çok acı içerisindeyim lütfen yardım edin

Çok teşekkür ederim, Allah seni daha iyilerle karşılaştırsın. Eski eşiyle ilgili sana şukadarını söyleyeyim, denenmiş denemez.. Bizimde eşimle 2. evliliklerimiz, ne ben nede eşim hiç eskilere özlem duymadık.. O kendine yara bantları aramış seni kurban seçmiş.. Allah ona layığını verir merak etme...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım senin uzak bi sevgilin vardı eski konularından hatırlıyorum o bu değil dimi?
Konuya gelince bence bahane uydurmuş gibi geldi.
Bi anda pat diye bunu söylemesi ilginç çünkü

o zaman bu adam ya çok iyi oyuncu yada ayran gönüllü... ne istediğni biilmeyen bi tip..evlensenizde belki pişman olacaktın... içinin acısını anlayabiliyorum ama lütfen sende artık onu hayatından tamamen çıkar..sil heryerden..engelle... sana ulaşamasın biir daha...çünkü o adamdan hiç bi durum olmaaaz... sende artık güzel bi duş al ,dua et ,Allaha sığın ve dinlen kendini harap etme... mümkün olmuyor ama en azından minimum düzeye indir acını..

Okadar uzun yazmışsınız ki birsüre sonra konudan uzaklaştım. Üzgünüm ama adam doğru olanı yapıyor. Eşiyle bir ayrılık süreci yaşamış ve hala sevdiğinin farkına varmış. Yıllar öncesinde peşinizde koştu diye heveslenen siz olmuşsunuz. Adam size karşı birkaç söz dışında birşeyde dememiş. Kendiniz oynamışsınız yani tüm ilişkiyi.

Pislikkkkkkkkk,şerefsiz herif....Canım kusura bakma ama nasıl sinirlendim.Baştan sona okudum yazını.Ben bu forumda kimsenin sevdiğine,erkek arkadaşının yaptığına böyle katı tepki vermem.Düşünmeye çalışırım durumu,erkek olarak anlamaya çalışırım yaptıklarını,ortada bir sevgi var diye yapıcı düşünürüm,ılımlı yaklaşırım.Ama güzel de yazmışsın açık açık ifade etmişsin yaşadıklarını.Belli sevgiye önem veren,hassas bir insansın;güvenmişsin,inanmışsın.O yüzden çok üzüldüm.Ben de bir bayanım sonuçta çünkü.Ben bu adamın göz göre göre sana böyle kıymasına hiçbir geçerli,kabul edilebilir bir şey bulamıyorum.Bana kızanlar arkadaşlar olursa da kusura bakmasınlar.Bir de utanmadan onu seviyorum,iki günde bir rüyalarımda o var,seni de sevdim ama diye konuşmuş,pes artık ne diyim.Ne kadar kolay ya,ohh ne güzel,sen bir kıza ümite ver,günlerce evlilik,ciddiyet muhabbeti yap,görüşemedik,buluşamadık diye fırça çek hem de.Sonra onca zorluğa karşı kız çabalasın,gelsin yanına.Tekrar mecburen dönünce birden mesafe koy,birgün pat diye de hadi eyvallah de.Allah bildiği gibi yapsın.Canım bize kolay sana zor biliyorum ama döktüğün damla göz yaşına değmez.Hee senin bu gözyaşlarının üzerine de mutluluk kuramaz .İlahi adalet diye birşey var.Allah senin karşına en iyilerini çıkarsın canım.

Canim cok kotu oldum allah yardimcin olsun . Nolur dusnme uzlme onu hatirlatacak herseyden uzak dur emin ol geciyor gececek .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz konuyu tam okumamışsınız galiba.Ya da bazı yerleri atlayıp bayağı bir uzaklaşmışsınız konudan.Adam doğru olanı yapıyor,siz heveslenmişsiniz,kendiniz oynamışsınız yazmışsınız arkadaşa.Hangi birkaç sözden bahsediyorsunuz Allah aşkına?Lütfen dikkatlice okuyun konuyu,arkadaşın durumu zaten kötü şu an,bir de böyle üstün körü yorum yapıp daha çok üzmek pek hoş olmuyor bence.

çok üzüldüm durumunuza size kızabileceğimiz bi durum olduğunu sanmıyorum sonuçta boşandıktan sonra birlikte olmuşsunuz bu insanla size yaptığı hiç hoş değil lütfen unutmaya çalışın ve hayatınıza devam edin.. zor ama mecbursunuz buna.

Ne kadar ah etsen de dönüp seni buluyor. Beni aldatan eski sevgilime bende ah ettim olmadı, etmedim gene olmadı, şimdi hiç umrunda deilim mutlu mesut hayatına devam ediyor.

Yani boşuna ah ediyorum ağlıyorum moduna girme, kendini yıpratmaktan başka bişi olmuyor. Allah sana sabır versin, yanyana çokta zaman geçirmediğinizden dolayı daha kolay atlatabilirsin diye düşünüyorum. Yeter ki paranoyak bişekile onu heryerde takip etme

Açıkcası anlattıklarınızdan bu adamın en başından beri samimi olmadığı hissi uyandı bende.
Siz tüm kalbinizle yönelmişsiniz ona ama o kişi için aynı şeyi söylemek çok zor
Siz ne kadar yalan olduğunu anlardım deseniz de ilişki içindeyken bunu anlamak çok kolay değil
Görünen o ki bayağı geniş bir adam vaad ederken de vaadinden kaçarken de geniş
Hiç üzülmeyin Allah kurtarmış anne duası almışsınız bu kaypak herifle zaten uzun yola gidilmezdi

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

beni hiçe saydı umursamadı ben bi genç kızım ve umutlandım bunu umursamadı bile ve üstelik küstahca bunu sana değer verdiğim için anlatıyorum dedi.hatta önce beni engelledi sonra tekrar engeli açıp bunu söyledi bana sen yuva yıkılmasının ne demek olduğunu bilemezsin o benim ilk göz ağrımdı onu görünce çok kötü oldum 9 aydır görmüyordum dedi o bunları anlatırken ben ağladım içten içe sus artık yeter dedim dün geceden beri yatakta şıpır şıpır terledim sürekli uykuma girdi uyuyamadım çok acıyor içim

teşekkür ederim inşallah ama o eski eşini 9 aydır unutmadığını söyledi o benim ilk göz ağrım dedi şimdi ise herşeyi bırakıp onunla kaldığım yerden devam edeceğim dedi ben tutamadım kendimi ağladım hıçkıra hıçkıra

Canım senin uzak bi sevgilin vardı eski konularından hatırlıyorum o bu değil dimi?
Konuya gelince bence bahane uydurmuş gibi geldi.
Bi anda pat diye bunu söylemesi ilginç çünkü

yok canım o eski erkek arkadaşımdı onunla çoktan bitirdik biz bu farklı kişi
banada öyle geldi bahane etti sanki yada aklında böyle bir düşünce var şimdiden yerini yapıyor

dün geceden beri uyuyamadım yatakta terleyip terleyip dönüp durdum kabus dolu bir geceydi elimde değil bu acı çok ağır geliyor bana.. ben sadece hevestim onun için demekki o eski kutsalına geri dönüş yapıyor ben ise kaldım öylece çok acı çekiyorum çok

çok güzel özetlemişsin canım durumumu teşekkür ederim beni anladığın için şuanda kahroluyorum resmen benim ona her zaman temiz niyetle tertemiz düşüncelerle geldiğimi biliyordu evet çok tartışıyorduk ama hep onun saçma hareketlerinden kaynaklanıyordu ama suçlu ben oluyordum. bana buraya bi geldin 35 kere kavga etttik dedi bu meselelerin içinde böyle alçakca ifadeler kullanıp gururumu incitti Allah umut bağladığı yerden vursun onu

hiçbişey yapamamak beni kahrediyor dün gece yataktaki halimi görseydiniz halime acırdınız inanın ben tertemizdim güzel düşüncelerde gittim ona her zaman ama böyle bişeyle beni bırakıp gitti bunu nasıl unuturum ben

onu seviyorum hala evet gurursuzum belki ve beni kahreden tekrar onun başka bir kadınla benim kurduğum hayallerin üzerinde yaşayacak olması yaşamadan anlayamazsınız bu acımı Allah yaşatmasın asla ama ölüyorum resmen

Yani durumuna cok uzuldum ama tatlim bir kere gorusmeyle zaten bu kadar evlilik vaatleri vermesini senin de bu vaatlere bu kadar kaptirmani pek anlayamadim.. Yani belki hatirladi icinde kalmistin gorusunce buyusu kacti, belki zaten bosanmamisti, belki karisini unutamisti unutmak icin cabaliyordu karsisina sen ciktin o arada karisiyla bu durumlar cikti... Bunlarin bir onemi yok ki sonucta adam gitti sen de bunu atlatip yoluna bakmalisin. Ama tavsiyem evlilik karari oyle bir kere gorusmekle verilecek bir karar degil lutfen bunu boyle basit zannetmeyin. Insanlar yillarini geciriyor yine de evlenince ne yeni huylari cikiyor. Boyle uzaktan mesajla iliskilerin maalesef sonu hic iyi bitmiyor. Bundan sonra daha doğru insanlarla karşılaşman dileğiyle...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

söyledikleri yaklaşımı her zaman çok farklıydı ona güvendim kolay kanan bir kız değilim inanın madem aklında birgün eski eşine dönme fikri vardı neden bana bunca umut verdi ısrarla yanına çağırdı annemle tanıştıracağım seni ellerinden yemek yemek istiyorum dedi üstelik çok yakın bir arkadaşı ve eşiyle tanıştırdı beni seni bu derece ciddi görüyorum diyerekten çok inandırdı beni demekki kanmışım sadece

neymiş erkek milletine fedakarlık yaparken biraz düşünülecekmiş.
kıvancı beğendin deyip laf etmesine izin verilmeyecekmiş. o kızları faceboookında tutarken.facede profil resmini sil derken ona sen bana karışamazsın bu hakkı vermiyorum denecekmiş.
ve tabii böyle bir adamın gerçek yüzünü erken gördüğü için Allaha dua edilip ne halin varsa gör şerefsiz denecek ve hayata devam edilecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…