çok acı içerisindeyim lütfen yardım edin

Sosyal ağlarda o tür kadınlar var diyorsun peki senle birlikteyken sen nasıl müsade ettin buna, beni çok seviyor filan gibi hisslerdesiniz fakat bence sevmemis,sadece bir defa buluşmuşsunuz sen bağlanmışsin sana telde konuşma yetmiş ama herkese yetmez. .ve adamın yaptığı herşeyi o kadar gözünde büyüktüyorsun ki mesela sen oraya gitmişsin adam başka yerde eğlenceye gitmiş benim için 3 saat yol yaptı geldi diyorsun bunlar senin için ekstra geliyor ama sevgilisi gelecek adam eğlenme derdinde mi olur düşünmek gerek, bence çok paylaşım olmamış en azından aynı ortamda bu kadar parcalanmaya gerek yok..şimdi eşi düşünsün sen bırak

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

ben olmadan yaşadıklarımı yaşamadan ben ne kadar anlatsamda anlayamazsınız ki yaklaşımı içtenliği verdiği güven beni bu duruma getirdi saf biri değilimdir her erkeğe kanıp aşk yaşayacak bir yapım asla yoktur ama öyle etkiledi ki beni evet aynı ortamda hiç bulunmadık ama yaklaşımının içtenliği buna gerek duyurmadı eşi düşünsün evet ama bunu derken bile içim sızlıyor biliyormusun çünkü bana her zaman sen evleneceğim kişi olacaksın muamelesi yaptı evet belki sanaldan yaptı bunu ama ben sonuçta inandım ve acı çekiyorum elimde olmadan

Hiçbir yorumu okumadım.
Kocaman yazınızda bir tek yere takıldım.
Ben sana ah etmiyorum sen de bana etme demiş ya.
Bu adamda gerçekten kişilik bozukluğu var.
Kendini zerre kadar suçlamayan vicdansız merhametsizin teki..
İyi olmuş en başında anlamanız.
Hiç takmayın.
Karısına yazık.
Muhtemelen kadınlarla ilişkileri nedeniyle ayrılma noktasına gelmişler.
Yıpratırdı çok üzerdi sizi.
Şu anda öfke ve intikam duygularıyla yanıp tutuşuyorsunuz ama geçecek.
Zamanla öfkeniz azalacak.
O zaman canınız daha az acır merak etmeyin.

herkes sizin gibi aynı kanıya varmış o vicdansızın merhametsizin teki ama ben onun bazı hareketleri yaşadığı acılara veriyordum özünde iyi olduğunu biliyordum ama çok sorunlar yaşamış biriydi mesela annesi ile babası ayrılmış babası bi bayanla evlenmiş kendisi anneannesi ve annesine bakıyor onları el üstünde tutuyor maddi durumu çok iyi bu bahsettiğim kişinin öyle hiçbişeye ihtiyacı olan biri yok ama anne babasının ayrılması zamanında buna ağır acılar yaşatmış üstüne birde kendi yuvası dağılınca problemli bir tip olup çıkmış işte şimdi ise tekrar yuvasını toparlama derdinde ama neden beni kandırdı o zaman neden inandırdı buna nasıl kalbim doğrulsun tamam yuvası dağılmış tekrar toparlaması belki iyi bişey ama ya ben benim umutlarım nasıl bu kadar gaddar olabiliyor ben onu sıkıntı yapıyorum kendime

Yazmadan duramayacağım..bir erkek ya da kadın resimde gördüğü birine aşık olamaz. Bu hoşlantıdır. Siz birbirinizin gercek hallerini uzun bir süre görmeden konuşmuşsunuz. Adam şıpsevdi birgün onla birgün bunla olabilen biri. Evlliik dedi,yok arkadaşlarıyla tanıştırdı falanlaracok kanmayın. Erkek için arkadasıyla tanıştırsa ne olur. Ertesi gün arkadası sorsa neoldu o kıza. Ya ayrıldık olmadı diyecek. Biz kızlar gibi ,ince düşünmüyorlar.

Adam hevesini aldı bence. Eşini falan özlemişmiş de, hayatında hep bir parcası ondaymış da.. bunu yeni mi anladı..Kanmayın efem..hepsi yalan dolan.Eşini özleyen adam niye başkasını kandırsın ki..

Bu adam şıpsevdi,karaktersiz ve yalancı..Yazdıkların bunu apacık gösteriyor. üZME KENDİNİ..bu adamın eski eşiyle beraberliği falan yok senden hevesini aldı başından attı.Var böyle erkekler.Misal benim eski sevgilim herkesi evlenemkle kandırıyor. Bu kıza daha yakın olabilmek için yaptığı birşey.. Sonradan anlıyorsun..

işte buna dayanamıyorum en çokta biliyormusun benim ne kadar hassas olduğumu ona ne kadar değer verdiğimi bile bile bana bunu yapmış olmasına dayanamıyorum aklıma geldikçe içimdeki ateş körükleniyor inan öyle bi yaklaştı ki bana dedim ki tamam bu benim yuva kuracağım adam dedirtti bana öyle güzel oynadı ki şimdi ise çok acı çekiyorum

herkes sizin gibi aynı kanıya varmış o vicdansızın merhametsizin teki ama ben onun bazı hareketleri yaşadığı acılara veriyordum özünde iyi olduğunu biliyordum ama çok sorunlar yaşamış biriydi mesela annesi ile babası ayrılmış babası bi bayanla evlenmiş kendisi anneannesi ve annesine bakıyor onları el üstünde tutuyor maddi durumu çok iyi bu bahsettiğim kişinin öyle hiçbişeye ihtiyacı olan biri yok ama anne babasının ayrılması zamanında buna ağır acılar yaşatmış üstüne birde kendi yuvası dağılınca problemli bir tip olup çıkmış işte şimdi ise tekrar yuvasını toparlama derdinde ama neden beni kandırdı o zaman neden inandırdı buna nasıl kalbim doğrulsun tamam yuvası dağılmış tekrar toparlaması belki iyi bişey ama ya ben benim umutlarım nasıl bu kadar gaddar olabiliyor ben onu sıkıntı yapıyorum kendime

Onu savunmaya çalışıyorsunuz çünkü çok seviyorsunuz ve gururunuz da var kendinize yapılanları sindiremiyorsunuz.
Ama yaşanılan şeylerin etkisi olsa da bu karakter meselesi.
Anladığım kadarıyla eşi bunu terketmiş.
Bu da yeni arayışlara girmiş.
İlk günden iz bırakmamışsınız ki sizi hatırlayamamış.
Kimbilir kaç kişi vardı size yaptığını onlara da yapmıştır.
Eşinden ışık görünce hemen sıyrılıverdi ve sizin ne halde olabileceğinizi umursamadan.
Bence kendinize gelin toparlanın ve ona acımaktan vazgeçin.
Size acımayan bir genç kızı öylece ne olacağını düşünmeden bırakıveren bir adam olduğunu unutmayın.

Onu savunmaya çalışıyorsunuz çünkü çok seviyorsunuz ve gururunuz da var kendinize yapılanları sindiremiyorsunuz.
Ama yaşanılan şeylerin etkisi olsa da bu karakter meselesi.
Anladığım kadarıyla eşi bunu terketmiş.
Bu da yeni arayışlara girmiş.
İlk günden iz bırakmamışsınız ki sizi hatırlayamamış.
Kimbilir kaç kişi vardı size yaptığını onlara da yapmıştır.
Eşinden ışık görünce hemen sıyrılıverdi ve sizin ne halde olabileceğinizi umursamadan.
Bence kendinize gelin toparlanın ve ona acımaktan vazgeçin.
Size acımayan bir genç kızı öylece ne olacağını düşünmeden bırakıveren bir adam olduğunu unutmayın.

mutlaka öyledir ama böyle bir tesadüf olabilir mi 6 aydır beni bekleyen umutlar vaadeden adam ben gelip gittikten 2 gün sonra eski eşiyle nasıl birleşme kararı alır bu bana hiç doğruymuş gibi gelmiyor

uzun zamandır bu siteye giriş yapmıyordum ama bugün sizlere çok ihtiyacım var direk konuya girmek istemiyorum belki yanlış yaptığım şeyler olabilir ama beni kınamayın lütfen..üniversite yıllarımda beni takip edip konuşmak istediğini söyleyen ben istemeyince zorla kartvizitini elime tutuşturup belki aramak istersin diye veren birisi vardı o zamanlar beğenmiştim ama güvenememiştim o sebeple aramadım. ama facebooktan sürekli kontrol ediyordum sayfasını hatta bir iki defa daha karşılaşmıştık. ayrıca bahsettiğim kişi okudugum yerde yaşayan belirli bi kariyeri olan birisi. bu olay 2010da olmuştu. ben ise 2011 de mezun oldum ama ara ara facebookuna bakardım onun. birgün evlendiğini gördüm resimlerini falan aradan seneler geçmişti amayinede içime bir hüzün çökmüştü çünkü beğendiğim biriydi ama olmamıştı aramamıştım kendisini o zaman ise sadece mutluluk dilemek kaldı geriye..
tam 6 ay önce facebookumu açtığımda profiline denk gelmiştim ve evlilikle alakalı tüm resimlerini silmişti ve artık evli yazmıyordu ilişki durumunda o anda şok oldum açıkcası üzüldümde.. ve günler sonra foursquareda ortak bir arkadaşımız sayesinde yine onun profiline denk geldim bu arada ayrı şehirlerdeyiz. içimden bir ses arkadaşlık isteği yollamamı söyledi bana ve yolladım anında kabul etti. yaptığım tüm checkinleri beğendi falan ben hatırladı zannediyordum. ertesi gün checkinimin altına nerden tanışıyoruz diye sorunca ben baya bozuldum demekki hatırlamadı dedim ve anında çıkardım arkadaşlık listesinden. bu ısrarla tekrar ekledi ve numarasını verdi ordan devam edelim diye. bende aynen durumu yazdım beni takip etmiştin çok beğendiğini söylemiştin çok ısrar etmiştin diyince hatırlayamadı ama haksızda değilmişim ısrar etmekte çok hoşsun gibi şeyler söyledi. zamanla arkadaşca güzel muhabbetler ettik ama ben asla farklı niyetle yaklaşmadım çünkü evlenip bosandığını biliyordum ama kendisi konusunu açmadan hiç bahsetmedim. birgün muhabbet esnasında söyledi ben boşandım dedi sebep sordum söylemedi. ben ise inşallah tekrar birleşirsiniz diye her seferinde temennilerde bulundum. zamanla bana karşı çok daha yakın davrandı ondan kendimi alamadım benimle ciddi konulara girdi ilgisi ciddiyete dönüşüyordu farkındaydım.zamanla listemdeki erkek arkadaşlarımı sildirdi profil resmi koymamamı istedi kısacası bana evleneceği kız muamelesi yaptı bunu ne kadar anlatsamda anlayamazsınız sende safmışsın kanmışsın dersiniz ama hayır gerçekten çok içten yaptı bunları. artık hayatım diyordu bana çok değişmişti benimle birlikte o çapkın çocuk dizginlenmişti benimle birlikte. biliyorum tertemiz bir kalbi vardı çok iyiydi ama sonuç iyi olmadı işte..
bana her zaman buraya gel diyordu bir kere gel yaşadığım hayatı çevremi gör diyordu ama okuduğum şehire gitmek için bahanem yoktu sonuçta aradan 3 sene geçmişti tek bi bahanem vardı oda diplomamı alabilmek.. ara ara ufak tartışmlarımız olsada herşey güzeldi. birgün herşeyimi ayarladım şehirdışındaki ablama gitmek için annemlerden izin aldım ordanda diploma bahanesiyle okuduğum şehire gidecektim onunla görüşmek için oda hevesle bekliyordu beni ama o gün çok yakın bir aile dostumuzun düğünü çıktı ve gidemedim. çok kırıldı bana çok kızdı ve cok soğudu bana karşı. kısa kesiyorum 2 hafta sonra ailece şehirdışındaki ablama gittik haftasonu ve dönüştede annemleri ikna ederek beni okuduğum şehre bırakmalarını diploma işlermlerimi halledip döneceğimi söyledim zor ikna oldular ama beni bıraktılar oraya. hala orada olan bir arkadaşımda kalacaktım hemde ona süprz yapacaktım ki o başka ülkeye gitmiş bu konuda aptallık bende çünkü o tarihte gideceğini söylemişti ama ben unutmuştum resmen 1 gün orada boş yere kalmış oldum bana çok kızdı sana kaç defa söyledim 19 mayısta ülke dışına çıkacağım diye. neyse ben ertesi gün döndüm memleketime 1 hafta sonra ise döndü kendisi bu arada ben iş sebebiyle istanbula gidecektim kendisiyle önceden plan yapmıştık oda gelecekti benimle ben buna gideceğimi söyledim oda tamam bende geleceğim dedi o sebeple yalnız gittim istanbula normalde ya kuzenim ya annem birlikte giderdim ama oda geleceği için yalnız gittim. otele yerleştim aradım kendisini aynı otelde yer bulamadığını söyledi çevre otelleri araştırdı hep doluymuş ve işlerinide tamamlayamamış gelemedi ben resmen hayal kırıklığı yaşadım ama biliyordum gelmeyi oda çok istiyordu ama olmadı. bana işlerini hallet sen gel buraya yanıma dedi. tabi ben aptal aşık gibiydim hemen uçak bileti arayışlarına girdim ve cok pahalı olmasına rağmen ucak biletini buldum ve aldım. aradım kendisini yarın 13:15 te oradayım diye bu arada buluduğu şehirde havalımanı yok en yakın havalimanı 45 dk mesafede başka şehirde. tamam dedi çok sevindi seni gelip alacağım dedi. ben resmen havalardaydım sonunda buluşacaktık. ertesi gün hazırlandım geçtim havalimanına megerse o aksam arkadaşlarıyla başka şehirde bir cluba eğlenmeye geçmişler. benim için 3 saatlik mesafeyle havalimanına geldi ve biz buluştuk herşey rüya gibiyidi bindim arabasına kapımı açtı yol boyunca bana o kadar güzel vaadlerde bulundu ki sen benim hayatımsın diyerekten evleneceği kızın benn olduğumu vurguladı her seferinde şuanda ağlıyorum yazarken. mekanlara götürdü beni ve her seferinde koluna girdirdi arabada ellerimi tuttu gözlerime baktı kızlar bunlar yalan değildi ben kolay kanan biri değilim herşeyi samimiyetine inanıp yaptım. beni doğduğu eve götürdü annesiyle tanıştıracaktı ben istemedim daha erken dedim gerçektende öyleydi. sonra akşam arkadaşımda kalacağımı söylediğimde çok kızdı benim evim dururken asla başkasında kalamazsın diye sert çıkıştı ama bana göre uygun değildi zorla kabul ettirdi akşam film izleriz film aldım dedi. daha sonra evli bir arkadaşı ve eşiyle tanıştırmak üzere bi mekana gittik ve tanıştırdığı çift gerçekten o şehirde herkes tarafından tanınan bir ailenin çocuklarıydı ben arabadan inerken utandığımı söylediğimde alışmalısın evlendiğimizde çok takılacağız bu arkadaşlarla dediğinde çok mutlu olmuştum neyse tanıştık konuştuk kalktık eve gittik filmi açtı izledik çok güzeldi ama evinde yani eski eşiyle birlikte yaşadığı evde olduğumuz için çok kötü hissettim kendimi onun dışında çok mutluydum. sabah oldu uyandık bu instagramımda sadece 1 tane erkek olduğu için ve onun resimlerini beğendiğim için bana çok kızdı halbuki kendisinin bir sürü bayan arkadaşı var o çocukta arkadaşımın nişanlısı bide kıvanç tatlıtuğun resmini begenmişim diye bile bana çok kızdı. bana sinirlendi tartıştık.ben valizimi alıp çıktım arabayla takıldı peşime gel bin arabaya diye ben çektim gittim beni durakta yakaladı özür dilerim hayatım saçma sapan bi mesele için böyle olmak yakışmıyo bize dedi neyse uzatmadım affettim bindim arabaya yemeğe gittik. bu arada ben aksam üzeri eve dönecektim. otobüsüme bir saat kala acilen iş yerine gitti beni terminale bıraktı seviyorum seni dedi sarjın var dimi haberleşiriz ararım dedi ve gitti. otobüse bindiğim anda aradı bindin mi diye. neyse ben eve döndüm asıl ipler burada kopmaya başladı yazıyordum çok geç cevap veriyordu işlerim çok yoğun hayatım diyordu. bir kaç gün böyle geçti. dün bana bu kafayla sana cevap veremiyorum sıkıntılarım var ben yazmadan yazma dedi bende tamam dedim ama elim durmadı yazdım seni engellememimi istiyosun dedi ben şok oldum bende istediği yap dedim yaptırma dedi kızdı bana dün gece aradım saatlerde hiç bakmadı telefonuna bu sabah whatsaaptan yazdım bugun bu tavırlarına bir açıklık getir lütfen rica ediyorum dedim bana ne yazdı 'eski eşimle ilgili gelişmeler var anla beni' resmen kalbim sıkıştı olduğum yere oturdum ne demek bu dedim ne demek işte aileler konuşuyor Allah izin verirse birleşeceğiz dedi ben ağlamaya başladım konuşmak istiyorum dedim aradı beni açtım neymişte kızın ailesi konuşmak istemiş dün eski eşiyle konuşmuş 9 aydır görmüyordum çok kötü oldum dedi benim bi parçam hep ondaymış bir yuvanın dağılmasının ne olduğunu anlayamazsın dedi bana pazartesi birleşeceğiz onu seviyorum dedi senide sevdim hoşlandım ama bu farklı bişey dedi banaben resmen bayılacaktım zor durdum ayakta ve en kötüsüde gurusuzca ağladım ona ah ettim sen bana ah et ama ben sana etmiyorum sana çok değer verdiğim için bu açıklamayı yaptım dedi bende dedim ki madem aklına tekrar birleşmek var neden bana böyle yaklaştın dedim olmuyor işte iki güne bir rüyalarımda o var o benim eşimdi dedi kızlarr şuanda ölüyorum resmen .... bana Allah yolunu açık etsin dedi ve kapattı bundan sonra hattımıda kapatacağım herşeyden vazgeçip yuvama odaklanacağım dedi ama hem forusquareda hem facebookta yalnızca beni sildi diğer tüm saçma sapan kız arkadaşları duruyor...
şuanda içim parampaça delirecek gibi oldum numaramıda engellemiş ama sadece bana yaptı bunu diğer listesindekiler aynen duruyor bana kızacağınız çok şey olacak belki ama ben sadece içimden geleni yaptım ona güvendim şimdi ise acıdan ağlıyorum ölüyorum resmen çok inanmıştım ona çok uzun oldu biliyorum ama herşeyiyle anlatmak istedim umutlarımı hayallerimi yerle bir etti resmen şimdi yorumlarınıza çok ihtiyacım var..
ayıca bunun yalan olduğunuda düşündüm çünkü çok üzerine gittim bunu söylemeden önce tabiri cazise boğdum kendisini hemde çok bunlattım acaba benden kaçmak için bir yalanmıydı bilmiyorum amaa tek bildiğim çok acı çektiğim...

canım senin hiç bi suçun yok sadece yanlış kişiye değer vermişsin kişil
iksiz senin duygularınla oynamış

ben olmadan yaşadıklarımı yaşamadan ben ne kadar anlatsamda anlayamazsınız ki yaklaşımı içtenliği verdiği güven beni bu duruma getirdi saf biri değilimdir her erkeğe kanıp aşk yaşayacak bir yapım asla yoktur ama öyle etkiledi ki beni evet aynı ortamda hiç bulunmadık ama yaklaşımının içtenliği buna gerek duyurmadı eşi düşünsün evet ama bunu derken bile içim sızlıyor biliyormusun çünkü bana her zaman sen evleneceğim kişi olacaksın muamelesi yaptı evet belki sanaldan yaptı bunu ama ben sonuçta inandım ve acı çekiyorum elimde olmadan

evet bencede eşi düşünsün üzülmeni anlıyorum çünki ona değer vermişsin ama düşünsene bu kişiliksizle ya evlenseydin...........

mutlaka öyledir ama böyle bir tesadüf olabilir mi 6 aydır beni bekleyen umutlar vaadeden adam ben gelip gittikten 2 gün sonra eski eşiyle nasıl birleşme kararı alır bu bana hiç doğruymuş gibi gelmiyor

Doğru değil elbette ki.
Bakın bu adamın ben eşini de sevdiğini düşünmüyorum.
Öyle olsa yeni arayışlara girmezdi.
Öyle eminim ki bu süreçte başkalarıyla da ilişkileri olmuştur bu adamın.
Eşi onun için en kolay yol.
Risksiz, tanıdık bildik,yeni düzen gerektirmeyen, en kolayı yani.
Eşiyle olan durum iki günlük değildir.
Mümkün değil bu..
Üzgünüm ama aşık olduğunuz adam bence tam bir yalancı.
Azıcık sevgisi, vicdanı, insani bir tarafı olsaydı sizi öylece bırakıvermezdi..

canım senin hiç bi suçun yok sadece yanlış kişiye değer vermişsin kişil
iksiz senin duygularınla oynamış

evet bencede eşi düşünsün üzülmeni anlıyorum çünki ona değer vermişsin ama düşünsene bu kişiliksizle ya evlenseydin...........

Hayatım ben onun eşinden resmi olarak ayrıldığını düşünmüyorum açıkçası. Kadının eşyaları hala evindeydi diyosun.. Ayrıca inan hiç farketmez. Bir an önce nası yapar nası eder kaldıramıyorum diye düşünmeyi bırak başka şeylere odaklan. Böle sürekli düşünerek onu sosyal ağlardan takip ederek bir arpa yol alamazsın... Oldu bitti önüme bakcam de ve bak.. Dışarı çık gez toz. Gerekiyorsa ablanın yanına git. Çalışıyosan kendini işine ver. Bırak gerçek aşk seni bulsun ve bulduğunda senin psikolojin bunu yaşamana izin versin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkekler biras böle işde,baska bir heyecan baska bir kadın herzaman cazip gelir onlara,anladığım kadarıyla da senle de uzakta olmanızın bi raatlığıda var onda belki o ilişkiyi yanyana yaşasaydınız okadar bile sürmesdi.erkeklerin duygularını samimiymiş gibi qöstermesi hiç zor deil.bu sana karşı bişe hissetmedi diorum die anlama sakın illaki belki kocaman bi değer vermştir ama eski karısına dönmesi de 2 günlük olay değil.o onu hiç silemedi içinden bence ve şöle de bişe var bana kalırsa kendi hatasından dolayı karısı bunu terketcek olmus kı baskalarının araya girmesi onu sewindirmiş gibi cevap vermiş.karısına işlediği suçun yükünü kendinden senle atmaya calısmısta olabilir.şuan dünyan yıkılmıs gibi gelio sana ama hiç kimse vazgeçilmes ugruna ölünücek değildir.

işte buna dayanamıyorum en çokta biliyormusun benim ne kadar hassas olduğumu ona ne kadar değer verdiğimi bile bile bana bunu yapmış olmasına dayanamıyorum aklıma geldikçe içimdeki ateş körükleniyor inan öyle bi yaklaştı ki bana dedim ki tamam bu benim yuva kuracağım adam dedirtti bana öyle güzel oynadı ki şimdi ise çok acı çekiyorum

Benim eski erkek arkadasımla gidip evlendiğimizde oturacağımız evi bile gezdirmişti. Ben ona evlliğin e sinden bahsetnmezken o bana hep bu yönde adım attı. Oda öyleydi, karaktersizdi. Başından atmak için bir bahane buldu attı sonra. hemde seni asla teketmem dedi seni asla bırakmıcam dedi gitti .O günden sonra aramalarda azalma ilgisizlik ve 10 gün daha görüşmedi benimle.sonra bir mesaj ayrılmak istiyorum. Delimidir nedir,niye asla asla ayrılmam dedin gittin diye ben kendi kendimi yedim bitirdim.

Ya üzülme artık.okadar ağlmıştım ki gözlerim şişti hergün.. ya varya mahvettmişim hayatımı onun yüzünden...şimdi ne kadar salakmışım diyorum..

Sonra ne mi oldu yine salak döndü geldi bana 9 aysonra .ama tabi seni özledim falan demedi. napıyorsun falan yazdı birgün. sakın yanlış anlama diyor birde arkadas olarak aradım seni diyor. bende hiiç pas vermiyorum iyim yazıyorum sadece. onun hatırını falan hiç sormuyorum. aradı acmadım sonra 2 gün falan sonra yine aradı ben acmadım.
Kaçan kovalnır madem hiç pas vermicem dedim. sonra ertesi gün aradı meşgule verdim. bu arada oda cok gururlu hep bir kere arıyor. sonra mesaj attı. ne bu havan diye niye acmıyorsun. bende sadece şunu yazdım. meşguldum ya kusura bakma . Bu mesajı görünce tabi çıdırdı. onun için ölen biten ben yalvaran hergün ağlayan ben meşgulum yazıyorum ya kafası almıyor. daha cok bağlandı bana.

Ertesi gün mesaj attı.bu akşam senin oralardayım buluşalım mı diyor. Benim için gelmemiş güya..
ben arkadaslarla dışardayım ya yazdım. Ben ondan kaçtıkca ve onu umursamadıkça cıldırdı bu. beni yaklaşık bir ay böyle görüşmek için aradı mesaj attı. hep bir bahane buldum. Şehirdışındayım, okuldayım, tez yazıyorum, arkadaşlarlayım bu hafta sonu başkasına sözüm var diye diye oyaladım kaçtım. bu bir ay sonunda ben seni çok özledim çok pişmanım yalnız seni seviyormuşum falan yazmaya başladı. Düşün ilk mesajı sakın beni sevgilin olarak görme arkadasız artık yanlış anlama yazmıştı. Nrereden nereye getirdim onu. Yalvarmalar ,cok ağladığını yazmalar. bensiz olamayacağını anlamalar....Ben tüm intikamımı aldım. oNA bunları söylettikten sonra ben terkettim. arama beni bir daha başkasıyla görüşüyorum yazdım . Yalvardı görüşmem için. Hatta evlensem bile beni rahat bırakmayacağını söyledi..

Çok seviyordum dönüpgelirse günün birinde kesin affederim diyordum yapmadım yapamadım çünkü seven insan nasıl olur gördüm evli arkadaslarımın eşlerine baktım birde buna baktım. Benimki şıpsevdi hemen aşıkolan biriydi. Zamanla onu anladım..
Karaktersizdi üstelik onunlayken gözüm kördü görmüyordum huylarını ne dese yaıyordum aynı senin gibi...

böyle bişe sölemeye ihtiyac duymaz erkekler hiçbişe sölemeden bile gidebiliyor.istemıyorum sıkıldım senden der yine giderdi.bunu sana ayrılık bahanesi olsun die sölemesi için senin onda yapışkan bir kız imajı çizmen gerekiyor anca böle atarım başımdan gibi.öle mi gösterdin kendini ki bunun doğru olacağına inanmıosun ? :KK20:

tamam bazen çok saf olabiliyoruz karşıdakinin etkisi büyük kaç yaşındasın bilmiyorum..

ama resmen gözününe perde inmiş..ama kendini toparlanman lazın acını yaşa ama sonra hayata dön,şimdi sen göremiyorsun ama bu adam için üzülmen fazla bile aslında ama sen yinede üzül içini boşalt sonra anlarsın gerçekten seven ya da yakından ilişki yaşadığın biri olunca ama sende biraz kendine gel öyle çokta üzülme

Doğru değil elbette ki.
Bakın bu adamın ben eşini de sevdiğini düşünmüyorum.
Öyle olsa yeni arayışlara girmezdi.
Öyle eminim ki bu süreçte başkalarıyla da ilişkileri olmuştur bu adamın.
Eşi onun için en kolay yol.
Risksiz, tanıdık bildik,yeni düzen gerektirmeyen, en kolayı yani.
Eşiyle olan durum iki günlük değildir.
Mümkün değil bu..
Üzgünüm ama aşık olduğunuz adam bence tam bir yalancı.
Azıcık sevgisi, vicdanı, insani bir tarafı olsaydı sizi öylece bırakıvermezdi..

aynı düşüncelerin hepsini bende düşündüm hepsi aklıma geldi ama kabullenemiyorum telefonda resmen gururumu kırdı ben artık yarı evli bir adamım daha fazla konusmayalım ben kendimi rahatsız hissediyorum dedi düşünebiliyomusun çevresinde bi dolu kız olan adam benim gururumu hiçe sayarak bunu dedi

Hayatım ben onun eşinden resmi olarak ayrıldığını düşünmüyorum açıkçası. Kadının eşyaları hala evindeydi diyosun.. Ayrıca inan hiç farketmez. Bir an önce nası yapar nası eder kaldıramıyorum diye düşünmeyi bırak başka şeylere odaklan. Böle sürekli düşünerek onu sosyal ağlardan takip ederek bir arpa yol alamazsın... Oldu bitti önüme bakcam de ve bak.. Dışarı çık gez toz. Gerekiyorsa ablanın yanına git. Çalışıyosan kendini işine ver. Bırak gerçek aşk seni bulsun ve bulduğunda senin psikolojin bunu yaşamana izin versin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım şöyle söyleyeyim banyosuna dişimi fırçalamaya girdiğimde raflarda hep tonik yüz temizleme jeli göz makyajı temizleme losyonu yani hep bir bayanın kullanacağı malzemeler doluydu içim o anda çok kötü oldu zaten aklımada geldi demekki hala bir umut var bu kadını eve getirmek için uğraşacak bu demiştim hala içim sızlıyor nasıl bana umut verdi madem öyle olacaktı toparlanmaya çalışacağım ama bu çok zor olacak biliyorum

Benim eski erkek arkadasımla gidip evlendiğimizde oturacağımız evi bile gezdirmişti. Ben ona evlliğin e sinden bahsetnmezken o bana hep bu yönde adım attı. Oda öyleydi, karaktersizdi. Başından atmak için bir bahane buldu attı sonra. hemde seni asla teketmem dedi seni asla bırakmıcam dedi gitti .O günden sonra aramalarda azalma ilgisizlik ve 10 gün daha görüşmedi benimle.sonra bir mesaj ayrılmak istiyorum. Delimidir nedir,niye asla asla ayrılmam dedin gittin diye ben kendi kendimi yedim bitirdim.

Ya üzülme artık.okadar ağlmıştım ki gözlerim şişti hergün.. ya varya mahvettmişim hayatımı onun yüzünden...şimdi ne kadar salakmışım diyorum..

Sonra ne mi oldu yine salak döndü geldi bana 9 aysonra .ama tabi seni özledim falan demedi. napıyorsun falan yazdı birgün. sakın yanlış anlama diyor birde arkadas olarak aradım seni diyor. bende hiiç pas vermiyorum iyim yazıyorum sadece. onun hatırını falan hiç sormuyorum. aradı acmadım sonra 2 gün falan sonra yine aradı ben acmadım.
Kaçan kovalnır madem hiç pas vermicem dedim. sonra ertesi gün aradı meşgule verdim. bu arada oda cok gururlu hep bir kere arıyor. sonra mesaj attı. ne bu havan diye niye acmıyorsun. bende sadece şunu yazdım. meşguldum ya kusura bakma . Bu mesajı görünce tabi çıdırdı. onun için ölen biten ben yalvaran hergün ağlayan ben meşgulum yazıyorum ya kafası almıyor. daha cok bağlandı bana.

Ertesi gün mesaj attı.bu akşam senin oralardayım buluşalım mı diyor. Benim için gelmemiş güya..
ben arkadaslarla dışardayım ya yazdım. Ben ondan kaçtıkca ve onu umursamadıkça cıldırdı bu. beni yaklaşık bir ay böyle görüşmek için aradı mesaj attı. hep bir bahane buldum. Şehirdışındayım, okuldayım, tez yazıyorum, arkadaşlarlayım bu hafta sonu başkasına sözüm var diye diye oyaladım kaçtım. bu bir ay sonunda ben seni çok özledim çok pişmanım yalnız seni seviyormuşum falan yazmaya başladı. Düşün ilk mesajı sakın beni sevgilin olarak görme arkadasız artık yanlış anlama yazmıştı. Nrereden nereye getirdim onu. Yalvarmalar ,cok ağladığını yazmalar. bensiz olamayacağını anlamalar....Ben tüm intikamımı aldım. oNA bunları söylettikten sonra ben terkettim. arama beni bir daha başkasıyla görüşüyorum yazdım . Yalvardı görüşmem için. Hatta evlensem bile beni rahat bırakmayacağını söyledi..

Çok seviyordum dönüpgelirse günün birinde kesin affederim diyordum yapmadım yapamadım çünkü seven insan nasıl olur gördüm evli arkadaslarımın eşlerine baktım birde buna baktım. Benimki şıpsevdi hemen aşıkolan biriydi. Zamanla onu anladım..
Karaktersizdi üstelik onunlayken gözüm kördü görmüyordum huylarını ne dese yaıyordum aynı senin gibi...
hikayemiz kısmen benziyor birbirine benim yaşadıklarımı bir nebzede olsa anlarsınız 2 gecedir kabuslarla terler içinde uyanıp tekrar uykuya dalmak için ne acılar çekiyorum cok derin bi yara içimde bu insallah bende sizin gibi toparlarım amao bana bu haksızlığı yaşatırken onun rahat rahat uyumasına mutlu olmasına gönlüm asla razı gelmiyor

arkadaşlar biliyorum bana kızanlarınız olacak gurursuzluk bu diyenleriniz olacak ama lütfen beni mazur görün acım çok taze umutlarım yerle bir oldu onu facebooktan ve birkaç tane daha sosyal paylaşım ağından takip ediyorum sözde bugün eski eşiyle nikah kıyacaklardı hayatında hiçbir değişiklik yok listesindeki kadınlar kızlar paylaşımlar herşey olduğu gibi duruyor.. onun derdi sadece bendim evet biliyorum hatam var çok üzerine gittim çok sorguladım onu sıktım boğdum oda şöyle düşündü belki 2. bir darbe kötü olur ben bu kızla anlaşamayacağım çünkü ben oradayken tartışmalarımız oldu ama hep kendisinden kaynaklı tabi o bunu kabullenmedi en iyisi eski eşime döneyim bilmiyorum beni öyle gördü belkide ama inanın hep onun saçma hareketleri beni bu duruma getirdi düşünsenize yanından geldiğim gün aradı sordu ama cevap vermiyordu yoğunmusun bitanem dediğimde kısa kısa cevaplar yazıyordu evet hayatım yoğunum vs. gibi 2. günde zaten sıkıntılarım var ben yazmadan yazma dedi bende bişey demedim ama tekrar sorguladım üst üste oda dedi ki seni engellememi istemiyorsan yazma ben yazmadan dedi bende nasıl istiyorsan onu yap vicdanın ne diyorsa onu yap dedim bana yaptırma o zaman dedi neyse sonra ertesi sabah sorduğumda eski eşimle ilgili gelişmeler var dedi bana madem öyleydi neden dün söylemedi bana ??? demekki aklının bir köşesinde her zaman o fikir var ortada böyle bişey olmasa bile bunu eni sonu yapacak o sebeplede beni erkenden başından savmak istedi sanırım ben bunu anladım..sonrasında beni engelledi ama anında engeli geri kaldırıp söyledi eski eşiyle olan gelişmelerini bende ne demek bu dediğimde ne demek işte aileler konuşuyor tekrar birleşeceğiz Allah izin verirse dediğinde ben zaten kahroldum konuşmam lazım dediğimi hatırlıyorum aradı beni bu doğru mu dedim evet dedi herşeyin üzerine yemin ederim dedi bunuda sana değer veriğim için anlatıyorum lütfen anla beni dedi bir yuvanın dağılması çok acı bişey olmadı yapamadım senden öncede konuştum başka bir kızla olmadı onun yerini dolduramıyor kimse dedi.. zaten beraber kaldığımızın sabahı tavırları çok değişmişti bana soğuk soğuk davranıyordu demiştim sizlere ilk yazımda arkadaşımın nişanlısını instagramda takip ediyorum diye bana etmediğin koymadı deli gibi kıskanıyordu beni demekki sadece takıntıymış..
benimde çok saçma tepkilerim oldu en başından beri itiraf ediyorum keşke biraz daha geri çekseydim kendimi biraz daha sakin kalabilseydim belkide böyle olmayacaktı

teşekkür ederim gerçekten çok içten yaklaştım ona madem aklında eşi vardı neden benimle oynadı bu çok büyük bir vebal değil mi bunu atlatmam çok zor olacak onu tekrar eski eşiyle düşünmek beni kahrediyor

bence zaten hatayı siz en baştan yapmışsınız
evli yada yeni ayrılmış yeni boşanmış bir erkekten uzak duracaksın
hayatındaki boşluğu senle doldurmasına izin vermeyeceksin
sonra uzaktan uzağa bir ilişki nasıl yürüyebilir ki
onun bütün hevesi seni yanlış olacak ama eve atıncaya kadardı
hiç aklına gelmedimi nasıl bu kadar emin oldun
evde ne yaşandı bunu sorgulamıyorum banada düşmez ama
hevesini alıncaya kadarmış diyeceğim üzgünüm
bu adam ya karısıyla barışmıyor şu anda sana yalan söyleyerek bu ilişkiyi bitirdi
yada karısı ile zaten hiç ayrılmadı belki eşi kısa bir tatildeyken seni eve getirdi yada ona benzer bişi

Okudum, üzüldüm, terkedilen kadın ben ne yaptım diye aylarca düşünür durur. Aynı şeyleri tekrar tekrar nerde hata yaptım, acaba şundan dolayı mı oldu yoksa başka bişey mi oldu diye defalarca kendisini sorgular, .
Gerçekten temiz duygularınla oynamış karaktersiz ,dengesiz Bi adam yapmış sana bunları. İnan zaman her şeyin ilacı. Acı olsa da unutacaksın inş. Canın yana yana dersini almış olucaksn. Allah yardımcın olsun,

aynı düşüncelerin hepsini bende düşündüm hepsi aklıma geldi ama kabullenemiyorum telefonda resmen gururumu kırdı ben artık yarı evli bir adamım daha fazla konusmayalım ben kendimi rahatsız hissediyorum dedi düşünebiliyomusun çevresinde bi dolu kız olan adam benim gururumu hiçe sayarak bunu dedi

İşte anlatmaya çalıştığım bu benim.
Bu kadar karakteri zayıf bir adam için kendinizi üzüyorsunuz.
Üzmeyin diyemem bu mümkün değil.
Ama unutmaya irdelememeye sorgulamamaya çalışın.
Bu adam ömrü billah mutlu olamaz merak etmeyin.
Bu yaptıkları yanına kalmayacak.
Birini kandırmak çok fena.
Bedelini mutlaka ödeyecek.

kendinizi şanslı görmelisiniz ya o adam size de eşinede yalan söyleyip ikinizlede görüşmeye devam etseydi. belli ki eşinden sonra kafasını dağıtmak başka birine bağlanmak istemiş ama eşi ona geri dönünce onsuz yapamamış. evet evlilik çok garip birşey insan yaşamadan anlayamıyor. ne kadar ayrıldık desende bir parçan hep onda kalıyor. Allah sabır versin ağlama sende seninde seveceğin biri muhakkak çıkacaktır karşına :KK34:

X