsak bakalım çok yanlış...şimdi aldığı vebali anlayamaz farkına varmaz yaptıklarının ama ilahi adalet zamanı geldiğinde hatırlatacaktır ona.. ne olursa olsun bi genç kızın hayallerini yıkmak çok büyük günahtır sanıyorum.. sen güçlü olmaya çalış Allaha sığın beddua etme onun için kendin için dua et.. kalbin ferahlayacaktır.. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…