çok acı içerisindeyim lütfen yardım edin

merhaba canım :) evet daha iyiyim ilk güne göre ama hala içim acı dolu kalbimde sızı geçmedi.. bilmiyorum direk reddettim kendime yakıştıramadım gerçekten bana tersti kendime saygım olduğundan bunu yapmadım ama eminim o şuanda çok rahat ve evlendiğinide hiç zannetmiyorum bana resmen yalan söyledi.. gerçekten çok yoruldum benim aşk hayatım hep böyle imtihanı ağır geçti bi hayır vardır elbet diye düşünüyorum

evet canım şükrettiğim çok şey var aslında ama üzüldüğüm şey hayallerimle oynanması öyle kaptırmıştım ki kendimi biteceğini hiç düşünmemiştim belkide hata yapmıştım ama temiz masum niyetle yapmıştım bolca dua ediyorum mutlu olamasın ama asla iyimser olmam ona hayat boyu içimde bi acı olarak kalacak bu

aynen canım yok öyle intikam falan almayı düşünmüyorum ama Allah ın adaletine güveniyorum çünkü onun gibi basit bir insan için kendimi riske atmayacağım o zaten bulacak Allah ından çünkü en başından beri hep masum duygularla yaklaştım ben ona hafifte atlatmasın ağır olsun acısı tıpkı benimki gibi umut ettiği planladığı hiç bişey olmasın ve desin ki ben ona yaptığımın acısını çekiyorum desin bu benim için en büyük intikam olacak

tüm fikir ve eleştirilerinize saygım sonsuz ama rica ediyorum o adi şahsiyete dürüstmüş demeyin rica ediyorum sizden.... bir genç kızın umutlarıyla oynamak dürüstlük olamaz madem aklından tamamen çıkaramamıştı o zaman beni umutlandırmayacaktı hayal kurdurmayacaktı 7 ay benimle görüşmeyecekti denedi olmadı diye bişey olamaz 30 yaşında feleğin çemberinden geçmiş bir adam bunu düşünmeliydi işine geldiği gibi davrandı işte bunun tek açıklaması bu

Emin ol Allah cezasını verecek ama sen ona olan kinini bile düşünmen senin moralini bozar dengin degildi zaten canım o boşanmış senin ilk evliliğin olacaktı o yüzden onu aklına hic getirmemeye bak bosver .bosver demek kolay belki ama hep bunu düşünürsen gelecegine yön veremezsin ben onu dürüst bulmuyorum dürüst insan eski esine karsı icinde kıpırtı bile olsa bunu netlestirmeden bu konuda sucu olmayan kisinin hayatına girmez ki ben onun esine karsı Sadık olacağına da inanmıyorum çünkü demek esine karsı hala bir seyler varsa icinde başka kızla degil esiyle mutlu olmanın yolunu arardi dediğim gibi artık o sayfayı kapat ve düşünme gez eğlen kendine yeni meşgaleler bul ve zamanını doldurulması ve inşallah Allah karsına öyle birini çıkarır ki o zerre aklına gelmez bu da sana ders olsun ki hicbir zaman kac ay beraber olursan o bir erkeğe hemen inanma yipranan sen olursun

herkese merhaba bir kaç gündür giremedim ama son durumumu sizinle paylaşmak istedim.. gayet toparlandım daha güçlüyüm tabi aklıma geldikçe ızdırap çekiyorum acı saplanıyor içime ama gerçekten iyiyim.. o beni hak etmedi yeni yeni anlıyorum acının etkisinden göremediğim şeyleri daha iyi görüyorum o acı çektiğim günlerde buradaki samimi içten arkadaşlar sayesinde güçlü kaldım etkiniz o kadar çok ki hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inanın sizler sayesinde sizin güçlü kalmam için mantıklı güzel yorumlarınızla bugün daha iyiyim

Son düzenleme:
Çok sevindim canım... İnşallah gönlüne göre biriyle çok mutlu olursun. Sevgiler...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin sucun yokki ... Allah kahretsin baskalarinin duygulariyla oynayan insanlari insallah oda bigun sana yaptigini yasar.

Yemin ederim şuan onu parçalamak istiyorum ne adi biriymiş daha bir sürü küfür ediyorum Allah yukarıda ama ilahi adalet diye birşey var ben çok görüyorum.İçin rahat olsun yanına kalmaz.Zaten senin aşkında ona layık değil.Karaktersiz beş para etmezin teki.Yazık değil mi sana onu gibi biriyle olacaksın.Sana tavsiyem onu hatılatacak hiç bir şey kalmasın hayatında.Sil at artık ne varsa ve bu aralar bir uğraş bul kendine.Arkadaşlarınla vit geçir aklını dağıt zor olacak ama geçecek canımm sabret

Canım,çok sevindim senin adına Hak etmemesini bir kenara bırak,damla göz yaşına bile değmeyecek biriymiş ama ilk anlarda duygusalız işte bayanlar olarak,hassasız,elbet etkileniyoruz.Allah seni iyilerle karşılaştırsın...

kızlar biliyorum belki kızacaksınız bana ama bugün onun facebookuna baktım haftalar sonra resimleri vardı çin e gitmişti oradan resimler paylaşmıştı onlara bakıp ağladım dayanamadım elimde olmadan çok içime atmıştım ama iyi oldu sanırım biraz rahatladım

Oyle arada gelip gidecek tatlim ama hayataa devammm....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah sana sabır versin vallahi, ne terbiyesiz adammış be öyle !

Allahtan çok sürmemiş bu görüşme süreci (okuduğumdan öyle anladım kaçırmış olabilirim yazıldıysa da).

Çabuk atlatırsın umarım.

evet canım çok sürmedi 7 ay kadar sürdü ama çok acılar çektim yaşadığım şey gerçekten kolay değildi terbiyesizlikten öte daha adice bi şey yatığı herkes aynı tepkiyi verdi Allah bildirsin ettiğinin cezasını

Off ne adi adamlar var ya belki eşiyle hiç ayrilmadi bu adam ne malum neyse ol a n olmuş allah bildiği gibi etsin unut gitsin

özür dileyerek bir şey sormak istiyorum cevap vermeyebilirsiniz tabi...ayrıca kınamak için de sormuyorum...onunla evde kaldığınız gece aranızda bir şeyler yaşandı mı ? bu çok önemli bence...gerçi sizin duygularınızla oynamışsa eğer böyle kabul ediyorsanız evine gitmek de büyük pişmanlık yaratır sizde diye düşünüyorum ama üstüne bir de sizinle özel anlar yaşamışsa bence kendinizi affetmeniz kolay olmayacaktır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…