- 18 Temmuz 2008
- 1.460
- 239
-
- Konu Sahibi youonlyliveonce
olmazdı ama erkek milletine bu yetkiyi kızlar vermeseydi onlarda bu kadar rahat artık o yasakları o abuklukları emretmeye cesaret edemezlerdi. yani herkes biraz bunu yapmayı becerebilse onlarda dur bunu dersem tepki alrım diye düşünüp yaptıklarının karşındakinin bireysel haklarına bir saldırı olduğunu anlayacaklardı. bütün genç kızlar bunu yapmaya başlarsa bu abuk isteklerde artık erkekler tarafından yapılmayacaktı.
Ask sevgi benliginden odun vermek degildir. Profil fotonu kaldir diyince kiskanc asik olmuyor o adam. Bir erkegin fotografini begenince kavga cikarmaz adam gibi adam. Seni cevrenle oldugun gibi sever hicbir seyini kisitlamaz. Sen buna izin verdigin icin acisini her turlu sen yasadin. Nasil sevebiliyosunuz boyle insanlari ben anlamiyorum gercekten.
Bu adamin zaten ne halt oldugu bastan belliymis. Kisi kendinden bilirmis isi. Seni kisitlamalarinin sebebi zaten kendisinin her kiza potansiyel gozle bakmasi. Butun erkekler boyle sapik ruhlu degil. Yolda gordugu kiza kimse kartvizitini veremez ya askindan geberse de orda. Bunun ar damari catlamis artik.
Esiyle barisma hikayesi inandirici degil. Senden ayrilmak icin en masum bahane esimle birlesicez buyukler araya girdi olmus. Ne farkeder adam seni istemiyor artik.
Aranizdaki cinselligin boyutunu bilmiyorum ama o eve gidip sadece sarilip uyusak olmaz mi dediysen zaten boyle capkin bir tipi en cok itecek cumleyi kurmussundur. Ama cok guzel olmus mukemmel olmus ben mutlu oldum kurtuldugun icin.
Konuyu burca bağladınız ya tebrik ederim vallaBu adam ne burcu merak ettm ??
Farkli bir acidan baktim olamaz mi olabilir :)
Konuyu burca bağladınız ya tebrik ederim valla
üstte alıntıladıklarıma tamamen katılıyorum, bir kez daha okunsun diye alıntı yaptım...
"ay yaşasın listemdeki bütün irkegleri sildirdi, ne kadar da seviyo beni" kafasını hiç anlamıyorum. konu sahibi de bunu güzel bir şeymiş gibi, "bakın beni nasıl da sahiplendiiii" dercesine anlatmış...
sildirdi ne demek ya? sen kimsin ki zaten, adam daha yüzyüze bile görüşmeden böyle şeyler diyebilme cesareti bulabiliyorsun kendine... kadını geri zekalı, hemen tuzağa düşecek, irkeg gördü mü hemen sevgilisinden ayrılacak zannedenlerden de tiksinirim zaten.
adam seni hatırlamamış bile, numara yaptığını hiç zannetmiyorum. bir sürü kıza aynı numarayı çektiği belli.
adam da akıllı valla, eğitimli kadınların bile bu kadar çok koca meraklısı olmasından yararlanıyor. ben çıkmayı, gezmeyi, el üstünde tutulup sevilmeyi, eğlenmeyi seviyorum dense anlarım ama gördükleri, çıktıkları her erkeğe potansiyel koca muamelesi yapan kadınlar yüzünden bu tür erkekler de rahat rahat işini görüyor.
birlikte oldunuz mu bilmiyorum, olmadıysanız afedersiniz "nasıl olsa vermeyecek, uğraşmaya değmez" diye bırakmıştır, olduysanız da sıkılmıştır artık hevesini aldığı için. çünkü adam en baştan leş. ne yapsanız olmaz.
Bu adam ne burcu merak ettm ??
Birincisi burclara belki inanmayalardansiniz ama akrep erkegiyse hic sasirmadim akrepler sadece cinsellik icin cok guzel rol yapar birden cok ilgi gosterir senden ilgi gorunce asik ettiginde aninda bahaneler uretip uzaklasir sonra diyelim sen unutursun kendi egosuna yediremez yine yakinlasmaya calisir. Sen onu hala takip etmekle kendine aci cektiriyosun baska bisey degil o adamdan sana ne köy olur ne kasaba, onu hicbisekilde takip etme zamanla sende zaaf olmasin bu adam yoksa her cagirdiginda gidersin sonrada kendini bile taniyamadigin biri oluverirsin, Allaha sigin ve uzak dur tawsiyem..arkadaşlar beni eleştirenleriniz olmuş haklısınız eleştirilere açığım tabiki ama benim yerimde olsaydınız sizde kanardınız belkide onun sahte samimiyetine bilmiyorum belkide sahte değildi ama durum ortada bugün ilk defa twitter adresini gördüm kendisinin o kadar seviyesiz paylaşımlarda bulunmuşki benimle olduğu süreçte bir kez daha nefret ettim kendisinden neymiş işte adam akıllı aşık edecek birisi çıksında aşık olalım yok içinizdeki kezbanı öldürün kızlar ben yatar çıkarım ne kalıbına ne işine ne gücüne yakışan şeyler bunlar bir kez daha soğudum bana rahat olduğunu hiçbir zaman inkar etmedi sen farklısın özelsin ben başka hiçbir kıza kısıtlama getirmedim sen değerlimsin ve hayatım dediğimsin yerini konumunu bil dedi ve öyle güzel yaptı ki bunu ona bağlandım lütfen banada anlayış gösterin bunca samimi içten sözlere ve yanındayken beni çok önemli gördüğü değer verdiği insanlarla aile dostlarıyla tanıştırmasıyla daha çok güvendim ona..
şimdi ise aklıma takılan şu.. bana sözde yarın nikahım olacak dedi ama tüm sosyal paylaşım ağlarında herşeyi açık şekilde duruyor o bahsettiğim basit paylaşımlar falan ayrıca listesinde gercekten kötü kadın diyebileceğimiz cinsten bir kaç kadın halen duruyor yarın tekrar birleşecek adam bunları gizlemez mi yada silmez mi hiç mi çekinmiyor eski eşinden veya onun ailesinden sadece beni sildi engelledi telefonundan aklım karmakarışık
Birincisi burclara belki inanmayalardansiniz ama akrep erkegiyse hic sasirmadim akrepler sadece cinsellik icin cok guzel rol yapar birden cok ilgi gosterir senden ilgi gorunce asik ettiginde aninda bahaneler uretip uzaklasir sonra diyelim sen unutursun kendi egosuna yediremez yine yakinlasmaya calisir. Sen onu hala takip etmekle kendine aci cektiriyosun baska bisey degil o adamdan sana ne köy olur ne kasaba, onu hicbisekilde takip etme zamanla sende zaaf olmasin bu adam yoksa her cagirdiginda gidersin sonrada kendini bile taniyamadigin biri oluverirsin, Allaha sigin ve uzak dur tawsiyem..
burçlara inanırım tabiki kendisine o kadar güveni var ki ama yeri geldiğindede o kadar aciz zayıf bir insan çok değişik birisidir o ama beni etkilemeyei o kadar güzel başardı ki dediklerinizi mutlaka dikkate alacağım tabi ne kadar başarabilirsem bu durumda.. benden tamamen sıyrılmak için böyle bir bahane üretmişse bunu zaten asla gururuma yediremem
daha farklı snouçlar ortaya çkımadan ne halt olduğu anlaşılmış yat kalk dua et ya evlenseydin o zaman boşnasaydı adam resmen yara bandı niyetine aramış seni o kadar pislik ki bu erkekler nefret ediyorum üzülme sende değecek adam değil yüzüne tükürülecek erkek değil
Bak tatlim ben bir akrep erkegiyle zamaninda uc yil gorustum beni istediginde gorusmek isterse her turlu yolu deneyip goruyordu snra msnde fln engelliyordu telde ayni sekilde ben sok oluyordum. Halbuki gorusmeyide isteyen o olurdu hep ustelik bu cinsellik icn fln degil kesinlikle bi cafede bulusup kalkardik bende cok seviyordum. Ama basindan atmak istediginde asla ona ulasamazsin gelmek istersede karsi koymayacaksin.. Cok garip biliyorum yasadiklarini. Sonralari zaten kopek oldu pesimde yaklasik bi uc sene hep donmek istedi neler nelr ben dönermiyim iyy böggg bide iftira bile atti bana donmedim diye.. Ama allaha sigindim ve ondan nefret ettim halada ediyorum iyyy allah dusmanimin basina vermesin boyle tipleri. Gururlu akilli bi kiza benziyosun lutfen onu takip etme hayatina bak ins. Biri girer hayatina coook mutlu olursun tatlim hala onun pesinde olursan cok uzulursun..
arkadaşlar beni eleştirenleriniz olmuş haklısınız eleştirilere açığım tabiki ama benim yerimde olsaydınız sizde kanardınız belkide onun sahte samimiyetine bilmiyorum belkide sahte değildi ama durum ortada bugün ilk defa twitter adresini gördüm kendisinin o kadar seviyesiz paylaşımlarda bulunmuşki benimle olduğu süreçte bir kez daha nefret ettim kendisinden neymiş işte adam akıllı aşık edecek birisi çıksında aşık olalım yok içinizdeki kezbanı öldürün kızlar ben yatar çıkarım ne kalıbına ne işine ne gücüne yakışan şeyler bunlar bir kez daha soğudum bana rahat olduğunu hiçbir zaman inkar etmedi sen farklısın özelsin ben başka hiçbir kıza kısıtlama getirmedim sen değerlimsin ve hayatım dediğimsin yerini konumunu bil dedi ve öyle güzel yaptı ki bunu ona bağlandım lütfen banada anlayış gösterin bunca samimi içten sözlere ve yanındayken beni çok önemli gördüğü değer verdiği insanlarla aile dostlarıyla tanıştırmasıyla daha çok güvendim ona..
şimdi ise aklıma takılan şu.. bana sözde yarın nikahım olacak dedi ama tüm sosyal paylaşım ağlarında herşeyi açık şekilde duruyor o bahsettiğim basit paylaşımlar falan ayrıca listesinde gercekten kötü kadın diyebileceğimiz cinsten bir kaç kadın halen duruyor yarın tekrar birleşecek adam bunları gizlemez mi yada silmez mi hiç mi çekinmiyor eski eşinden veya onun ailesinden sadece beni sildi engelledi telefonundan aklım karmakarışık
arkadaşlar beni eleştirenleriniz olmuş haklısınız eleştirilere açığım tabiki ama benim yerimde olsaydınız sizde kanardınız belkide onun sahte samimiyetine bilmiyorum belkide sahte değildi ama durum ortada bugün ilk defa twitter adresini gördüm kendisinin o kadar seviyesiz paylaşımlarda bulunmuşki benimle olduğu süreçte bir kez daha nefret ettim kendisinden neymiş işte adam akıllı aşık edecek birisi çıksında aşık olalım yok içinizdeki kezbanı öldürün kızlar ben yatar çıkarım ne kalıbına ne işine ne gücüne yakışan şeyler bunlar bir kez daha soğudum bana rahat olduğunu hiçbir zaman inkar etmedi sen farklısın özelsin ben başka hiçbir kıza kısıtlama getirmedim sen değerlimsin ve hayatım dediğimsin yerini konumunu bil dedi ve öyle güzel yaptı ki bunu ona bağlandım lütfen banada anlayış gösterin bunca samimi içten sözlere ve yanındayken beni çok önemli gördüğü değer verdiği insanlarla aile dostlarıyla tanıştırmasıyla daha çok güvendim ona..
inşallah bunu o kadar çok istiyorum ki benim umutlarımı yıkıp gitti Allah onu umduğu yerden vursun sadece bunu söylüyorum çok teşekkür ederim destekleriniz için lütfen dualarınızda banada yer ayırın
Ask sevgi benliginden odun vermek degildir. Profil fotonu kaldir diyince kiskanc asik olmuyor o adam. Bir erkegin fotografini begenince kavga cikarmaz adam gibi adam. Seni cevrenle oldugun gibi sever hicbir seyini kisitlamaz. Sen buna izin verdigin icin acisini her turlu sen yasadin. Nasil sevebiliyosunuz boyle insanlari ben anlamiyorum gercekten.
Bu adamin zaten ne halt oldugu bastan belliymis. Kisi kendinden bilirmis isi. Seni kisitlamalarinin sebebi zaten kendisinin her kiza potansiyel gozle bakmasi. Butun erkekler boyle sapik ruhlu degil. Yolda gordugu kiza kimse kartvizitini veremez ya askindan geberse de orda. Bunun ar damari catlamis artik.
Esiyle barisma hikayesi inandirici degil. Senden ayrilmak icin en masum bahane esimle birlesicez buyukler araya girdi olmus. Ne farkeder adam seni istemiyor artik.
Aranizdaki cinselligin boyutunu bilmiyorum ama o eve gidip sadece sarilip uyusak olmaz mi dediysen zaten boyle capkin bir tipi en cok itecek cumleyi kurmussundur. Ama cok guzel olmus mukemmel olmus ben mutlu oldum kurtuldugun icin.