çok acı içerisindeyim lütfen yardım edin

unutmak çok zor olacak benim içim o kadar hayal kurmuştum ki onunla birlikte şimdi onu başka bir kadınla düşünmek çok ağrıma gidiyor mantıklı olan sizin söyledikleriniz ama içimin sızısı çok ağır geliyor

keşke öyle yaklaşsaydı en başta çapkınca ama samimi oluşu beni kahrediyor işte şimdi eski eşiyle girecek yine yuvasına oysaki benimlene hayaller kurup ne umutlar vermişti mahvoldum resmen bu gece uyuyamam

Canimm eminim cok aciyordur canin.Ama emin ol ki baskasini mutsuz eden biri mutlu olamaz.Er ya da gec cikar acisi.Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste...

tek temennim o madem böyle bişey vardı neden bana umut verdi neden yarı yolda bıraktı şimdi mutluluk planları yapıyor ama Allah çok büyük ona havale ediyorum

keşke öyle yaklaşsaydı en başta çapkınca ama samimi oluşu beni kahrediyor işte şimdi eski eşiyle girecek yine yuvasına oysaki benimlene hayaller kurup ne umutlar vermişti mahvoldum resmen bu gece uyuyamam
Bunu kendinize yapmayin..o esiyle hayata kaldigi yerden devam edecek siz de geceleri uyumayacak misiniz..bi gecenizi bile ziyan etmeye degmez..insanlar yillarini verdikleri adamlardan kazik yiyor siz yine sanslisiniz...guclu olun lutfen ve size kurdurdugu hayalleri vs dusunmeyin bunlar sizi sadece uzer artik...

öyle olunca pek kıymet bilinmiyor malesef tatlım. bi laf var deveye diken insana bişey(yazamadım) yararmış. doğru bence.

doğru tabi ama ben kendime yakışanı yaptım ona yanlışım olmadı aksine yuva kuracak olsaydık dört elle sarılıp ona iyi bir eş olmayı planlıyordum ama o beni yarı yolda koydu resmen çok acı bu

Siz adama zorla kendinizi hatırlatmışsınız.O da sizi karısındaki boşluğu kapatır mı diye düşünmüş ama karısının yerine koyamamış. Demek boşanmakla duygular bitmiyor. Siz en iyisi kendinizi hatırlatmadan sizi hatırlayacak birini bulun..

çok doğru ama ben çok hassas bi yapıya sahibim kolay atlatamam onu düşünürüm beni sarışını asla unutamıyorum alnımdan öpüşünü hayatımsın dediğini ben sana hayatım demişim diyerek başlayan cümlelerini nasıl unuturum

zorla hatırlatmadım aslında teşekkür ederim yorumunuz için

tek temennim o madem böyle bişey vardı neden bana umut verdi neden yarı yolda bıraktı şimdi mutluluk planları yapıyor ama Allah çok büyük ona havale ediyorum

Bi de su acidan dusunsene.O kadin bu adama tekrar aldanip yeniden evlencek.Karakteri olmayan bir adamla yeniden hayat kurmak.Ki zaten Allah onun hic bir isini rast getirmez.Masumun ahi var ustunde cunku.Sadece Allaha havale et canim. :)

doğru tabi ama ben kendime yakışanı yaptım ona yanlışım olmadı aksine yuva kuracak olsaydık dört elle sarılıp ona iyi bir eş olmayı planlıyordum ama o beni yarı yolda koydu resmen çok acı bu
sen kendinden eminsin elinden geleni yaptığın için. bırak o düşünsün bundan sonrasını. çıkar ondan muhakkak

hepsini okudum.
Evlenip mutlu da olabilirdiniz.
Bence senin yanlısın cüzdanına bakıp evli olup olmamasinda kesin bilgi sahibi olmandi. Ama kızma kendine. Dediğim gibi mutlu sonla da bitebilirdi

Bi de su acidan dusunsene.O kadin bu adama tekrar aldanip yeniden evlencek.Karakteri olmayan bir adamla yeniden hayat kurmak.Ki zaten Allah onun hic bir isini rast getirmez.Masumun ahi var ustunde cunku.Sadece Allaha havale et canim. :)

evet Allah çok büyük ona havale ettim ama o kadın benim sevdiğim adamın eşi olacak her ne olursa olsun onunla olacak sanırım ben onu çok sevdim...

Aldanma diye bişey olduğunu sanmıyorum. Adam zaten hergece karımı rüyamda görüyorum demiş. Yani karısından ayrıldığı için çok pişman olmuş. Sadece bu bayanı karısındaki boşluğu doldurmak için kullanmış..

Bi kere ben atlatamam bn unutamam derseniz olmaz tabiki..kendi gucunuzun bi farkina varin onun inadina mutlu olun...bu saatten sonra onun size sarlisini vs dusunmenin bi anli var mi..buraya kadar yasadiklariniz sizin elinizde degildi bundan sonrasi sizin elinizde..degmeyecek bi adam icin depresyondan depresyona da suruklenebilirsiniz bu tecrubeyi cebinize koyup daha guclu bi sekilde devamda edebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…