- 18 Temmuz 2008
- 1.460
- 239
- Konu Sahibi youonlyliveonce
olmazdı ama erkek milletine bu yetkiyi kızlar vermeseydi onlarda bu kadar rahat artık o yasakları o abuklukları emretmeye cesaret edemezlerdi. yani herkes biraz bunu yapmayı becerebilse onlarda dur bunu dersem tepki alrım diye düşünüp yaptıklarının karşındakinin bireysel haklarına bir saldırı olduğunu anlayacaklardı. bütün genç kızlar bunu yapmaya başlarsa bu abuk isteklerde artık erkekler tarafından yapılmayacaktı.
Ask sevgi benliginden odun vermek degildir. Profil fotonu kaldir diyince kiskanc asik olmuyor o adam. Bir erkegin fotografini begenince kavga cikarmaz adam gibi adam. Seni cevrenle oldugun gibi sever hicbir seyini kisitlamaz. Sen buna izin verdigin icin acisini her turlu sen yasadin. Nasil sevebiliyosunuz boyle insanlari ben anlamiyorum gercekten.
Bu adamin zaten ne halt oldugu bastan belliymis. Kisi kendinden bilirmis isi. Seni kisitlamalarinin sebebi zaten kendisinin her kiza potansiyel gozle bakmasi. Butun erkekler boyle sapik ruhlu degil. Yolda gordugu kiza kimse kartvizitini veremez ya askindan geberse de orda. Bunun ar damari catlamis artik.
Esiyle barisma hikayesi inandirici degil. Senden ayrilmak icin en masum bahane esimle birlesicez buyukler araya girdi olmus. Ne farkeder adam seni istemiyor artik.
Aranizdaki cinselligin boyutunu bilmiyorum ama o eve gidip sadece sarilip uyusak olmaz mi dediysen zaten boyle capkin bir tipi en cok itecek cumleyi kurmussundur. Ama cok guzel olmus mukemmel olmus ben mutlu oldum kurtuldugun icin.
üstte alıntıladıklarıma tamamen katılıyorum, bir kez daha okunsun diye alıntı yaptım...
"ay yaşasın listemdeki bütün irkegleri sildirdi, ne kadar da seviyo beni" kafasını hiç anlamıyorum. konu sahibi de bunu güzel bir şeymiş gibi, "bakın beni nasıl da sahiplendiiii" dercesine anlatmış...
sildirdi ne demek ya? sen kimsin ki zaten, adam daha yüzyüze bile görüşmeden böyle şeyler diyebilme cesareti bulabiliyorsun kendine... kadını geri zekalı, hemen tuzağa düşecek, irkeg gördü mü hemen sevgilisinden ayrılacak zannedenlerden de tiksinirim zaten.
adam seni hatırlamamış bile, numara yaptığını hiç zannetmiyorum. bir sürü kıza aynı numarayı çektiği belli.
adam da akıllı valla, eğitimli kadınların bile bu kadar çok koca meraklısı olmasından yararlanıyor. ben çıkmayı, gezmeyi, el üstünde tutulup sevilmeyi, eğlenmeyi seviyorum dense anlarım ama gördükleri, çıktıkları her erkeğe potansiyel koca muamelesi yapan kadınlar yüzünden bu tür erkekler de rahat rahat işini görüyor.
birlikte oldunuz mu bilmiyorum, olmadıysanız afedersiniz "nasıl olsa vermeyecek, uğraşmaya değmez" diye bırakmıştır, olduysanız da sıkılmıştır artık hevesini aldığı için. çünkü adam en baştan leş. ne yapsanız olmaz.
Son düzenleme: