çok acı içerisindeyim lütfen yardım edin

onu başkasıyla düşünmek beni kahrediyor bunu atlatamam kolay kolay biliyorum gerçekten samimiydi içtendi ama bu acı bişey ağlıyorum her satırda

Yazdiklarini okudum da 1 kere mi yuzyuze gorustunuz? Iliskinizin adi konmusmuydu? Gorusmeniz de 6 aydir var ve sen onun sana evlenecegi insan muamelesi yaptigini dusunmussun. Insan hic yuzyuze gorusmedigi insana evlenecegi insan muamelesi yapmaz. Ilgi alakayi sen icinde buyutmussun gibi geldi bana. Baska birisi sana ilgili alakali olsa hemen unutursun bence. O kisi cikana kadar da bu adamla ilgili kuracaksin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ben de yeni terk edilmiş biri olarak duygularını inan çok iyi anlıyorum. Bunaldıkça yazabilirsin bana. Konuna gelince karşındaki adam gerçekten karaktersiz biri. Ve karısı konusunda dediğinin doğru olduğunu düşünüyorum. Aşktan ölüp biten adam "seni engellememi mi istiyorsun" diyor. Yok artık yani. Ben üzülmeyin değmez diyemeyeceğim çünkü senin üzüldüğün şey zaten kendi emeklerin. Bunun belli bir süresi var, onu yaşaman gerek. Bu acıyı çekmemek için kendini baskılarsan elbet patlak verir ileride bir gün. Onun yerine acını yaşa, bitir ve hayatına devam et. Sana önerim spora başla, yürüyüş bile olur. Vücudun hareket ettikçe seratonin salgılanacak ve mutlu olacaksın. Ben beş gündür çok zor hareket ediyorum fakat yarın ilk işim sabah yürüyüşü, oh miss gibi:) Bizim sevgimizi hak edecek insanlar da var, bunu unutma! Onlarla karşılaştığımızda bu gidenlere "iyi ki bitmiş" diyeceğiz:)

hepsini okudum.
Evlenip mutlu da olabilirdiniz.
Bence senin yanlısın cüzdanına bakıp evli olup olmamasinda kesin bilgi sahibi olmandi. Ama kızma kendine. Dediğim gibi mutlu sonla da bitebilirdi

yok canım emindim boşanmıştı ama içindeymiş her zaman eski eşi madem öyle bana nasıl hayatım dedi eğer isteseydim o akşam annesiyle tanıştıracaktı beni hemde heyecanlıydı ben istemedim madem içinde kalmış o kadın nasıl yapabildi bunu

Gercekten karisina deger verip pismanlik duysaydi baskalarinin duygulariyla oynayip facelerde eglencek insanlar bulmak yerine evinde oturup esine kendini anlatmanin yollarini arardi.Ayran gonulluluk bu.

Neden seni kınayalım? Bir adamı sevmişsin, inanmışsın. Boşanmış olabilir bu gayet normal. Kendini suçlu hissedeceğin en ufak bir şey yok. Okudukça çok üzüldüm. Içtenliğin yazdığın her satırdan belli. Üzülmemen mümkün değil bu çok büyük bir hayal kırıklığı. Sana tek önerim artık ona bir kelimelik bir mesaj bile atma. Sana ulaşmaya çalışırsa bütün yollarını kapa. Seni ulaşılmaz görsün eskiden olduğu gibi. Çünkü o artık evli ve sen de evli bir adama asla yüz vermeyecek kadar ulaşılmaz ol.

Sizinle beraberken eski esiyle barisma cabalari devam ediyormus iste. Ama ya olmazsa diye sizi de yaninda tutmus. Bildiginiz serefsizlik. Keklik cantaya girince de evdeki bulguru yani sizi terk etmis. Altinda baska bir sey aramayin. Zaten tanimaya firsatiniz bile olmamis birbirinizi. Sozlere bu kadar kiymet vermeyin, sozler davranislarla pekistirilince anlam kazanir. Siz sadece uzaktan soylenen sozlerle o insani degerlendirmissiniz. Bir seyler de paylasmamissiniz ki. Unutmaya calisin. Umut etmeyin. Gecmis olsun.

Son düzenleme:
Gercekten karisina deger verip pismanlik duysaydi baskalarinin duygulariyla oynayip facelerde eglencek insanlar bulmak yerine evinde oturup esine kendini anlatmanin yollarini arardi.Ayran gonulluluk bu.
Evet öyle. Adamın yaptığı doğru değil tabi de bayan kendini hatırlatmış her defasında. Size sorrayım evlilik fotosunu kaldırmış mı diye her defasında bi erkeğin facesine baktınız mı hiç bu beklentiyle? Bayanın yaptığı da doğru değil halen diyor ki ama o kadın şuan sevdiğimin yanında diye.. Demek hoşuna gitmiş..

bunlar çok güzel öneriler çok teşekkür ederim ama acım o kadar taze ki helede ben yer bitiririm kendimi toparlanmam çok zaman alır bilirim daha üç gün önce bana neler söyleyen adam şimdi eski eşine dönüyor hiçbişey olmamış gibi Allah gelsin hakkından bu karaktersizliğin...

sizde haklısınız ama inanın benim yerimde olsaydınız anlardınız yaklaşımı o kadar samimiydiki hiçbir kız karşı koyamazdı ona ve bende onun kurbanı oldum saf niyetimle hepsi bu.. inşallah unuturum ama çok zor olacak

Söylemeden geçemeyeceğim. Kaç yıllık ilişkin bitmiş ve buna rağmen buradaki insanlara yardımcı olmak için yazıyorsun. Yaşadığın acıyı kendine hatırlatma pahasına.. Aklından çıktığını sanmıyorum zaten çünkü çok zordur tahmin edebiliyorum. Kısacası kendi acına rağmen buradaki insanlara böylesine destek olmanı tebrik ediyorum. Bir ömür mutlu olursun umarım. Her şey gönlünce olsun.

onu çok boğdum canım çok üzerine gittim belkide tek çıkış yolu olarak bunu buldu çünkü bana kızıyodu ama ben onu ikna edebiliyordum barışşıyorduk bu defa ne desem biter diye bunuda söylemiş olabilir yani bu derece soğumuş benden.. dediklerini yapmaya çalışacağım ama çok zor olacak benim için

Insan merak edip bakabilir.Insan eski sevgilisinin bile facesine bakiyor acaba biri var mi ya da ayrilmis mi hala onla mi diye.Bu bir beklenti icinde oldugu anlamina gelmez.Insanlarin akillarindan geceni bilemeyiz tabi ki.En azindan ben boyle dusunuyorum.Ask insanda akil birakmiyor ne yazik ki.Dunyanin en zeki insani bile en aptalina donusebiliyor.Ask insani degistirir derler.Evet degistirir.Oyle bir degistirir ki enayi gozuyle bakilirsin

Kiyamamm ben sanaa yaaa. Hayatta hepimiz buyuk acilar yasiyoruz ve buyuk darbeler yiyoruz. Onemli olan bunlardan ders cikarmak. Kendini asla gucsuz hissetme. Onu affeder ve Allaha havale edersen cokk rahatlarsinn eminn oll. Hic bir sey senden onemlii degill. Madem entrikaci bir adam o dondugu kadina aciyorum. Senin simdi cektigini butun omru boyunca cekecek. Kurtuldugun icin sukrett canim Allah senin de yolunu acik eder insallahh.

bi gün gelip karşına başkası çıktığında umrunda bile olmıycak canım çıkmış çıkmamış şimdi bu duyguyu atmak zor evet ama öyle olcak emin ol

inşallah canım ama ben gercekten bunu haketmedim gerçekten sevip samimi olsaydı eski eşiyle bitmiş bişeyi tekrar düzeltmezdi demekki hevesmişim işte inşallah dediğin gibi olur en kısa zamanda canım

eminim bundan sonra eşine çok sadık olur ve açıkcası bu beni çok yaralıyor çünkü benim hayallerimi o eşiyle devam ettirecek

Evet değiştirir de karşılıklı aşkın hali bambaşka

canım evet merak edip bakıyordum ayrılsında ben kapiyim gibi bir düşüncem olmadı asla biz ilk aşamada onunla arkadaşca konusurken ben her seferinde insallah tekrar barışırsınız diyordum ve buda onu biliyor hatta bugun söyledi sen hep öyle demiyormuydun başta diye o kadar umudu sevgiyi yaklaşımı verip ardındanda bunu diyecek bir adamdı işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…