çok acı içerisindeyim lütfen yardım edin

Umursamasın zaten, sen de umursama diye söyledim bunları..Hemen hayatında biri olacak diye bir şey yok, bırak zamana, kendini hazır hissettiğinde zaten buna değecek kişi gelir inşallah, duaların hep bu yönde olsun :)

bu saat oldu hiç facebooka girmemiş bu saate kadar muttlaka girerdi messanger kısmından takip ettim demekki doğru bugün nikah yapıyorlar tekrardan elimde değil içim acıyor ve göz yaşlarımı tutamıyorum ona öyle bağlanmıştım inanmıştım ki şimdi imkansız olacak benim için nefes alamıyorum resmen

Dunde paylasmistik sikintini cnm ama biz ne desek bos. Sen bizden akil almak icin yazmamissin ki. Kimse kimsenin uzulmesini ask acisindan kahrolmasini istemez. Eminim bu konuyu okuyup sana yardimetmek isteyen insanlar da istemezler ama sen hala adamin facebooktasin ... nasil olcak bu?? Ne yaptigini ne ettigini hala arastiriyor olman seni ondan koparamiyor dogal olarak. Once mantigini kullanarak kendine engeller koymalisin. Facebookuna bakmamak gibi.. evlense tekrar evlenmese yada ne degisecek kosa kosa ona mi gideceksin ? Hayir.. o yuzden kafanda bitir once, mantikli dusunursen zaten biter.. kendine kisitlamalar getirmedigin surece biz hic birsey yapamayizki.. nefes alamiyorum demissin.. senin masum sevgini kaybeden o oldu birak o uzulsun... sikma tatli canini.

gerçekten kolay değil şuanda yaşadıklarım lütfen banada hak ver canım 6 aydır görüştüğüm bağlandığım adam 2 günde eski eşiyle tekrar nikah kıyıyor bunu yaşamadan bilemezsin Allah yaşatmasın asla amaçok derin koydu bu bana o sebeple acımı sizlerle paylaşıyorum inşallah geçecek biliyorum toparlamam zaman alacak ama toparlayacağım o süreç böyle zor ileyecek el etek çekeceğim herşeyinden ama şuanda onu yapamıyorum istemesemde elim gidiyor dayanmak çok zor

Yani gerçekten ne desek boş gibi gelemeye başladı. Sen acı çekmek istiyorsun sanırım. Bu kadar kişi yoluna devam etmen için yorum yaptı tavsiyeler verdi sen hala kendini üzmek için uğraşıyorsun. Yorumların sadece görmek istediğin yerlerini görüyorsun. Son bir kez daha yorumlarımı özetlicem.
1- 1 kere gördüğün birine bu kadar bağlanamazsın evlilik hayalleri kuramazsın bence melanlolik bir kişiliksin ki bu kendini üzmeye çalışıyosun kısmını da açıklıyor.
2- adamın evlenmesi boşanmamış olması veya yalan olması önemli değil sonuçta seni istemedi ve bastı gitti seni kandırdı. Belki de evlenmiyor ama belki de senin gibi kandıracak başka birini buldu şimdi ona aynı numaraları çekiyo..
3- artık yoluna bak. Kendini oyala. Tatile mi gidersin işine mi verirsin kendini bilemem ama önüne bakmaya kafanı ondan uzaklaştırmaya çalış. Melankolik takılarak acın geçmez.
Tavsiyeleri ciddiye almadığın sürece konuna başka yorum yazmıcam bilesin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne deseniz haklısınız kızın bana tavsiyeleriniz ve yorumlarınızla kendimi daha iyi toparladım ama olay çok taze olduğu için elim gitti ister istemez sadece merak ettim yalan mı gerçek mi diye ama dediğiniz gibi kendimi toparlama vakti aklımdan herşeyini sileceğim hayatımdanda ama tek dileğim Allah ona asla mutluluk yüzü göstermesin şu andan itibaren benim masum saf temiz yaklaşımımı verdiğim sevgiyi değeri böyle alt üst etti Allah versin vereceğini

Artık şunu takıntı etmeyi bırak lütfen.. Aklına ne küfür geliyorsa et, ne anın varsa sil at.. Sonra hayatına devam et.. Değmez şu şe... size diye düşün, üzülüp kızıp beyin hücrelerini, cildini, gözlerini haşat etmeye değmez be tatlımm.. Valla yakınımda olsan yolacam saçını başını haaa, ister istemez gözüme takılıyo konu..Farkndamısın artık takıntı yapıyorsun.. bırak şu mööööö herifi..At aklından, gez dolaş, hayat güzel..

çünkü hikayem gerçektende acınası ve çok büyük bir haksızlık var ortada çok şükür çirkin bakımsız bir kız değilim çevremde herkes tarafından beğenilen biriyim her zaman bunu asla kendimi beğenmişcesine söylemiyorum sadece beni düşürdüğü hale bakıyorum gerçekten acınancak durumdayım iştende rapor aldım evdeyim günlerdir altımda pijama saçımı sarmışım tepeme kocaman bi topuz rimelim akmış bi yandan film izleyip arada ağlıyorum gizli gizli.. sizlerin desteğiyle toparlayacağım eminim

Süpersinn.. İşte bu... Güçlü bir kızımdır diyosun başından beri artık kendine gel. Bazen allah bazı insanları senden alırmış yolunu açmak için. Bu olayın da öyle olduğunj düşünüyorum. Adam tam nir şerefsiz çünkü bu bu kadar insanın ortak fikri. Karısına herkes yazık dedi farkındaysan böyle bi adamdan kurtulduğun içim çok şanslısın bunu biraz zaman geçtikten sonra anlayacaksın. Bundan sonrası için tavsiyem böyle telefonla internetle
konuşarak bir ilişki kurma insanlarla. Hiçbir erkeğin kalkıp ayağına gitme sürpriz yapmak için bile olsa.Bir adam bi kadını getçekten iisterse asla engel tanımaz unutma..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sağol canım evet mantığımı devre dışı bırakıp onun için gittim oralara üstelik maddi durumum o kadar kısıtlıyken çok fazla uçak parası ödeyerek bunları laf etmek uygun değil ama ben sonuçta genç bir kızım keşke demek istemiyorum ama yapmasam daha iyiydi.. şimdi dediğinizi yapıp onu düşünmemeye çalışacağım asla takip etmeyeceğim sizinn güzel mantıklı desteklerinizle güçlüyüm irademi zorlayarak daha iyi olacağım iyi ki varsınız

Emin ol bir süre sonra yaşanıp bittiğini kabul edersin ve sen bu konuda ne ilksin nede sonsun canım.. Sen ah etsende etmesende zaten onun yaptığı yanına kalmycak..Buna emin ol.. Verilmiş sadakan varmış.. Enazından çok ciddi bi yola girmeden olan olmuş.. Ya ailenle tanışıp sonra bi bahaneyle geçimsizlik çıkarıp bi tartışmayla defolup gideydi dahamı iyi olurdu? Boşver kurtulmuşsun dua et.. Zaten aklı başında bi tip olsaymış başkalarına umut aşılayıp defolmazmış.. Olayı dediğim gibi ciddiye binmeden bir kurtuluş olarak düşün ve çok çok emin ol seni hakeden biyerde bekliyodur ve yakın zamanda şuanda senin aklından geçmese bile çıkacaktır karşına.. Önemli olan sen alnının akıyla çıkmışsın, hatalar ders, kalanı boş..

konu sahibinin suçu olmadıgı gibi bence adamın da bir suçu yok. konu sahibi adama aşık olmuş ve kaybettigi için, özellikle başka bir kadın yüzünden kaybettigi için üzülmüş, sinirlenmiş ve hırs yapmış.

öncelikle adamı takip eden konu sahibi. boşandıgını ögrenince ilk adımı atan konu sahibi, tabiri caizse iş atmış adama... dolayısıyla kendisi aranmış biraz da, yeni boşanmış adama mesaj falan atarak. sonra ardından adam da zaten yeni boşanmış, belki boşluktan, belki eski karısını unutmak istediginden (çivi çiviyi söker) konu sahibi ile ilgilenmek istemiş. bence adamın niyeti kötü falan da degilmiş... çünkü konu sahibinin anlattıgına göre çok iyi davranmış, adam bunu arabayla almış, kapıları açmış, rüya gibiymiş herşey, üstelik adamı da çok begenmiş üstelik zengin de bir adammış... falan. yani adam kötü birşey de yapmamış ki. güzel güzel davranmış, kibarlık etmiş görüştükleri süre boyunca.

eh eski karısı ile yeniden birleşmeyi istemişler karşılıklı olarak ve adam da heyecanlanmış çünkü asıl istedigi buymuş demek ki. sonuçta adamın eski karısı ya, 3 gündür gördügü bir kızla kıyaslanamaz. sonuç olarak tercihini yapmış adam.

üzerine bi bardak soguk su içip yoluna bakma zamanı artık. çünkü burada bir suçlu yok. zamanla üstesinden gelirsin. karşına daha iyileri çıkar umarım.

gerçekten sağlam bir ders oldu bu bana şimdi daha iyiyim tek korkum yeni bir insana güvenemeyecek oluşum aklıma hep bu olayın gelişi oluyor ne ilkim nede son ama yapım gereği bana ağır geliyor bu bulsun ALLAH'tan her ezan okunuşunda içten içe öyle bir sitem ediyorum ki umutlarımın katiline...

Ben sana kendi yaşam tecrübelerimden yola çıkarak şu kadarını söyleyeyim.. Hiç Kimse, Yada Hiç Bir Şey Vaz Geçilmez Değildir.. Oyüzden ne güzel kafanı yor, nede üzül.. Üzülsende çabuk atlat.. Güvensizliğe umutsuzluğa kapılma.. Kötü olaylar ders olur sadece.. Bu güvensizliği getirmesin sana..

inşallah zaten Allah'ın adaletine güveniyorum biraz kafa dağıtmam lazım inşallah atlatırım biliyorum ama zaman gerek sizin gibi güzel kalpli iyi niyetli kişiler sayesinde dahada güçlüyüm

Adam itin tekiymiş. Tamam kabul. Madem gönlün eşinde ne diye başkasına ümit veriyorsun. Eşinle birleşmek için çabalasana.

Bu elma çürük çıktı diye diğerlerinin suçu günahı ne?. Güvensizlik olmasın lütfen. Herkesi aynı kefeye koymayın. Biraz acır ama elbet unutursunuz.

unuturum elbet ama o süreç biraz ağır geçecek sanırım

Ben dizi hergun daha guclu goruyorum..atlatamam diyorsunuz ama bn size inaniyorum kisa surede yarasiz beresiz atlatacaksin..

Ben bunda garipsenecek bir şey görmüyorum erkeklerln aşk ve duygusal dünyaları çok farklı bir kızı veya kadını seviyorum diye yatağa atmazlar onlar ihtiyaç gidermeleri için yakınlaşırlar
ve bir kadına aşık olmaları çok zor
o seçimini yapmış halen eşini seviyormuş denemiş ama olmamış işte her gizlenir ama duygular asla gizlenmiyor onun ardına takılıyoruz zaman her şeyin ilacı

bence boşanmış erkeklerden uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…