çok acı içerisindeyim lütfen yardım edin

üstte alıntıladıklarıma tamamen katılıyorum, bir kez daha okunsun diye alıntı yaptım...
"ay yaşasın listemdeki bütün irkegleri sildirdi, ne kadar da seviyo beni" kafasını hiç anlamıyorum. konu sahibi de bunu güzel bir şeymiş gibi, "bakın beni nasıl da sahiplendiiii" dercesine anlatmış...
sildirdi ne demek ya? sen kimsin ki zaten, adam daha yüzyüze bile görüşmeden böyle şeyler diyebilme cesareti bulabiliyorsun kendine... kadını geri zekalı, hemen tuzağa düşecek, irkeg gördü mü hemen sevgilisinden ayrılacak zannedenlerden de tiksinirim zaten.

adam seni hatırlamamış bile, numara yaptığını hiç zannetmiyorum. bir sürü kıza aynı numarayı çektiği belli.
adam da akıllı valla, eğitimli kadınların bile bu kadar çok koca meraklısı olmasından yararlanıyor. ben çıkmayı, gezmeyi, el üstünde tutulup sevilmeyi, eğlenmeyi seviyorum dense anlarım ama gördükleri, çıktıkları her erkeğe potansiyel koca muamelesi yapan kadınlar yüzünden bu tür erkekler de rahat rahat işini görüyor.

birlikte oldunuz mu bilmiyorum, olmadıysanız afedersiniz "nasıl olsa vermeyecek, uğraşmaya değmez" diye bırakmıştır, olduysanız da sıkılmıştır artık hevesini aldığı için. çünkü adam en baştan leş. ne yapsanız olmaz.

Son düzenleme:
Cok zorlanacagin bir donem olabilir ama senin saf sevgini hakediyor mu oyle bir adam ? Bence hayir. Kendini uzmene bile degmez. Onun iyi olduğuna durust olacagina inandirmissin kendini. Kendini uzdugun icin ilerde pisman olursun bunu yapma. Hak etmedi beni allah hayirlisini verdi demekten baska ne var elinde ?? Ayrica esiyle birlesecegine hiic inanmadim. Senin ulasmani kesmek icin yapti bunu cunku evine kadar biliyorsun. Evde esim olur cekinsin ulasamasin diye dusundu bence.. hiic degmez. Bir kere pesine takilacak kadar begendigi bi kizi hatirlamamis olmasi tuhaf.. demekki bunu duzenli olarak yapiyor diye dusunurum ben.. bence artik mantikli dusun uzulmeni istemem hemcinsim...

baştan sona okudum, ama aradaki yorumları okumadım

ben şöyle düşündüm, en azından sana dürüst davranmış
eski eşiyle birleşeceğini söylemiş
ikinizi bir arada yürütmeye çalışmamış

galiba boşanmanın etkisini atlatmak, eski eşini unutmak için teselliyi sende bulmak istemiş
şansını seninle denemek istemiş
ama olmamış, eski eşini unutamamış

üzüldüm gerçekten
o kadar çabalamışsınız görüşebilmek için
ama olmayınca olmuyor işte öyle değil mi?

umarım bundan sonra çok çok daha hayırlı insanlarla karşılaşırsınız

Aynen son paragrafina katiliyorum. Birlikte olmamislar. Oyle bir sey olmayacagini anlayinca gider gitmez ayrilmis iste.. niye ugrassin ki.

arkadaşlar beni eleştirenleriniz olmuş haklısınız eleştirilere açığım tabiki ama benim yerimde olsaydınız sizde kanardınız belkide onun sahte samimiyetine bilmiyorum belkide sahte değildi ama durum ortada bugün ilk defa twitter adresini gördüm kendisinin o kadar seviyesiz paylaşımlarda bulunmuşki benimle olduğu süreçte bir kez daha nefret ettim kendisinden neymiş işte adam akıllı aşık edecek birisi çıksında aşık olalım yok içinizdeki kezbanı öldürün kızlar ben yatar çıkarım ne kalıbına ne işine ne gücüne yakışan şeyler bunlar bir kez daha soğudum bana rahat olduğunu hiçbir zaman inkar etmedi sen farklısın özelsin ben başka hiçbir kıza kısıtlama getirmedim sen değerlimsin ve hayatım dediğimsin yerini konumunu bil dedi ve öyle güzel yaptı ki bunu ona bağlandım lütfen banada anlayış gösterin bunca samimi içten sözlere ve yanındayken beni çok önemli gördüğü değer verdiği insanlarla aile dostlarıyla tanıştırmasıyla daha çok güvendim ona..
şimdi ise aklıma takılan şu.. bana sözde yarın nikahım olacak dedi ama tüm sosyal paylaşım ağlarında herşeyi açık şekilde duruyor o bahsettiğim basit paylaşımlar falan ayrıca listesinde gercekten kötü kadın diyebileceğimiz cinsten bir kaç kadın halen duruyor yarın tekrar birleşecek adam bunları gizlemez mi yada silmez mi hiç mi çekinmiyor eski eşinden veya onun ailesinden sadece beni sildi engelledi telefonundan aklım karmakarışık

Birincisi burclara belki inanmayalardansiniz ama akrep erkegiyse hic sasirmadim akrepler sadece cinsellik icin cok guzel rol yapar birden cok ilgi gosterir senden ilgi gorunce asik ettiginde aninda bahaneler uretip uzaklasir sonra diyelim sen unutursun kendi egosuna yediremez yine yakinlasmaya calisir. Sen onu hala takip etmekle kendine aci cektiriyosun baska bisey degil o adamdan sana ne köy olur ne kasaba, onu hicbisekilde takip etme zamanla sende zaaf olmasin bu adam yoksa her cagirdiginda gidersin sonrada kendini bile taniyamadigin biri oluverirsin, Allaha sigin ve uzak dur tawsiyem..

burçlara inanırım tabiki kendisine o kadar güveni var ki ama yeri geldiğindede o kadar aciz zayıf bir insan çok değişik birisidir o ama beni etkilemeyei o kadar güzel başardı ki dediklerinizi mutlaka dikkate alacağım tabi ne kadar başarabilirsem bu durumda.. benden tamamen sıyrılmak için böyle bir bahane üretmişse bunu zaten asla gururuma yediremem

daha farklı snouçlar ortaya çkımadan ne halt olduğu anlaşılmış yat kalk dua et ya evlenseydin o zaman boşnasaydı adam resmen yara bandı niyetine aramış seni o kadar pislik ki bu erkekler nefret ediyorum üzülme sende değecek adam değil yüzüne tükürülecek erkek değil

Bak tatlim ben bir akrep erkegiyle zamaninda uc yil gorustum beni istediginde gorusmek isterse her turlu yolu deneyip goruyordu snra msnde fln engelliyordu telde ayni sekilde ben sok oluyordum. Halbuki gorusmeyide isteyen o olurdu hep ustelik bu cinsellik icn fln degil kesinlikle bi cafede bulusup kalkardik bende cok seviyordum. Ama basindan atmak istediginde asla ona ulasamazsin gelmek istersede karsi koymayacaksin.. Cok garip biliyorum yasadiklarini. Sonralari zaten kopek oldu pesimde yaklasik bi uc sene hep donmek istedi neler nelr ben dönermiyim iyy böggg bide iftira bile atti bana donmedim diye.. Ama allaha sigindim ve ondan nefret ettim halada ediyorum iyyy allah dusmanimin basina vermesin boyle tipleri. Gururlu akilli bi kiza benziyosun lutfen onu takip etme hayatina bak ins. Biri girer hayatina coook mutlu olursun tatlim hala onun pesinde olursan cok uzulursun..

cezasını bulsun istiyorum tek dileğim bu benim masum duygularımla düşüncelerimle oynadı resmen hayal kurdurdu umut verdi ben haketmedim bunları o sebeple çok zor geliyor bana

aynen öyle yaptı canım engelledi beni üstelik gurursuzluk yapıp başka bir tlfondan aradım onuda engelledi bu nasıl bir onursuzluktur.. böyle yaparak eski eşiyle nasıl tekrar birleşip mutlu olmayı hedefler ki çok sitem ettim içimden Allah şahit çünkü benim temiz saf niyetime hiçbir işi planladığı gibi gitmez inşallah..

Çok kotu bi yikim olmuş ah be güzelim hepimiz boyleyiz iki güzel lafa özelliklede evlilik lafini duydugumu z an iyice baglaniyoruz.onun sadece boşluğunu doldurmussun maalesef.yanından ayrildiktan sonrada esiyle yasadıkları ni sende bulamamis.tek masum sensin canim.uzulmemeye bak elinden geldiğince başka şeylerle oyalan ve sosyal ortamda takip etmemeye calis.

سبحان

Gizlemez canim..yrn nikahim var dediyse bu dogrudur yani birlestik vs yalan diyelim ama tarihine kadar vermis..

Artik bunlari dusunme ama bnm anlafigin sen surekli o ikisini yanyana hayal ederek kendine iskence ediyorsun..inan bu daha cok uzulmenden ve unutma surenjn uzamasindan baska ise yaramaz..

Seni elestirenlere de alinma emin ol hepimiz zamaninda olmayacak yalanlara inandik insan isin icindeyken kaniveriyor ama disardan bakinca da bazi seyler o kadar acikki senin gozunu acmaya calisiyorlar senin iyiligin icin..

Son düzenleyen: Moderatör:

He bu arada artik sosyal medyadan takip etmeyi de birak bence yrn obur gun esiyle resmini paylasir iyice kahrolursun..kendi iyiligin icin bakma

canım ben konunu dikkatlice okudum öyle akıcı yazmışsın ki inanır mısın yasadıklarının bir kısmını bnde yasadım olaylarımız birbirine benziyo bna acıyla gecen günlerimi demiyorum aylarımı hatırlattın içim acıdı hatırladım o günleri. bnde 3 yıl ayrı bi sehirden biriyle ilişki yasadım biz ayda iki-üç kez görüştüğümüz zamanlar oluodu o geliyodu bn yanına gitmedim hiç. Kendsne asık etti birdenbire beni ortada bıraktı. anlatsam inanki roman olur ama seni çok iyi anlıorum istersen özelden yazabilirsin dertlesebiliriz neyse sana gelelim

bak burda arkadas esiyle brleşme konusu bahane demiş bu arkadasa harfiyen katılıyorum bna esimle barıstım hikayesi hiç inandırıcı gelmiyo.
bnce sen oraya gttn ya istedgni alamadı senden anlarsın ya. Baktı ki bu kız tertemiz çok duygusal telefnda konustgm gibi bundan bana gece parti partneri olmaz bırakiyim eski çapkınlıklarma geri döniyim dedi. bn hiç ihtimal vermiyorum esiyle barıstgna. sen oraya gitmişsin ertesi gün eşini mi görmüş aileler mi araya girmiş bu nasıl tesadüftür ? esiyle aynı sehrde mi yasıo bu adam ? çok saçma bir senaryo hazırlamış canım Allah ın sopası yok birgün öyle bir beklemediği anda darbe yer ki bn kime ne yaptım der hiç merak etme. Sahsen bn kendmi bu düşünceyle dizginledim o köpek gibi pişman olcak döncek ama bn affetmicem dedim bittiğni bile söyleyememişti bnmki. sennki en azından söylemiş. birden telefonlarma cıkmaz oldu numaramı engellemiş. iki hattı vardı dgerini de aradgmda kardesi tele çıktı böyle serefsiz adamdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…