çok acı içerisindeyim lütfen yardım edin

canım benimde en baştan beri aklıma bu geldi bu kadar tesadüf olamazdı eşiyle barışma olayı benim gittiğim zamana denk gelmesi hatta kendisine beni kendinden uzaklaştırmak için yalan söylüyorsan böyle birşeye gerek yok dediğimde bana herşeyin üzerine yemin etti o benim ilk göz ağrım eşimdi 9 aydır 2 güne bir rüyalarıma giriyordu dedi ve en önemlisi önce onların adım attığını söyledi yani kız tarafı adım atmış ve ikisi başbaşa konuşmuşlar onu görmemiştim uzun zamandır kendimi çok kötü hissettim özlemişim sadece onu sevmişim onu anladım dedi bana sonrasında ise senide sevdim hoşlandım ama bir yuvanın dağılmasının ne demek olduğunu sen bilemezsin o sebeple beni anla falan dedi tabi bu onları söylerken ben gözyaşları içerisindeydim.. önce kız tarafı adım attı dedi arkasındanda doğrusu iki tarafında adımı var benim ablam onun abisi var arada zaten aileler razı değildi bu durumdan bizim ayrı kalmamızdan dedi resmen kendisiyle çelişti.. pazartesi yani yarın nikahımız kıyılacak dedi resmen gururumla oynadı çok kötü oldum.. yada bu gerçek değilse bile belkide eski eşini ikna etme yolundalardır epeydir yada aklında ona tekrar geri dönme düşüncesi var bilmiyorum ama tek bildiğim gururumla hayallerimle oynadı Allah bıraktım onu

Önceki konularınıza baktım da sanırım vazgeçmeniz gereken zamanı bilmiyorsunuz , gereğinden fazla ödün verip aynısını karşı taraftan bekliyorsunuz ve göremeyince de hayalkırıklığına uğruyorsunuz, adam bunalmış ve bahane uydurmuş gibi geldi , hiç bir kadın dokuz aydır görmediği eski kocasıyla iki gün içinde nikah masasına oturmaz .

Kendinize bir iyilik yapın ve artık herşeyi akışına bırakın ,olduğu kadar olmadığı kader,

evet haklısınız teşekkür ederim gerçekten çok bunaltabiliyorum ama sebepsizce yapılan hareketlerde durup bekleyemiyorum içim içimi yiyor biliyorum yanlış ama dayanamıyorum çünkü bi yanlışım olmadığını biliyorum o sebeple sorguluyorum.. belkide ortada gerçekten böyle birşey yok ama o mesajı aldım eski eşini ikna etmeye çalışacak veya çalışıyor

Bir Hint filmi var , ismi Queen ,bulabilirseniz mutlaka izleyin ,internette vardır,sizin gibi sürekli ödün veren ve kendini gerçekleştirmekten uzak kadınların mutlaka izlemesi lazım ,hem eğlenceli hem de çok güzel moral veriyor , hayalkırıklığı yaşayan arkadaşlarıma tavsiye ettim ve terapi gibi hemen toparlandılar.Düğün öncesi terkedilen bir kızın öyküsü..

Son düzenleme:

mutlaka izlemeliyim o halde :) çok teşekkürler aslında kendimi gerçekleştirmekten uzak değilim kendinide gerçekleştiriyorum ama sanırım fazla önem ve değer onları ve beni bu duruma getiriyor

Yaşadıkların karşısında çok üzüldüm, çünkü okurken bile hissettiğin masum duyguları farkedebildim. Bence çok kafa yorma öyle mi böyle mi diye, sen olsun diye elinden geleni yapmışsın zaten, için rahat olsun. Emin ol karşına daha iyi biri çıkmadan önce ki bi sınavdı bu senin için, güçlü ol, öyle şarkılar açıp oturup ağlamak sana hiçbir şey kazandırmaz, önüne bak, planlar yap kendinle ilgili ve çıkar onu aklından. Hm bi tavsiyem daha olacak; sana tekrardan ulaşabileceği telefon numarası vs herşeyini değiştir, yepyeni bi başlangıç yap kendin için

mutlaka izlemeliyim o halde :) çok teşekkürler aslında kendimi gerçekleştirmekten uzak değilim kendinide gerçekleştiriyorum ama sanırım fazla önem ve değer onları ve beni bu duruma getiriyor

Kendini gerçekleştirme derken başkasını hayatının merkezine koymaktan bahsediyorum .
sevgilimle ayrı kaldığımız bir dönem bana terapi gibi gelmişti.
aç internetten izle ,kendini çok iyi hissedeceksin.
zaman zaman sevilme ihtiyacı hissederiz ,biri tarafından değerli bulunmak isteriz ,eminim filmi izledikten sonra sen de adama teşekkür edeceksin bitirdiği için.
Düşün düşün nereye kadar , senden daha değerli değil hiçbir şey ,bahanemiymiş ya da gerçekten evleniyormuş ,kim takar eski Yalova kaymakamını, benden sonrası tufan de geç.
Görme duyma bişey.

Son düzenleme:
Seni hatırladığım için bir şeyler yazmak istedim ama inan ne yazacağımı dahi bilmiyorum
Zor şeyler yaşamışsın umarım zamanla atlatırsın hepsini
Her insanın imtihanı farklıdır seninki de budur belki
Allah sabır versin arkadaşım kendini bırakma üzme gün doğmadan neler doğar

Senin yaşadığın benzeri olayı kız kardeşim yaşamıştı bir kaç yıl önce.. Ağladı sızladı hatta intikam yolları düşündü.. Beni salak yerine koydu diye haftalarca ağladı.. Ama bir gün gerçekten değer veren biriyle tanıştı evlendi mutlu.. Kısacası hayatta herkesin bir imtihanı vardır.. Sende böyle bir imtihan yaşadığını varsay.. Sana tavsiyem bunu kardeşimede tavsiye etmiştim sanada ederim kaybol, foto falan koyma sanal ortamda takip ettirme kendini.. Sende etme bakma görme.. İyiliklede kötülüklede hatta aşkla bile imtihan olunuyor inan.. o vatandaşa sende bir imtihansın belki ne belli? belki sana karşı nefis mücadelesi vermiştir.. O değmez bir insan senin tarafından bakınca, bir süre sonra toparlarsın.. Sadece onunla ilgili ne anın varsa yoket.. yaşandı, bitti yokoldu diye düşün..

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım anlıyorum üzüntünü.Suçlama psikolojisi bu adamın, sadece kendi ayıbını örtmek adına utanmadan karşıt tepki geliştirmesi olayı o kadar.Sana tavsiyem,kendini asla sorgulama.Sen inanmışsın,güvenmişsin,sevmişsin ve bunlar yüzünden yaptıkların için de kendini acımasızca yargılama.Bu dönemi atlatabilmek için şöyle düşün;sen tüm iyi niyetinle yaklaşmışsın bu ilişkiye,şartlarını zorlamak pahasına elinden geleni yapmışsın.Karşındaki kişinin karakteri bozukmuş.sen bu yüzden başını dik tut,kendi değerini bil;böyle biri için daha fazla üzülerek kendine haksızlık etme.Kul hakkı diye birşey var.İlahi adalet diye birşey var.Bugün olmaz,3 gün sonra olmaz belki ama yarın birgün mutlaka tecelli eder.

Olay burada ah vah etmek değil elbette.Ama biraz empati yapmamız gerekiyor.Katı olmak adına insanları duygularının yoğunluğu ile etiketlemek en kolay olan yaklaşım bence.Bunun ne faydası var arkadaşa?Biz burada neden yorum yapıyoruz?Sırf bu konu başlığı için değil,herhangi bir konuya yorum yapıyorsanız sizin amacınız da yardımcı olabilmek,zaten dertli olan arkadaşın biraz olsun zehrini alabilmek değil mi?Ben büyük konuşmamak gerektiğine inanıyorum.İnsanlık hali;ne kadar kendimizden emin,temkinli bir yapımız olduğunu düşünsek te gönül işi belli olmaz.Arkadaşımız safça yaklaşmış olabilir,deneyimsiz olabilir ya da karşısındaki çok kurt olabilir;kanmış,kapılmıştır.Elbette kusura bakılacak bir şey yok,bu da sizin bakış açınız.Ben sadece hiçbir bayanın;baştan böyle bir durumda kalacağını ,karşısındakinin adı gibi yalan olduğunu bile bile zaten toz pembe bir ilişki olarak yaklaşmayacağını düşünüyorum.

Sosyal ağlarda o tür kadınlar var diyorsun peki senle birlikteyken sen nasıl müsade ettin buna, beni çok seviyor filan gibi hisslerdesiniz fakat bence sevmemis,sadece bir defa buluşmuşsunuz sen bağlanmışsin sana telde konuşma yetmiş ama herkese yetmez. .ve adamın yaptığı herşeyi o kadar gözünde büyüktüyorsun ki mesela sen oraya gitmişsin adam başka yerde eğlenceye gitmiş benim için 3 saat yol yaptı geldi diyorsun bunlar senin için ekstra geliyor ama sevgilisi gelecek adam eğlenme derdinde mi olur düşünmek gerek, bence çok paylaşım olmamış en azından aynı ortamda bu kadar parcalanmaya gerek yok..şimdi eşi düşünsün sen bırak

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Hiçbir yorumu okumadım.
Kocaman yazınızda bir tek yere takıldım.
Ben sana ah etmiyorum sen de bana etme demiş ya.
Bu adamda gerçekten kişilik bozukluğu var.
Kendini zerre kadar suçlamayan vicdansız merhametsizin teki..
İyi olmuş en başında anlamanız.
Hiç takmayın.
Karısına yazık.
Muhtemelen kadınlarla ilişkileri nedeniyle ayrılma noktasına gelmişler.
Yıpratırdı çok üzerdi sizi.
Şu anda öfke ve intikam duygularıyla yanıp tutuşuyorsunuz ama geçecek.
Zamanla öfkeniz azalacak.
O zaman canınız daha az acır merak etmeyin.

Yazmadan duramayacağım..bir erkek ya da kadın resimde gördüğü birine aşık olamaz. Bu hoşlantıdır. Siz birbirinizin gercek hallerini uzun bir süre görmeden konuşmuşsunuz. Adam şıpsevdi birgün onla birgün bunla olabilen biri. Evlliik dedi,yok arkadaşlarıyla tanıştırdı falanlaracok kanmayın. Erkek için arkadasıyla tanıştırsa ne olur. Ertesi gün arkadası sorsa neoldu o kıza. Ya ayrıldık olmadı diyecek. Biz kızlar gibi ,ince düşünmüyorlar.

Adam hevesini aldı bence. Eşini falan özlemişmiş de, hayatında hep bir parcası ondaymış da.. bunu yeni mi anladı..Kanmayın efem..hepsi yalan dolan.Eşini özleyen adam niye başkasını kandırsın ki..

Bu adam şıpsevdi,karaktersiz ve yalancı..Yazdıkların bunu apacık gösteriyor. üZME KENDİNİ..bu adamın eski eşiyle beraberliği falan yok senden hevesini aldı başından attı.Var böyle erkekler.Misal benim eski sevgilim herkesi evlenemkle kandırıyor. Bu kıza daha yakın olabilmek için yaptığı birşey.. Sonradan anlıyorsun..

evet gerçekten çok temiz masum duygularla yaklaştım ona bilmiyorum ne zaman toparlanır yeniden birisine ısınabilirim artık çok zor dediğinizi yapmaya calışacağım ama umursamaz ki yani ben istediğim kadar sosyal ağlarımı kapatayım numaramı değiştireyim tavşan dağ misali umursamaz zaten istediğide kendisinden uzak durmam Allah a havale ettim ne yapayım

aynen öyle yapıyorum malesef hayatımın merkezine oturtuyorum ve sonuç böyle kahroluyorum
güçlü olmaya çalışıyorum ama bi yerden aklıma geliyor ve ben şimdi kime güvenip ciddi bişeyler düşüneceğim diye kendimi yiyip bitiyorum bu acı inanın anlatılmaz yaşanır umursamadığım anlar oluyor dediğiniz gibi ama bi anda kahrolabiliyorum bi mekandan çıkarken bana kocaman bi çikolata kutusu almıştı onu dün gece pencereden aşağı attım

teşekkür ederim desteğiniz için evet bu benim için ağır bir imtihan oldu biliyorum
inşallah acım diner ama o hiç mutlu olamaz bana yaptığı aklını kalbini yer bitirir

kardeşiniz adına üzüldüm ama ben yanına kalsın istemiyorum sürünsün acı çeksin bi genç kızın duygularıyla hayalleriyle oynayıpta sonra hiçbişey olmamış gibi hayatına devam edemesin ben çok derinden acı yaşıyorum şuanda yanına kalacağını hiç sanmıyorum Allah'a güveniyorum.. imtahandır elbette ama gerçekten derin bir yara bıraktı gitti içimde çok acı çekiyorum

benim ne kadar temiz niyetli olduğumu biliyordu nasıl acımasız olabildi bu kadar kendime kabullendiremiyorum bugün evlenecek tekrar sözde nasıl mutlu olmayı planlıyor bir kızı yarı yolda bırakıp düşündükçe çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…