- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
-
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Ben dizi hergun daha guclu goruyorum..atlatamam diyorsunuz ama bn size inaniyorum kisa surede yarasiz beresiz atlatacaksin..
Boyle seyler paylasildikca azaliyor gercekten burda icinizi dokmekle iyi yapiyorsunuzbende şaşırıyorum kendime canım daha iyiyim Allah ın adaletine güvendiğim için daha iyiyim sizlerin destekleri sayesinde daha iyiyim çok şükür hala yaram taze ama dediğin gibi çabuk geçecek inşallah çok sağol canım
Boyle seyler paylasildikca azaliyor gercekten burda icinizi dokmekle iyi yapiyorsunuzbende şaşırıyorum kendime canım daha iyiyim Allah ın adaletine güvendiğim için daha iyiyim sizlerin destekleri sayesinde daha iyiyim çok şükür hala yaram taze ama dediğin gibi çabuk geçecek inşallah çok sağol canım
değmiyecek adamlar yüzünden depresyona girmeye gerek yokkibence aşk şarkıları dinleme bi süre.. boşveerrr..
yanlış hatırlamıyorsam çalışıyordunuz ama rapor aldınız değil mi.. ne zaman başlayacaksınız..işe gitmek kafanızı dağıtır bence ...
gelecek hafta pazartesi başlayacağım bu kafayla iş yapamazdım ki biliyorum işim odaklanmam gereken bir iş kafa vermem gerekir şu halde hiçbişey yapamazdım inan
öyle diyorsan öyledir, kendini en iyi sen tanırsın ..
ben mesela böyle büyük şeylerde evde heleki de yanlız kalırsam çok depresifleşeceğimi bildiğimden hiç evde oturamam..yıllar önce buna benzer demeyeyim de en az senin kadar üzgün olduğum bi dönemde mevcut işim varken hafta sonu ve akşam çalışabileceğim extra iş almıştım ehliyete ve dans kursuna yazıldım ve 1 sn oturup kahve içmeye vaktim yoktu..haliyle üzüldüğüm durumları düşünmeye de vaktim olmuyordu..bi süre sonra farkında olmadan etkisi azalıyor zaten üzüntünün..
ama belki de senin yaptığın doğrudur çünkü ben o dönem hiç ağlamadım nerdeyse ama sonradan acısı çıkmışdı biraz..
şu bi kaç günü daha atlatayım planlarım var ama şuanda inan dermanım yok çok garip hisler içerisindeyim onu takibi bıraktım müzik dinliyorum dua ediyorum kek falan yaptım film izledim dün bugünde düşünüyorum ama yinede içimdeki sızı geçmiyor toygar ışıklı bi şarkısında diyor ya 'Dünya mı zor bünyem mi zayıf?' bilmiyorum inanın hayallerinin alt üst olması çok acı bişeymiş
Senden büyüğüm galiba ve abla olarak diyorum sende hata yok canım evet sevmsin boşandığını düşünerek ki hala evliliğinin devam edeceğini sana hissettirseydi zaten bu adımı atmazsın bundan adım gibi eminim o sayfayı kapatacaksın ve bazen kalpsiz olacaksın düşünmeyeceksin düşünmemeye çalışacaksın onun sana ulaşabileceği tum sosyal paylaşımları kapat ki sana ulaştığı zaman icin ilimasin ona karsı yumuşama buna telefon da dahil numarani değiştir ve ortak arkadasınıza da verme gerekirse numarani çünkü esiyle yine tartışacak ve yine seni arayacak sen basit bir kiz degilsin net ol ve o sayfayı kapat hayat bazen boyle acımasız olabiliyor çözüm icini acıtsa da dik ve güçlü durmakta duygular cogu zaman bizi yenik dusurebilir bu yorumumu cok acımasız bulma canım hayat boyle
garip hisler içinde olman zaten çok doğal mutlaka bi boşluk hissedecelsin..ama hayallerim yıkıldı diye düşünme senin hayalin bi yuva kurup mutlu olmak mıydı mesela demekki o adam senin hayalini gerçekleştirecek kişi değilmiş..herkes böyle şeyler yaşıyor ben de yaşadım tecrübe oldu diye düşün..senin vicdanın rahat mı elinden geleni yaptın karşındakinin hakkını almadın günahına girmedin değil mi o halde yoluna devam et hem de daha güçlü daha tecrübeli olarak..
geçmişi düşünmek, yaşadıklarınızı sana söylediklerini düşünmek artık anlamsız..acaba ben şöyle davransam farklı mı olurdu demek neden bana bunları yaptı demek gereksiz artık..bazı insanlar kötüdür, bir sebebe ihtiyaçları yoktur yalan söylemek için, yaparlar ve olur..anlamaya çalışma..
ıyı aksamlar kurabıyem :) dune gore bugun bayagı toparlanmıs gordum senı. tebrıkler. cocuk mevzusuna gelınce evet ıyı veya kotu yenı bır ılıskıden cıktın, kendını kotu hıssedecektın cunku hemen baskasına kosuyormus gıbı olacaktı .. farkındayım. ayrıca dısarı cıkman kafanı dagıtman da cook ıyı olmus , hayat devam edıyor sonucta. :) amaa bugunku gıbı bır olayla karsılasırsan reddetme derım , aslında normal bı zaman da kabul etmemen daha dogrudur belkı bılemem ama o ınsanın da nasıl bırı oldugunu bılemeyız. yaranı hafıfletrdı bıraz dıye dusundum valla ama ne kadar dogru tartısılır tabı . sen yıne de yenı ınsanlara acık ol bence, ol kı su basbelasını bır an once aklından beynınden cıkart sıl at :)arkadaşlar bugün akşam kuzenimle azcık hava almaya çıktım ilk defa bi mekanda oturduk baya lafladık gayette salaş bi haldeydim bi çocuk benimle tanışmak istedi o halimde:) kabul etmedim kendime yakıştıramadım acım taze sizce doğru mu yaptım
yorumunuz aksine çok iyi geldi çok teşekkür ederim ben eşiyle tekrar birleşme hele hele dün tekrar nikah kıymış olmasına asla inanmıyorum beni kendisinden uzaklaştırmak için uydurduğu adice bir yalan bu ama gerçektende böyle bir fikri var bence tabi eski eşi dönerse tekrar bilemem.. inanın asla tekrar dönebileceği fikrini bana asla hissetirmedi biz başta arkadaşça konuşurken ben eski eşiyle tekrar barışması dileklerinde bulunuyodum düşünün ama kendisi artık bitti olmaz olamaz diyip hep adımları kendisi attı daha doğrusu hep kandırdı beni o sebeple Allah a havale ettim onun adaletine çok güveniyorum O bu haksızlığı o pisliğin yanına koymaz eminim
benim ne kadar temiz niyetli olduğumu biliyordu nasıl acımasız olabildi bu kadar kendime kabullendiremiyorum bugün evlenecek tekrar sözde nasıl mutlu olmayı planlıyor bir kızı yarı yolda bırakıp düşündükçe çıldırıyorum
arkadaşlar bugün akşam kuzenimle azcık hava almaya çıktım ilk defa bi mekanda oturduk baya lafladık gayette salaş bi haldeydim bi çocuk benimle tanışmak istedi o halimde:) kabul etmedim kendime yakıştıramadım acım taze sizce doğru mu yaptım