işte buna dayanamıyorum en çokta biliyormusun benim ne kadar hassas olduğumu ona ne kadar değer verdiğimi bile bile bana bunu yapmış olmasına dayanamıyorum aklıma geldikçe içimdeki ateş körükleniyor inan öyle bi yaklaştı ki bana dedim ki tamam bu benim yuva kuracağım adam dedirtti bana öyle güzel oynadı ki şimdi ise çok acı çekiyorum
Benim eski erkek arkadasımla gidip evlendiğimizde oturacağımız evi bile gezdirmişti. Ben ona evlliğin e sinden bahsetnmezken o bana hep bu yönde adım attı. Oda öyleydi, karaktersizdi. Başından atmak için bir bahane buldu attı sonra. hemde seni asla teketmem dedi seni asla bırakmıcam dedi gitti .O günden sonra aramalarda azalma ilgisizlik ve 10 gün daha görüşmedi benimle.sonra bir mesaj ayrılmak istiyorum. Delimidir nedir,niye asla asla ayrılmam dedin gittin diye ben kendi kendimi yedim bitirdim.
Ya üzülme artık.okadar ağlmıştım ki gözlerim şişti hergün.. ya varya mahvettmişim hayatımı onun yüzünden...şimdi ne kadar salakmışım diyorum..
Sonra ne mi oldu yine salak döndü geldi bana 9 aysonra .ama tabi seni özledim falan demedi. napıyorsun falan yazdı birgün. sakın yanlış anlama diyor birde arkadas olarak aradım seni diyor. bende hiiç pas vermiyorum iyim yazıyorum sadece. onun hatırını falan hiç sormuyorum. aradı acmadım sonra 2 gün falan sonra yine aradı ben acmadım.
Kaçan kovalnır madem hiç pas vermicem dedim. sonra ertesi gün aradı meşgule verdim. bu arada oda cok gururlu hep bir kere arıyor. sonra mesaj attı. ne bu havan diye niye acmıyorsun. bende sadece şunu yazdım. meşguldum ya kusura bakma . Bu mesajı görünce tabi çıdırdı. onun için ölen biten ben yalvaran hergün ağlayan ben meşgulum yazıyorum ya kafası almıyor. daha cok bağlandı bana.
Ertesi gün mesaj attı.bu akşam senin oralardayım buluşalım mı diyor. Benim için gelmemiş güya..
ben arkadaslarla dışardayım ya yazdım. Ben ondan kaçtıkca ve onu umursamadıkça cıldırdı bu. beni yaklaşık bir ay böyle görüşmek için aradı mesaj attı. hep bir bahane buldum. Şehirdışındayım, okuldayım, tez yazıyorum, arkadaşlarlayım bu hafta sonu başkasına sözüm var diye diye oyaladım kaçtım. bu bir ay sonunda ben seni çok özledim çok pişmanım yalnız seni seviyormuşum falan yazmaya başladı. Düşün ilk mesajı sakın beni sevgilin olarak görme arkadasız artık yanlış anlama yazmıştı. Nrereden nereye getirdim onu. Yalvarmalar ,cok ağladığını yazmalar. bensiz olamayacağını anlamalar....Ben tüm intikamımı aldım. oNA bunları söylettikten sonra ben terkettim. arama beni bir daha başkasıyla görüşüyorum yazdım . Yalvardı görüşmem için. Hatta evlensem bile beni rahat bırakmayacağını söyledi..
Çok seviyordum dönüpgelirse günün birinde kesin affederim diyordum yapmadım yapamadım çünkü seven insan nasıl olur gördüm evli arkadaslarımın eşlerine baktım birde buna baktım. Benimki şıpsevdi hemen aşıkolan biriydi. Zamanla onu anladım..
Karaktersizdi üstelik onunlayken gözüm kördü görmüyordum huylarını ne dese yaıyordum aynı senin gibi...